Tummaa // Kuopio

tummaa (1 of 14)

Mulla olisi näköjään vielä täällä koneen kätköissä pari vanhempaa asua, jotka on jääny julkasematta. Ihan kiva, koska nämä pari viime päivää on menneet kuin siivillä. Nyt ollaan anoppilassa käymässä ja tällä hetkellä vielä visusti peiton alla piilossa. Lähdimme eilen aamulla heti kahdeksalta liikenteeseen ja anoppilaan pääsimme iltakahdeksan jälkeen. Tauotta tuli mentyä koko päivä ja kyllä kieltämättä täytyy sanoa, että alkaa loppuraskaus painaa jo sen verran, että pakko nähtävästi hiljentää menoa. Kun ei vaan osaa olla rauhassa, niin ei osaa. Tähän on nyt vaan ykskaks tullut eteen aikamoisia juttuja, joihin ei itse sinänsä voinut vaikuttaa, ja ne vaativat hieman hommaa. Kivaahan se on, että elämässä sattuu ja tapahtuu, ja ihan mahtavia asioitakin koko ajan. Samalla kuitenkin ollaan ehkä virallisesti siinä vaiheessa, että kaikki yliaktiivisuus kostautuu öisin, ja valvotut yöt kostautuvat päivisin. Onneksi tänään sai nukkua pitkään (eli tietty heräsin 7.30..) ja saan viihtyä anopin hoivattavana koko päivän ilman kummempia suunnitelmia. Sitä tarvitaan 🙂

Asuna on tällä kertaa tämä esittelemättä jäänyt asu, jossa on mun pitkä villamekko COSilta. Tykkään tuosta ihan tavallisen mittaisenakin, mutta olen tykästynyt pitämään sitä myös tuollain epäsymmetrisesti viriteltynä tuolta helmasta. Nyt kun liukastumista välttelee viimeiseen asti, on ihan kiva, että helma hieman nousee, niin ei vahingossakaan tule kompuroitua tuolla. Jännä muuten nähdä, miltä Kuopiossa näyttää, etelässä alkaa kelit nimittäin olemaan aika sulaneet ja keväiset kun aurinko paistaa. Saisi jo ehkä talvi loppua ja tiet kuivua, vaikka tuo valkoinen talvi onkin ollut aivan ihana Kuopiossa.

tummaa (5 of 14)

tummaa (8 of 14)

tummaa (14 of 14)  tummaa (2 of 14)

tummaa (11 of 14)
tummaa (3 of 14)

On ollut kyllä ihanaa kun päivät ovat pidentyneet ja aurinkoa on riittänyt. Jotenkin ihan erilainen olo heti! Mä itse asiassa rakastan nukkua ikkuna auki, ja viime yönä nukuttiinkin ikkuna auki, eikä tullut kylmä! Ihanaa! Odotan jo innolla talvitakkien viemistä varastoon ja kevättakkien kaivamista esille. Juuri tällä hetkellä tän ison masun kanssa ei ehkä tulis mieleen kulkea mun korkeimmissa korkkareissa, mutta kyllä on ihanaa ottaa esille kaikki avokkaat ja keväiset nilkkurit, heti kun kadut on kuivuneet.

Mulle on itse asiassa ollu tosi hyvä kävellä korkkareissa koko raskausajan. Kai se on tosi ihmiskohtaista, mutta itse oon huomannut, että kun korkkareissa ryhti on parempi, on koko keskivartalo jotenkin ”paremmin tuettu”. Mulla on ehkä sen mallinen lantio, että korkkarit helpottavat jopa vähän liikkumista. Toki pakko sanoa, että olen pyrkinyt käyttämään niitä maltillisempia korkoja juuri tuon liukasteluvaaran takia 🙂 Oon ihan älyttömän kömpelö ihminen, joten oonkin positiivisesti yllättynyt, etten ole kertaakaa pannuttanut tänä talvena. Muuttunut tasapaino on ollut kyllä tarpeellista huomoida, sillä välillä tuntuu, että lyllerrän eteenpäin tai vaapun ankan lailla. Korot tuo siihenkin hieman ryhdikkyyttä, enkä näytä ihan niin typerältä. Noissa COSin nilkkureissa on juuri täydellinen korko, joka tekee sen ryhdikkyyden, mutta on samalla sen verran matala, että sitä on helppo pitää missä vaan ja pitkänkin päivän ajan.

tummaa (4 of 14)

tummaa (13 of 14)
tummaa (7 of 14)

tummaa (12 of 14)
tummaa (10 of 14)

COS mekko (ei löydy enää, samantyyppisiä *täällä, *täällä ja *täällä)
ACNE Canada kaulahuivi (tämä, samantyyppinen *täällä (100% villaa ja -40 %) ja *täällä (villa/kashmir -20%)
COS nilkkurit (loppuunmyyty, samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä)
LOUIS VUITTON laukku (tämä, samantyyppinen *täällä, *täällä ja *täällä)
ZARA takki (tämä, samantyyppinen *täällä, *täällä ja *täällä)

tummaa (9 of 14)
Mitäs tykkäätte asusta? Onko mieleenne? 🙂

Kommentit (8)
  1. Onks sulla talvikenkiä joissa on ostettaessa ollu aivan sileät pohjat, laitatatko korkosaappaisiin tms suutarilla luistamattomia talvipohjia? Mietin kun useimmissa omissa korollisissa talvikengissä on liukkaat pohjat…

    1. Joo, oon pareihin talvikenkiin laittanut paremmat pohjat, ettei tarvii mennä ku lehmä luistimilla tuolla 😀

  2. Ihana asu!! Harmi ettei tullut pyörähdettyä Cosissa kun noita neuleita oli, ihana olisi hukuttautua tuollaiseen. Kuuluuko tuo klipsijuttu, jolla olet nostanut helmaa, mekkoon normaalisti vai onko se joku oma virityksesi?

    1. Eiku mä laitoin sen ihan tylsästi hakaneulalla vaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *