Tuuliviirin uusi tukka

Ja tuuliviiri on taas uusinut kuontalon värin. Oli pakko tulla hehkuttamaan, kun Noora onnistui tässä värjäyksessä niin spot on upeasti, että ei mitään järkeä! Mulla on aina jotenkin niin kaksjakoinen fiilis hiusten väristä. Kun saan täydellisen tumman värin hiuksiin, alan haikailemaan vaaleampaa, tummaa blondia ja sitten kun saadaan se tumma blondi hiuksiin, alkaa taas tummahiuksiset kuvat tallentumaan verkkokalvoille aivan peruuntumattomasti. Nyt kävi tuo tumman blondin hinku niin kovaksi, että ilmoitin Nooralle kevättukan tarpeen.

Näissä kuvissa hiukset on vasta värjätty ja pesemättä, joten tuo tyven kontrasti on turhan jyrkkä. Kahden pesun jälkeen nimittäin tukka on ihan mielettömän kaunis, kun tuo kovin tumma sävy on poissa ja reuhka on ihanan pehmeän sävyinen!

Oon nyt käynyt varmaan kohta vuoden verran Nooralla, kun entinen luottokampaajani Johanna muutti ulkomaille ja haluan sydämestäni suositella sitä kaikille pk-seutulaisille. Tosin, no, mä käyn Lempäälästä asti. Oon tykännyt hurjasti! Noora on ihan superkiva tyyppi ja lisäksi erittäin osaava hiusvelho ♥ Ja näin melko kiireisenä äiti/yrittäjänä oon äärimmäisen kiitollinen siitä, että Noora on supernopea. Eikä hinnoillakaan pilattu. Noora omistaa Bow-kampaamon Helsingin keskustassa, Forumin takana 🙂 

Ja nyt kun pääsin kehumaan yhtä luottotekijää, niin paria muutakin pitää suositella.

Kakkobrowsin Annika Kakko teki mun kulmiin microbladingin ja oon käynyt vahvistamassa ne Annikalla ja heittänyt kaikki kulmavärit ja -kynät mäkeen. En oo kertaakaan microbladingin jälkeen piirtänyt kulmiin yhtäkään viivaa ja tää on niiiiin helppoa. Oon niin onnellinen, että päädyin juuri Annikalle laittamaan kulmani. Hän tekee niin luonnollista jälkeä ja kulmat on pysyny tosi hyvänä koko ajan. Lämmin suositus 🙂

Ja viimeisimpänä uusin löytöni, ripsientekijä Tampereelta. Lukijoideni joukosta löytyi nimittäin C You ja Henna, joka on laittanut mun ripset muutaman viime kuukauden ja pelastanut mun arjen!

Näillä arki rullaa aika paljon helpommin, kun ripset ja kulmat on aina ”valmiiksi” laitetut, ja täytyy vaan sipaista pikaiset meikit naamaan ja tukka kuosiin, varsinkin kun se tukka on ihanan värinen ja kauniisti leikattu!

Mitäs te tykkäätte uudesta väristä? 🙂 

Kommentit (10)
  1. Täydellinen!! <3 🙂
    Sä oot muutaman kerran miettiny blogissas mikä sun asussa mättää, itsellä on niissä kuvissa kiinnittynyt huomio vain sun hiuksiin.. ne ovat olleet jotenkin ”kovat” sun vaaleaa ihoa vasten ja muutenkin kun tausta on luminen.
    En oo tätä vaan halunnu aikasemmin kommentoida, koska menee vähän samaan kategoriaan kun ”sulle sopii niin hyvin ponnari, pidä useemmin niin” 😀 enkä nyt muutenkaan halua kenenkään ulkonäköä kommentoida ”negatiivisesti”
    ja upea värihän sulla oli aikasemminki, mut nyt vaan ite tykkään että sopii sulle paremmin! 🙂
    Toivottavasti sait kiinni mun sekavasta kommentista mitä sillä yritin hakea takaa 😀

  2. Tukka on ihana .

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *