Vaihtokauppoja

MungolifeMulla on ollut tässä viime viikkoina aika mahtava laukkutuuri! Nimittäin laukkuvaihtojen tuuri! Vähän pitkin hampain olin nimittäin valmis luopumaan mun violetista Balenciagasta ja samaan aikaan harkitsin myös mun Chanelin WOCin myymistä, koska sille ei vaan kertynyt käyttöä hirveästi.

Ensin kävikin niin, että eräs tyttö lähestyi minua kysyen, josko haluaisin vaihtaa päittäin WOCeja. Minä saisin hänen caviar-nahkaisen ja hän minun lampaannahkaisen. Tavallaan en uskonut sen vaikuttavan hirveästi, mutta olinpa väärässä!! Kun sain tuon caviarin, niin olen innoissani käyttänyt sitä ihan tosi paljon! Vaikka tuo sileäpintaisuus on mulle ihan ehdoton esim. mun Boyssa, niin jotenkin to caviar-nahka toimii todella kauniisti tuossa WOCissa. En tiedä miksi, mutta mulle ero on jotenkin ihan valtava käytössä, ja olenkin todella innoissani käyttänyt nyt laukkua! Hauskaa muuten, että tarkkasilmäisinkään teistä ei huomannut asiaa IG-kuvassani, niin samannäköiset nuo nyt varmaan kaikille muille on :D Itselleni ero oli kyllä jostain syystä tosi iso.

Seuraava vaihto tulikin hyvin yllättäen ja hyvin lyhyellä varoitusajalla. Eräässä Facebook-ryhmässä toinen naishenkilö lähestyi mua kysyen, josko myynnissä olevan Balenciagani suostuisin vaihtamaan johonkin toiseen, esimerkiksi erääseen Mulberryn kaunottareen. Tarkoitukseni oli alunperin myydä laukku, mutta tämä vaihtokauppa olikin aika nappi! Ihastelin joskus reilu pari vuotta sitten Lontoossa Mulberrylla silloin vielä uutta Double Zip Small Bayswater -laukkua, josta oli kaunis hieman rusehtava harmaa myynnissä. Laukku oli musta tosi käytännöllinen, kun se oli kahdella vetoketjutaskulla ja pitkällä hihnalla sellainen hamstraajan unelma! Isoissa laukuissa välillä puuttuu pitkä hihna (esim. Celinen Luggage), joka hankaloittaa niiden käyttöä ajoittain. Tässä oli isosta koosta huolimatta pitkä hihna, joka mua kiinnosti. Ja koska Mulberryn tuo messinkinen kulta toimii mielestäni vain ruskeassa ja kullassa, ihastelin noita harmaan laukun hopeisia metalliosia jo silloin. Siihen aikaan katselin tuosta Double Zipistä sitä isompaa kokoa, joka jäi kuitenkin kauppaan about 2000 euron hintansa vuoksi. Nyt kuitenkin vaihtokaupassa oli tarjolla tuo hieman pienempi koko aivan mielettömän kauniissa värissä ja mieletöntä kyllä "käyttämättömänä", tai siis esim. pohjan noissa metalliosissa oli vielä muovit päällä!

Satuin huomaamaan, että laukun omistaja asui lähellä Jyväskylää, ja kun meillä oli Jyväskylään muutenkin asiaa torstaina, teimme vaihtokaupat alle vuorokaudessa! :D Oli mahtavaa kun pääsi kasvotusten hoitamaan vaihtokaupan, molemmat pääsivät tutkimaan laukut ja toteamaan, että molemmat oli loistavassa kunnossa, paperit kunnossa jne. ja siitä lähdimme sitten eri suuntiin uusien laukkujemme kanssa :)

Missään nimessähän en uutta laukkua tarvinnut, mutta kyllä tälle käyttöä löytyy! Harmaata isompaa laukkua mulla ei olekaan, joten tää tulee ruskean Alexan ja mustien Chanelin ja Celinen rinnalle. All in all, aika mahtavia nup Facebookin merkkilaukkuintoilijoiden ryhmät, kun sieltä löytyy samanmielisiä innokkaita laukkuihin hurahtaneita naisia, ja tällaiset vaihtokaupat on kyllä ihan win-win -tilanteita!

Mitäs te tykkäätte tästä uudesta kaunottaresta? :)

P.S. Kaivelin tänään vaatekaappeja kevätsiivousinnoissani ja sieltä löytyi taas pari juttua mungokirppikselle. Tsekkailkaas tänään sitä siis Instassa :)

Kommentit

Katri M (Ei varmistettu)

Oi mikä kaunokki! Mikä FB-ryhmä on kyseessä? :) Mun täytyisi myydä yksi 3.1 Phillip Lim ja Michael Kors ja ehkä myös Wang, mutten ole Suomesta löytänyt oikeaa foorumia sille. Mahtavaa, jos tuollainen ryhmä on olemassa!

Anna (Ei varmistettu)

Suomen Design Corner :) En oo ihan varma onko Kors hyväksytyissä merkeissä, mutta Wang ja Philip Lim muistini mukaan ainakin on :)

Onko toi fb-ryhmä joku piilotettu salainen ryhmä, mihin ei voi itse pyytää liittymistä, kun mä en ainakaan "suomen design corner" hakusanalla löytänyt yhtään hakutulosta fb:stä :// yhyy ;(

Anna (Ei varmistettu)

Se on siis ihan vaan Design Corner, mutta siis Suomen versio siitä. https://www.facebook.com/groups/designcornerfinland/?fref=ts Kokeilepa tuosta :)

Mmm (Ei varmistettu)

Mua harmittaa, kun oon koittanu luikkaa myydä pois (enää yksi jälellä, vihdoin!!) niin AINA joku valittaa facessa niistä hinnoissta. Vertaillaan kamalasti toisiin :< "toinen myyjä myi samaa kokoa satasen halvemmalla viime kuussa"... Niinku ihan oikeesti.

Anna (Ei varmistettu)

Hinta on oikea silloin kun kysyntä ja tarjonta kohtaa. Jos joku haluaa tietyn tuotteen tiettyyn hintaan, niin sitten se on oikea hinta sille tuotteelle. Jos jollekin se on liian kallis, niin sitten hän ei tarvitse/halua sitä tuotetta tarpeeksi. Niin mä itse koen :) Mä ainakin hinnoittelen sen mukaan, mitä alempaan hintaan en haluaisi itse luopua tuotteesta. Niin kannattaa ajatella ja olla välittämättä :)

Mmuksu (Ei varmistettu)

Minunlaiselleni ei laukkufriikille, tämmöset postaukset on turhauttavia, kun ei ole kuvia kaikista laukuista, joista puhut. Ei meinaa noi nimet sano mitään. Jää aina häiritsemään, että no miltä se vanha laukku näytti ja täytyy lähteä vanhoista postauksista tai instasta metsästään. :D Nätti laukku tämä mikä kuvissa ja ei ollutkaan louis vuitton hämäävästä huivista huolimatta. :'D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaha, anteeksi :D Itse jotenkin aina olettaa, että kaikki tietää mistä puhe :D Mut siis tosiaan violetin Balenciagan laukkuni vaihdoin tähän ja Chanelin sen pienen "lompakon" hihnalla vaihdoin sileänahkaisesta röpelöisempään nahkaan :)

Maria (Ei varmistettu)

Tuo Mulberry on ihan täydellinen. Tykkään pelkistetyistä laukuista.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toi on simppeliydessään tosi klassinen ja sellainen ajaton, tykkään iteki kovin :)

vemppuliisa
vemppuliisa

Sain juuri Valentinon Glam lockin mustin metallein. Onko sullakin small? Kehuit jokin aika sitten laukkupostauksessa, mut miten esim nahan laatu naarmuuntumisien/ kolhujen suhteen? Tai kokonaisuudessaan, vrt esim Boy? (toi musta glam lock on samaa raittia moneen istuvuudessaan, särmää ja eleganssia)

Ja tähän postaukseen, mulleki samantyyppine harmaa kiitos

Anna (Ei varmistettu)

No mä en oo käyttänyt sitä ihan niin paljoa, että voisin sanoa laittaneeni sen kunnolla testiin, toisin kuin Boyn. Nahka ei tunnu musta ihan yhtä ihanalle kuin Boyssa, mutta toisaalta eipä mulla ole mitään näkyviä rantujakaan siinä, että kestävyydestä en voi valittaa, joskin mä en tosiaan oo sitä ihan hirveesti käyttänyt. Lujalla käytöllä todennäköisesti tuokin naarmuuntuu ja niittien kanssa kannattanee olla varovainen, luulen, että niihin saa helposti sellaisia pieniä naarmuja aikaiseksi, jos laukkua paljon käyttää :/

vemppuliisa
vemppuliisa

Onko sulla ollu vaikeuksia ton lukon kanssa? Enköjotenkin hiffaa sulkumekanismia, kun pitää oikeunkeskittyä painamaan että klikkaa kiinni?

primrose (Ei varmistettu)

I-H-A-N-A! Aivan kertakaikkiaan! Ihan uskomattoman upea väri ja kaunis malli! Pakko todeta, että harvoin oon nähnyt noin kaunista laukkua! Onko ihan hassua sanoa, että tuo meni yhdeksi lempparilaukukseni sun ennestäänkin jo upeasta laukkukokoelmasta. :D Huivikin näyttää tosi kauniilta! Muuten laukuista puheen ollen, kiinnostuneena kyselisin, millaiseen vauvanhoitolaukkuun päädyitte?

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, ei ollenkaan, mäki tykkään tosta todella paljon! <3
Meillä on sellainen harmaa Baby Björnin laukku hoitokassina, joskin vasta sen jälkeen päädyimme mustiin rattaisiin, joten nyt mua ehkä häiritsee asia hieman :D

Kommentoi