VACATION MODE – ACTIVE

 

IMG-20181016-WA0037-2.jpg

Lontoo, perhe, Lontoo-perhe, kaikki tutut kadut, kaikki tutut ihmiset. Ei mikään ihme, että bloggaaja teki pienen katoamistempun. Se jatkukoot vielä pari päivää. 

Oon hengissä, kaikki kunnossa. Lontoo on yhtä ihana kuin muistinkin. Ei. Se on itse asiassa ihanampi. Kuinka onnekas olenkaan, että olen saanut kutsua sitä pitkään kodikseni. 

Kommentit (16)
 1. ihmettelijäinen
  22.10.2018, 00:09

  Silloin kun muutit Lontoosta pois listasit postauksen verran syitä miksi et pidä enää Lontoosta niin paljon ja nyt olet taas ihastunut samaan kohteeseen? eikö tuo ole vähän kaksisuuntaista? muutit itse pois ko.kaupungista koska et pitänyt siitä, haaveiletko nyt uudesta muutosta Lontooseen vai onko kohde kiva vain lomailuun? tästä saa hieman ristiriitaisen käsityksen: rakastat Lontoosta, listaat huonoja puolia ja taas tykkäät. Päätä jo?

  1. Annasta en tiedä, mutta itse ulkomailla asuneena ja takaisin Suomeen muuttaneena samaistun tähän kyllä. Itse ainakin näki kaupungin ihan eri kulmasta ja tavalla siellä tavallista arkea eläen kun muutaman päivän tai vaikka viikonkin lomamatkalla. Mulla oli varmasti paljon huonoakin sanottavaa omasta asuinmaastani silloin poismuuttaessani ja suurin osa niistä huonoista asioita tuntui silloin varmasti aivan ylitsepääsemättömän ja liioitellunkin huonoilta. Samat asiat eivät ole huonosti lomamatkailijan näkökulmasta ja osa asioista varmasti ihan epärelevanttejakin. Aika myös kultaa muistot. Itse ainakin ajattelen rakkaudella elämääni elämää toisessa maassa, vaikka sieltä pois olenkin muuttanut. Tiedostan sen, että maa voisi tietyllä tapaa joissain asioissa taas ärsyttää jos muuttaisin takaisin, mutta silti sitä rakastan. Tämä oli nyt mielestäni vähän naiivi ja lapsellinen syyllistämiskommentti ihmiseltä, jolla tuskin on hirveästi kosketuspintaa. Kyllähän ne asiat aina näyttää ja tuntuu erilaiselta silloin kun se elämäntilanne ei tavallaan ole ”päällä” ihan muissakin asioissa kun ulkomailla asumisessa.

   Tämä vain minun mielipide, Annalla voi olla täysin eri kokemukset toki asiaan. Lontoo on totta tosiaan ihana kaupunki 🙂

   1. Just näin! On mulla Suomestakin paljon huonoa sanottavaa, mutta silti rakastan Suomea. Lontoo on melko väsyttävä paikka asua. Mutta näin kolmen vuoden jälkeen on todella ikävä takaisin, mutta tiedän rakastavani kaupunkia nimenomaan lomakaupunkina, en asuinpaikkana. Lontoon työajat, ruuhkat yms. eivät sopisi yhteen sellaisen perhearjen kanssa, jonka haluan. Poikani saa siis jatkossakin juosta omakotitalon pihalla ja voimme mieheni kanssa tehdä 8h työpäivää järkevällä palkalla ja viihtyä Suomen rauhassa. Ja aina välillä tulla fiilistelemään Lontoon sykettä.

    1. Kerrohan nyt samalla mitkä asiat ovat Suomessa huonosti mielestäsi. Ja pelkän valittamisen sijasta, kerro missä maassa nämä samat asiat ovat paremmalla tolalla.

     1. Suomessa on postauksen ja kahden ja varmaan kolmenkin verran epäkohtia. Mutta enpä nyt taida noin asennoituneeseen kommenttiin vastata sen enempää. Se että tunnistaa epäkohtia tai on piirteitä, joista ei välitä, ei tarkoita valittamista. Muihin vertaaminen on aivan turhaa, myös maatasolla, sillä on aina paikkoja missä asiat on huonommin ja niitä missä tietyt asiat on paremmin. Tuollainen haastavan hyökkäävä asenne ei palvele ketään.

 2. Minkä ihmeen takia te hyökkäätte bloggaajaa vastaan. Kaikilla saa olla mitä mielipiteitä vaan. Mitä välii! Tää ihana blogi on mennyt riitelypaikaksi. Taitaa olla se suomalaisten kade. Sitten kun tulee ikää, ei ole enää kade.

  Terttu 60v

  1. Huokaus. Miksi aina, AINA, pitää väittää eri mieltä olemisen tai mielipiteen kyseenalaistamisen olevan kateutta.. Jotenkin ihan typerä ”puolustus”, minkä kuvitellaan selittävän kaikki erimielisyys täällä.

  2. Kateellisuus kohtaa lukuunottamatta, oon samaa mieltä tertun kanssa. Tuntuu, että aina kun on tullut uusi postaus, oli se mihin aiheeseen vaan, niin ensimmäinen kommentti on jotai haukkumista/riidanhaastoa. Tässäkin postauksessa on mitä, kuusi lausetta ja silti, silti! joku tulee ensimmäisenä kyseenalaistaan.
   Ja tosiaan tuo eka kommentti on vielä niin outo.. ajatteleeko joku oikeesti noin? Vähän sama jos vaihtaisit paikkakuntaa esim. koulun perässä, niin siitä uudesta kaupungista ei saa tykätä vai, jos aikoo vielä muuttaa joskus takasin tai ylipäätään pois sieltä..? Tolla ajattelu tavalla ei voi edes vaihtaa asuntoa..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *