Valkoista taikauskoa // Helsinki

Mungolife

Jotenkin ajattelin aina, että äitinä välttelisin valkoisia vaatteita kuin ruttoa. Pienen vauvan äitinä olen kuitenkin huomannut, että valkoinen ja kuviollinen ovat arjen pelastajia. Voin nimittäin kertoa, että puklu näkyy turhankin hyvin viininpunaisella tai muulla tummalla pohjalla. Nimimerkillä kokemusta on... Rento valkoinen perusmekko sopii melkeinpä mihin vaan tilanteeseen ja olenkin huomannut viihtyväni tässä COSin mekossa melko usein. Nautin siis valkoisen käytöstä vielä kun voin, sillä taaperon kanssa äidin valkoinen mekko saattaa muuttua hyvin nopeasti hieman muunväriseksi :D

Jonku iänikuisen taikauskoisen uskomuksen mukaan valkoinen vaate tuottaa onnea. En tiedä, mutta epäilenpä, että tuo taikausko ei kanna kovin pitkälle, kun valkoinen mekko kohtaa punaviinilasin. Jotenkin kuitenkin itse miellän valkoisen aina hyvän onnen väriksi, vaikka en enää edes muista lähdettä tälle taikauskoiselle tiedolle.

Mä oon muutenkin ihan hassun taikauskoinen. Mulla on monia uskomuksia, jotka ei perustu mihinkään loogiseen, mutta joita noudatan silti. Mieheni mielestä kaikki taikausko on ärsyttävää, ja käydäänkin jatkuvasti väittelyjä näistä. Oon esim. tosi taikauskoinen jossain ihan hassuissa asioissa. Meillä kotona ei saa viheltää sisällä ja mies ei saa ostaa mulle keltaisia kukkia. No logic, tiedän sen itsekin. Veikkaanpa vahvasti, että jos meille ero olisi tullakseen, niin se johtuisi jostain muusta kuin keltaisista kukista. Ja jos itseni rahattomaksi saisin, niin sen takana olisi todennäköisesti jokin liian railakas shoppailureissu eikä se, että mies viheltelee kotosalla. Mähän en siis usko mihinkään tuollaiseen syy-seuraussuhteeseen, mutten silti uskalla panna niille uskomuksille hanttiin. Sitähän se taikausko kai perimmillään on. Ettei usko, että asia X johtaa seuraukseen Y, mutta koska ei voi ennustaa tilannetta tai olla satavarma siitä, niin pelaa varman päälle.Pari mun taikauskoa vaikuttaa välillä myös bloggaamiseen. En esimerkiksi juurikaan ajastele postauksia. Jätän ne luonnoksiksi blogiin, sillä koen sen jotenkin huonoenteisenä ajastaa jotakin valmiiksi. Vaikka usein luonnostelen postaukset etukäteen, en oikein uskalla jättää niitä tilaan, jossa ne julkaisee itse itsensä. Mitä jos jotain tapahtuu ja mä oon sairaalassa/kuollut/tiesmitämuuta ja sit mun blogiin vaan tulee ja tulee postauksia? :D Se olis jotenki tosi outoa. Jätän siis usein postauksen luonnostilaan ja sit todennäköisesti unohdan julkaista ne :D Ylitin itseni tällä kertaa ja ajastin läjän postauksia, joten toivotaan, ettei mitään kovin raflaavaa tapahdu reissussamme :D

Toinen bloggaamiseen liittyvä taikauskoni on se, että usein jätän kaikista ihanimmat asiat kertomatta, ennen kuin ne on ihan satavarmoja. Tai en kerro niitä ollenkaan. Joku mun pitkäaikainen haave voi tulla lukijoille ihan yllätyksenä ja silti se on voinut olla mun mielessä iät ajat. Sellaisia on tälläkin hetkellä tosi paljon. Jotenkin miellän ne ajatukset paljon hauraammaksi, jos tuon ne julki. Välillä mulla on kausia, kun oon ihan älyttömän puolustuskannalla omien juttujen suhteen, enkä halua tuoda hirveästi onnellisimpia asioitani esille, ja välillä en jaksa välittää ollenkaan. Osa tähän liittyen on taikauskoa ja osa on sitä, että en halua jatkuvaa kyselyä siitä, miten haaveen X tavoittelu etenee. Nytkin tulevalle syksylle on vireillä mitä mielenkiintoisimpia juttuja, mutten jotenkin uskalla jakaa niitä blogin puolella. En myöskään enää viitsi kertoa kohdetta, jonne olemme matkaamassa etukäteen. Mulle riitti yksi kerta kun jonkun mielestä oli tosi hauskaa tehdä pilaa kustannuksellani ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön ennen reissuani yrittäen vaikeuttaa matkaani. Se tilanne onneksi selvisi hyvinkin sutjakkaasti, mutta silti.

Ehkäpä tietynlaisessa varovaisuudessa blogin suhteen on jotain pohjaa. On munki työnantajat saanu mitä häiriintyneimpiä yhteydenottoja ja odotankin jo mielenkiinnolla, milloin musta tehdään ensimmäinen lastensuojelu-ilmoitus. En suinkaan olisi ensimmäinen bloggaaja, josta sellainen tehtäisiin turhanpäiten. Ehkä siis bloggaamisen suhteen olen osittain taikauskoinen ja osittain kyyninen. Pyrin ravistelemaan itseäni irti molemmista.

COS mekko
H&M hattu
VALENTINO kengät
LOUIS VUITTON laukku

Mitä omituisia taikauskoja teillä on? Ja mitä mieltä ootte tästä asusta? :)

Kommentit

Venla (Ei varmistettu)

En oo ennen kommentoinut vaikka olen seurannut sun blogia jo ennen Ausseihin lähtöäsi. Nyt täytyy kyllä sanoa että voi apua kun sä näytät upeelta näissä kuvissa! Tosi ihania. Kiitos paljon inspiraatiota antaneesta blogistasi. <3 :)

Maiju (Ei varmistettu)

Siis mitä! Onko joku oikeasti ottanut yhteyttä lentoyhtiöön ja koittanut vaikeuttaa matkaasi? Siis wtf mitä ihmisen päässä oikeen liikkuu, kun tarvii tehdä tollasta.

Mulla on kaiketi vain se, että koputan aina puuta :D en pääse tavasta eroon. Toisaalta, miksi pitäisikään. Aika harmitonta vielä :D

Jemina (Ei varmistettu)

Mä en voi käsittää miksi jotkut on niin katkeroituneita, että käyttävät aikansa bloggaajien häirintään. Omaa pahaa oloaanhan he varmaan sillä purkavat, eikä varmasti bloggaajat ole ainoina tulilinjalla. :/ Toivottavasti säästyt tulevaisuudessa kaikelta tuommoselta!

Tää asu on jotenkin aivan ihanan fresh! Näytät superkauniilta. :)

Minski (Ei varmistettu)

Miten järkyttävää että oikeesti joku voi tehdä toiselle jotain tommosta. Mitä helvettiä joidenkin päässä liikkuu. Todella surullista. Ja joo..siis mullahan näitä taikauskomuksia riittää. Laukku ei saa olla koskaan lattialla (silti se on ja rahatilanne on siis sen syy), suola purkkia ei saa antaa kädestä käteen (huonoa onnea tuo), punaista ei häissä, lautanen kun menee rikki on ensimmäinen asia että tulepaahan onnea (sirpaleista), viheltää ei saa sisällä(silti unohdan sen about aina) ymymym.... tää on aika raivostuttavaakin välillä kun on liian neuroottinen :D parempi että ei saa tietää enempää taikauskoja, tulee hankalaksi elämä.

Vilu (Ei varmistettu)

Sanattomaksi vetää ihmisten toiminta. Kenellä voi olla niin tylsä elämä, että tahallaan aiheuttaa blogaajille ongelmia?! Mitä lienee mielihyvää siitäkin saa ku aiheuttaa toiselle pahan mielen.
Ja jos joskus se hetki koittaa, että joku joka ei omaa elämää omista tulee ja tekee sinusta lasun muista. Sie oot pojalles paras äiti ja pystyt pikku miehelle tarjota niin paljon enemmän kuin moni muu. Pienestä asti kulttuureihin tutustumista, erilaisia ruokia, hyvät arvot, suvun/läheisten arvostusta ja kunnioitusta. Oot mahtava äiti ja blogaaja!

Petra (Ei varmistettu)

Mä en oo ihan varma mitä just luin.. Joku siis oikeasti tuhlaa aikaa, energiaa ja rahaa siihen, että yrittää sabotoida toisen matkaa soittamalla lentoyhtiöön? Öömh, mikä ihmisiä vaivaa?
Mulla ainut uskomus on se, että karma on bitch ja se on ihan oikein :D

Viini4949 (Ei varmistettu)

Kateus taitaa saada aikaan tuollaista kurjaa Ymmärrän kyllä, että ottaa päähän kun ei voi rahan puutteen vuoksi pukeutua yhtä kauniisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin tai matkustella yhtä paljon kuin sinä. Mutta en ymmärrä, että jaksaa nähdä tuollaisen vaivan sabotoidakseen toisen matkaa tai sabotointi edes tulee mieleen Hullua!

Ps. Voisitko tehdä muuten postausta meille pienen budjetin lukijoille joskus? Olisiko sinulla näkökulmaa tehdä juttua vaikka budjettimatkailusta tai edullisisesta laadukkaasta pukeutumisesta? Veikkaan, että en ole ainoa kuka vain tyytyy ihastelemaam merkkivaatteita ja laukkuja blogisi kautta. Onneksi niitä edes täältä voi ihailla päivittäin

jeppis (Ei varmistettu)

Jos syö leivän/pullan tms kantapalan niin saa linkkaavan(siis ontuvan) akan/ukon :D Lisäks seuraan paljon vanhan kansan sananlaskuja säästä, mies nauraa näille aika paljon.....

Elsku (Ei varmistettu)

En oo ikinä kuullutkaan tuollaisesta, ettei sisällä saisi vihellellä, joten siitä jotkut toisinaan huonolta vitsiltä tuntuvat sattumukset varmasti johtuvat! :D

Emma (Ei varmistettu)

Voi, voimia sulle surullisten tapausten sietämisessä, toivotaan ettei mitään tyhmyyksiä enää tule eteen.
Asu on ihanan raikas! Hattu myös näyttää tosi kivalta :) Mun taikauskoisuus ilmenee siinä, että puuta koputetaan, irronnut ripsi pitää puhaltaa pois ja toivoa samalla, ja että kun kello on esim. 00.00, joku ajattelee mua :D

Jenny (Ei varmistettu)

Mulla ainut taikausko liittyy numeroon 13. Esim jos mies laittaa autossa radion volumen kolmeentoista on mun pakko säätää se heti pois ettei ajeta kolaria :D muutenkin mua inhottaa jostain syystä koko numero :D
Loppuun vielä stempit kestää kaikkia tyhmiä ihmisiä! Jestas miks ketään jaksaa nähdä vaivaa ja hankaloittaa sun tai muiden tuntemattomien elämää? Onneksi on myös meitä jotka toivovat aidosti kaikkea hyvää sulle :)

titta (Ei varmistettu)

Missä kaikki hienot maximekkosi? myytyjä/varastossa? sinulle sopi hyvin se kaunis koralli maximekko

Kommentoi