Vichy

Mungolife

*Osa tuotteista saatu kaupallisena yhteistyönä Vichyn kanssa*

VICHY. Vichyn tuotteet on olleet mulla käytössä jo vuosia, ja ennen kuin päästän teidät irti Vichyn kalenteriluukulle joulukalenterin puolella, haluaisin kehaista muutamaa tuotetta. Olen mielestäni ennenkin tuotteista kirjoittanut, ja seerumipostauksessa käytin jo tuota seerumia teidän nähtävillä, mutta nyt haluaisin puhua unesta, ja maailman parhaasta yövoiteesta vähän enemmän.


Vichyn Skin Sleep on tällä hetkellä lemppareista lempparein yövoide, jota olen pakottanut miehenkin käyttämään. Levitän voiteen seerumin päälle yöksi ja aamulla iho tuntuu ihan älyttömän pehmeälle ja kosteutetulle. Iho tuntuu samalta kuin sunnuntaiaamu hyvien unien jälkeen! Ihan kuin iho olisi nukkunut aivan mahtavat yöunet ja olisi kuin uusi! Mahtava tuote, eikä ole mitenkään älyttömän hintainen, nimittäin Skin Sleep irtoaa apteekeista alle 40 eurolla. Ja tuotehan on kyllä sitten riittoisa! Me käytetään samaa purkkia kahdestaa joka ilta, eikä vielä kuukaudessa näy olevan edes puolillaan.


Seerumista mä mainitsin jo seerumipostauksessakin, mutta kopioinpa tähänkin. Tuote nimittäin maksaa alle 30 euroa, ja on ihan mielettömän hyvä seerumi. Suosittelen kaikille, joilla on kuiva iho, sillä mun kuivalle iholle Vichyn tuotteet ovat kuin isoja hörppyjä vettä. Ne kosteuttavat ja elostuttavat ihon pahoinakin päivinä.

Tämän lisäksi sain tuossa syksyllä kokeiluun tuollaisen DermaBlendin meikkivoiteen, ja haluan tätä kyllä suositella kaikille, joilla on välillä ongelmia ihon kanssa tai muuten vaan pieniä tai isoja peitettäviä kohtia. Suosittelen kaikkia katsomaan tältä videolta, miten tehokas tuo on peittämään! Omakohtainen kokemukseni on kyllä se, että tuote pelasti mut tuossa vähän aikaa sitten, kun nenäni iho halkeili ja oli todella kuiva. Meikkaaminen kävi lähes mahdottomaksi ja ihan sama mitä tuotteita yritin laittaa iholle, muuttuivat ne helposti mosaiikkimaiseksi, kun kuivunut iho halkeili alla. Hoidin tilannetta kosteuttamalla ja käyttämällä hyviä primereita, mutta vain tämä DermaBlendin meikkivoide oli tarpeeksi jytyä pysymään kasvoilla ja peittämässä ongelmaa. Läträttyäni rasvaisilla voiteilla nenän parantamiseksi, jossakin vaiheessa nenään tuli hirveä kasa näppylöitä, jotka myös tämä peitti. Lisäksi tämä on toiminut erinomaisesti silmänalusen peittona kun on tullut valvottua öitä vähän enemmänkin ja kerättyä univelkaa.

Kaikille tuotteille mun suunnalta kyllä 10/10. Vichyn tuotteista ei vielä yksikään ole muutenkaan pettymystä tuottanut, joten voin yritystä suositella koko sydämestäni :)

Käykää myös joulukalenterin puolella. Siellä aletaan viemään viimeisiä arvontoja pikkuhiljaa, ja tänään siellä on Vichyn tuotteita löydettävissä :) (Pahoitteluni, että eilinen arvonta jäi välistä, olin jotenkin aikatauluttanut sen väärälle päivälle vahingossa, se on siellä julki nyt myös, eli siellä on tavallaan tuplaluukku nyt :) 

Kommentit

Emppu (Ei varmistettu)

Musta on ikävää, että uusia postauksia tulee koko ajan mutta et vastaa neljä postausta taaksepäin oleviin kommentteihin:/ olisi kivempi että ensin vastaat niihin ennen kuin laitat uusia-.-

Anna (Ei varmistettu)

Tämäkin postaus oli ajastettu ennen lomaani. Musta on ikävää, että ei voida ymmärtää, että bloggaajakin on välillä lomalla. Eikä bloggaaja lomalla vastaa kommentteihin. Itse asiassa bloggaajalla ei ole mitään velvollisuutta ylipäätäänkään vastata kommentteihin, se on aina vain plussaa. Joululomaa viettäneelle bloggaajalle vastaamattomista kommenteista valittaminen se vasta ikävää onkin.. Olisi kivempi että lukijat voisivat vaikka miettiä millainen homma oli ajastaa päiväduunin rinnalla kahdeksi viikoksi joka päivälle postaus reissun ajaksi ja lisäksi vielä 32 joulukalenteriluukkua. Sitten voisikin miettiä, onko oikeasti sijaa valittaa vastaamattomista kommenteista, jotka eivät edes ole bloggaajan velvollisuutta ylipäätään.

Maria (Ei varmistettu)

Mä olen pohtinut,että kannattasko sun kirjottaa postauksiin,jotka on ajastettu,että "ajastettu"? :) oon törmännyt tähän samaan monesti. Koska kukaan ei oikeen voi tietää, että on ajastettu, jos käy vain lukemassa postauksen ja kummastelee sitten tota kun et vastaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Se voisi olla yksi ratkaisu asiaan :)

Katti (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä :) Ihonhoito on kyllä yks lemppariaiheista lukea, uudet tuotesuositukset ovat aina tervetulleita, koska itse en ole vielä löytänyt niitä THEtuotteita. Vichystä olen lukenut pelkkää hyvää, joten vois ollakin kokeilemisen arvoinen.

Alisa (Ei varmistettu)

Aijaa bloggaajalle ei kuulu työhön vastata kommentteihin :D se kyllä valitettavasti kuuluu osaksi sun työtä ja blogia! Ei kannata pitää blogia jos ei pysty pitämään työtä kasassa:) me lukijat ollaan kuitenkin suurin osa sitä että sulla on tää työ :D ja en kyllä minäkään tajunnu että olet vielä lomalla kun jatkuvasti tulee koirapostauksia ja uusia muutenkin! Kannattaa ehkä sit selvemmin ilmottaa mitkä postaukset on juurikin ajastettu ja vastata muulla tavalla kuin noin ilkeästi:)

Viivi (Ei varmistettu)

Siis miten sä valitat että olet lomalla mutta teithän sä ton koirapostauksen missä kerroit joulustas?:D se tuskin on ajastettu:o just vähän epäselväks on jäänyt sun loma, että milloin se päättyy kun postauksia tullut! Harmittaa kun vastaat tuolla tavalla. Heti kauhea puollustus ja ilkeä vastaus. Ja ei ollut ensimmäinen kerta kun vastaat näin, monesti kiinnottänyt asiaan huomiota:/

Anna (Ei varmistettu)

Sovitaanko vaikka niin, että sä voit mennä vaikka paremmin vastaaviin blogeihin vaatimaan vastauksia ja samalla opettelemaan suomea ennen kuin tulet minua ohjeistamaan bloggaamisestani? (Se on puolustus yhdellä L:llä. Noin niinku muun muuassa.) Tai even better, mee vaikka jauhaa muiden kaltaistesi tyyppien kanssa huonoudestani jollekin keskustelupalstalle, siellä on varmasti meikäläistä koskien ainakin neljätoista keskustelua ja sielunsisaria :)

Mulla kun ei ole millään lailla velvollisuutta a) vastaamaan kellekään tai b) ilmoittamaan lukijoilleni lomastani. Ette ole työnantajiani, joille pitäisi ilmoittaa poissaolosta. Lisäksi missään ei ole hyvän bloggaajan opasta, jossa neuvotaan vastaamaan kaikille. Se on tähän asti ollut ihan vaan bonari tässä blogissa. Nyt kun käsillä on koiranpentu, päivätyö ja bloggaaminen, plus kaikki lomaltapaluu-kiiret, jotka lähes kolmen viikon poissaolo aiheuttaa, ei jotenkin ihan oikein veny munkaan kapasiteetti ihan mahdottomiin. Kaikki lukijat, joilla edes kaksi aivosolua törmäilee harvakseltaan toisiinsa, ymmärtää tämän.

Mä olen jo ennen sanonut tämän, ja tulen sanomaan jatkossakin. Mulle prioriteetti tulee aina olemaan ensin postaus, sitten kommentit. Jos en ehdi molempia, sitten homma jää postaukseen. Vastauksia ja kommentteja tulee max. 100 ihmiseltä päivässä. Blogia lukee 50 000. Jo ihan simppeli matikka kertoo sen, että postaus on minulta 50 000:lle, kommenttivastaus minulta yhdelle. Joten jos on pakko valita, valitsen aina tasapuolisuuden, eli sen, että kaikki saavat kommentin.

Kaiken kertoo sun tapauksessa nämä kolme faktaa:
- et ole itse edes kommentoinut mitään ennen näitä kahta kommenttiasi, joten mitä se sua edes liikuttaa, vastaanko mä kommentteihin? :D
- päätit sitten kommentoida kolmella eri nickillä saman asian tähän, sillä tuo "Alisan" kommentti ja "emppu"n kommentti on myös sinun kommenttejasi :D
- tulit sivustolle keskustelupalstalta.

Kiitos siis ja hyvää loppuelämää jonkin muun blogin parissa jatkossa. En ole koskaan väittänyt olevani Suomen paras bloggaaja, enkä siihen ees pyri. Toivon siis, että löydät paremman blogin jota seurata, ja voit vaatia sitten siltä bloggaajalta ihan mitä lystäät. Minä en myöskään ollenkaan pahastu, jos blogistani katoaa vaikka yön yli 30 %. Jos kaltaisesti lukijat painelevat muihin blogeihin ja saan pitää mun ihanat, ystävälliset ja kivat lukijat, niin olen aika onnellinen. Minulle määrä ei ole koskaan ollut kovin tärkeä tässä hommassa, vaan LAATU. Onneksi laadukkaita lukijoita tällä blogilla on tuhansia ja tuhansia, ja kaltaisiasi huomattavasti vähemmän.
Blogia ylläpidän vain ja ainoastaan minä, ei lukijat. Ihanat lukijat tekevät hommasta mielekästä ja saavat minut jatkamaan ja nauttimaan bloggaamisesta. Kaltaisesi lukijat ette kyllä lisää tähän hommaan yhtään mitään, ettekä tätä mitenkään ylläpidä. Korkeintaan huononnatte laatua kun bloggaajana sulkeudun enemmän ja enemmän.

Mun korvaus blogin ylläpidosta rakentuu täysin lukijamääristä riippumattomista seikoista, joten ihan turha edes yrittää vängätä asian suhteen, että te vihaajat jotenkin mahdollistatte mun elämän :)

Minä bloggaan vaan ja ainoastaan mun ihanille, lojaaleille, lämpimille ja upeille lukijoille, ja toivoisinkin, että kaltaisesti keskustelupalsta-vihaajat painelette jonnekin ihan hornan tuuttiin.

Enkä aio julkaista jatkokommentteja asiaan sinulta, sillä se on täysin turhaa minun aikani varastamista niiltä lukijoilta, joilla on mitään tähdellistä asiaa :) Turha siis viljellä niitä monella eri nickillä.

Terve (Ei varmistettu)

Hei.
Tykkään blogistasi edelleen monen vuoden lukemisen jälkeen, blogisi on tuottanut mulle paljon iloa. Minä vain haluan kommentoida vastaustyyliäsi. Ymmärrän täysin että jotkut kommentit ärsyttävät ja tunteet kiehahtaa, mutta olisiko parempi vastata niihin vain jotain "kiitos mielipiteestä". Toki ymmärrän myös tarpeen puolustautua mutta onko se aina tarpeen? Luulen, että saat vain lisää niitä " vihaajia" tällä tavoin. Asia ei mulle kuulu mutta en minä nyt tahdo että ketään haukutaan. Toivottavasti otat kommenttini hyvällä, se on tarkoitukseni!

Monaveronika (Ei varmistettu)

Go Anna! :D Laittaa kyllä suututtamaan lukijanakin tuollaiset ihme kitisijät (todenäköisesti jotain 10-12v esiteinejä). Saipahan ansaitsemansa vastauksen. Ei bloggaajalla oo mitään velvollisuutta vastata kaikkiin kommentteihin tai edes merkitä, mitkä postaukset on julkaistu reaaliajassa ja mitkä on ajastettu ilmestymään 5pv myöhemmin. Ei varmaan kovin montaa bloggaajaa haittaa, jos muutama rasittava nitisijä häipyykin linjoilta sen takia, ettei saa vastausta kommettiinsa. Täällä ollaan luettu sun kirjoittelua jo ties kuinka monta vuotta, eikä ainakaan itselleni ole maailmanloppu jos en saa johonkin kommenttiini vastausta. Itsekin kokopäiväisesti töissäkäyvänä voin kuvitella, että ihan oikeasti, blogin lisäksi muutaki työtä 5pv viikossa tekevä ihminen, joka vielä urheilee, laittaa ruokaa, on poikaystävän, koiran ja muiden läheisten kanssa, ei vaan ihan ehdi repeämään joka paikkaan, kun itselläkin on välillä aika lopussa. Mielestäni, Anna, olet ihailtava nuori nainen, jonka ahkeruudesta ja priorisointikyvystä noilla valittajilla on vielä paljon opittavaa!

Kata (Ei varmistettu)

On typerää valittaa bloggaajalle et jokaiseen kommenttiin tulisi vastata, toki heillä on muutakin elämää kuin vain blogi. Olen Anna kanssasi samaa mieltä siitä, että blogin postaukset ovat tärkeämpiä kuin joka ikiseen kommenttiin vastaaminen, sillä kommentteja saattaa tulla hyvinkin paljon ja niihin vastaaminen vie aina oman aikansa ja se on jostain muualta sitten pois. Ja varsinkin nyt, kun teillä on maailman söpöin pieni karvapallero kotona, niin on ihan ymmärrettävää mikä on etusijalla! Kiitos blogista, on aina yhtä viihdyttävää lukea sitä ja toivottavasti jatkossa tulee edes pari postausta tuosta pienestä söpöläisestä <3 Kaikkea hyvää teille ja hyvää uutta vuotta!

Anu (Ei varmistettu)

Juuri noin, Anna! Voi apua, mistä kaikesta ihmiset valittaakin.. Jos jokainen, joka päättää möläyttää mitä tahansa typerää, miettisi edes hetken, maailma olisi varmasti aika paljon kivempi paikka meille kaikille :) Ihania ja pennunpehmoisia vuoden viimeisiä päiviä!

Anu (Ei varmistettu)

PS. Kävin tänään hakemassa apteekista näytteen tuosta yövoiteesta. Nyt on kovat toiveet, että se pelastaisi mun rutikuivan ihon. Kiitos siis vinkistä :>

emppu (Ei varmistettu)

Olipas ilkeä vastaus mulle mun mielestä:/ ensinäkin luulin että oot palannut jo lomalta! Tottakai lomaa täytyy pitää! Sen takia ihmettelin kun koko ajan tullut uusia postauksia ja et ole edellisiinkä kommentteihin vastannut! Ei mielestäni lomalla edes tarvitae laittaa mitään ajastettuja postauksia. Mutta kannattaa sinunkin miettiä, että teet juurikin selväksi lukijoille milloin postaus on ajastettu. Ja tuosta kommentteihin vastailusta olen kylläkin erimieltä. Kyllä se kuuluu osaksi blogin pitämistä:) jos koskaan ei vastaa kysymyksiin kommenttiboxissa ni voi olla varma, että osa lukijoista lähteee. Kannattaa juurikin ajatella sitä, että me lukijat pidämme osittain blogiasi yllä ja se tyyli miten vastaat kommentteihin:)

Sape (Ei varmistettu)

Anteeks mut miks mä en ymmärrä miksi bloggaajan tarvisi koko elämänsä aikataulut ja käänteet ja postausten ajastettavuus raportoida? :D Ei kukaan oo velvollinen kertomaan jokaista sekuntia elämästään (ja kaikki mitä kertoo, ei ole koko totuus). Postauksia tulee sitten kun tulee, kommentteihin vastataan sitten kun vastataan (toki olisihan se kiva että se tapahtuisi nopsaa jos johonkin vastausta odottaa). Ei varmaa tekis pahitteeks jos jollain lukijallakin ois bloggaajan tavoin muutakin elämää kuin tämä blogi. :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Oon jo varmaan kaks vuotta himoinnu tota seerumia :D tekisi mieli hankkia se vaikka muistaakseni sisältää alkoholia, mistä olen yrittänyt pysyä erossa. Muutenkin vichy vaikuttaa hyvältä merkiltä!

M (Ei varmistettu)

Moi

Onko sulla ollut koskaan ongelmia isojen ihohuokosten kanssa? Ei varmaan, kun olet vielä nuori. Mutta mietin että jos olet kokeillut esim, juurikin Vichyn retinolia sisältävää kasvovoidetta, niin mahtaako olla hyvä, eli pienentääkö huokoset? Tiedän että pysyvää apua ei ole, mutta jos edes hetkellistä...

M-

sinii (Ei varmistettu)

OIh nuo kaikki kolme tuotetta herätti kyllä mielenkiintoni totaalisesti!! :)
Näiden kanssa saa aina hieman kamppailla, koska ei haluaisi satsata tuotteeseen, joka osoittautuisikin omalle iholle huonoksi... :/

Camilla (Ei varmistettu)

Hei! En tietenkään voi vaatia, mutta toivoisin kovasti, että vastaisit kommenttiini. Näkemyksesi asiasta nimittäin kiinnostaisi minua kovasti, Kysyin asiaa siis jo muutamaa postausta taaksepäin, siinä postauksessa, jossa pohdiskelit uskontoa. Postaus oli todella mielenkiintoisesti kirjoitettu ja jaan myös osittain käsityksesi uskonnosta. Minua kuitenkin jäi ihmetyttämään se, että suhtaudut niin jyrkästi juuri kristinuskoon ja raamattuun. Kuten totesit, et voi mennä esimerkiksi kirkkoon sisälle. Kuitenkin vierailit juuri Abu Dhabissa moskeijassa. Suhtaudutko siis myötämielisemmin islamiin ja koraaniin vai mistä tämä johtuu? Tämä on minusta erikoista varsinkin sen vuoksi, miten paljon pahaa islamin nimissä edelleen tehdään (niin tehtiin kristinuskonkin nimissä aikanaan, mutta tästä on onneksi kehitytty). Toivottavasti ennätät vastata, edes lyhyesti. :) Mukavaa loman jatkoa!

Ei kukaan muu

En nyt haluu hyppiä Annan nenille mut kun nyt satuin huomaamaan niin Annahan oli tonne uskontopostaukseen laittanu jonku yleisen kommentin et moskeijassa voi käydä nähtävyytenä ilman et miettii uskontoa. Mä tajuun kyseisen pointin, kyl mäkin voin vaikka Italiassa käydä kauniissa kirkossa ihan vaan pällistelemässä mut Suomessa tuntuis tosi oudolta mennä kirkkoon ilman uskonnollista agendaa, koska se on oman uskonnon harjotuspaikka tai jotenki mitä kauemmas menee siitä omasta/oman valtion uskonnosta niin sitä enempi se uskonnollisuus siitä häivyttyy ja jää vaan muut jutut - kaunis arkkitehtuuri, taide jne

miiakatariina (Ei varmistettu)

Bongasin just että feeluniqurlla olis vuoden loppuun asti toi seerumi ~20€ ja skin sleep ~25! Mua kiinnostaisi nämä tuotteet kovasti kun aina syksyisin/talvella iskee lasvoihin kamala pintakuivuus ja välillä on kamalaa meikata kun ihosta tulee juuri kuvailemasi mosaiikkimainen vaikka millä olen yrittänyt kosteuttaa. :)

Terve (Ei varmistettu)

Hei.
Tykkään blogistasi edelleen monen vuoden lukemisen jälkeen, blogisi on tuottanut mulle paljon iloa. Minä vain haluan kommentoida vastaustyyliäsi. Ymmärrän täysin että jotkut kommentit ärsyttävät ja tunteet kiehahtaa, mutta olisiko parempi vastata niihin vain jotain “kiitos mielipiteestä”. Toki ymmärrän myös tarpeen puolustautua mutta onko se aina tarpeen? Luulen, että saat vain lisää niitä ” vihaajia” tällä tavoin. Asia ei mulle kuulu mutta en minä nyt tahdo että ketään haukutaan. Toivottavasti otat kommenttini hyvällä, se on tarkoitukseni!

nanna (Ei varmistettu)

Moikka! Jättääks toi skin sleep teillä naaman tahmeeksi? Mulla jättää :( inhottavaa ku menee nukkuun ja naama liimautuu tyynyyn :D

Kommentoi