VESIPEDON LUOTTOKAPISTUS

*Kaupallisessa yhteistyössä: Huawei 

Rupesin tässä viikonlopun ratoksi käymään läpi kuvia tuolta meidän reissustamme ja ensimmäisenä törmäsin noin miljoonaan simpukkakuvaan mitä otin. Menee siis hetki siinä, että saan reissukuvat järkevään järjestykseen, mutta ennen kuin sitä teen, niin halusin järjestää teille erään mahtavan arvonnan!

Olen tässä nyt pian puoli vuotta ehtinyt käyttämään tätä Huawei Mate20 Pro-puhelintani, joka on ollut aivan ässä! Tuntuu, että joka päivä ja joka hetki ihastun hieman enemmän tähän puhelimeen ja sen ominaisuuksiin, varsinkin kameraan. Kun olimme Australiassa ja Fijillä, hommasin puhelimeen tällaisen vedenkestävän kuoren, jonka kanssa pystyi huoleti snorklaamaan. Puhelinhan itsessään on jo IP68-luokiteltu, eli vedenkestävä 1,5 metrissä 30 minuutin ajan. Sitä voi siis sangen huoleti käyttää vaikka altaan reunalla lapsen kanssa puuhaillessa, kylpyhuoneessa yms. Pari kertaa oon keränny järkyttyneitä katseita kun tää on ollut mukana just jossain uima-altaassa mukana 😀 Huomasin kuitenkin tuolla reissatessa, että kaipaan hieman lisävarmuutta siihen vedenkestävyyteen esim. snorklausreissuille ja pitkille rantapäiville. Olimme Fijillä koko päivän vesiskootteri-seikkailulla ja tuo kuori oli ehdottomasti todella kätevä. Ensinnäkin tuo suojus antaa suojaa myös veden ulkopuolella, just kaikessa toheloimisessa lapsen kanssa rantaleikeissä. Hiekkaleikeissä ei hiekkaa mene puhelimeen eikä puhelin ole niin koetuksella, jos se hieman tipahtaa jossakin. Kotelo on todella järeä ja sikäli mulla on tosi turvallinen olo, kun puhelin on sen sisällä. Vesiskootteri-seikkailullamme puhelin oli jämäkäsi kaulassa koko matkan ja sieltä oli helppo kaivaa puhelin kun halusi ottaa kuvia.

Kotelossa on napit helpottamassa kuvaamista ja lisäksi Huawei Mate Prossa on ihan vedenalaiseen kuvaamiseen suunniteltu kuva-tila, jolla kuvaaminen veden alla helpottuu, kun ei tarvitse käyttää näyttöä juurikaan. Underwater-tila myös optimoi kuvausta veden alla ja puhelimella saa tosi kivoja kuvia snorklatessa ja sukeltaessa. Kotelo on myös siitä tosi kätevä, että siinä on vahva sädettävä nauha, jolla sen saa kaulaan tai ranteeseen helposti säädettyä niin, että puhelin pysyy matkassa urheilulajissa kuin urheilulajissa tai muuten vaan vähän rajumassa menossa. Tätä käyttää niin vesiskootterin kyydissä kuin vaikkapa meloessa, supatessa ja vaikka missä. Kotelo on tosi helppokäyttöinen ja hyvin vesitiivis, eli ei tarvitse olla hetkeäkään huolissaan.

Mä oon kuvaillut nyt tällä pari reissua vesileikeissä ja oon tykästynyt. Meillä on miehen kanssa suunnitteilla (vihdoin!) häämatkamme kahden kesken kohteeseen, jossa varmasti tulee harrastettua vesiurheilua ihan joka päivä, ja uskon, että tästä on silloinkin rutkasti iloa. Pakko sanoa, että yhdessä Huawei Mate 20 Pro ja tää vesitiivis kotelo on ihan unelma kuvauskombo. Nytkin reissussa ollessani otin usein järjestelmäkamerani mukaan vain huomatakseni, etten oikein käytä sitä missään. Mieluiten kuvaan vaan tällä puhelimella, sillä se on niin hyvä! Ainoa miinus on se, että mulla on tällä hetkellä kamerassa joku 23 000 kuvaa, eli puhelin huutaa hoosiannaa tilanpuutteen vuoksi. Pakko alkaa tyhjentämään sitä pikkuhiljaa 😀 Rakastan tuon puhelimen kuvausominaisuuksia, joita tää vedenalainen kuvaaminen vaan lisää entisestään. Ja hei, jos ei muuta, niin tässä kotelossa on myös yksi iso lisäplussa. Tässä uskaltaa nimittäin luovuttaa myös taaperolle hetkeksi puhelimen ja piirretyt käteen missä tahansa olosuhteissa, eikä tarvii pelätä, että puhelin on kohta maassa ja palasina. Ei koteloa ole ehkä siihen suunniteltu, mutta voi että miten paljon se olikaan hyödyksi tässä ominaisuudessa. Lentokentällä puhelin koteloon, nauha kiinni rattaisiin ja puhelin taaperon kouraan. Ei paljoa pelottanut, toisin kuin yleensä. Lapsella on oma tabletti, jolta katsoo piirrettyjä, mutta yksin lapsen kanssa reissatessa on vaan välillä pakko saada hänet hetkeksi paikalleen piirrettyjen äärelle ja tämä toimi siinä hommassa erittäin hyvin.

Tää kotelo ei suinkaan ole ensimmäinen asuste, johon olen ihastunut Huaweilta, nimittäin olen jo ennen kehunut kovasti sekä Huawein superhyviä vastamelukuulokkeita että erittäin jämerää powerbankia. Näistä kirjoittelin täällä. Puhelimesta voitte lukea lisää tästä postauksestani.

Ja tosiaan… Se alussa mainitsemani arvonta? No, ihana ihana Huawei on luvannut mulle aikamoisen setin teille arvottavaksi! Nimittäin, yksi onnekas voittaa omakseen tuon kotelon JA tietenkin sen, mitä sen sisälle tulee! Nimittäin, nyt olisi mulla arvottavana yksi Huawei Mate 20 Pro puhelin tuossa ihanassa revontuli-värityksessä (sama kuin minulla siis) ja siihen lisäksi tulee tuo supernäppärä kotelo!

Kukas kaipaa uutta puhelinta erinomaisella kameralla ja siihen lisäksi vielä täydellisesti niin vesipetoiluun kuin vähän aktiivisempaan urheilemiseen sopivaa koteloa? Kerrro mihin juuri sinä kaipaat tätä puhelinta vesikotelon kanssa ja osallistut arvontaan! Arvonta on käynnissä ke-iltaan 6.3.2019 klo 23.59 asti.

Kommentit (934)
  1. Ihan mieletön arvonta! Itse kuvaan pelkästään puhelimella, joten puhelin noilla ominaisuuksilla olisi täydellinen:)!

  2. Olisipa mukavaa voittaa tuo puhelin! Me myös reissaamme jonkin verran, ja mukana kulkee kohta kolmevuotias poika, joten vaunua riittää arjessa ja lomalla! Olisi siis täydellinen puhelin joka tilanteeseen:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *