Vichy

vichy (1 of 4)

*Osa tuotteista saatu kaupallisena yhteistyönä Vichyn kanssa*

VICHY. Vichyn tuotteet on olleet mulla käytössä jo vuosia, ja ennen kuin päästän teidät irti Vichyn kalenteriluukulle joulukalenterin puolella, haluaisin kehaista muutamaa tuotetta. Olen mielestäni ennenkin tuotteista kirjoittanut, ja seerumipostauksessa käytin jo tuota seerumia teidän nähtävillä, mutta nyt haluaisin puhua unesta, ja maailman parhaasta yövoiteesta vähän enemmän.

vichy (4 of 4)
Vichyn Skin Sleep on tällä hetkellä lemppareista lempparein yövoide, jota olen pakottanut miehenkin käyttämään. Levitän voiteen seerumin päälle yöksi ja aamulla iho tuntuu ihan älyttömän pehmeälle ja kosteutetulle. Iho tuntuu samalta kuin sunnuntaiaamu hyvien unien jälkeen! Ihan kuin iho olisi nukkunut aivan mahtavat yöunet ja olisi kuin uusi! Mahtava tuote, eikä ole mitenkään älyttömän hintainen, nimittäin Skin Sleep irtoaa apteekeista alle 40 eurolla. Ja tuotehan on kyllä sitten riittoisa! Me käytetään samaa purkkia kahdestaa joka ilta, eikä vielä kuukaudessa näy olevan edes puolillaan.

vichy (3 of 4)
Seerumista mä mainitsin jo seerumipostauksessakin, mutta kopioinpa tähänkin. Tuote nimittäin maksaa alle 30 euroa, ja on ihan mielettömän hyvä seerumi. Suosittelen kaikille, joilla on kuiva iho, sillä mun kuivalle iholle Vichyn tuotteet ovat kuin isoja hörppyjä vettä. Ne kosteuttavat ja elostuttavat ihon pahoinakin päivinä.

vichy (2 of 4)

Tämän lisäksi sain tuossa syksyllä kokeiluun tuollaisen DermaBlendin meikkivoiteen, ja haluan tätä kyllä suositella kaikille, joilla on välillä ongelmia ihon kanssa tai muuten vaan pieniä tai isoja peitettäviä kohtia. Suosittelen kaikkia katsomaan tältä videolta, miten tehokas tuo on peittämään! Omakohtainen kokemukseni on kyllä se, että tuote pelasti mut tuossa vähän aikaa sitten, kun nenäni iho halkeili ja oli todella kuiva. Meikkaaminen kävi lähes mahdottomaksi ja ihan sama mitä tuotteita yritin laittaa iholle, muuttuivat ne helposti mosaiikkimaiseksi, kun kuivunut iho halkeili alla. Hoidin tilannetta kosteuttamalla ja käyttämällä hyviä primereita, mutta vain tämä DermaBlendin meikkivoide oli tarpeeksi jytyä pysymään kasvoilla ja peittämässä ongelmaa. Läträttyäni rasvaisilla voiteilla nenän parantamiseksi, jossakin vaiheessa nenään tuli hirveä kasa näppylöitä, jotka myös tämä peitti. Lisäksi tämä on toiminut erinomaisesti silmänalusen peittona kun on tullut valvottua öitä vähän enemmänkin ja kerättyä univelkaa.

Kaikille tuotteille mun suunnalta kyllä 10/10. Vichyn tuotteista ei vielä yksikään ole muutenkaan pettymystä tuottanut, joten voin yritystä suositella koko sydämestäni 🙂

Käykää myös joulukalenterin puolella. Siellä aletaan viemään viimeisiä arvontoja pikkuhiljaa, ja tänään siellä on Vichyn tuotteita löydettävissä 🙂 (Pahoitteluni, että eilinen arvonta jäi välistä, olin jotenkin aikatauluttanut sen väärälle päivälle vahingossa, se on siellä julki nyt myös, eli siellä on tavallaan tuplaluukku nyt 🙂 

Kommentit (23)
 1. Musta on ikävää, että uusia postauksia tulee koko ajan mutta et vastaa neljä postausta taaksepäin oleviin kommentteihin:/ olisi kivempi että ensin vastaat niihin ennen kuin laitat uusia-.-

  1. Tämäkin postaus oli ajastettu ennen lomaani. Musta on ikävää, että ei voida ymmärtää, että bloggaajakin on välillä lomalla. Eikä bloggaaja lomalla vastaa kommentteihin. Itse asiassa bloggaajalla ei ole mitään velvollisuutta ylipäätäänkään vastata kommentteihin, se on aina vain plussaa. Joululomaa viettäneelle bloggaajalle vastaamattomista kommenteista valittaminen se vasta ikävää onkin.. Olisi kivempi että lukijat voisivat vaikka miettiä millainen homma oli ajastaa päiväduunin rinnalla kahdeksi viikoksi joka päivälle postaus reissun ajaksi ja lisäksi vielä 32 joulukalenteriluukkua. Sitten voisikin miettiä, onko oikeasti sijaa valittaa vastaamattomista kommenteista, jotka eivät edes ole bloggaajan velvollisuutta ylipäätään.

   1. Mä olen pohtinut,että kannattasko sun kirjottaa postauksiin,jotka on ajastettu,että ”ajastettu”? 🙂 oon törmännyt tähän samaan monesti. Koska kukaan ei oikeen voi tietää, että on ajastettu, jos käy vain lukemassa postauksen ja kummastelee sitten tota kun et vastaa 🙂

    1. Se voisi olla yksi ratkaisu asiaan 🙂

 2. Kiitos vinkeistä 🙂 Ihonhoito on kyllä yks lemppariaiheista lukea, uudet tuotesuositukset ovat aina tervetulleita, koska itse en ole vielä löytänyt niitä THEtuotteita. Vichystä olen lukenut pelkkää hyvää, joten vois ollakin kokeilemisen arvoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *