Vaahtokarkkina // Tokio

Mungolife

Lisää tb-kuvia asukuvia, jotka jääneet julkaisematta. Tällä kertaa vaahtokarkkitakkia Tokiosta, eli hieman freesimpää materiaalia, eihän näistä ole edes kuin pari kuukautta vielä :D Arvatkaa mitä? Me saatiin tänään meidän ihkaoma asunto meille! Entiset omistajat muuttivat eilen pois, ja me pääsimme tänään fiilistelemään tunnelmia siellä ensimmäisen kerran kunnolla. Ostimme pizzan, avasimme skumpan ja söimme uuden kotimme lattialla pizzaa ihmetellen työmäärää, joka asuntoon pitää vielä laittaa. Jeeeeee, vielä kolme päivää töitä ja sitten alkaa kuukauden mittainen loma. Se menee toki suurimmaksi osin remontoidessa ja muuttaessa, mutta silti, kivaa saada vähän lisää tunteja päiviin. Huomenna aloitetaan tuo projekti ottamalla kuvat alkutilanteesta ja aloittamalla hajoittaminen. Patiota rikomme hieman, ja lattiat pitäisi laittaa kaikki uusiksi. Siinä onkin miehelle pientä projektia näille illoille töiden jälkeen samalla kun itse pakkaan omaisuuttamme muuttoa varten. Eikö olisi upeaa vain transportata kaikki omaisuus kerralla paikasta a paikkaan b ilman tarvetta niiden pakkaamiselle ja purkamiselle? Ai että antaisin siitä aika paljon.

Benjilläkin on asiat vähän paremmin. Okei, se ei ole oikeastaan syönyt kunnolla kolmeen vuorokauteen, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Tyyppi ravasi ympäri uutta patiota ihan onnesta soikeana, ja pyöri itsensä ympäri. All good there. En uskalla vielä ihan hengittää helpotuksesta, sillä se sai aika vahvaa kipulääkettä, joka varmasti osittain saa sen tuntemaan olevansa voimiensa tunnossa. Tuskin on vielä. Selvisi tavallaan ongelmakin. Päättelin itsekin, että jotain on suussa vikana. Se käveli ruoan ja herkkujen luokse, otti suuhun varovasti ja tiputti samoin tein. Jotain siinä suussa tai nielussa oli, mikä aiheutti pelon ottaa ruokaa. Tänään tyyppi laitettiin pökerryksiin eläinlääkärissä (toistamiseen kahden viikon sisään, mikä aiheutti mulle ihan hirveen paniikin) ja tutkittiin sitten ihan kunnolla. Nielurisat näyttäytyi heti ekaksi vähän turhan isoina, mutta tämä oletettavasti johtui vain siitä, että ne reagoivat suun tulehdukseen. Ja suussahan oli tulehdus. Bakteeriarvot olivat n. 10 sijaan 200 tuntumassa, ja hampaat kuvattiin varmuudeksi vielä joka puolelta, kun tuo bakteeriarvo oli noin korkea. Ei onneksi kystia, eikä muitakaan ongelmia. Kuitenkin, kaksi viikkoa sitten poistettujen maitohampaiden niissä poistourissa oli bakteerimätää (varmaan tosi kiva lukea tätä postausta :D) ja ne olivat ihan punaiset ja tulehtuneet. Ne nyt putsattiin uudelleen, eikä vastausta niiden tulehduksen syylle ole löytynyt. Eläinlääkäri ei kuulemma ole koko uransa aikana nähnyt samanlaista keissiä kuin kerran aiemmin, eikä silloinkaan asialle löytynyt fiksua selitystä. Jotenkin joku bakteeri oli löytänyt tiensä tuonne Benin suuhun, ja tällä kertaa aiheuttanut aikamoisen kivuliaan tulehduksen.

Tällä hetkellä toi hullu juoksee ihan hirveetä rallia ympäri mattoa ja en ole varma, onko se seonnut vai niin doupattu, että on vähän ku olis aineissa. Ihanaa taas, että sillä on energiaa ja iloa, on nimittäin ollut melko masis tyyppi tässä muutaman illan. Ihan kauheeta kun ei tuolta voi edes kysyä, että mihin sattuu. Nyt fingers crossed, että nämä ongelmat ovat nyt ohi. Kymmenen päivää pitäisi Benille yrittää huijata antibioottia ja kipulääkettä suusta alas, mutta kaikesta päätellen jos ei muuten mene, niin vaniljajäätelöllä :D Lääkärin luvalla tyyppi sai tänään ell-käynnin jälkeen taas laktoositonta vaniljajäätelöä ja sain jopa anteeksi suuren rikokseni, eli sen, että vein sen sinne kiusattavaksi. No, katsotaan nyt nämä kuurit loppuun ja ihmetellään sitten. En uskalla enää luottaa siihen, että mikään menisi ongelmitta, sen verran tätä viimeisintä episodia säikähdin. Huomenna kokeillaan, josko alkaisi jo normaali ruokakin maistumaan. Onneksi koirilla on välillä kultakalan muisti, eikä tuo toivottavasti huomenna enää muista mitään.H&M mekko
ZARA takki
LOUIS VUITTON laukku
ZARA korkkarit

All good siis täällä, ainakin tällä hetkellä, ajastelin teille nyt huomiseksi hauskan postauksen, jossa hieman haastattelin miestä :D Kannattaa tsekkailla se sitten huomenna aamulla, siinä on osana arvonta :) Kuten sanoin tuossa jo aiemmin, olen melkoisella juhlatuulella tämän kesäkuun päättymisen ja heinäkuun loman vuoksi, että ajattelin hieman hemmotella teitä. Makoisat herkut Läkerolilta löysivät jo voittajansa (kontaktoin teitä huomenna!!), mutta huomenna on taas uusi yritys ja uusi päivä.

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Kommentit

Tuuli (Ei varmistettu)

Oletpa ihanan onnellisen ja pitkäsäärisen näköinen näissä kuvissa <3!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, thanks :) Korkkarit plus leveä mekko = kapeiden säärien vaikutelma :D

Aino (Ei varmistettu)

Ihana asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Ab (Ei varmistettu)

TUKKA!! Oj då :)

Anna (Ei varmistettu)

:) <3

Täydellinen asu, haluaisin itekki tollasen laukun!!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

sssss (Ei varmistettu)

Näistä lähiaikojen postauksista on välittynyt jotenkin todella onnellinen, iloinen ja välillä jopa hilpeä fiilis. Tosi mukava lukea, kun jää aina hyvä mieli!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) On tässä ollut ehkä vähän iloisen hilpeä olokin, hyviä asioita tapahtuu niin paljon :)

Emmi (Ei varmistettu)

Mitenkään tähän postaukseen liittymättä: uusi banneri on aivan ihana!! *sydänsilmäemoji* :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Odotan jo innolla remonttipostauksia, sillä täällä aloitellaan ensi viikolla vastaavaa urakkaa... Tosin meidän tapauksessa uusiksi menee aivan kaikki ja seiniäkin pitäisi kaataa :D

Anna (Ei varmistettu)

Meillä vain laajennetaan yhtä oviaukkoa, eli sikäli hieman pienempi homma, mutta varmasti kirjoittelen siitä :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Your coat matches with the cherry blossom trees! :) ha! That looks great. I love your hair here. I don't know, sometimes I miss your blonde hair and I guess you do too, right? ;)

Anna (Ei varmistettu)

Yeah, sometimes I do miss it, though I do prefer this reddish brunette at the moment :)

S (Ei varmistettu)

Uh lalaa mitkä sääret ;) ja ihana asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Marja (Ei varmistettu)

Hei, mulla on kysymys! Luin sun fbstä sen matkahuoltoa koskevan kirjoituksen, ja jäin miettimään että oliko kyse siitä ettei aspa antanut sinulle ko Petran numeroa? Sillä eiväthän he saa antaa asiakkaidensa tietoja eteenpäin! Miksi et vain palauttanut pakettia matkahuoltoon? :) ihan mielenkiinnosta kyselen, en mitenkään pahalla.

Anna (Ei varmistettu)

Ei vaan siitä, että hän ei edes kuunnellut loppuun :) Siis olisin pyytänyt, että voisi vaikka soittaa Petralle, ja kysynyt, saako numeronsa antaa mulle. Minkä siis lähettäjä teki, ja Petralle oli OK, että soitan hänelle, ja hän haki pakettinsa.

Jos olisin palauttanut tuotteen, olisi minun pitänyt postittaa se lähettäjälle, (pyytää sieltä postimaksun korvausta), se olisi kulkenut sinne pari päivää ja se olisi lähetetty ehkä jopa oikealle henkilölle. Petra olisi saanut pakettinsa n. viikon päästä. Näin hän sai sen samana päivänä. Itse ainakin odotan paketteja aina malttamattomana, ja tämä ei ollut mikään ihan pieni ja halpa tilaus. Ajattelin, että yhdellä puhelulla henkilö olisi saanut pakettinsa, eikä olisi tullut turhia ajelutuksia edestakaisin. Niinkuin nyt kävikin. Harmi vaan, että Matkahuollon edustaja ei viitsinyt edes kuunnella näin pitkälle. En siis missään vaiheessa ole pyytänyt numeroa, en ole edes päässyt asiaan asti :D

Marja (Ei varmistettu)

No se oli sitten kiltisti tehty, ymmärsin väärin! :)

Jaana (Ei varmistettu)

Ihanan chic-asu, mutta rento look, kun hiukset on noin. Ihana väri paletti sun päällä :).

Muutto on kyllä sellainen asia, mistä ei tykkää kukaan. Tässä digitalisoituvassa maailmassa en usko, että niin kaukana on aika, missä me voidaan muuttaa "lataamalla" meidän elämä aina uuteen asuntoon. Kaikki seinät/lattiat/katot ja muut pinnat on sellaista datapintaa, johon ladataan se oma valinta; taulut seinille, lattian/katon/seinien sävy, valaistusratkaisut, keittiön kaappien design ja värit. Tykkään leikkiä tällä ajatuksella....ja oikeasti uskon, että tällaisia asuntoja on ennenpitkää tarjolla :) Moving made easy.

Anna (Ei varmistettu)

Ahhh, se kuulostaisi ihanalta! Ja kiitoksia kovasti :) <3

Emilia (Ei varmistettu)

Aivan ihana kesainen asu! Itsellani onkin Vero Modan alesta viime kesana ostettu samansavyinen jakku ja olen sita jo kauan koittanut myyda pois kun en saanut sita sopimaan mihinkaan muuhun vaatekaappini kappaleeseen. ONNEKSI kukaan ei ole ostanut, paritan sen raidalliseen mekkoon ja voila! Kiitos paljon inspiraatiosta :)

Mulla on yksi kysymyskin sulle: Tuleeko sulle usein hutiostoksia vaatekaupoissa ja kuinka usein joudut palauttelemaan vaatteita? Itsellani tuntuu tulevan hyvinkin usein hutiostoksia ja sitten palauttelen niita juosten viimisena palautuspaivana ja etsin kuitteja jostain roskiksen pohjalta. -.- Tiedatko heti jo kaupassa mihin muihin vaatteisiin/asusteisiin paritat vaatteen? Olisiko mahdollista saada jonkunnakoista guidea/ohjetta miten ei tehda hutiostoksia kaupoissa? :)

Ella Vee (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että pikkainen voi paremmin!

Elli (Ei varmistettu)

Kiva asu ja laukku on kivan särmä :)

Kommentoi