Uusi suosikkiherkku

graduation (2 of 2)-2

Mun suurimpia herkkuja tällä hetkellä on karamellisoidut saksanpähkinät, joita tykkään käyttää salaateissa, ja vaikka ohje näihin on ihan superhelppo, niin halusin jakaa sen teidän kanssa 🙂

graduation (1 of 2)-2

Tarvitset siis pussillisen saksanpähkinöitä, pari ruokalusikallista voita ja puoli desiä tummaa sokeria (myös tavallinen sokeri käy, itse tykkään tummasta sokerista enemmän). Nämä kaikki sitten vaan lämpimälle pannulle:

graduation (1 of 3)

Ja sekoittelemaan! Muista sekoittaa kunnolla, ettei pähkinät ehdi palaa, nimittäin sekoitus palaa todella herkästi. Ihan muutaman minuutin päästä pähkinät on kauniin ruskeita.

graduation (2 of 3)

Nosta pähkinät jäähtymään lautaselle tai leivinpaperille, ja karamellisoidun seoksen kovetuttua ja pähkinöiden jäähdyttyä niitä voi syödä muuten vaan tai sitten salaattiin sekoitettuna 🙂

graduation (3 of 3)

Nam! 🙂

Kommentit (1)
  1. Voin iha kuvitella kuinka hyvää tuo on. Maapähkinävoikin on jo todellista herkkua! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *