TWO-PIECE

Mungolife

And so we're back to black.

Syksy on täällä ja niin myös mun rakkaus kokomustia asuja ja lämpimiä neuleita kohtaan. Lontoo hemmotteli meitä parhaimmillaan 17-18 asteen lämmöillä ja siellä tuli vielä jätettyä neule matkalaukkuun ja nautittua avokkaiden ja mekkojen yhdistelmästä. Yksi ilta päällä oli tosin hieman juhlavampaa, nimittäin Zaran kaksiosainen smokkimainen puku kiiltävine yksityiskohtine. Näitä kuvia katsoessa en malttaisi odottaa talven reissuamme jonnekin aurinkoon, koska oon melkein samaa sävyä noiden valkoisten portaiden kanssa. Pieni väri voisi olla paikallaan, mutta en kyllä jaksa viikottain sotkea lakanoita ihan järkyttävän näköiseksi itseruskettavallakaan. Btw, kokeilin Vita Liberatan sitä superkehuttua Invisiä, ja olin älyttömän pettynyt. Sotki vielä enemmän kuin se Phenomenal, oli hankalampi levittää ilman karttaväriä ja peseyty pois parissa päivässä. Not a fan. Täytyy ehkä aloittaa systemaattinen Swiss Clinicin itseruskettavien tippojen lisääminen vartalorasvaan, jotta saisi edes pientä hehkua iholle. 

Reissussa oli ihanaa kun jäi aikaa tehdä kaikkea kivaa töiden lisäksi. Tuntuu, että kotona menee niin paljon aikaa kaiken maailman siivoamiseen ja käytännön asioihin laskujen maksusta kaupassa käymiseen, että lomalla todella ottaa ilon irti siitä, ettei tarvii tehdä mitään sen kummempaa. Ja joo, myönnän, on ihanaa olla perhelomalla kun äiti on mukana hoitamassa Dantea niin, että pääsee musikaaliin ja välillä illallistamaan tai lounastamaan kahdestaan. Itse asiassa nyt kun näyttää siltä, että äitini ei lähde mukaamme Australiaan, miehen reaktio oli heti, että "miten niin ei lähde?" ja pieni paniikki :D No, ehkä meidänkin täytyy oppia pärjäämään ilman apua. 

Lontoo sisäls paljon kaikenlaista puuhaa, mutta yhtenä päivänä karkasin ihan vaan yksikseni kiertelemään Selfridgesiä ja Bond Streetiä ja regent Streeriä ja inspiroitumaan. Vähän ehkä täällä pellon reunassa ehkä kaipaa tuota Lontoon todella inspiroivaa elämää ja katukuvaa, mutta toisaalta, on tässä omat plussansa tietenkin. Olin vähän itsekin yllättynyt, miten maltillisesti tein hankintoja, joskaan en voi sanoa, että ihan tyhjin käsin olisi sieltä takaisin tultu. Muutama juttu tuli mukaan, mielenkiintoisimmat hankinnat oli ehdottomasti Allsaintsista ja voisin tehdä sellaisen perinteisemmän "haul"-postauksen viikonloppuna Lontoo-ostoksista, niitä ei olekaan pitkään aikaan ollut :) 

ZARA puku

Mango kengät

 CHANEL Boy (Old Medium) laukku

ZARA paita ja korvikset

Nyrpeä ilme, joka johtuu auringolle siristelystä ihan omasta takaa

En ehdi valitettavasti nyt tämän kummemmin runoilemaan. Siskollani on ensi viikolla synttärit ja hän tulee huomenna käymään. Erinomainen tekosyy tehdä Halloween-kakku huomiseksi ja ehkä vähän pakko siivota keskeltä olkkarin lattiaa noi matkalaukut jonnekin, eli ehkä ne olis jo korkea aika purkaa, kun on pari vuorokautta vaan hypitty niiden yli :D 

Mitäs tykkäätte asusta? 

Kommentit

mariaelina (Ei varmistettu)

Oon kokeillut kans miljoonia itseruskettavia ja pakko vinkata tämmösestä kun https://www.bondisands.eu/1-hour-express ! Siis paras itseruskettava mikä mulla on ollut, voin suositella lämpimästi

EevaM (Ei varmistettu)

Voi ihanaa, kiitos! Oon aina ollut näiden asupostausten rakastaja ja oon nyt niin innoissani tästä postauksesta! :) odotan myös innolla tota tulevaa haul -postausta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Asu on oikein hieno mutta painoa pitäisi saada pois sen 10 kg ainakin. Sitten näyttäisi taas hyvältä.

MungoAnna
Mungolife

Wau. Kertoisitko vielä miksi normaalipainoisen naisen pitäisi laihduttaa? Onko siihen jotakin muuta syytä kuin Sinun vääristynyt ja hieman sairas mielikuva naisen vartalosta? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkäpä normaalipainoinen nainen on valinnut itselleen vääränkokoisen asun? Kirraa ...

Vierailija (Ei varmistettu)

No ihan jo ulkonäön vuoksi, henkinen ja fyysinen hyvinvointi myös paranee, kevyempi olo, vaatteet istuu paremmin. Liian syömisen lopettaminen on myös ekoteko. Paljon hyviä syitä. Ei kannata odottaa että se paino lipsahtaa ylipainon puolelle vaan ottaa itseään niskasta kiinni jo hyvissä ajoin ennen sitä. Itseäni ajatellen harmittaa katsoa kuvia joissa on muut asiat kohdallaan mutta mallilla on vaan painoa liikaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko tässä kuvassa sinä? Jos olet niin mitä on tapahtunut? https://pbs.twimg.com/media/CB2CZnEXIAAtH2U.jpg

MungoAnna
Mungolife

Kiitos vaan kovasti "huolestasi". Linkkaamassasi kuvassa terveyteni ei ollut kunnossa enkä voinut hyvin. Onneksi en enää näytä tuolta, sillä tuohon en haluaisi palata. Normaalipainoisen ihmisen ei todellakaan tarvitse laihdutella varmuuden vuoksi, ettei lipsahtaisi ylipainoon. Sairas ajatus. Syön hyvin, monipuolisesti ja terveellisesti. Nautin ruoasta ja elämästä. Olen erittäin hyvässä kunnossa ja olen onnellinen. Jaksan pidemmälle ja enemmän kuin tuossa linkkaamassasi kuvassa pystyin.

Pidän paljon enemmän nykytilasta kuin tuosta linkkaamastasi. Kaikkine turvotuksine niin menkkojen kuin raudanpuutokseen liittyvien ruokakokeilujen vuoksi.

Omalta osaltani esitän oman huoleni. Mitä on tapahtunut ihmiselle, jotta hänestä tuli tuollainen inhottava muita kohtaan? Onko henkinen tasapainosi kunnossa, kun ajatuksesi on noin vääristyneitä? Ehkä kannattaisi itse korjata ensin oma ajatusmaailma täydelliseksi, ennen kuin tulee opastamaan muita. 

Keho (Ei varmistettu)

Asu istuu hyvin ja näytät upealle! Tämä jonkun kommentti painostasi oli törkeä. Kenenkään ei pitäisi hyväksyä tällaisia kommenteja omasta painostaan, jonka ei pitäisi kuulua ulkopuolisille.

Sori tämä aihe jo varmasti aika loppuun kaluttu mutta pakko kuitenkin kommentoida, kun tulee pieni flashback aiemmin julkaisemaasi kehopositiivisuus- postaukseen. Tuskin kukaan tykkää saada arvostelevia kommentteja omasta kropastaan. En usko, että myöskään ylipainoiset ovat poikkeus tässä. Ylipaino ei ole mikään syy, jonka varjolla voi esittää "huolensa" toisen mahdollisista tulevista terveysongelmista. Yhtä lailla normaalipainoisella voi olla surkeat elintavat ja sitä kautta kohonnut riski erilaisiin sairauksiin. Niin kuin sinäkään normaalipainoisena et tykkäät näistä "huolen esittäjistä." Pointti on siinä, että keho ja paino ei kuulu kenellekään muulle, olipa minkä kokoinen tahansa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta taas vaikuttaa siltä että painosi vaivaa itseäsi vaikka nyt kommenteissasi sanot muuta. Ajattelin että siitä olisi sulle hyötyä jos sanoisin suoraan mielipiteeni asiasta.

Aivot käyttöön (Ei varmistettu)

Mitä hyötyä kellekään on just sun kommentista? Eihän sun mielipide ole millään tavalla absoluuttinen totuus.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä sen tietää vaikka puolen vuoden päästä olisi 10 kiloa lähtenyt kuin itsestään kun ruokahalu meni mun kommenttien takia. Sitten voin käydä blogissa katsomassa että olihan näistä jotain hyötyä.

MungoAnna
Mungolife

Voinpa muuten kertoa, että jos painoni johonkin suuntaan liikkuu, niin se ei liity sinuun millään lailla. Vetäisin tänäänkin hirveän hyvällä ruokahalulla lounaaksi pizzan Napolissa ja illan jälkkäriksi porkkanakakkua. Katsos kun minä olen itseeni tyytyväinen, vaikken sinua miellyttäisikään :D Joten sun kommentit ei vie ruokahalua edes samana päivänä, saati pidemmällä tähtäimellä :D

Ja jos niitä lähtee 10 kiloa tässä puolessa vuodessa, niin pelkäänpä, että mulla on isompia, terveydellisiä, murheita kuin sinun kommenttisi. Tarkoituksella ne eivät tule lähtemään. Joten ei kannata pidätellä hengitystä, näistä kommenteistasi ei tule olemaan mitään vaikutusta painooni, mutta jotain hyötyä näistä on. Näistä on näyttämään sinun kapeakatseisuutesi ja kusipäisyytesi ja tämä olkoon viimeinen kommentti tähän keskusteluun ja sinun osaltasi tähän blogiin. Kiitos hei.

MungoAnna
Mungolife

No eipä vaivaa ja kommenttisi vaikutus on pikemminkin surua aiheuttava. Ei omasta painostani, vaan sun mielenterveydestä ja siitä, että pidät tuota aidosti oikeutettuna ja sellaisena, mikä on OK sanoa. 

MungoAnna
Mungolife

Sua harmittaa katsoa sun makuun epätäydellisen mallin kuvia? Mua oksettaa ja harmittaa, että maailmassa on sun kaltaisia ihmisiä. Me molemmat joutunemme elämään näiden harmiemme kanssa.

Aivot käyttöön (Ei varmistettu)

Linkin kuvassa on tyttönen ja tämän jutun kuvissa aikuinen nainen. Jos olet blogia pidempään seurannut, tiedät mitä kaikkea on tuolle tyttöselle tapahtunut, jotta hän on nyt tuo upea nainen.

Yoman (Ei varmistettu)

Mikä kommentti! Saa kiehumaan varsinki ku ite oon kuullu koko aikuisikäni kommentteja "niin moni haluis rakastaa sua, mutta oot vähä lihava" tai "oot yks kauneimmista ihmisistä ketä oon tavannu, mutta sulla on vähä liikaa painoa". Nämä tosin miehiltä, mutta jos kommentoija on nainen niin oon enemmän järkyttyny.

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskomattoman törkeä kommentti. Järkyttää myös että kommentilla on vieläpä 5 tykkääjää. Aikuiset ihmiset, pitäkää tämmöset oman päänne sisällä, vaikka kuinka on netissä anonyyminä mahdollisuus kommentoida. Ja btw, ei ole Annalla, normaalikokoisella ihmisellä mitään tarvetta laihduttaa. Puku näyttää nyt oikein hyvältä!

ella saarela (Ei varmistettu)

hoi! mulla ei näy blogin kuvat ollenkaan! ei bloglovinissa eikä selaimessa (chrome) :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsellä oli sama ongelma, kuvat näkyi kun laitoin AdBlockin pauselle tällä sivustolla.

Kiasa (Ei varmistettu)

Ootko koskaan miettiny ton tähtitatuoinnin poistoa kun otit sen niin nuorena? Kadutko mitään tatuointia?

Kiira (Ei varmistettu)

Harvemmin kommentoin blogiisi mutta nyt on kyllä pakko sanoa että tuo asu on kuin räätälöity yllesi! Istuvatko vaatteet sinulle yleensä ihan hyllystä vedettyinä vai joudutko muokkaamaan niitä jotenkin? Jos istuvat niin olen kyllä aika kade vartalonmuodostasi :D

Ninnnni (Ei varmistettu)

Hei, onko sulla vielä hiusten pidennykset/tuuhennokset? Jos on niin millä tekniikalla? Lontoo on yksi lempikaupunkejani, ihania kuvia ja kaunis asu!

JennaK. (Ei varmistettu)

Hei, kaunis asu!
Sinä kun olet Lontoossa asunut ja useasti siellä käynyt, niin onko Lontoo mielestäsi sellainen lomakohde, johon kannattaisi matkustaa joulun alla/jouluna? New York olisi haaveissa, mutta sille ei taida tällä hetkellä olla opiskelijabudjetissa tilaa. En etsi välttämättä mitää ultimaattista joulukohdetta tai joulutoreja kuten vaikka Prahassa, vaikka ajankohta sattuu nyt olemaan joulukuu. En ole itse Lontoossa ikinä käynyt, joten olisi kiva tietää mikä olisi sinusta paras aika matkustaa sinne :)

Kristina- (Ei varmistettu)

Vaikken Anna ookaan, niin oon myös asunut Lontoossa. Kaupunkina se on ihana ihan mihin aikaan vaan vuodesta, mutta paras musta keväällä ja alkusyksystä etenkin säiden suhteen. Joulun alla se on kuitenkin ihanan tunnelmallinen kun jouluvaloja on vähän joka paikassa, kaupoissa on jouluosastoja ja kahviloissa jouluherkkuja, että suosittelen:) joinain vuosina käy myös superhyvä tuuri kun joulukuussa on kyllä viileetä, mutta aurinkoista, mikä on ihanaa! Olin ite New Yorkissa viime vuonna joulun alla ja täytyy sanoa, että poislukien perus Rockefeller centerin joulukuuset yms. Lontoosta saa musta enemmän joulufiilistä ja on tunnelmallisempi siinä mielessä vaikka NYCikin oli kiva kaupunkina:) molemmissa tietty suurkaupungin ongelmana että etenkin joulunalusviikolla ja viikonloppuisin porukkaa on tosi paljon joka paikassa, mut porukka tietty tuon kokosissa kaupungeissa on aina:D

Vierailija (Ei varmistettu)

Vastaan tähän myös vain yhden mielipiteen voimalla. Sekä Lontoossa että NYCissa asuneena suosittelen joulun alla ehdottomasti Lontoota. Se on paljon tunnelmallisempi, jouluvalot ovat ihan omaa luokkaansa ja Lontoossa valmistaudutaan jouluun tosi huolella, siis koristein ja valoin kaupungin keskustassa. Kaunista ja tunnelmallista, voi lisäksi katsoa alle Love Actually -leffan ennen reissua ja pääsee tunnelmaan : )

NYCiin suosittelen menemään keväällä tai syksyllä, miksei kesälläkin jos ei kuumuus haittaa.

Heidi Fennander (Ei varmistettu)

Voi jumalauta sentään! Sinä, joka arvostelet täällä Annan painoa, olet varmaan maailman täydellisin, kaunein, paras ja v.... hoikin ihminen? Laitapa kuule oma kuvasi tänne niin muut voi arvostella sinua. Ei taida kuitenkaan rohkeus riittää? Samalla voit käydä lukemassa sanakirjasta mitä kateus tarkottaa, koska se taitaa nyt nostaa päätään. Tai oikeestaan voin kirjottaa sen tähän niin ei tarvii nähdä sitäkään vaivaa... Kateus on mielentila, joka merkitsee toisen paremmuuden, menestyksen tai muun sellaisen aiheuttamaa vihan, alemmuuden, mitättömyyden, huonommuuden, kykenemättömyyden, syyllisyyden tai harminsekaisen pahansuopeuden tunnetta. Lisäisin tähän vielä itse, että ilmenee typeränä vittuiluna.

Ja Annalle, näytät ihan superkauniilta! Idiootteja tulee näköjään aina olemaan, mut ei välitetä niistä! Ihanaa syksyä! ️

RiaE (Ei varmistettu)

Mielestäni näytät kauniilta ja hyvinvoivalta :) Itse muutun aina talvea kohti suht kalpeaksi ja pieni päivetys sopii minulle paljon paremmin. En ole ikinä päässyt sisään varsinaisten itseruskettavien maailmaan ja atoopikkona aina hieman sitä pelännytkin. Yksi tuote vartalolle kuitenkin on löytynyt, kyseessä on kevyesti päivettävä suihkuvoide joka ei lakanoita sotke. Sopii myös herkälle iholle :) Tuote ei ole uutuus, kenties oletkin sitä kokeillut, mutta halusin kuitenkin vinkata! NKD SKN pre-shower buildable tan suihkuvoide siis kyseessä. https://www.sokos.fi/fi/sokos/nkd-skn-pre-shower-buildable-tan-suihkuvoi...

vakkarilukija (Ei varmistettu)

Joku toinenkin jo kommentoi samaa- kuvat eivät ole auenneet muutamassa viime blogikirjoituksessa! Mikähän on vialla?

MungoAnna
Mungolife

Moikka! Onko sulla ADblock päällä? Jostain syystä ajoittain Adblock lukee Lilyn sivuston kuvat mainoksiksi, vaikkei ne sitä ole :o Sitä yritetään korjata :) 

Jennimbus (Ei varmistettu)

Olin tulossa kommentoimaan, että Haul-postaus olisi mahtava pitkästä aikaa! Sitten erehdyin lukemaan saamasi kommentit ja vähän järkytyin. Miten ihmiset voivat olla noin ilkeitä ja vailla käytöstapoja. Yrittävät vielä verhoilla ilkeytensä huolestuneisuuden piikkiin. Sinä meille lukijoille tuotat upeaa sisältöä ja heti on joku v***uilemassa. Tuollaisilla ihmisillä on kyllä joku omassa mielessä pahasti vialla...Kaikkea joudutkin kestämään :(
Ihanaa syksyn jatkoa teidän koko perheelle (ja se Haul-postaus tosiaan olisi ainakin minun mieleeni) :D

Mermar (Ei varmistettu)

Nämä Lily/Trendi/Vauva kommentoijat ovat lapsellista porukkaa, yh-huoltajia, rahattomia, kateellisia, tuilla eläviä , rumia ja kaikinpuolin onnettomia yksilöitä. Rantapallo blogissa ei tällaista roskasakkia ollut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi sua... :''D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä pahaa on olla yksinhuoltaja tai vähävarainen? Tekeekö se ihmisestä huonomman? Onko blogi mielestäsi tarkoitettu vain omakotitaloissa asuville naimisissa oleville, varakkaille kauniille ihmisille? Voisitko myös suositella meille onnettomille yksilöille sopivaa luettavaa?

Kommentoi