Välitervehdys

Huomentapäivää tai mitä ikinä kello onkaan siellä päin maailmaa 🙂 Pahoittelut pienoisesta hiljaiselosta blogin puolella, oon ollut jotenkin aivan raatona joka ilta kun ollaan päästy kotiin, etten ole konetta edes jaksanut avata.

Kaikkea kivaa ollaan ehitty tekemään. On ollut quokkia Rottnest Islandilla, rannalla hengailua, hyvää ruokaa ja kenguruita ja koalia. Lämpöä on riittänyt (vähän liiankin hyvin, terveisiä hieman punoittavalta selältä) ja auringonpaisteesta on imetty energiaa kyllä aika reippaasti täällä päin 🙂 Huomenna suuntaamme kothi Margaret Riveriä viikonlopuksi viinitiloille pyörimään ja juustoilla herkuttelemaan.

raita (1 of 1)-30Tänne on luvattu sadetta ja myrskyä viikonlopuksi, mutta toivotaan, ettei ihan koko ajan ole märkää. Toisaalta sittenpä olisi ehkä hetki aikaa ja mielenkiintoa postaillakin 😀 Nyt tuntuu auringossa pyöriminen kenguruja pussaillen huomattavasti mielekkäämmältä kuin satojen kuvien läpikäynti. Materiaalia täällä on kyllä kerätty satojen ja taas satojen kuvien verran, niitä seuraa varmasti perässä. Asukuvia myös.

Sitä ennen kuitenkin kannattaa seurailla Mungolifen instagramin (@mungoanna) puolella vähän ajankohtaisempia päivityksiä. Huomenna tulee kylläkin seuraava osa siitä kauneussarjasta ulos, ja viikonloppuna on luvassa myös muuta ajastettua 🙂

Palaan toivottavasti pian jo livenäkin enemmän langoille; tosin, viikon päästä olenkin jo Suomessa, joten ehkä tässä saakin ottaa rantahiekasta ja auringosta kaiken irti!

Sen verran voisin teille huikkasta tähän väliin, että Rantapallolla on menossa yhdessä Aurinkomatkojen kanssa aika mainio arvonta. Jos nimittäin aurinko ja rannat kiinnostelee, olisi tiedossa yhdelle onnekkaalle 1000 euron lahjakortti Sisiliaan! Itseäni Euroopan kohteista kiinnostaa Sisilia ainakin ihan valtavasti ja kun tuon nyt mun FB-feedistä bongasin, niin ajattelin teillekin kertoa. Tsekatkaa siis täältä tuo arvonta! 

Kommentit (2)
  1. Yhyy, niin ihanan lämpimän näköistä että kateus iskee, vaikka täällä Suomessakin jo aurinko paistaa niin kyllä se kesä saisi jo pikkuhiljaa tulla! 😀

  2. Moi!
    Nyt oli ihan pakko tulla kommentoimaan. Oon lukenu sun blogia n. 3v ja viime kesänä mua alkoi jotenkin kyllästyttämään sun blogis, no ajattelin että eipä mun silloin tätä tarvii lukea. Oon seuraillu sua kylläkin silti 6kk ajan instagramin kautta ja päätinkin nyt puolen vuoden jälkeen tulla kurkkaamaan sun blogiin. Täytyy sanoa, että tää kyllä taas jää seuraamieni blogien listalle. Luin 6kk postaukset hujauksessa ja täytyy sanoa, että susta huokuu ja näkyy että oot rentoutuneempi ja onnellisempi kuin 6kk sitten! En tiedä miten asian laita on, mutta siltä se ainakin mun silmään näyttää 🙂
    Halusin vaan tulla kiittämään kivasta blogista joka on kehittynyt ainakin ton 6kk aikana paljon! Joten kiitos! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *