Ultra Paris

Mungolife

 

KENKÄRAKKAUTTA. Kuten kerroin, Lontoossa kävi pienoinen kenkäsekoominen. Aloitetaan tällä ensimmäisellä parilla, jonka ostin Lontoosta. Kävin tuossa muutama viikko sitten eräällä PR-toimistolla, ja siellä meinasin lentää takamukselleni, kun näin yhdellä tytöistä aivan upeat Niket. En tiedä miten kaiken Niken tutkimisen jälkeenkin, multa oli mennyt täysin ohi Niken City Collection, jossa oli kuudet erilaiset Air Maxit. Sydämeni melkein pysähtyi kun näin Pariisin edustajat, vaaleansiniset kaunottaret pinkeillä ruusuilla ja valkoisilla liljoilla. Kotona stalkkasin kaikki shopping ninja -taitoni pelissä lenkkariden saatavuutta ja jokaikinen kauppa näytti eioota. eBayssa noita myytiin hirvittävään 300 punnan hintaan, ja totesin, että tässä on nyt sit se kenkäpari, jota mä en vaan tule saamaan. 

Lontoossa kiertelin Selfridgesin kenkäosastoa ja ajattelin käydä vilkasemassa Adidaksen ja Niken kenkiä Officen puolella. Silmään hyppäsi nuo pariisilaiset kaunottaret hyllyssä. Ajattelin, että ne on siinä vaan mallikappaleena, ja kyselin kokoja. "Löytyis 39 ja 44. Haluutko sovittaa?" No voi kyllä.

Mä halusin dissen jälkeen ostaa kengät joko Nikelta tai Adidakselta, ja silmäilinkin kenkäkauppoja sillä silmällä Lontoossa ennen näihin törmäämistä. Mitä merkkeihin dissen tekemisen aikana tutustuin, olisin mieluummin halunnut tukea Adidasta kuin Nikea, mutta on vaan pakko myöntää, että omaan silmääni Niken kengät on lähes poikkeuksetta onnistuneemmat kuin Adidaksen. Muotoilu ja väritys vaan on jotenkin paljon esteettisempää mun makuun. Näinpä kun 39 oli jalkaan täydelliset, tanssahtelin liikkeestä onnellisena ulos punainen laatikko matkassani.

 

Mitäs te tykkäätte mun pariisilaisista kaunokaisista?

 

Kommentit

Sohvii (Ei varmistettu)

Aivan ihanan upeet! Mulla on samat kengät hennon minttuna mut ne ei oo läheskään niin kivat kun noi. Saa vaan olla aika varovainen käytön kanssa, kaikki lika tuntuu tarttuvan helposti...

smes

Noi on kyllä upeat. Ite en varmaan uskaltais käyttää noita, koska pelkäisin niiden likaantuvan. :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mä oon jo uskaltanu käyttää onneks :D

Sannak (Ei varmistettu)

Siis on varmaan jo liki laitonta tehdä noin kauniit lenkkarit. Minulla pysähtyi sydän, kun näin nuo instassa. Täydelliset!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no sanos muuta!! :)

kiasa (Ei varmistettu)

On kyllä tosi kivat!! Itsekin haluaisin ehkä enemmän tukea Adidasta, mutta ulkonäöllisesti Nike vain onnistuu paremmin.

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä :/

Nina (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän upeat kengät! Oon ihan rakastunu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

UPEAT!! <3<3<3

Anna (Ei varmistettu)

:)

muppe (Ei varmistettu)

Mikäs on Selfridgesin Office puoli? :) olen menossa Lontooseen ensi viikolla ja olis tarkoituksena metsästää valkoisia air maxeja, osaatko sanoa mistä olis parhaimmat mahdollisuudet löytää semmoiset? Ihan Niken liikkeestä Oxford Streetillä vaikos joku tavaratalon urheiluosasto?

http://store.nike.com/gb/en_gb/pd/air-max-1-ultra-essentials-shoe/pid-10274807/pgid-10295642
Nämä kengät olis hakusessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Linkki ei toimi, mutta Niketown lienee paras paikka etsiä :) Ja office on siellä Selfridgesin kenkäpuolella :)

kopkop (Ei varmistettu)

Tosi kauniit!! Paljon oli hintaa?:)

Anna (Ei varmistettu)

Ihan liikaa :D

Riikka (Ei varmistettu)

En tiennyt että lenkkarit voi olla noin kauniit! Loooove!

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä :)

Miia (Ei varmistettu)

Oi, tosi ihanat! Ihan näin mielenkiinnosta, miksi haluat tukea enemmän adidasta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Noo, yrityksenä mun mielestä vaan parempi ja kivempi :) Omien tutkimusten perusteella ainakin :)

Nää on niin ihanat! Ja ken vielä väittää, että materia ei voi tehdä iloiseksi(tai onnelliseksi), ei ole nähnyt näitä kenkiä! <3 Onnittelut valmistumisesta! Ja kiitos tästä blogista, oon lukenut tätä jo vaikka kuinka kauan ja silti edelleen luen jokaisen postauksen, syynä on se, että teet tätä omalla persoonalla ja sydän mukana!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, kiitoksia, aivan ihana kuulla <3

Jenni R (Ei varmistettu) http://Www.kenkafriikki.com

Upeat! Taitaa olla turha toivo lähtä ees ettimään näitä :D

Anna (Ei varmistettu)

Noo, kyllä niitä saattaa löytyä :D

Apua! Mä sekoan. Nää on niin ihanat!!!!!!!

Anna (Ei varmistettu)

Ne on :)

Petra (Ei varmistettu)

Aivan upeat kengät! Tuli muuten mieleen, että aiotko kertoa blogissa jotain yhteenvetoa sun dissertationista? Itseä alkoi nimittäin kiinnostaa aihe kovasti kun vastailin niihin kysymyksiin ja ois tosi kiva kuulla onko ihmiset vastannu "oikein" niihin kysymyksiin (siis lähinnä kun kyseltiin kummalla merkillä oli isompi liikevaihto tms en enää muista tarkkaan). Ei tietysti tarvii koko disseä läväyttää tänne ihmisten luettavaks, mutta ois kiva lukea jotain pientä yhteenvetoa siitä :)

Anna (Ei varmistettu)

En usko :) Enemmän tuntuu ihmisillä olevan halua naureskella ja tuomita, kuin oikeaa mielenkiintoa ja halua tutustua siihen, joten en taida sitä julkaista :)

ainovk

Hahah, mulla kävi täällä Madridissa sama sekoaminen noista kengistä... Itelleni tarttui mukaan tosta mallistosta jopa kahdet :D Paris ja New York oli mun valinnat. Sopivasti erilaiset, kun toiset on hempeet ja toiset mustavalkoiset :) Tämä faktahan tietysti vaikeutti valintaa ja päädyin sitten molempiin! Sattumalta kävi vielä niinkin hassusti, että just eilen tultiin poikaystävän kanssa Pariisista ja kesäkuun lopulla suunnataan Nyciin! Taitaa olla tän vuoden teemat selvillä :)

Jeremiel

Upeat :OO <3 !

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

petra (Ei varmistettu)

......TÄYDELLISET. <3

Anna (Ei varmistettu)

:)

Lotta (Ei varmistettu)

Mulla oli joskus ala-asteella "farkkutakki", jossa oli melkein prikulleen tommonen väri ja kuosi :D Rakastin sitä + yhteensopivia housuja ihan hirveästi ja nyt tuli ihan supernostalginen fiilis <3 Mielestäni tuo kuosi on todella kaunis edelleen, vaikken sitä ehkä enää nykyään pukisi päälleni päästä varpaisiin, noin kengissä taas se on just sopiva piriste!

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, kiitoksia :)

Pauliina (Ei varmistettu)

Onks sun tullu pidettyä näitä? Mä haluuntarviinpakkosaada joululahjaks multa mulle! Missasin tän julkasun ja aattelin koittaa onneani, joten siks näin rohkeesti lähen kyseleen jos innostut myymään nää... :) Ebayssa näistä saa maksaa aivan röyhkeesti. Mul on sellanen kutina et sulla oli kans 39 jalka :D Heitä mua maililla jos nää joutaa myyntiin.

Kommentoi