Vahvat hiukset ja kynnet (+arvonta!)

Mungolife


*Kaupallisessa yhteistyössä Vitabalansin kanssa

Kirjoittelin tuohon ripsiseerumipostaukseen siitä, että olisi vinkkiä antaa tuohon kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Sitä kohtaan tuntui olevan kiinnostusta, joten päätin palata asiaan, ennen kuin se unohtuisi. No, vinkki kannattaa todella ottaa talteen, koska tää on todistetusti toimiva. Niin mulla kuin muutamalla lukijallakin, jotka ovat tässä kuukausien aikana asiasta laittaneet kommenttia. Nimittäin muistatteko kun kirjoittelin puolisentoista vuotta sitten Biotiini  Strong Hair & Nail Strongista? Sain silloin kokeiluun blogin kautta, mutta siitä asti olen ollut nyt maksava asiakas. Käyttelin sitä silloin keväällä, mutta sitten jätin kaikki ravintolisät pois ennen kuin tulin raskaaksi (paitsi foolihapon). Mun piti jo viime vuonna raportoida tuloksista, mutta se jotenkin jäi, niin on erittäin hyvä palata asiaan nyt :)

Kuvat ehkä puhuvat puolestaan? Aika hyvältä näyttää, eikö? Mun moni kaveri on nimittäin luullut, että mulla on rakennekynnet. Ei ole ei. Mä oon vaan tässä vetänyt muutaman kuukauden biotiinia päivittäin ja tilanne on ollut jo koko kesän sellainen, että joudun viilaamaan näistä pituutta pois, etten raavi Dantea. Ennen tätä mun elämä oli aina kynsien suhteen vuoristorataa. Rakennekynnet, jotka oli alkuun ihanat, rupes ärsyttämään jossakin vaiheessa, kun niitä piti huoltaa ja ne oli niin paksut ja epäaidot. Sitten kun otin ne pois, omat kynnet lohkeili ja oli aina nysät tai vaan liuskottu ihan sikana. Vaikka kuinka pitkään annoin niiden toipua rakennekynsistä, eivät ne koskaan kasvaneet kunnolla. Ärsytti kun kaikki kynnet oli aina eri paria, sillä auta armias, jos joku kynsi osui johonkin vähän lujempaa, nii naps, poikki. Aina. Ja jos ei mennyt rikki, niin liuskottui niin ohueksi, että varmasti halkesi jossain vaiheessa. No eipä enää. Kynnet on tasaisen pitkät ja luonnollisen kauniit. Okei, poislukien toi etusormen kynsi, joka mun on pakko aina viilata muita lyhyemmäks, muuten se häiritsee kirjoittamista :D

Mitä biotiini siis on? Biotiini on B7-vitamiinia, jota löytyy monissa ravinnerikkaissa ruoissa, kuten kananmunissa, pähkinöissä, hedelmissä ja kasviksissa. Se on siis muutenkin ravinnosta saatava tuote, mutta mun tapauksessa on ihan selvää, että en oo saanut biotiinia tarpeeksi. Biotiinin tunnetuin hyöty on sen kynsiä ja hiuksia vahvistavassa vaikutuksessa. Biotiinin vaikutuksia on tutkittu jo melko pitkään ja se on todistetusti hyödyllinen lisäravinne jos haluaa vahvemmat hiukset ja kynnet.

Listailin jo viimeksi biotiinin hyödyistä, mutta kerrataan hieman. Biotiini siis on erinomainen lisäravinne hiusten ja kynsien vahvistamiseen, sekä siitä on todistetusti hyötyä erinäisten iho-ongelmien hoidossa. Biotiini Strong Hair & Nail Strong sisältää myös sinkkiä, joka on erittäin hyväksi ihon, kynsien, ripsien ja hiusten hyvinvoinnille myös, joten tää on vähän sellainen kimppahoito. Biotiini myös nopeuttaa ruoansulatusta ja ruoan nopeampaa hajottamista, joten siitä voi olla apua myös painon tarkkailussa. ´

Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nails sisältää 5 mg biotiinia, 15 mg sinkkiä ja 40 mg metioniinia. 5 mg biotiinia tarkoittaa n. 10 000 % enemmän biotiinia kuin keskimääräisessä päivittäisessä saannissa. Tää ei suinkaan oo huolenaihe, sillä B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja niitä ei näin ollen voi yliannostaa.Suomessa ollaan tosi tarkkoja ravintolisienkäytöstä raskaus- ja imetysaikana, lähinnä tutkimustiedon puutteellisuuden vuoksi. Mitä itse asiaa tutkin ja kyselin niin neuvolassa kuin apteekissa, en löytänyt syitä jättää biotiinia pois käytöstä nyt imetysaikana. Jos olet raskaana tai imetät, niin ehdottomasti kannattaa aina keskustella asiasta lääkärin kanssa ennen minkään tuotteen käyttöä.

Hauskaa tässä on se, että moni puhuu siitä, miten imetysaikana lähtee tukka päästä ja kynnet on kamalassa kunnossa. Mä en voi edes laittaa kynsien kasvua sen piikkiin, että joisin hirveästi maitoa tms. koska oon ollu vähän huono sen suhteen. Sen sijaan mun kynnet on valehtelematta elämäni parhaassa kunnossa ja tukkakin voi todella hyvin. Harjaan ei jää yhtään sen enempää hiuksia kuin ennenkään ja Danten pikkukätösten käsittelyssäkään ei tunnu tota karvaa pahemmin lähtevän. Tyynyllä ei ole aamulla irronneita hiuksia eikä suihkun viemärikään näytä niitä suihkun jälkeen keränneen. Harjatessa en ole huomannut, että tukkaa lähtisi sen enempää kuin ennenkään. Toki mulla on edelleen tuuhennokset, mutta aina kampaajakäynneillä, kun niitä ei ole, huomaa kyllä, että oma tukka on tosi hyvässä kunnossa, eikä ole ohentunut. Päinvastoin tuntuu, että on jopa enemmän sellaista vauvatukkaa, uusia hiuksia kasvamassa.

En voi tietenkään varmaksi sanoa, että tämä hiusten ja kynsien hyvinvointi on juuri biotiini-valmisteen ansiota, mutta on se vähän jännä yhteensattuma, että mun tukka ja kynnet voi paremmin kuin koskaan nimenomaan nyt, kun voisi odottaa niiden kärsivän.

No anyway, meidän perheen kaikki naiset käyttävät tuotetta ja kaikki olleet siihen tyytyväisiä. Toisella siskoistani on vähän ongelmallinen iho ja hän on erityisesti ollut tyytyväinen tuotteeseen, sillä ihonsa on voinut todella hyvin tämän kanssa.


Biotiini Strong Hair & Nailista on tällä hetkellä myynnissä kampanjapakkausta (60 + 30 kpl) ja esim. Yliopiston verkkoapteekki myy tätä hyvin edullisesti 16 €:n hintaan. Markkinoilla on paljon hiustenkasvua ja -vahvistumista lupaavia valmisteita, jotka maksaa sadan euron pintaan, mutta niissä on vähemmän biotiinia kuin tässä. Tässä siis tuote, joka on todella edullinen, mutta joka sentin arvoinen :) Ainakin kynnen mitalla ja hiusten tuuheudella arvioiden ;D

Viimeksi arvonta oli niin suosittu, että ajattelin toistaa tuon menestyksen :) Yhteistyössä Vitabalansin kanssa arvon kolmelle onnekkaalle lukijalle Biotiini Strong Hair & Nail -pakkauksen (60 tabl). Kerro siis tänne kommentteihin, jos kyntesi ja hiuksesi kaipaavat vahvistusta, niin arvomme nämä viikonloppuna!  

Kommentit

Satuj (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :)

Jenya (Ei varmistettu)

Mulla on sikäli jännä tilanne et sormen kynnet voi kohtuullisen hyvin mut varpaan kynnet on tosi hauraat. Stressi vaikuttaa mulla hiusten lähtönä ja viimeisen vuoden aikana hiukset onkin ohentuneet huomattavasti. Oon ollu vähä skeptinen noiden valmisteiden kans, myöskin yseiden valmisteiden korkea hinta lyö opiskelijaa kynsille. Tämä vois olla kukkaroystävällinen vaihtoehto :)

Nea (Ei varmistettu)

Tää tulis tarpeeseen! Mulla on kynnet ihan kamalassa kunnossa koko ajan, liuskottuu ja halkeilee jatkuvasti.

situ (Ei varmistettu)

Näitä olisi aivan huippua päästä testaamaan! Minulla on jo monen vuoden ajan kynnet liuskoittunut ja katkeillut hyvin helposti. Myös hiukseni ovat päässeet ohenemaan tänä vuonna aivan liikaa e-pillereiden lopetuksen myötä :/

SHaidi (Ei varmistettu)

Kynnet on varsinkin kovilla joten ne tarvitsevat vahvistusta

Jenni (Ei varmistettu)

Tämän arvonnan voitto tulis kyllä tarpeeseen. Omat hiukset Kun ovat oikein perussuomalaiset vaaleat ja ohuet. Työssäni joudun pesemään käsiäni jatkuvasti joten kynnet haurastuvat ja lohkeilevat herkästi. Vahvistus sekä hiuksille että kynsille tekisi siis hyvää! :)

Anette (Ei varmistettu)

Kelpaisi kyllä vahvistus hiuksille ja kynsille!

Jaana (Ei varmistettu)

Ois kyl hyvä kokeilla tuota jos se auttaa myös ihoon, itselläni on huonossa kunnossa iho. Kaikkea oon jo kokeillu mut tuntuu vaa menee huonommaksi ja sit turhautuu.

Sanni (Ei varmistettu)

Olen joskus käyttänyt kyseistä tuotetta ja eron huomasi etenkin kynsissä todella nopeasti! Nyt en ole taas pitkään aikaan (en tiedä miksi) ostanut tätä vaikka mielessä on ollut. Kynnet meinaavat katkeilla ja liuskottua helpommin ja minulla on ihossakin hieman ongelmia, eikä se hiuksienkaan vahvistaminen koskaan pahaa tee! :D

Anna (Ei varmistettu)

Tukka kyllä kaipaisi vähän paksuutta. Mulla on aika stressaava työ, sekään ei varmaan tee niille hyvää.. täytyy katsella josko pidennyksiä kokeilis jossain vaiheessa :)

Jane (Ei varmistettu)

Kuulostaa lupaavalta!:) ehdottomasti haluaisin kokeiluun!:)

Jenni Kaarela (Ei varmistettu)

Nuorempana vaalensin hiukseni joka kuukausi melkein vitivalkoiseksi, sen jälkeen ne katkesivat melkein polkkatukan mittaan nyttemmin siitä viisastuneena ja värjäyksen lopetettua ei hiuksiin oikein mittaa kerry ja olisi ihana kokeilla josko tämä auttaisi ja saisi myös luonnonkiharan tukkani eloisaksi. Kynsien kasvu on myös hyvin hyvin hidas prosessi ja kestää muutaman kuukauden saada niihin jonkinmoista pituutta, ellei siinä vaiheessa jo muutama kynsi ole katkennut tai haperoitunut ja prosessi alkaa uudelleen :D

Erika (Ei varmistettu)

Oispa kiva päästä kokeilemaan näitä! Mun pitää pitää kynnet melkeenpä aina lyhyinä työn takia, mutta hiukset kaipaisi kyllä varmasti tällaistä kuuria. Oon aina omistanut hirveän ohuet hiukset, mutta ehkä näistä saisi siihen apua! Jos ei arpaonni suosi, niin lähtee varmaan kokeiluun muutenkin. :)

Anni (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Lise (Ei varmistettu)

Mukana! Hiukset erityisesti kaipaisi vahvennusta!:)

Janita (Ei varmistettu)

Kynnetkään ei ole täydellisessä kunnossa, mutta hiukset kaipais ainakin rutkaski lisää vahvistusta! On niin ohuet ja tippuu paljon pois, ois siis kiva jos onnis sattuis kohdalle, ni pääsis testaamaan toimiiko itellä tuo! :)

Maria (Ei varmistettu)

Stressi, sairastelu ja lääkkeet vaikuttaneet etenkin hiuksiini. Hieman alkanut tilanne jo parantua mutta lähtötilanteeseen on pitkä matka. Tuskin näistä ( Biotiini Strong Hair & Nail ) haittaa olisi ;) ?

Soosoo (Ei varmistettu)

Todellakin tarvitsevat ! Olen aina ollut kynsien pureskelija ja lisäksi työni takia joudun pitämään kynteni melko lyhyinä. Nämä olemattomatkin kynnet olisi kiva pitää vahvoina.
Ja mitä hiuksiin tulee, minulla on ollut pitkään käytössä teippipidennykset ja jouduin ne juuri poistamaan niiden ja omien hiusten huonon kunnon takia, eli todella tarpeeseen nämä tulisivat! :D

Vivian (Ei varmistettu)

Todellakin kaipaavat vahvistusta! :) Olis mahtavaa voittaa noita paketti!

n

Hep, täällä kynnet liuskoittuvat, eivätkä siksi ehdi kasvaa, olisi kiva siis päästä testaamaan biotiinin vaikutus!

Heidi (Ei varmistettu)

Mahtavaa kuulla tällaisen tuotteen toimivuudesta! Nimittäin itse en ollut yhtä onnekas kun raskaus ja imetys ohensivat hiuksia varmaan puolella! :D ja nyt kun kynnetkin saisivat jälleen rauhassa kasvaa kun vauva on taaperoitunut niin nekin tuntuvat vaan katkeilevan tasaista tahtia! Olen jo melkein luovuttanut kun mikään ei tunnu auttavan mutta tämä voisi siis todella olla avuksi! :)

M (Ei varmistettu)

Täällä kyllä kaipaa hiukset sekä kynnet. Just eilen työkavereille avauduin kynsistä, kun kokoajan katkeilee ja huonossa kunnossa. :/ Jos arpaonni ei suosi niin pitää tilata tai ostaa apteekista. :)

Sara (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! :)

N (Ei varmistettu)

Mulla hiukset ainakin kaipaa vahvistusta! Suihkun jälkeen varsinkin lähtee tosi paljon hiuksia ja se häiritsee kun on pitkät hiukset :D

Emma (Ei varmistettu)

Itselläni hiukset ja kynnet kasvaa kohtuu hyvin, mutta antaisin palkinnon isosiskolleni, jolla on ongelmia etenkin hiusten ja päänahan ja ihon hyvinvoinnin kanssa.

Lotta Korhonen (Ei varmistettu)

Tutulta kuulostaa.. vuoden verran huollatin rakennekynsiä, jonka jälkeen otin ne pois ja tämän jälkeen kynnet ovat olleet aivan kamalassa kunnossa. Myös ohuet ja hauraat hiukset kaipaisi ravinteita.. Hyvältä ja kokeilun arvoiselta tuotteelta kuulostaa!

Jii (Ei varmistettu)

Kyllä kelpais! Mulla alko lähtä hiuksia, kun vauva oli about 3 kk ja sitä iloa jatku sit pari kuukautta. Nyt näyttää siltä, että tilanne alkaa taas normalisoitua. Pelkäsin itsekin syödä biotiinia, koska imetän, mut sit kynnetkin meni tosi huonoon kuntoon, niin ostin sit jotain raskaus/imetys-multivitaa, jossa myös vähän biotiinia... Liekkö se nyt sit vähän auttanu vai mikä. Mulla nimittäin kynnet on ollu yleensä tosi vahvat ja hyväkuntoiset, ja saanu aina ihmettelyä osakseen, kun pysyy pitkinäkin hyvänä. Nyt varmaan tää imetys vei niistäkin "mehut", vaikka parempaan suuntaan taas ollaan menossa. Tuota Biotiini Strong Hair&Nailia kokeilisin enemmän kuin mielellään!!!

Riikka (Ei varmistettu)

Etenkin mun kynnet tarvitsee vahvistusta! Hiukset sain kuntoon Nioxin shampoolla ja hoitoaineella, mutta kynsiin se harmillisesti ei vaikuta! Kynnet siis kaipailee lisäravinteita, jotta liuskottuminen loppuisi ja jatkuva kynsien katkeilu :)

Helena (Ei varmistettu)

Oi tulisi kyllä niin tarpeeseen. Hiukset on todella huonossa hapessa raskauden ja imetyksen vuoksi ja olen ajatellut kokeilla olisiko biotiinista apua.

Nina (Ei varmistettu)

Aivan ihana arvonta ja ihanan oloinen tuote! Kynteni ovat suht hyvässä kunnossa, mutta hiukseni kaipaisivat kovasti juuri biotiininlaista apua. Hiukseni ovat ohuet ja kuivat. Katkeilevat jo tuulenvireestäkin :S Söin viime vuonna 100 päivän biotiinikuuri, josta oli huomattava apu. Tämä tulisi siis varsin tarpeeseen :)

Täällä tarvitaan hiuksiin vahvistusta juurikin synnytyksen jälkeen.

Kiki (Ei varmistettu)

Täällä tulisi kyllä tarpeeseen! Hiukset ovat kärsineet hurjasti pitkittyneen stressaavan elämäntilanteen takia, ja kynnetkin olleet vuosia ihan tyngät ja liuskoittuvaa sorttia niiden hoitoyrityksistä huolimatta.. haaveilen niistä ajoista kun olin 13v ja kynnet olivat niin pitkät että kaverit kyselivät onko tekokynnet sormissa :)

Veera (Ei varmistettu)

Hiuksia olen kasvatellut nyt kohta kaksi vuotta jättämällä värjäämisen ja muun käsittelyn vähemmälle, tämä varmasti auttaisi lopullisen haluamani pituuden saavuttamisessa :)

Nauris (Ei varmistettu)

Tulisi niin tarpeeseen! Kilpirauhasongelmat ohensi hiukseni ihan olemattomiin niin pikku buusti hiustenkasvuun olisi tervetullut! :)

E (Ei varmistettu)

Mulla taas tippuu tukka päästä ku imetän Ehkä joku lisä ois tarpeen :)

Beea (Ei varmistettu)

Kyllä kaipaavat vahvistusta.

suvi (Ei varmistettu)

Täällä päässä tulis tarpeeseen tuo tuote! kynnet lohkeilee ja liuskottuu niin paljon, ja tosiaan tuttua on myös tuo, että jokainen kynsi on eriparia. Apua kaivattaisiin! Myös harja ja suihkun viemäri kärsii, kun joutuvat olemaan koko ajan täynnä pitkiä hiuksia:D

Olisi kiva testata onko tästä tuotteesta hyötyä mulle!

Minna (Ei varmistettu)

Moi! Mielelläni otan vastaan "lisävahvistusta" kynsiin! Vinkkinä muille voin kuitenkin kertoa, että sen jälkeen, kun aloitin sinkin säännöllisen syömisen, ei ole ollut kynsien kanssa varsinaisia ongelmia. Eli itsellä se pelkkä sinkki on ollut aivan mieletön apu.

Aiemmin kynnet meni helposti poikki. Esim. oikean käden etusormi oli aina nysä. Kynnet eivät päässeet kasvamaan kunnolla, paitsi ehkä pikkurillit.

Sinkin syömisen johdosta kynnet ovat niin vahvat, että joka sormessa on pitkä kynsi, vaikka en todellakaan varo kynsiä ja esim. availen niillä säilykepurkkeja jne. Olen saanut jopa kaupan kassalta joskus kehuja siitä, että ovatko nämä omat kynnet ja miten olen saanut ne niin vahvoiksi.

Rakennekynnet oli muutamia vuosia sitten pidempään ja vahvuudeltaan nämä jopa lähentelee niitä. Suosittelen! mielestäni 15 mg päivässä syön ja ihan perushalpaa Kelasin-sinkkiä Sokokselta.

Marjut (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana! Kynnet ovat aina olleet mun murheenkryyni, enkä mielelläni niitä "feikkejä' ota..

Annikki (Ei varmistettu)

Todellakin tarvitsisivat vahvistusta! Etenkin mun kynnet, jotka vaan lohkeilee ihan koko ajan. Olisi kiva saada ne parempaan kuntoon!

SiniM (Ei varmistettu)

Tulee töissä veden kanssa läträttyä päivittäin ja juuri eilen katselin kuinka liuskottuneet kynnet ovat taas. Joten tarpeeseen tulevat :) Pitkät hiuksetkin ovat ravinteiden puutteessa, joten tänne vaa jos arpaonni suo :D

Helena (Ei varmistettu)

Heeiheheei, tää kuulostaa ihan mahtituotteelta :O Todellakin mun ohuet lättähiukset, etenkin vaalennuksista kärsineinä kaipais just jotain tällasta. Kynnet myös, ni ei ehkä katkeilis koko aikaa. Pisti silmään myös tuo tabujen sisältämä sinkki, jonka pitäis olla hyvä ongelmaiholle, josta myös kärsin. Eli olis todella bueno itelleni <3

Saara Moilanen (Ei varmistettu)

Kiinnostuin tuotteesta, sillä kynteni ovat aina olleen todella huonossa kunnossa. Olisi huippua saada tämä kokeiluun :)

MPR (Ei varmistettu)

Kaksosraskauden jälkeen biotiinikuuri ei olisi pahitteeksi... Mukana arvonnassa siis!

R (Ei varmistettu)

Tämä tulisi todella tarpeeseen näin häiden alla!

Annika (Ei varmistettu)

Mun kynnet ja tukka ehdottomasti kaipaa vahvistusta! Kynnet liuskottuu ja lohkeilee helposti ja tukkaki kaipais vahvistumista!

Linnea (Ei varmistettu)

Ihanat kynnet tosiaan! Vahvistusta kaipailtais täälläkin, mukana siis! :D

Ella (Ei varmistettu)

Tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Itselläni kynnet liuskottuvat todella helposti, enkä siksi pysty kasvattamaan kynsiä ollenkaan, joten kaipaisin todella paljon juuri Biotiini Strongia! Hiukseni ovat myös ohuet (toki paksuuntueet jo siitä mitä ne joskus olivat kun blondasin ne), joten tämä vinkki tuli kyllä niin tarpeeseen täällä! :) ja ainiin, olen mukana arvonnassa :)

Jonnz (Ei varmistettu)

Hiustenkasvatus käynnissä! värjäsin tukan tummanruskeasta lähes vaaleaksi, jotta joku päivä saisin olla kaunis vaalea morsian mies ei ole vielä edes kosinut, mutta onpahan aikaa kasvatella paksu, omanvärinen hius

Zelinda (Ei varmistettu)

Hiukset kyllä kaipaisivat vahvistusta, eli tuote kelpaisi :) ja muistelen lukeneeni, että imetys itsessään ei siihen hiustenlähtöön vaikuta, vaan liittyy siihen raskaushormonien häviämiseen ️

Pages

Kommentoi