"Tunne kuinka tuuli / Sun kasvoillesi maalaa värin uuden"

Mungolife

RENTOILLEN REISSUSSA. Ulkona on pimeetä ku sanonko missä (ihan oikeesti sanokaa nyt mulle, että se muuttuu tosta vielä vähän valosammaks..) ja mä vedän jossain ihan hirveessä zombiemaassa, ku nukuin kolme tuntia viime yönä. Hyvä siis palata hetkeksi takaisin aurinkoiseen Gibraltariin. Otetaan nyt aamusta ensin toinen asu Gibikseltä, ja illalla saatte enemmän kuvia hotellilta. Ihanaa katsoa kuvia, jossa auringon säteet oikeen polttaa kuvan paikoitellen. Mulla ei sinänsä ole mitään Suomea vastaan, mutta ihan oikeesti, ei ihmisen oo tarkoitus selvitä näin vähällä valolla. Alan kohta kantaa mun herätysvaloa mukanani kaikkialla. Naurettavaa tällanen. Tulin tosiaan eilen illalla Helsinkiin, ja matkaseurakin oli ihan kohdillaan kun 5 inch and upin Sandra sattu istumaan seuraavalla rivillä. Siskoni sai tuossa kuukausi sitten ajokortin, ja poimi väsyneen isosiskonsa kyytiin. Haluaisin virallisesti kiittää menneisyyden Annaa siitä, että vinku pikkusiskoa niin kauan, että vanhemmat päätti luovuttaa. Nukkumaan pääsin vasta tosin lähemmäs neljältä aamuyöllä. Ensin halailin Simbaa varmaan putkeen johonkin puoli kolmeen asti ja sitten iski jet lag tai joku energiatulva, enkä saanu unta. Nauratti muuten tuijotella kelloa vielä siinä 3.20, kun herätys oli 6.30. Johanna-raukka on saanu kuunnella todella pätkivää tekstiä samalla ku oon kiskonu lattea kaksin käsin :D

Tykkään valtavasti tästä mun reuhkasta nyt, joten mitään uutta sille ei tehdä. Ei vieläkään värjätä mitään, Johanna vaan nostaa pidennykset ja lisää niitä vähän. Saatoin mahdollisesti aiheuttaa niille pientä tuhoa Gambiassa, ja tulin sieltä kotiin aika lailla rastapäänä. Revin ärsytyksissäni siis varmaan yhden kolmasosan tukasta pari viikkoa sitten, joten ihan paikallaan pieni tuuhennos. Muutenki tuntuu tukka kasvavan sitä tahtia, että pakko käydä välillä nostamassa noita jatkoja. Oma tukka on kasvanut taas hullusti ja toivottavasti jo ensi kesänä voin luopua pidennyksistä kokonaan. Tai no ehkä vähän pidän vielä tuuhennoksina niitä sitten :D

Asu oli näinkin yksinkertaisen tavallinen. Mua aina ärsyttää reissatessa pakkaamisessa oikeastaan eniten se, että ympärillä kohdepaikassa olisi upeita taustoja ja kuvauspaikkoja, mutta siellä tulee pyörittyä sitten niiiiiiin tavallisen tylsissä asuissa, ettei tosikaan. Ei yllättäen tuu suhattua kilometriä toisensa perään kaupunkiin tutustuen jossain 12 cm Louboutineissa ja pikkumekossa :D Sit sitä päätyy aina pukemaan samaa päälle; mahdollisimman mukavat kengät, tuhat kertaa nähdyt farkut ja bleiska, joku huivi ja that's about it. Toisaalta, ehkä tästä saa pakkaamisinspiraatiota sinänsä? Tässäkin asussa on sama pohja kuin edellisessä. Bleiseri, laukku ja Conssit jatkaa asusta toiseen, mekko vaihtui vaan toppiin ja farkkuihin. Ja asu on heti ihan erilainen, eikö? Tää oman vaatekaapin esille kaivaminen useita kertoja menneen kuukauden aikana muuton vuoksi on tehnyt hyvää mulle. Sieltä löytyy näitä vanhoja helmiä. Tääki Religionin paita on ollut mulla jo vuosia, ja käytän sitä ihan rikollisen harvoin. No, jotain positiivista tossa muutossakin kai :)

Nyt on tukka taiottu kuosiin, nyt ehtii hetken keskittyä taas blogiin ja töihin. Illaksi mennään meille sapuskoimaan perheen kanssa, sisko huutelee jotain Alias-skabaa illaksi, eli eiköhän tästä aika mukava ilta tule. Ennen kuin alan miettimään Aliasta ja äitin herkkuja, voisin ajastaa illaksi kuvia Gibiltä, muitakin kuin itsestäni siis.

Mitäs te tykkäätte asusta?

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

I'm sitting on the couch with a Chai Latte my boyfriend just brought me from Starbucks and I'm freezing and then this! :D I'm more than jealous haha. Seems like you had great weather :D and I still can't get enough of you wearing the green Ray Ban :) I do love mine as well but there's no sun at the moment and so there is not excuse to wear sunnies, haha. I wish I could! :D the green ones are my favorite. The scarf is also kind of perfect, reminds me a bit of the Zara one you also have, just a little bit lighter ;) I love you and your outfits! :) xx

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, sorry about it :D I actually need to get mine fixed, they're so loose cause I wear them all the time :D Thank you Anna and have a great weekend! x

Tara (Ei varmistettu)

Hei me tykätään katsella näitä arkisiakin asuja! :) ei haittaa yhtään, vaikka näitä näkyisi useamminkin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

peilikuva (Ei varmistettu) http://katariinanpeilikuva.blogspot.fi

Reissatessa kuuluukin vaatteiden olla mukavat ja käytännölliset. Sitäpaitsi siulla tuo mukavuus ja käytännöllisyys toimii loistavasti :)
Oon yrittäny käydä siun postauksia läpi silmäillen, josko jossain kerrottaisiin minkä merkkinen ja mallinen tuo siun kello on, siinä kuitenkaan onnistumatta. Joten siis, kysyn sen tätä kautta. Jos ja kun tuota samaista mallia ei enää myydä, ootko sattumoisin törmännyt vastaavaan yksilöön nettikauppoja selaillessa?

Anna (Ei varmistettu)

Se on Michael Korsin MK5411 :) En oo samanhenkiseen kyllä hetkeen törmännyt, mutta tuotakin saattaa vielä jostain löytyä :)

Paula (Ei varmistettu)

Hei olisiko mahdollista että tekisit jonkun kirjasuositusjutun näin joulun alla kun ois ihanasti aikaa vaan mönkiä peiton alle ja lukea :) Itse kaipailisin etenkin dekkari/jännärisuosituksia mutta kaikki hyvät lukuelämykset olisi tervetulleita :)

Anna (Ei varmistettu)

Voisin joo tehdäkin :)

iik (Ei varmistettu)

Moi! Miksei Nellyn joulualekoodi toimi, vaikka jutussa luki sen toimivan jouluun asti? Mukavaa joulun odotusta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti mä tein virheen sen kanssa, pahoitteluni siitä :&

Cee (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, palautetta poikaystävälle että selkeesti hänki on jo kovaa vauhtia kehittymässä viralliseksi hovikuvaajaksi! :D Ja ihanan rento asu, välillä ne on nimenomaan ne simppelimmän tuntuiset ja ne "miettimättömät" asut jotka kuitenkin kolahtaa parhaiten.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja minäpä välitän terveiset :)

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se on :)

Kommentoi