Vaatekaapin kulmakivet - hanki omasi!

Mungolife

Nyt kun sain julkaistua tuon vaatekaapin kulmakivien ensimmäisen osan, niin kokosin tähän hyvät esimerkit kaikista noista osa-alueista, joista jokaisen vaatekaapin pitäisi musta rakentua :) Olen pyrkinyt keräämään jokaiseen kollaasiin edullisia ja hintavampia versioita, ja mahdollisimman samanlaisia vaatteita kuin mun omissa kulmakivissä.

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Nelly.comin ja Boozt.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

ALAOSAT:

Tummansiniset farkut / Keskisiniset farkut / Farkut tummassa pesussa / Mustat farkut / Mustat jegginsit /
Vetskarilliset tekonahkahousut / Nahkahousut / Vahatut farkut / Mustat revityt farkut / Revityt boyfriend-farkut 

HAMEET:

Musta perushame / Musta midimittainen perushame / Musta kaunis perushame / Harmaa perushame

STATEMENT -HAMEET: 

Nahkahame (mahtavassa alennuksessa!!) / Kultainen hame / Pinkki hame /
Kiiltävä tumma hame / Paljettihame / Vaaleanpunainen midimittainen hame / Musta maxihame

PAITAPUSEROT: 

Vaaleanpunainen T-paita / Valkoinen paitapusero / Valkoinen drapeerattu paita / Musta kauluspaita 
Vaaleansininen paitapusero / Burgundy paitapusero / Valkoinen boyfriend-paita 

Ohut denim-paita / Tumma denim-paita / Vaalea denim-paita / Keskisininen farkkupaita 
Ruskea / Burgundy / Pitsisomisteinen pusero / Mustasomisteinen paitapusero

NEULEET:

Tummansininen (merinovilla) / Musta (puuvilla) / Puuterinvärinen (angoravillasekoite) / Harmaa (merinovilla)
Palmikkoneule (villasekoite) / Punainen (viskoosi) / Valkoinen (puuvilla)

ARKIBLEISERIT: 

Musta pitkänmallinen bleiseri / Istuva perusbleiseri / Vaalea bleiseri 
Musta kiiltäväpintainen bleiseri / Puuterinvärinen bleiseri 

OCCASION -BLEISERIT: 

Koristeellinen pikkutakki / Napillinen liukuväritakki / Kiiltävä bleiseri 
Nahkasomisteinen pikkutakki / Harmaa lyhyt bleiseri / Pinkki pikkutakki 

Ylärivin nahkatakki / Keskimmäinen tekonahkatakki / Tekonahkatakki alarivistä 
Trenssi
Kaunis naisellisen mallinen villakangastakki / Upea Michael Korsin villakangastakki

Harmaa villakangastakki / Kamelinvärinen villakangastakki / Sininen parka 
Musta villakangastakki / Beige villakangastakki / Musta parka

MEKOT: 

Arkimekko / Pitsimekko / Kukkamekko / Kaunis pastellisävyinen mekko 

Nahkamekko / Paljettimekko / Juhlava pitsimekko / Iltapuku

Toivottavasti näistä löytyy joku sellainen, joka on tarpeen vaatekaapin täydentämiseen :)

Kommentit

Jaana_j (Ei varmistettu)

Näin alkuun toivoisin, ettet tuomitse minua mielensä pahoittajaksi kommentin sisällön perusteella ja ottaisit tämän nyt ihan asiallisena palautteena.
Joka tapauksessa, mielestäni olisi kohtuullista, että tuotteiden kohdalla olisi ilmoitettuna tarkkaan, mistä liikkeestä kyseiset tuotteet ovat - eikä näin, että annat 50-50 vinkin, mistä tuote voi olla. Joillakin ihmisillä voi olla periaatteita esimerkiksi Nelly.comia kohtaan, eikä halua tukea kyseistä liikettä edes sivuvierailun vertaa.
Ymmärrän kyllä, että nykyinen tuotteiden merkintätapa on sinulle toki oikein kannattava, kun lukijoiden pitää klikkailla aluksi sivustoille saadakseen tietää tuotteen alkuperän (mitä he eivät muuten välttämättä tekisi), mutta voisitko ottaa tässä asiassa huomioon lukijat ja asiakaslähtöisen näkökulman?

Anna (Ei varmistettu)

En nyt ymmärtänyt. Siis jokaisen tuotteen kohdalle olisi pitänyt merkitä onko Boozt vai Nelly? Musta tuossa on mainonta ilmoitettu täysin selvästi, joten en koe, että siinä on piilomainnonan uhkaa mitenkään. Lukijiden inho joitakin yhteistyökumppaneitani kohtaan on valitettavaa, mutta se ei sinänsä ole asia, joka on mun toimintaan vaikuttava. Jos jostakin tuotteesta tykkää ja haluaa selvittää alkuperän, sitten on vaan pakko tukea sitä inhokkiaan yhdellä klikkauksella. Ei ne lafkat rahaa tee klikkauksilla kuitenkaan, eikä me bloggaajatkaan sen sijaan :)

Kate (Ei varmistettu)

Itsekin ymmärtäisin jos ei tykkää Nellystä ja Nelly sais toimintaan vaikka 100 e klikkauksella, mutta eihän se siitä mitään saa. No jos oikein ajattelee nii omalle koneelle saattaa tulla sit Nellyn mainoksia mutta eihän ne siitäkään mitään saa, jos ei sitten itse osta mitään. Tiedän bloggaajan joka saa tietyn määrän rahaa per tuhat klikkausta vaikkei kukaan ostaisi mutta hän ei kylläkään ole muotibloggaaja ja saa vain 300 e kuussa. Minulla ei ole mitään muuta tietoa blogjutuista. Tämä siis tuli mieleen, minulla on ihan sama mitä kukin saa, ja työstään tottakai saa saada rahaa.

Mut toi pitkä ihana pinkki hame , kuinka söpö! <3 EN ole ikinä booztista tilannut ainoastaan Nelyltä ja muualta, pitäis varmaan opetella ja hankkia joku pinkki hame nyt kun oon saant kasan turhia rytkyjä pois, tuollaista söpöä tulis oikeasti käytettyäkin

Anna (Ei varmistettu)

Boozt myy itse asiassa tosi kivoja ja laadukkaita merkkejä, suosittelen :) Ja nimenomaan näin, ei se yritys hyödy jos niitä klikkailee. Korkeintaan yritys kärsii, kun jollekin välissä olevalle mainostoimistolle pitää maksaa klikkien mukaan :D

Paula (Ei varmistettu)

Tykkään aina kovasti näistä kollaaseista! Tässäkin olisi monta ihanuutta, mitkä voisin kotiuttaa koska vaan :) Saisiko kuitenkin esittää toiveen, että jos kyseessä ei ole aitoa nahkaa oleva tuote, niin linkissä ei lukisi "nahka"? :) Kuten esim tuo alessa oleva nahkahame on tekonahkaa, samaten alimman kuvan nahkamekko on tekonahkaa. Ainakin itse koen sen hieman "harhaanjohtavaksi" :)

Anna (Ei varmistettu)

Ai hitto, joo pitäis muistaa tsekkailla ne matskut :) Hyvä kun sanoit :)

jasmin (Ei varmistettu)

Hyvä ja selkeä postaus! Odotan jo asusteiden kulmakiviä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Siihen menee valitettavasti hetki, ensin tentit alta pois ja sitten tyhjennän tavarat laatikoista Helsingissä :)

terp (Ei varmistettu)

Ihan mahtavan työn olet jaksanut tehdä kollaasin eteen! Jo kuvia läpikäydessä tuli semmoinen "huh-huh kuinka monta" olo, aika vaivan siis olet nähnyt! On mukava saada tällainen "asustuksen perusteet" kokonaisuus, josta bongata mieluisensa ja jaksoit vielä laittaa eri hintaluokista, ihan siis kiitos koitan sanoa, mutta näköjääb miljoonalla sanalla :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten mukava kuulla, kiitoksia :) Ja joo, kyllä tohon aika monta tuntia sai uppoamaan, mutta toivottavasti valinnanvaraa ainakin oli :)

Mari (Ei varmistettu)

Hei Anna!

Olen blogiasi seurannut säännöllisesti sen alkuajoista asti päivittäin, ja aina jotain inspiraatiota saanut myös itselle ja omiin päiviini. Aikaisemmin en ole kommentoimaan asti tullut, tänään rohkaistuin :)
Hymyilyttämään on myös laittanut se, kun oot pohtinut elämää ja tulevaisuutta ja mihin se vielä vie. Samaa on täällä yksi reissulainen (toki vain kotimaata ristiin rastiin päästä päähän suhannut) miettinyt useaan kertaan samantyyppisesti, ja kun se nyt on asettunut jollakin tapaa uomiinsa niin tietyllä tapaa on helpottunut ja tyyni olo.
Nostan hattua siitä, kuinka oot luonut itsellesi "brändin" ja luonut uraa jo nuorena, olen toiminut 8 vuotta itse pienyrittäjänä, ja jotenkin tätä blogia ja sen kehitystä seuratessa täytyy todeta että siellä ruudun toisella puolella on naisella ihailtavaa bisnesymmärrystä ja rohkeutta! Kateellisten sivuseikkoihin huomion kiinnittäminen ja panettelu sen kertoo :)
Ja mikä parasta, tänäänkin sain jotain uutta inspiraatiota omaan "vaatekaapin uudelleen päivitys projektiin -15kg jälkeen" täältä blogistasi! :)
Aurinkoista keväänjatkoa :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia ihanasta kommentista ja onnittelut projektista, on varmaan ollut aika voittajafiilis? :)

Mari (Ei varmistettu)

Kiitos, kyllähän se mukava on kun vaatteet istuvat paremmin päälle ja kaupassa ei tarvitse valikoida niitä kaikista telttamaisimpia malleja. :) Oikeastaan tämä painon putoaminen ja pienentyminen on tullut osaltaan säännöllisen elämän rytmin ja annoskokojen pienentymisen mukana. Herkuttelua ja elämästä nauttimista en ole lopettanut, se on vain ehkä vähän järkevämmissä mittakaavoissa nykyään. :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihania vaatteita ja olet kyllä vaivaa nähnyt näiden kollaasien kanssa! :) Samaa toivon minäkin, kuin yksi yllä kommentoinut, että nahkaisissa tuotteisissa olisi tarkennettu aito nahka ja tekonahka. Tuo yksi hame olisi ollut aivan ihana, mutta se oli tekonahkaa, niin ei lähtenyt ostoskoriin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Joo, yritän jatkossa olla tarkempi :)

Kommentoi