Vaahtokarkkina // Tokio

tokiopinkki (1 of 1)

Lisää tb-kuvia asukuvia, jotka jääneet julkaisematta. Tällä kertaa vaahtokarkkitakkia Tokiosta, eli hieman freesimpää materiaalia, eihän näistä ole edes kuin pari kuukautta vielä 😀 Arvatkaa mitä? Me saatiin tänään meidän ihkaoma asunto meille! Entiset omistajat muuttivat eilen pois, ja me pääsimme tänään fiilistelemään tunnelmia siellä ensimmäisen kerran kunnolla. Ostimme pizzan, avasimme skumpan ja söimme uuden kotimme lattialla pizzaa ihmetellen työmäärää, joka asuntoon pitää vielä laittaa. Jeeeeee, vielä kolme päivää töitä ja sitten alkaa kuukauden mittainen loma. Se menee toki suurimmaksi osin remontoidessa ja muuttaessa, mutta silti, kivaa saada vähän lisää tunteja päiviin. Huomenna aloitetaan tuo projekti ottamalla kuvat alkutilanteesta ja aloittamalla hajoittaminen. Patiota rikomme hieman, ja lattiat pitäisi laittaa kaikki uusiksi. Siinä onkin miehelle pientä projektia näille illoille töiden jälkeen samalla kun itse pakkaan omaisuuttamme muuttoa varten. Eikö olisi upeaa vain transportata kaikki omaisuus kerralla paikasta a paikkaan b ilman tarvetta niiden pakkaamiselle ja purkamiselle? Ai että antaisin siitä aika paljon.

tokiopinkki (1 of 9)

tokiopinkki (6 of 9)

tokiopinkki (8 of 9)

tokiopinkki (5 of 9)

tokiopinkki (3 of 9)

Benjilläkin on asiat vähän paremmin. Okei, se ei ole oikeastaan syönyt kunnolla kolmeen vuorokauteen, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Tyyppi ravasi ympäri uutta patiota ihan onnesta soikeana, ja pyöri itsensä ympäri. All good there. En uskalla vielä ihan hengittää helpotuksesta, sillä se sai aika vahvaa kipulääkettä, joka varmasti osittain saa sen tuntemaan olevansa voimiensa tunnossa. Tuskin on vielä. Selvisi tavallaan ongelmakin. Päättelin itsekin, että jotain on suussa vikana. Se käveli ruoan ja herkkujen luokse, otti suuhun varovasti ja tiputti samoin tein. Jotain siinä suussa tai nielussa oli, mikä aiheutti pelon ottaa ruokaa. Tänään tyyppi laitettiin pökerryksiin eläinlääkärissä (toistamiseen kahden viikon sisään, mikä aiheutti mulle ihan hirveen paniikin) ja tutkittiin sitten ihan kunnolla. Nielurisat näyttäytyi heti ekaksi vähän turhan isoina, mutta tämä oletettavasti johtui vain siitä, että ne reagoivat suun tulehdukseen. Ja suussahan oli tulehdus. Bakteeriarvot olivat n. 10 sijaan 200 tuntumassa, ja hampaat kuvattiin varmuudeksi vielä joka puolelta, kun tuo bakteeriarvo oli noin korkea. Ei onneksi kystia, eikä muitakaan ongelmia. Kuitenkin, kaksi viikkoa sitten poistettujen maitohampaiden niissä poistourissa oli bakteerimätää (varmaan tosi kiva lukea tätä postausta :D) ja ne olivat ihan punaiset ja tulehtuneet. Ne nyt putsattiin uudelleen, eikä vastausta niiden tulehduksen syylle ole löytynyt. Eläinlääkäri ei kuulemma ole koko uransa aikana nähnyt samanlaista keissiä kuin kerran aiemmin, eikä silloinkaan asialle löytynyt fiksua selitystä. Jotenkin joku bakteeri oli löytänyt tiensä tuonne Benin suuhun, ja tällä kertaa aiheuttanut aikamoisen kivuliaan tulehduksen.

Tällä hetkellä toi hullu juoksee ihan hirveetä rallia ympäri mattoa ja en ole varma, onko se seonnut vai niin doupattu, että on vähän ku olis aineissa. Ihanaa taas, että sillä on energiaa ja iloa, on nimittäin ollut melko masis tyyppi tässä muutaman illan. Ihan kauheeta kun ei tuolta voi edes kysyä, että mihin sattuu. Nyt fingers crossed, että nämä ongelmat ovat nyt ohi. Kymmenen päivää pitäisi Benille yrittää huijata antibioottia ja kipulääkettä suusta alas, mutta kaikesta päätellen jos ei muuten mene, niin vaniljajäätelöllä 😀 Lääkärin luvalla tyyppi sai tänään ell-käynnin jälkeen taas laktoositonta vaniljajäätelöä ja sain jopa anteeksi suuren rikokseni, eli sen, että vein sen sinne kiusattavaksi. No, katsotaan nyt nämä kuurit loppuun ja ihmetellään sitten. En uskalla enää luottaa siihen, että mikään menisi ongelmitta, sen verran tätä viimeisintä episodia säikähdin. Huomenna kokeillaan, josko alkaisi jo normaali ruokakin maistumaan. Onneksi koirilla on välillä kultakalan muisti, eikä tuo toivottavasti huomenna enää muista mitään.

tokiopinkki (2 of 9)
tokiopinkki (4 of 9)
tokiopinkki (7 of 9)

H&M mekko
ZARA takki
LOUIS VUITTON laukku
ZARA korkkarit

tokiopinkki (9 of 9)

All good siis täällä, ainakin tällä hetkellä, ajastelin teille nyt huomiseksi hauskan postauksen, jossa hieman haastattelin miestä 😀 Kannattaa tsekkailla se sitten huomenna aamulla, siinä on osana arvonta 🙂 Kuten sanoin tuossa jo aiemmin, olen melkoisella juhlatuulella tämän kesäkuun päättymisen ja heinäkuun loman vuoksi, että ajattelin hieman hemmotella teitä. Makoisat herkut Läkerolilta löysivät jo voittajansa (kontaktoin teitä huomenna!!), mutta huomenna on taas uusi yritys ja uusi päivä.

Mitäs tykkäätte asusta? 🙂

Kommentit (26)
  1. Oletpa ihanan onnellisen ja pitkäsäärisen näköinen näissä kuvissa <3!

    1. Haha, thanks 🙂 Korkkarit plus leveä mekko = kapeiden säärien vaikutelma 😀

  2. Ihana asu! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *