Two-faced cape // Kuopio

Mungolife

Kiitos paljon kommenteistanne edelliseen postaukseen! Ensinnäkin iso kiitos aktiivisesta kommentoinnista! Oli ihanaa saada kommentteja, joissa moni sanoi, että vaikka lukee ja tykkää paljon, kommentoi vähäisenlaisesti. En voi syyttää siitä ketään muuta kuin itseäni, kun aika ei aina riitä vastaamiseen, ymmärrän kommenttien vähentymisen. Mulle teidän kommentit on kuitenkin suola ja sokeri ja luen ne aina. Ne on myös aina mittari sille, miten hyvin olen onnistunut tai kuinka epäonnistunut jokin juttu on. Bloggaajana on tärkeää saada palautetta, ja tuntuu, että negatiivisen palautteen antaminen on aina helpompaa. Positiiviset palautteet tuntuu jäävän aina vähemmälle, kunnes niitä sitten tulee kerralla paljon avaamaan silmiä. Kiva siis, että intouduitte kommentoimaan!

On ollut tosi mielenkiintoista lukea teidän ajatuksia, ja tietyllä tapaa siinä ehkä pääsi kokemaan pariin otteeseen pienen ahaa-elämyksenkin. Toki siellä oli muutama sellainen "no mainokset ärsyttää" -kommentti, josta ei edelleenkään yhtään auennut vastaus siihen olennaisimpaan miksi -kysymykseen, mutta yksi ärsytys aukeni mulle ehkä vasta nyt näistä kommenteista. Jokunen oli kommentoinut, että ärsyttää kun suomalaisissa blogeissa hehkutetaan tuotteita kritiikittä ja että sen takia yhteistöistä menee usko. En olekaan koskaan osannut nähdä asiaa näin päin, sillä itsehän näen kaiken tämän taustalla tapahtuvan, toisin kuin te. Meille nimittäin syydetään paketteja ja tuotteita ihan harva se päivä. Postin täditkin varmaan ihmettelevät, miten meikäläinen on siellä vähän joka toinen päivä. Tulee ihan hirveesti kosmetiikkaa, vaatejuttuja ja tuotteita ihan pyytämättä. Lisäksi tulee yhteistyötarjouksia, joissa kysytään saako lähettää jotakin. Toki saa lähettää, mutta en takaa näkyvyyttä. Siellä on ihan suoraa roskiskamaa vaikka millä mitalla. Tai siis ainakin mun mielestä roskiskamaa. Sitten siellä on jonkin verran myös niitä "ihan kiva" -juttuja. En vaan koskaan kirjoittele niistä 7-8/10 -tuotteista. Jos jokin tuote on kategoriassa "ihan kiva, mutten itse ostaisi", niin en anna sille näkyvyyttä blogissani. Miksi antaisin? Jos en itse käyttäisi rahojani siihen, miksi suosittelisin lukijoilleni rahan tuhlaamista samaan tuotteeseen. Välillä näkyvyyden perään kysellään, ja silloin olen mainostajalle suoraan vastannut, että valitettavasti ei ole minua miellyttävä tuote. En koe sellaisten postausten palvelevan ketään. "Tää on musta ihan OK, en mä tähän rahaa käyttäisi, mutta jos nyt ette muuta keksi, niin ostakaa tämä" :D Tuollainen ei mun mielestä palvele ketään. Ei bloggaajaa, joka mainostaa jotakin, mitä ei itse edes halua. Ei lukijaa, joka saa ärsykkeeksi tuotteen, josta bloggaaja ei edes erityisemmin pidä. Eikä mainostajaa, sillä voi olla, että tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta se ei vaan sovi juuri tälle mainostajalle eli bloggaajalle.

Siksi blogiini päätyy ne tuotteet, joista itse oikeasti tykkään todella. Toki se ehkä näyttää sitten lukijalle hieman hassulle, kun joka yhteistyössä on jokin "ihana ihana ihana, superhyvä, jessjes, tää on paras", samalla kun itse tiedän, että ne tuotteet on sitten vain se jäävuoren huippu. Vain ne kivoimmat, toimivimmat ja parhaimmat kosmetiikat. Vain ne siisteimmät palvelut ja eniten mulle iloa tuottaneet kokemukset. Kun itse teilaa sen 75 % kaikista tarjouksista heti käsittelyssä, ja lopuistakin valitsee vain ne parhaimmat ja mielenkiintoisimmat blogiin, ei itse ehkä tajua, että kaikki yhteistyöt näyttäytyvät sitten yltiöpositiivisena. Toki jokaisessa tuotteessa ja palvelussa on miinuksia. Ne on yleensä vaan sitten niin pieniä juttuja, etten jaksa edes mainita (ei-niin-kiva paketointi tms.) tai niin subjektiivisia, etten koe niitäkään mainitsemisen arvoiseksi. Ja välillä joku superihana juttu jää mainitsemattakin, koska en muista sitä juuri siinä hetkessä/elämäntilanteessa/postauksessa. Tai sitten jos siitä jotakin kirjoitan, alkaa piilomainonta-syyttely, vaikka olisin tuotteen itse ostanut :D

Toivottavasti muistan jatkossa tuoda myös sitä kritiikkiä postauksiin, ja toivon, että lukijat muistaa, että jos mä sytyn jollekin tuotteelle, niin mä oikeesti sytyn sille. Per jokainen makee kosmetiikkajuttu on yleensä n. 19 jotka on mennyt roskiin kokeiltaessa. Voisin heittämällä tehdä postauksen TOP10 (tai sata) "älä vaan osta" -kauneustuotetta, mutta en halua olla ikävä niille merkeille, jotka ovat minulle tuotteita lähettäneet korvauksetta. Toisaalta näitä on ihan itsekin ostamissani tuotteissa, joten jos nyt joku päivä edes muistan, mitkä on ollu pahimpia pettymyksiä, voin senkin tehdä sitten vastapainoksi :D Anyway, pyrin jatkossakin siihen, että blogissa on vain ne mun mielestä ihan vähintään 9/10 -tuotteet ja fiilistelen niitä sitten antaumuksella :) Mulla on paljon merkkejä ja brändejä, jotka ei ole koskaan aiheuttanut pettymyksiä. Niitä myös useimmin blogissa ehkä vilahtelee, aina Balmuirista MayBeautyyn ja Cloettasta Foodiniin. Toivon, että lukijoinakin jatkossa yritätte muistaa tämän "jäävuoren huippu" -asian, sillä rehellisesti sanottuna, voisin työntää blogiin päivittäin kaksi postausta ilmaiseksi lähetetystä krääsästä tai tarjotuista yhteistöistä. Niin paljon sitä on. Se selittää paljon sitä, miksi kaikki yhteistyöt voivat tuntua yltiöpositiivisilta :) Mä olen myös ihmisenä sellainen tyyppi, että innostun ihan hirveesti asioista tai sitten päinvastoin turhaannun todella pahasti. Paska keli? Mun koko päivä on pilalla. Maailman kivoimman värinen luomiväripaletti? Oon ihan tohkeissani vaikka kuinka pitkään. (Vaikka seuraavana päivänä löytäisin taas "maailman kivoimman värisen luomiväripaletin". Mun mielestä maailmassa vaan voi olla monta maailman kivointa asiaa näköjään :D)

Tärkein asia, minkä haluaisin korostaa noiden kommenttien lukemisen jälkeen. Kyse ei ole mun tapauksessa siitä, että kirjoitan tätä vain jotta saisin kaupallisia yhteistöitä. Että muut postaukset olisivat vain pakkopullaa moneymaking-postausten välissä. Tilanne on itse asiassa päinvastainen. Nautin niin paljon blogin kirjoittamisesta, että olen kiitollinen kaupallisista yhteistöitä. Ne mahdollistavat sen, että "saan" kirjoittaa muita postauksia. Jos en tekisi kaupallisia yhteistöitä, ei mulla olisi valitettavasti aikaa paneutua mihinkään bloggaamiseen samanlaisella aikaavievällä asenteella. Näin ollen en pystyisi tuottamaan mitään sisältöä, tai pystyisin tuottamaan sitä vain hyvin vähäisesti. En halua, että tämä kuulostaa sellaiselta "teidän on nyt vaan tykättävä kaupallisuudesta, muuten lopetan" -uhkailulta, vaan haluan jotenkin tuoda ilmi sen, että nämä kaupalliset yhteistyöt mahdollistavat kaiken muun sisällön ja sen, että blogi ei rupea kuihtumaan ja kuolemaan. Bloggaisin aivan varmasti ilman kaupallistakin sisältöä. Jos olisin perijätär tai lottovoittaja siis. Muuten perhearjen lisäksi elämässäni olisi kokopäivätyö ja blogille jäävä aika olisi aika minimaalinen. Toivon siis, että jatkossa lukijani pitävät mielessä, että prioriteetti on aina laadukas (tai no, meikämainen, eli edes semilaadukas) sisältö blogissani, sekä kaupallisissa, että ei-kaupallisissa postauksissa. Tämän mahdollistavat kaupalliset yhteistyöt aina vähän väliä :)

No anyway, palataanpa muihin juttuihin näistä asioista.

Tässäkin eilisessä asussa on monta elementtiä, jotka on hankittu yhteistyökumppaneiden valikoimista, vaikkakin ihan omalla rahalla ilman alennuksia tai muita blogietuja. Viitta ja saappaat on tilattu Zalandolta, aurinkolasit aikanaan Sunglasses Shopista.

Eilisen valitukseni jälkeen sää parani merkittävästi ja ulos uskalsi mennä ihan hyvällä fiiliksellä nauttimaan auringosta. Me tosin kävimme lähinnä ruokakaupassa ja nopeasti Matkuksessa Ikeassa ja parissa muussa liikkeessä, joka oli jo itsessään ihan tarpeeksi väsyttävää mulle tässä vaiheessa. Harmaata ja vaaleanpunaista on tehnyt jatkuvasti mieleni, ja tässä asussa ei muuta oikeen ollutkaan! Viitat ja ponchot on ollut kyllä raskausajan pelastus, ja ne on siitä näppäriä, että niissä ei pääse mahapuoli venymään ja ne istuu päälle sitten raskauden jälkeenkin :) Tässä kaksivärisessä viitassa tykästyin malliin ja tuohon ihanaan neulokseen, sekä siihen, että se on 80 % villaa.
* Kaupallisia affiliate-linkkejä

DELICATELOVE viitta (*tämä, tykkäsin myös *tästä ja *tästä)
H&M Mama farkut (nämä, samantyyppiset tummanharmaat *täällä, *täällä ja *täällä)
DIOR Diorama laukku (tämä, tykkään myös *tästä)
STEVE MADDEN saappaat (*nämä, tykkään myös *näistä)
MICHAEL KORS kello (vanha, tykkään myös *tästä ja *tästä)

Mitäs tykkäätte asusta? 

Kommentit

j (Ei varmistettu)

Asu on tosi kiva! Laukku ja saappaat <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Pimu (Ei varmistettu)

Hei!

Ihan asiasta kukkaruukkuun: postaus kuopiosta olisi kiva! Itselleni ihan tuntematon kaupunki. Olisi kiva lukea ja nähdä minkälaista siellä on

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Täytyykin tuollainen tehdä, tosin ensin pitäisi lähteä ehkä kameran kanssa liikkeelle, ja täällä on kaikkea muuta kuin kuvauksellista tällä hetkellä :/

Mulle tuli vielä yksi juttu mieleen mainonnasta, vaikka se ei varsinaisesti sun mainontaan liitykään. Mun mielestä sulka on aina hyviä yhteistyöpostauksia, mutta joskus ärsyttää muissa blogeissa se että koska mainoskamppanjoissa on yleensä se 8-10 bloggaria mukana niin välillä tuntuu että lukee saman postauksen sata kertaa. Oma valintahan se on että mitä blogeja lukee, mutta itse ainakin luen muutamaa ja moni tuntuu seuraavaan juuri niistä 15-20 kaikkein suosituimmista. Jotenkin yhteistyöltä menee teho kun lukee seitsemännen tyypin suusta että meillä on AINA uskottu Liberoon/syöty Magnumia yms. Ja kuten sanoin, lukijallahan se vastuu on eli yleensä en edes aukaise yhteistyöpostauksia jos olen jo tuotteelta lukenut toisessa blogissa. Surullista se on silloin jos on jonkun suonissaanpa blogitapahtuma, ja viidessä blogissa on täysin samasta kulmasta otetut kuvat smoothiebowleista ja juomista. Silloin melkein kaipaa niitä hississä otettuja kuvia tai suosituksia jostain hullusta markettimeikkilöydöstä, tai jotain autenttista. En siis tarkoita että yhteisöistä pitäisi luopua koska kuten sanoin,vastuu on minulla ja saan itse päättää mitä skippaan, mutta pohdin vaan syitä siihen että miksi yhteistyöt voi joskus ärsyttää.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, tuon ymmärrän hyvin ja olen sikäli kiitollisessa asemassa, että vain minä itse myyn sisältöä blogiini, eli pääsen vaikuttamaan hyvin paljon siihen, mitä tuotteita ja palveluja näkyy ja milloin. Se myös ehkä edesauttaa sitä, että samaan aikaan näitä ei ole muissa blogeissa, niin ei tule sellaista ähkyä :)

Sanna (Ei varmistettu)

Kuulun myös kategoriaan, ketkä eivät usein kommentoi. Enkä edes tiedä miksi, koska melkein aina postauksistasi keksin kyllä sanottavaa :)
Mutta jo pitkään olen miettinyt, että sinun postauksesi eroaa niiiiiin suurella tavalla monien muiden myös blogia työkseen pitävien postauksista. Sinulta harvemmin (ei ikinä) tulee muutaman lauseen postauksia, joista huomaa että aikaa ei ole käytetty. Ja että postaus on vaan tehty kun pitää saada joka päivä jotain ulos. Aina, kun sinulta on tullut postaus oli se niin tähän, kuin mungobaby-blogiin, tietää että siinä riittää luettavaa ja ajateltavaa jo ennenkuin klikkaa postauksen auki. Halusin siis kiittää tästä. Että näät selkeästi vaivaa ja kaikkien vuosienkin jälkeen tämä ei vaikuta sinulle yhtään "pakkopullalta", mikä ikävä kyllä välittyy joistain muista blogeista, jotka mielletään yhtä suosituiksi, mutta joiden sisällöissä on suuren suuri ero verratessa tähän. Ja mainospostauksista, luulen että kun niitä ei juurikaan paljon sinulta ole nähty ja kun ne ei eroa normi postauksistasi (minun mielestäni) niin nyt ne on sitten osalle pompanneet silmiin kun on tullut muutamia lähekkäin. Joissain blogeissa kun kuusi kymmenestä postauksesta on jotain tuotteen mainostusta. En ole koskaan kokenut samaa Mungolifessä, ja rehellisesti rupesin nyt vasta ajattelemaan että sinäkinhän mainostat niinkuin muut blogit, mutta mielestäni bloggaajien tyylit kirjoittaa on niin eroavaiset että en ole ennen ajatellut sitä. Ja tämä siis sillä tavalla, että sinun kaupalliset mainospostaukset voisi yhtä hyvin olla "mainospostauksia", joista et saa tuottoa, eli olet itse ostanut tuotteen ja ihastunut siihen.

Ihanaa kevättä sinulle Anna! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia paljon kommentistasi :) <3

Kati (Ei varmistettu)

Oon täysin samaa mieltä sun kanssa!

Karoliina (Ei varmistettu)

Pakko tulla myös sanomaan että olen täysin samaa mieltä! Monesti asiaa miettinytkin ja meinannut kommentoida ja kiittää oikeasti mielenkiintoisista ja hyvin tehdyistä yhteistyöpostauksista, mitä ei tosiaan voi sanoa kaikkien blogien kohdalla. Panostuksen ja käytetyn ajan kyllä näkee lopputuloksessa, kuten myös sen että seisot oikeasti mainostamasi tuotteen tai palvelun takana :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Tosi kiva kuulla tällaisia kommentteja :)

Ilona (Ei varmistettu)

Se ainakin ärsyttää kun mainostat tuotetta ja järjestät arvonnan. Sitten joku onnellinen, tässä tapauksessa allekirjoittanut, voittaa sen ja lupaat lähettää palkinnon. Palkintoa ei kuulu, otan sinuun uudelleen yhteyttä. Vastaukseksi saan että palkinto on varmaan hävinnyt postiin, lupaat lähettää uuden. No sitä ei vieläkään ole näkynyt, vaikka arvonta oli kesällä 2016 :D laitoin joskus syksyllä sähköpostia sinulle että onkohan se toinenkin palkinto kadonnut postiin, saamatta mitään vastausta. Herää kysymys miksi järjestät arvontoja jos et hoida niitä loppuun? Ja kysymys oli läkeröl arvonnasta.

Anna (Ei varmistettu)

Voi anteeksi kamalasti! Muistan kyllä tuon, että posti hukkasi sen paketin, ja oon tosi tosi pahoillani, etten palannut sulle asiaan. En saanut toista mailiasi, mulla menee tosi paljon meilejä roskapostiin, koska on julkinen posti, ja roskaa tulee päivittäin satoja valitettavasti. En ole ehkä huomannut sitä sieltä sitten metsästää. Tää oli todellinen ongelma myös äskettäin kun oli mungokirppis, ja vaihdoin sähköpostiakin jo :/

Mä laitan sulle ihan samantien meiliä tulemaan, niin saadaan tuo paketti sulle VIHDOIN matkaan ja lisäksi jotain kivaa pientä sinne joukkoon, kun näin kauan jouduit odottamaan! Anteeksi omasta puolestani, mun olisi pitänyt muistaa palata sulle asiaan kun susta ei sitten uudemmin "kuulunut", eli en saanut sun meiliä :/ Laitan tuohon meiliin, joka on kommentissasi :)

Ilona (Ei varmistettu)

:) tuliko sähköposti nyt perille?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tuli eilen illalla! :) Mä laitan sulle paketin tänään heti matkaan :)

Ilona (Ei varmistettu)

Jee kiva, kiitos! :)

milka (Ei varmistettu)

Ymmärrän täysin tuon miksi bloggaajat tekevät kaupallisia yhteistöitä, ja ne ovat ainakin sinun osaltasi, kuten useimpien muidenkin, olleet hyvällä maulla toteutettuja ja hyvää sisältöä. Blogiasi monta vuotta seuranneena en voi muuta kuin kiittää niistä rentoutumishetkistä joita blogisi arkeeni tarjoaa. Kiitos<3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti kommentistasi ja kiva, että olet nauttinut blogin sisällöstä <3

Nea (Ei varmistettu)

Voi että! Oot niin upean sädehtivä näissä kuvissa! :) ja on ollut mukava huomata, miten laajasti käsittelet erilaisia aiheita blogissa ja oot todella hyvä kirjoittamisessa. Jatka siis samaan malliin! :) niin ja aivan IHANA tuo viitta <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla, kiitoksia! <3

Nipsu (Ei varmistettu)

Moi Anna! Mun mielestä myös sun kaupallisia postauksia on tosi kiva lukea jos aihe kiinnostaa! Esim tyrni ei kiinnostanut niin skippasin, MayBeautyn kasvogeelistä taas luin ja innostuinkin tilaamaan. Kiitos hirveästi vinkistä, oon nyt kahesti käyttänyt ja iho on ihanan sileä!

Anna (Ei varmistettu)

Ihan tosi kiva kuulla, se on musta ihan huipputuote :)

H (Ei varmistettu)

Minusta vähän outoa tuo, ettei pidetä yhteistyöpostauksista. Kun jos kerran lukee blogiasi ja tykkää siitä, niin luulisi että kiinnostaa saada tietää minkälaisia vaatteita/meikkejä/mitä vaan käytät. Ja jos ei kiinnosta, niin ainahan ne voi skipata. No, meitä on moneen junaan :) ihanalta näytät!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

Iida (Ei varmistettu)

Moi Anna! Kiitos tästä kirjoituksesta. Oon seurannut sun blogia vuodesta 2009 enkä nykyään muita blogeja pahemmin seuraile.

Oon miettinyt välillä minkä takia pidän juuri sun blogista, koska meillä ei tyyli tai elämäntilanne ole samanlainen, mutta tän postauksen luettua tuli mullekin sellainen ahaa-elämys: ollaan persoonina aika samanlaisia. Samalla tavalla mäkin innostun tai ärsyynnyn asioista paljon. Aina joko tai. Lohdullista siis kuulla, että muitakin on, koska välillä törmään siihen, että tätä ei ihan ymmärretä. :-)

Ehkä myös tämän takia kaikista eniten pidän sun mielipide -postauksista. Vaikka en olis kaikesta aina samaa mieltä, niitä on ilo lukea. Jos siis saa toivoa, niin niitä lisää enemmän!

Oikein ihanaa odotusta sulle ja iloista kevättä! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, onhan tää aikamoinen ääripäisyyksien elämä, mut enpä mäkään oikeen osaa olla erilainen :) Ja ajattelen asiaa niin, että ainakin elämä on aika viihdyttävää näin. Sä varmaan samaistut tähän :D Ei haittaa, jos tätä ei aina ymmärretä, tärkeintä, että saa olla oma itsensä :)

Mielipidepostaukset on kokeneet aikamoisen inflaation itselleni, koska en jaksa sitä niitä seuraavaa joka asian suurennuslasin alle tuomista ja tahallisia väärinymmärryksiä, joita monet harrastaa. Vaikka mielipiteitähän riittää, niin jotenkin niistä on alkanut tulla niin henkilökohtaisia, ettei edes halua tuoda niitä blogiin, kun aina niistä väännetään ties mitä :/

Hanna (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/revesetvoyages

Blogien kaupalliset yhteistyöt tuntuu kyllä jakavan mielipiteitä, itse luen myös mainospostaukset, tosin aiheesta riippuen tarkemmin tai vähemmän tarkasti. Mielestäni on jopa kiva, jos blogin kautta saa tietoa uusista tuotteista ja palveluista, tosin kuten yllä joku jo kommentoikin, niin se vähän ärsyttää, jos sama tuote on yhtä aikaa esillä useammassa blogissa (tämä ei tosin sun blogeissa oo ollut ongelma). Mielestäni blogimainonta on sinänsä parempaa mainontaa kuin normaalit mainokset, sillä blogien kautta pääsee lukemaan myös tuotteen käyttökokemuksesta eikä tuotetta aina esitetä tv- ja lehtimainosten tapaan pelkästään yltiöpositiivisessa valossa. Loppujen lopuksi kuluttajahan sen valinnan tekee, itse en ainakaan ostaisi sadan euron kosmetiikkatuotteita yhden bloggaajan hehkutuksen jälkeen vaan selvittäisin myös muita lähteitä. Tekstisi sai kyllä pohtimaan itsekin aihetta, hyvin kirjoitettu! Hassua muuten, miten mainokset ärsyttävät juuri blogeissa niin paljon :)

Anna (Ei varmistettu)

Niin, mun mielestä blogimainoksen tehtävä onkin herättää kiinnostus kohdetta X kohtaan, ja jokainen voi sitten sen perusteella itse tutustua aiheeseen lisää ja miettiä, onko se itselleen tarpeellinen :)

Jennam (Ei varmistettu)

En nyt pääse yli tuosta, että heität tavaraa roskiin?? Eikö tuota voisi jotenkin välttää? Ilmoitat, ettet ota mitään tavaraa vastaan tai vaikka lahjoittaa "sopimattomat" tuotteet paikalliseen nuorisokotiin tai järjestöille, jotka etsivät uudet omistajat tavaroille? T. Puhtaamman luonnon ja omatunnon puolesta :)

Anna (Ei varmistettu)

Usein asioita lähetetään kyselemättä ja en tiedä lähetystä hakiessa, mitä siinä paketissa on. Olen saanut vaikka mitä nenäliinoista ja hammastikuista lähtien. Pyrin aina kierrättämään epäsopivat / käyttämättä jääneet tavarat, mutta olenpa joskus saanut paketin, missä on esim. kolme pillimehua, niin se on kyllä joutanut ihan vaan roskiin. Näin niinkuin esimerkkinä :)

titta (Ei varmistettu)

Minäkään en ole kovin innokas kaupallisten posauksien lukija, mutta pidän siitä että sinun kaupalliset postaukset on monipuolisia ja eroavat muusta blogimassasta. Blogisi muutenkin eroaa nykypäivän trendistä, missä kaikki on viimisen päälle siloteltua. Sä rokkaat!

Anna (Ei varmistettu)

:D Kiitos! <3

Maija (Ei varmistettu)

En tiedä mainostatko paljon muihin bloggaajiin verrattuna mutta omasta mielestäni itse mainostaminen ei ole se "ongelma." Mutta ymmärrän kyllä, että mainospostauksien määrä voi tuntua paljolta. Voi olla, että yksi syy on siinä, että mielestäni usein mainospostauksesi tuntuvat aika.."päälleliimatuilta." Johtuen ehkä siitä, että yhteistöistäsi voi saada aika sekalaisen kuvan. Vaikka itse siis kuvailit, että olet mielestäsi pystynyt valitsemaan kattavan määrän monipuolisia ja erilaisia mainospostauksia. Mutta ehkä lukijan silmiin se monipuolisuus voi näyttäytyä sekalaisuutena.

Välillä olet mainostanut Knorrin puolivalmisteita ja välillä Swiss Clinicin Diet- kapseleita. En tarkoita, että esim. kyseisset tuotteet poissulkevat toisensa mutta mainostamisesta puuttuu ainakin omasta mielestäni se "punainen lanka" ja siksi ehkä yksittäiset mainokset pomppaavat enemmän esiin.

Olet myös myös sanonut aiemmin olevasi tietyllä tavalla mielipidevaikuttaja. (ja bloggaajat yleensäkin) Itselläni on jäänyt mieleen, kun kirjoitit viime vuonna kärsineesi nestehukasta ja se oli samoihin aikoihin, kun kerroit aloittaneesi syömään juurikin niitä Swiss Clinicin Diet- kapseleita. Nyt postaus näistä kapseleista on poistunut blogistasi. Eli koetko tehtävänäsi olevan vain kirjoittaa mainospostauksia ilman, että sinulla on varsinaisesti pienintäkään vastuuta bloggajana/mainostajana? Esim. jos ongelmia ilmenee niin voit vain käydä poistamassa postauksen ja "unohtaa", että olet kyseisen postauksen ikinä kirjoittanutkaan? En tarkoita, että nestehukka olisi täytynyt kapseleista tulla mutta et ikinä palannut aiheeseen ja nyt postaus on poistettu.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, mutta kun mä olen äärikiinnostunut about kaikesta. Samaan aikaan kun ostan ruokakaupasta mahd. terveellisiä juttuja ja luomua jne. ostan myös purkin Bounty-levitettä, koska se kiinnostaa mua :D Itse asiassa Knorrin puolivalmiste on meidän go to -ruoka kiireessä edelleen :D

Ottaen huomioon, että tutkimukset, jotka sitten lopulta paljastivat nestehukan alkoivat 2013 ja Swiss Diet on kehitetty 2015, on aika kaukaa haettua väittää, että ko. tuote aiheuttaisi sitä nestehukkaa. Itse asiassa sen kokeilun aikana mä join ehkä enemmän kuin koskaan, koska muistin juoda (kuuluu ko. valmisteen toimintamalliin), toisin kuin normaalisti. En palannut valmisteisiin, koska ne eivät minulla toimineet. Mä kun en juuri muutenkaan tunne nälkää, niin nälkätunteen sammuttaminen ennen ruokaa on mulle hieman haastavaa ylipäätään.

Postauksen poistumisessa ei taas ole mitään erikoista. Ollaan poistettu paljon vanhoja postauksia, koska tila täyttyy. Tää mun sivu on aika painava, koska täällä on paljon isoja kuvia ja jotta tätä saa pidettyä jotenkin järkevänkokoisena, on täältä poistettu vuosia ja kuukausia ja olen myös poistanut paljon vanhoja yhteistyöpostauksia. Ne kun eivät enää ole ajankohtaisia :) Eli se ei ainakaan liity mitenkään vastuuasiaan. En ole niin hölmö, että ajattelisin jonkin asian unohtuvan delete-napilla, ihmiset muistavat kuitenkin. Yhteistyöpostaukset on vaan helpointa poistaa, sillä Nelly-kollaasit vanhenevat, jotkut matkajutut tms. eivät :)

Hyvä muistutus siitä, että pitäisi taas siivota tuota osastoa.

Ritti (Ei varmistettu)

Heip! Heitän oman lusikkani myös soppaan ja hämmennän sitä vähäsen :D Pitäisi varmaan kommentoida enemmän (=edes joskus), koska joka ikinen kerta kun luen sun tekstejä niin samaistun ja nyökkäilen tai naureskelen yksikseni. Siis niin oivaltavia ja rehellisiä tekstejä sun ihanasta ja upeesta, mutta kuitenkin niin tavallisesta elämästä. Odotan oikeesti aina riemuidioottina, että mikäköhän on tänään aivan huippua tai vaihtoehtoisesti jupinan aihe. Koska oli niin tai näin, niin musta huumori puree aina!
Mitä mainostamiseen tulee, niin täähän on ainakin se kanava mulle, mistä bongaan kosmetiikkauutuuksia tai pähkinävinkkejä tai mitä vaan! Muutenhan en näihin ihaniin tuotteisiin mitä luultavimmin edes törmäisi. Elikkä kiitos siitä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia, että kommentoit! <3

Kiasa (Ei varmistettu)

Yhdyn tähän kommenttiin niin täysin! 100% samaa mieltä. Olen seurannut ihan alkupostauksista lähtien ja vahvasti mukana ollaan. Olen myös iloinen ettet ole lähtenyt Rantapallolta pois esim Indiedaysille yms muille humputuksille, joidenka blogit ovat ihan täynä mainoksia mainoksien perään eikä sitä omaa mielipidettä hirveästi näy.

Anna (Ei varmistettu)

:)

Kiasa (Ei varmistettu)

Joko se on tuo luonnonvalon ihme tai sitten joku muu syy mutta todella raikkaita kuvia tällä kertaa! Tykkään! :) Tykkään asusta myös. Simppeli mutta todella mukavanoloiselta vaikuttaa ja sitä varsinkin raskausaikana kaipaa, heh.

Kiva postaus muutenkin. Toit jotenkin enemmän asiaa etkä vaan kertonut asusta. Välillä ehkä puhut liikaa asustasi, vaikka se nyt on yksi blogisi juttu mutta näitä muita ajatuksiasia on myös kiva lukea.

Tuo kritikin puute on kyllä totta, mutta kun ajattelee asiaa sun näkökulmasta niin toisaalta miksi siis kirjoittaisi tuotteesta X jos siihen ei ole 100% tyytyväinen. Ja jos ei voi 100% suositella sitä muille.

Postaustoive: 5-10 hitti&huti tuotetta jota olet testannut. Yhteistyönkautta tai ilman.

Anna (Ei varmistettu)

Mä taas aina jotenkin kuvittelen, että ne asupostaukset nimenomaan kiinnostaa ihmisiä :D Mut näköjään ei :)
Mä oikeesti yritin miettiä näitä eilen. Hittejä keksin varmaan 50, mut huteja en sitten juurikaan. En jotenkin ehkä laita mieleen niitä huteja, vaan unohdan ne tosi nopeesti. Varmaan jos menisin johonki kosmetiikkakauppaan, niin mieleen palaisi muutamia, mut en juurikaan muista tälleen äkkiseltään. Yritän pohtia :)

primrose (Ei varmistettu)

Onpa lämpöisen ja mukavan näköinen asu! Oli kiva nähdä Dioramasta kuvia asun yhteydessä (myös siinä vaahtokarkkiasupostauksessa), koska luulin laukun olevan litteämpi. Sehän vaikuttaa olevan aika tilava! Ja mallikin oli sivusta katsottuna enemmän Le Boyn kaltainen kuin olin tiennyt. Koska tykkään niin paljon muoti- ja tyylijutuista, tällaiset pienet bongaukset on musta tosi kivoja ja mielenkiintoisia :) En millään muista, kommentoinko jo Diorama-postaukseen mutta laukku on aivan ihanan värinen! Ymmärrän hyvin, miksi tuonsävyinen harmaa puhuttelee. Puhuttelee muakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on itse asiassa aika "syvä", eli siihen mahtuu tosi paljon, ihan verrattuna vaikka saman kokoluokan Boyhin. Se on hieman boksimpi kylläkin myös, eli ei ihan niin sulava kuin moni muu :) Ja kiitoksia, se on kyllä ihana! :) <3

Alina (Ei varmistettu)

Hmm.. en itse oikein pitänyt tuosta asusta. Jotenkin tuhti yläosa (siis paita, et sinä!) ja hoikat jalat luo sellaisen tikkari efektin.
Näytät minun silmään isommalta kuin oletkaan.
Mutta koska olet viimeisillään raskaana ja ymmärrän hyvin miksi tuon mallinen paita/viitta/pontso on mukava :) ja loppujen lopuksi minun mielipiteeni ei paljoa paina :)
Kommenttini ei ole tarkoitus olla ilkeä, halusin vastata rehellisesti kun kysyit mitä mieltä ollaan :) Kommenttini on tarkoitus arvioida asua ja sen luomaa vaikutelmaa, ei arvostella kenenkään ulkonäköä :) ihanaa kevättä!

Anna (Ei varmistettu)

Jännä juttu, mä itse asiassa ite tykkään aina tosi paljon kapeista jaloista ja isosta yläosasta, mutta makukysymyksiähän nämä on, ei niistä sovi kiistellä :) Tavallaan on myös kiva välillä olla päästä varpaisiin "tiukasti" pukeutunut, mut nyt ei ainakaan oo aika sille :D

Suvi (Ei varmistettu)

Blogisi on lempparini juurikin sen vuoksi että räiskyvä persoonasi näkyy niin mahtavasti! Tai ainakin luulen blogisi perusteella, että olet räiskyvä:D. Tykkään siitä todella! On niin kiva lukea kun useimmiten tulen hyvälle mielelle,vaikka kertoisitkin paskasta kelistä tms. Hyvä mieli tulee siitä kun vaikutat aidolta ihmiseltä, jolla vaan sattuu joskus ärsyttämään joku asia. Ja mua huvittaa ne jotka ns. pitävät bloggaajia jotenkin sellaisina että heiltä voidaan odottaa jotain tiettyä ns. palvelua tai tyyliä ym. En tiiä ymmärtääkö kukaan tätä pointtia :D. Minä luen blogeja siltä kannalta, otan mitä annetaan ja jätän mitä en halua ottaa. Blogien lukeminen on itselleni mukavaa ajanvietettä, jolloin saan laittaa aivot narikkaan. Tsemppiä raskauden viimemetreille, kohta saat jo pitää pienokaista sylissä <3

Anna (Ei varmistettu)

Ihana asenne blogien lukemiseen, tosi kiva kuulla, että ajattelet noin :) Ja kiitoksia, en malttaisi odottaa! :)

Jenni (Ei varmistettu)

Määpä kommentoin nyt vielä tätä kommentointi-juttua, kun eilen jo vissiin toista kertaa kommentoin sun blogiin vaikka oon lukenu aktiivisesti jo alkuajoista lähtien! Muistan mun eka kommentin ja se koski Simban leikkausta, kerroin miten mun koira Tahvo oli siitä parantunut ja miten siihen vaikuttanu ja muistan että vastasin kommenttiin ja sun mielestä Tahvo oli jotenki tosi söpö nimi. :D haha, en kestä mun muistia välillä! Btw, Tahvo täyttää syksyllä 10v ja menee vielä lujaa ;)
Niin, asiaan. :D Mulla kommentointi jää aina tekemättä, koska en sitten ikinä muista tulla takasin kattomaan, että onko bloggaaja siihen vastannut. Eli tästä jollekki fiksulle idea, että eikö vois tulla ilmoitus (sähköpostiin vaikka, kun se kuitenkin tuohon laitetaan) että siihen on vastattu? Tottunut liian hyvälle nykyään, kun instassa ja fb:ssä aina tulee ilmoitukset. :)

Anna (Ei varmistettu)

Eikäää, Tahvo on edelleen musta ihan mahtava nimi! :D Me ollaan mietitty tota, mut sit ollaan ajateltu, että ei kukaan halua spämmiä koko ajan niiden sähköpostiin, niin luovuttu siitä :/

Romi (Ei varmistettu)

Mä taas näen blogit uusina aikakausilehtinä. Enää ei ole tarvetta ostaa lehtiä ja etsiä sieltä kauden pukeutumisinspiraatiota (joka ei usein edes sovi omaan tyyliin), kun voi valikoida omaa makua miellyttävät bloggaajat. Usein yhteistyöpostauksissa on alennuskoodeja, jolloin myös lukija hyötyy niistä. En näe syytä ärsyyntyä tästä. Mikäli tuote ei ole itselle ajankohtainen, voi postauksen jättää lukematta.
Ainakin tänne puolelle ruutua on välittynyt jo pitkään se, että et mainosta mitään mihin et usko. Siksi tämän blogin mainokset tehoavat minuun paremmin kuin esim tv:ssä tai bussipysäkeillä näkyvät, koska tiedän tuotteen päässeen sinun karsinnoistasi läpi. :D Ostin aikanaan Sonyn Xperia Z2-puhelimen, koska suosittelit sitä, ja kyseinen kapistus palvelikin minua pidempään kuin mikään aiempi älypuhelin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Vitsi miten kiva kuulla! Ja mahtavaa, että Sony palveli hyvin, mun isäki hankki sillon sellaisen ja edelleen pelittää erinomaisesti :)

Pages

Kommentoi