A touch of pink

Mungolife

Jeeeeeee, arvatkaa mitä mä teen? No mä katon Leijonien peliä!! Ahhhh, mikä MM-kisakuume! Toisen Venäjä-pelin ehdin näkemään ja nyt tämän USA-pelin aion katsoa osittain kotona, osittain salilla, mutta kun perjantaina alkaa pelit, niin meikäläinen omistautuu kyllä pelien ajaksi telkkarin ääreen :D Ihana vuosi, kahdet kisat, can't wait!! Mieletöntä nähdä Suomen huippulupaukset näissä isojen miesten karkeloissa! Jeeeeee myös se, että eilen käytiin meidän tulevassa kodissa ja myös kosteusmittaaja kävi siellä. Asunnossa kaikki hyvin, ja kauppakirjoja kirjoitellaan pian :) Muutto on sitten heinäkuun alusta, ja täällä onkin vapaa-aika menny joko nauttien auringosta ulkona reippaillen, salilla tai sitten remppakauppoja tutkien :) En malta odottaa! Kaikkea ihanaa tässäkin viikossa.

Ja vähemmän ihanaa, nimittäin sain maisterivaiheen tulokset. Mulla meni hakemuksen toimittamisen kanssa niin, että paperit meni sinne kolmessa osassa. Itse hain netissä ja postitin vaatimusten mukaisesti hakemuksen ja motivaatiokirjeen tammikuun lopussa UAF:ään. Sitten koulultani toimitettiin postitse mun kurssitiedot ja ECTS-konversiotaulukko, sekä jotain muuta tarpeellisia papereita suoraan UAF:lle, koska ne eivät saaneet tulla kopioina multa vaan ainoastaan koululta tietyllä tapaa. Soitin helmikuun alussa UAF:ään ja kyselin, josko kaikki tuli perille. Ei vielä ole tullut koulun papereita, mutta hakemus ja motivaatiokirje on. Helmikuun alkupuolella kävin myös teettämässä virallisen kopion mun diplomista ja postitin sen viimeisenä, kun sitä ei koululta laitettukaan. Siinä vaiheessa soitin vielä uudelleen UAF:ään, että onhan kaikki paperit. On kaikki muut, paitsi se tutkintotodistus. Heillä oli kuitenkin käsittelyjonoa, ja vaikka tutkinto olikin tullut ajallaan, niin kesti hetken käsitellä. Helmikuun lopussa sain vielä meiliini ilmoituksen, että kaikki paperit on, hakemus on käsitelty ja laitettu yliopistolle eteenpäin.

Ja nyt sitten viime perjantaina tuli tieto, että en päässyt kouluun ja kun pyysin lisätarkennusta, niin selvisi, että mun koko hakemusta ja motivaatiokirjettä ei ole. Siis ne koululta suoraan tulleet ja myöhemmin lähetetty diplomi on perillä, mutta ne tammikuussa lähetetyt uupuu. Jaaha. Eilinen meni sitten kirjoitellessa valitusta, johon liitin mm. tuon saamani meilin. Eipä taida vaan riittää, kun muutoksenhakuohjeissa lukee, että missing documents (eli kadonneita vai puuttuvia, tulkintakysymys? :D) ei enää hyväksytä muutoksenhakuvaiheessa. Sillä lailla. No katellaan. En nyt kuole, jos en opiskelemaan pääse, mutta oishan se ollu kiva. Tässä sitten odotellaan valituksen tulosta, ja jos ei natsaa, niin mikäänhän ei estä kehittämästä itseään lisää ihan ilman tutkintopapereitakin :) Kyllä jos olisin hakenut ihan todellatodella fiiliksellä, niin kuin aikanaan oikikseen, niin olisi kyllä levikset revenneet perinpohjin tähän asiakirjojen puuttumiseen. Nyt on vaan sellanen 9/10 ärsytys :D No, katsotaan katsotaan.

Asua olisi tällä kertaa tarjolla kuvissa, ja se olisi Ateenan päiviltämme kesäinen valkoisen ja vaaleanpunaisen sekoitus! Balmuirilta sain pienen paketin ennen lähtöäni, nimittäin Lombardian huivista oli tullut uusia värejä ja Balmuirilta lähettivät minulle kauniin vaaleanpunaisen uutukaisen. Minulla jo löytyykin tuo harmaana (tai no rehellisemmin miehen puolella kaappia se on viime aikoina viihtynyt, köh köh), ja se on aivan mielettömän ihana huivi! Balmuirin Lombardia-huivit valmistetaan samalla tehtaalla Louis Vuittonin legendaaristen huivien kanssa ja niiden laatu on vaan ihan mieletön! Kaunis kuvio, pehmeä 100 % villa ja ihana liukuva mutta jämerä malli. Täydellinen kevääseen ja kesään. Näissä yliaurinkoisissa kuvissa huivi ei ehkä pääse oikeuksiinsa, kun kuvio hukkuu hieman, eikä vaaleampi reunakaan näy, mutta ainakin tuo upea väri pääsee esille! Vaikka usein käytän harmaita tai beigejä huiveja, niin pakko sanoa, että vaaleanpunaiset, korallinväriset tai muutenkin kirkkaat huivit tuovat niin paljon enemmän värejä kasvoille! Jotenkin meikki ja iho pääsee kauniimmin esille aina tällaisen kirkkaamman värin kanssa. Tilasin itse asiassa jo maaliskuussa itselleni aivan mielettömän upean Marchese-huivin, vaikka tiesin, että sitä saa hetken odottaa (saapui muuten tänään, jee!!) ja Instagramissani jo pari kertaa näkyneen syvänpunaisen Milan-jättihuivin (joka näköjään onkin loppuunmyyty) sekä pehmeän vihreän Milan-huivin, joten vaatekaapin puolella kevät on otettu vastaan värein! :) Olen ihan myyty Balmuirin tuotteiden laadulle, ja nyt on tullut vielä aivan älyttömän kauniita värejä; vielä kutkuttelisi ice pink ja lilac, joten tämä vaaleanpunainen Lombardia saapui todellakin oikeaan saumaan :D (täytyy lakata ihailemasta sitä ice pinkkiä....)

Muu onkin asusta jo ennestään tuttua. Tutut ja turvalliset Converset pitkään turreilupäivään Ateenassa, Chloen Drew ja jo iät ajat kesäluottovaatteena toiminut pitsisomisteinen neulemekko.
ASOS mekko
CHLOE Drew laukku (cement pink)
CONVERSE nahkatennarit
CHRISTIAN DIOR lasit
BALMUIR Lombardia huivi (saatu blogin kautta)


Mitäs tykkäätte asusta? 

Kommentit

Noora (Ei varmistettu)

Hei mikä on UAF? Ajattelin aluksi että se olikin vaan kirjoitusvirhe ja tarkoitit UEF :ää, mutta kun useamman kerran tuli tuo vastaan ni jäi häiritsemään että mikä toi UAF sit on.:D

Anna (Ei varmistettu)

University Admissions Finland :) käsittelee hakemukset ja laittaa eteenpäin yliopistoille :)

Noora (Ei varmistettu)

Aa okei.:D

Elina (Ei varmistettu)

I feel you! Koko UAF oli kyllä yksi älyttömimmistä yliopistohakupalveluista, mitä olen ikinä käyttänyt, tosin onnekseni dokumenttini löysivät perille ja sain offerit hakemaani kohteisiin. Olisi kyllä ollut oma pahin painajainen tuo tilanne... Ruotsiin ja Tanskaan hakeminen oli kuitenkin about 100 kertaa helpompaa, kaikki sähköisesti ja transcriptit jne skannauksina ilman mitään paperisotahässäkkää. Erityispeukku kyllä vielä University Admissions Swedenille! Ihan nauratti kyllä se UAF:n vanhanaikaisuus kun kovasti tässä maassa kuitenkin yritetään olla sähköisiä ja digitalisaatiossa ajantasalla...

Toivotaan, että valitus menisi kuitenkin läpi!! :) Eihän dokumenttien todellakaan pitäisi pystyä katoamaan varsinkin kun mailissa on vahvistettu niiden saapuminen?!? Itse tässä pohdin vielä mihin kolmesta maasta asetun syksyllä, ihme kyllä Suomi kaikesta huolimatta vielä houkuttaa heh! :)

Kristiina (Ei varmistettu)

Mihin yliopistoon ja maisteriohjelmaan hait ? :)

Aivan ihana asu, jotenkin kolahti aivan täysillä! Niin kauniin värinen tuo huivi. :) Myös sun hiukset näyttävät aivan ihanilta. Tsempit tuohon valitusprosessiin ja tilanteeseen muutenkin, mä niin vihaan tollasta säätämistä, missä tuntuu et asiat ei järjesty vaikka kuinka itse yrittäisi... :/ Maailmanloppu se ei toki ole, mutta silti. Aurinkoista kevättä!

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Anna, I miss your english translations!!! :( but you look great. I love the dress in combination with the white converse. Only thing I like that much - the glasses. Anyway, you're amazing! x

Outi (Ei varmistettu)

Ai kauhee, toihan on ihan jäätävä moka UAF:ilta (tai yliopistolta) :O Mut sulla on onneks rohkeutta puhua tärkeistä asioista niin otat heti yhteyttä johonkin mediaan ja kerrot miten UAF tai yliopisto on mokannut noin pahasti jos eivät suostu ottamaan sun hakemusta uudelleen käsittelyyn! Ja jos ottavat hakemuksen uudelleen käsiteltäväksi, niin vaikka kaikki koulutuspaikat ois jo täytetty, niin ne kyllä joustaa sen verran että sut saadaan mukaan, koska jos sun hakemus vaan täyttää kaikki valinnan kriteerit niin sulta ei voida evätä koulupaikkaa :) Toivottavasti juttu selviää!

Anna (Ei varmistettu)

Niin, eihän se itsestäänselvää ole, että pääsisin muutenkaan. Myös tuon mun taidepuolen tutkinnon sopivuus kauppatieteelliselle puolelle on sellainen, jota joudun tiedustelemaan muutoksenhakulautakunnalta :) Motivaatiokirjeessäni sitä jo avasin, mutta kun sitä ei ole edes heillä perillä asti, niin vaikea sitä on ymmärtää muutoinkaan. Mutta mun tutkinnon kursseista ja Aallon markkinoinnin kursseista olen tehnyt nyt tarkan selvityksen ja erottelun ja lisäksi avannut opintojeni kauppatieteellistä laajuutta, jota hakemalleni kurssille vaadittiin 60 op. Nyt pitää vaan odottaa, että valitus käsitellään, eli a) hyväksytäänkö mun puuttuvat paperit jälkikäteen (niistähän on evidenssiä, että on täytetty, kun on tehty sähköisesti, eli vaan paperiset uupuvat) ja jos hyväksytään, mitä pisteitä saan mun motivaatiokirjeestä ja menneistä arvosanoista. Sen jälkeen vielä b) lautakunnan pitää tutustua mun kurssien sopivuuteen tuolle kurssille. Jos se on sopiva JA saan tarpeeksi pisteitä JA mun paperit hyväksytään/löydetään, niin sitten kyllä paikka pitäisi minulle löytyä. Jos taas siellä nähdään, että tutkintoni ei sovi, papereita ei jälkikäteen hyväksytä, vaikka ne on ajallaan lähteneet tai muuta hämärää, onhan tietenkin väylänä olemassa hallinto-oikeuden kautta vaikka EU:n ihmisoikeustuomioistuin :D Joka tapauksessa, ensin katson nyt mitä vastausta saan valitukseeni, ja jos hylkäävä päätös edelleen tulee, niin sitten jään pohtimaan minkä verran ko. opiskelupaikka mulle merkitsee ja onko hallinto-oikeuden arvoinen :)

Ihme sekoilua kyllä, sillä sain ensin hylkäyksen johon pyydettyäni perustelua, sain hylkäyksen perusteella "väärän alan tutkinto". Vaikka mulla on kauppatieteellisten opintojen opintopisteitä 110 op ja vaadittiin 60 op. Sitten tuli vielä meili tiedekunnan edustajalta perään:
"Eli nämä dokumentit puuttuvat kokonaan meiltä:
- Copy of passport
- ECTS conversion,
- Motivation letter
- Print the application form and submit all the documents to University Admissions Finland"

Tässä vaiheessa rupes jo kyllä ihmetyttämään. Saman meilin liitteissä oli kouluni lähettämät paperit, joissa kolmella eri sivulla ECTS conversion :D Ja passikopiosta minulle toistettiin kahdesti UAF:sta (kun olin vainoharhainen enkä kerralla uskonut), että sitä ei tarvita, kun olen suomalainen ja mulla on Suomen hetu :D

Ja jälkimmäiseen kahteen liittyen mä oon saanut mm. meilin:
Dear Anna Vanhanen,
You have submitted an application through University Admissions Finland (UAF) to University of Eastern Finland,...

... Your application UAFXXXXXXX has been successfully processed by UAF and no additional enclosures are required.
Please note that programme specific enclosures, such as reference letters and CVs, are processed by the universities and that UAF does not comment on their arrival or content.

Joka on mielestäni selkeästi niin, että mun hakemus ja sen osana oleva motivaatiokirje on tulleet, eikä muita tarvita. Sitten ohjelmakohtaiset spesifit vaatimukset (kuten mulla esim. ECTS konversio ja transcriptit koululta) katsoo sitten vasta yliopisto.

No, tämänhetkinen tilanne on se, että juristiystäväni tarkisti valitukseni, jonka laitan tänään sinne. Aikaa on onneksi vielä 16.5. asti. Ja UEF:n edustaja ilmoitti, että ovat tehneet reklamaation UAF:ään näiden esittämieni tietojen perusteella.
Kaiken kaikkiaan todella absurdi ja kummallinen situation, en itsekään ymmärrä :D

Toivottavasti pääsen edes hakemaan täysin paperein ja sitten jos todetaan, että en kurssille ansaitse pääsyä, niin asia kunnossa. Mutta olisi kiva edes saada puhdas mahdollisuus tulla arvioiduksi :D

Tulipa pitkä selitys, mutta kun on niin outo meininki :D

Outi (Ei varmistettu)

Huh, no kyllä kuulostaa ihmeelliseltä sähläykseltä..

Laura (Ei varmistettu)

Vaikka oon samaa mieltä siitä, että ilmeisesti on UAFille käynyt iso moka, mua henkilökohtaisesti ottaa pattiin kun jengi heti "ottaa yhteyttä mediaan" kun asiat ei mee niin kuin on ajateltu. Tässäkin nyt on ihan selkeästi virallinen ja oikea taho, jonka kanssa tää koulupaikan kohtalo setvitään. Ei tarvii aina Iltalehteä osalliseksi.

Anna (Ei varmistettu)

Juu, ei tässä nyt lehtiin tai oikeuteen olla lähtemässäkään :) En kokisi mitenkään "kunnialliseksi" pääsyä sitä kautta. Haluan vaan saada perustella tutkintoni ja kokemukseni motivaatiokirjeellä ja lisäselvityksin, ja jos edelleen UEF ei koe minua sopivaksi ko. linjalle kouluunsa, niin sitten mä elän sen tiedon kanssa ja haen lisäkokemusta muualta :)

Ymmärrän, että hakemalleni linjalle oli lähes 250 hakijaa ja 25 aloituspaikkaa, joten pääsy ei muutenkaan ollut mikään selviö. Harmittaa vaan tämä ylimääräinen säätö.

Outi (Ei varmistettu)

Lauralle tiedoksi, että en nyt ihan kuitenkaan tarkoittanut tuota. Vaan sitä, että jos Annan valituksen perusteella hänen hakemustaan EI käsiteltäisi, niin silloin Iltalehteä ja muita lööppilehdistöjä voisi kiinnostaa, Koska onhan se nyt mielettömän noloa, että UAF:in tai yliopiston oman mokan takia ei käsitellä hakijan hakemusta. Mutta uskon kyllä että Annan valitus menee läpi :)

anonyymi (Ei varmistettu)

Todella ihana asu, samalla naisellinen, tyttömäinen mutta tennarit tuo toisaalta kivaa kontrastia! Ihan huippu asu! :) Ja tommoset ihme sähläykset paperiasioiden kanssa on ihan järkyttäviä, varsinkaan, jos niihin ei ole voinut itse millään lailla vaikuttaa :/ Toisaalta, eipä niitä ehkä kadukaan ihan niin paljon, kun juuri itse ei ole voinut asialle mitään! Laittaa vaan valitusta menemään niin toivottavasti ei vastaavaa tapahtus tulevaisuudessa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos paljon :) Juuri tuolle Outille tuossa vastasin pitkästi miten kaikin puolin mystinen tuo meininki oli :D

Malla (Ei varmistettu)

Jos se yhtään lohduttaa, niin et ole ainoa, jolla on ollut säätöä hakupapereiden kanssa tänä keväänä. Luulin, että postin hävittämät paperit ois olleet pahin uhka, mutta aina löytyy jotain uutta. Mulla meinas jäädä maisterihaut HY:lle tekemättä, kun olin viemässä UAFin papereita heidän postilaatikkoon. Kappas, tää Helsingin ainut postilaatikko olikin tukittu jo muiden hakupapereilla! Kysyin sitten HY:n vahtimestarilta, onko mitään tehtävissä ja ilmeisesti Helsingin kokoisesta paikasta ei löytynyt pätevää UAFin postilaatikon tyhjentäjää. :’DD Pitkän keskustelun ja puheluiden jälkeen vahtimestari suostui kuitenkin ottamaan paperit vastaan “poikkeuksellisissa olosuhteissa”. Että vallan hyvällä pohjalla on nää Suomen yliopistohaut!

Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani (Ei varmistettu)

Ihana asu! toi vaaleanpunainen huivi viimeistelee kaiken<3

susannamari4 (Ei varmistettu) http://www.susasroundandabout.blogspot.fi

Siis tää asu on kyllä niin love!! Aivan ihana värimaailma ja muutenkin kiva fiilis kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Beth (Ei varmistettu)

Rakastan, rakastan, rakastan tätä asua!<3

Kommentoi