Ultra Paris

raita (1 of 3)-3

 

KENKÄRAKKAUTTA. Kuten kerroin, Lontoossa kävi pienoinen kenkäsekoominen. Aloitetaan tällä ensimmäisellä parilla, jonka ostin Lontoosta. Kävin tuossa muutama viikko sitten eräällä PR-toimistolla, ja siellä meinasin lentää takamukselleni, kun näin yhdellä tytöistä aivan upeat Niket. En tiedä miten kaiken Niken tutkimisen jälkeenkin, multa oli mennyt täysin ohi Niken City Collection, jossa oli kuudet erilaiset Air Maxit. Sydämeni melkein pysähtyi kun näin Pariisin edustajat, vaaleansiniset kaunottaret pinkeillä ruusuilla ja valkoisilla liljoilla. Kotona stalkkasin kaikki shopping ninja -taitoni pelissä lenkkariden saatavuutta ja jokaikinen kauppa näytti eioota. eBayssa noita myytiin hirvittävään 300 punnan hintaan, ja totesin, että tässä on nyt sit se kenkäpari, jota mä en vaan tule saamaan. 

Lontoossa kiertelin Selfridgesin kenkäosastoa ja ajattelin käydä vilkasemassa Adidaksen ja Niken kenkiä Officen puolella. Silmään hyppäsi nuo pariisilaiset kaunottaret hyllyssä. Ajattelin, että ne on siinä vaan mallikappaleena, ja kyselin kokoja. ”Löytyis 39 ja 44. Haluutko sovittaa?” No voi kyllä.

Mä halusin dissen jälkeen ostaa kengät joko Nikelta tai Adidakselta, ja silmäilinkin kenkäkauppoja sillä silmällä Lontoossa ennen näihin törmäämistä. Mitä merkkeihin dissen tekemisen aikana tutustuin, olisin mieluummin halunnut tukea Adidasta kuin Nikea, mutta on vaan pakko myöntää, että omaan silmääni Niken kengät on lähes poikkeuksetta onnistuneemmat kuin Adidaksen. Muotoilu ja väritys vaan on jotenkin paljon esteettisempää mun makuun. Näinpä kun 39 oli jalkaan täydelliset, tanssahtelin liikkeestä onnellisena ulos punainen laatikko matkassani.

 

raita (2 of 3)-3

raita (3 of 3)-3

Mitäs te tykkäätte mun pariisilaisista kaunokaisista?

 

Kommentit (35)
  1. Aivan ihanan upeet! Mulla on samat kengät hennon minttuna mut ne ei oo läheskään niin kivat kun noi. Saa vaan olla aika varovainen käytön kanssa, kaikki lika tuntuu tarttuvan helposti…

  2. Noi on kyllä upeat. Ite en varmaan uskaltais käyttää noita, koska pelkäisin niiden likaantuvan. 😀

    1. Haha, mä oon jo uskaltanu käyttää onneks 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *