Videotaistelun tulos - Hius tuto

Mungolife

Ei nyt jumalauta ihan oikeesti.

Siis mä vihaan videoiden tekemistä blogiini. Niiiiiiin monesta syystä. Olennaisimpina mainittakoot a) inhoan niiden nauhoittamista, b) inhoan miltä kuulostan videoilta ja c) ennen kaikkea inhoan niiden editoimista, koska osaan sen homman aika todella huonosti :D

Päätin sitten jostain itsellenikin täysin tuntemattomasta syystä tehdä videon teille tuosta mun hiustenlaitosta, kun multa sitä aina pyydetään. Oli muuten eka ja vika, ja ihan kauhee ja ihan sama :D

Olkaapas hyvät, meikäläisen kolmen tunnin iMovie -taistelun tulos, jonka latasin YouTubeen mielestäni ihan kivalla musiikilla, jonka iMovie päätti näköjään pyyhkästä mäkeen ja sit ku yritin ottaa jonku Youtuben tarjoaman ambient-musan, siinä meni iäisyys, eikä sekään onnistunut. Luovutin. Jos voin suositella, laittakaa soimaan vaikka tämä. Se tekee mut aina vaan niin iloiseksi. En ymmärrä vieläkään ku ehkä kolme sanaa, mut en voi olla tulematta iloiseksi tuosta kappaleesta. Yritin just linkkaa tähän postaukseen sellasta nättiä YouTube-palkkia, ja taisteltuani sen kanssa n. 45 minuuttia totesin, että ehkä tollanen peruslinkki on ihan OK.

Harja - Remington, Kampa - jostain, Hiuslakka - Masterpiece, Lämpösuoja - Rapunzel of Sweden

Jätän jatkossakin nää videot niille, jotka ne osaa tehdä, mutta tässäpä tämä.

Työvälineenä ihan superhalpa ja hyvä Rapunzelin World Pro, joka maksaa 23,99 €, mikä on musta ihan naurettava summa. Tuo tuli siis THE Hollywood-raudan korvaajaksi, ja toimii tismalleen samalla tavalla, ellei paremminkin :)

Ja jos kiinnostaa, niin hiuksissa on Rapunzelin sävyjä 3, 6 ja 10 :)

Nyt meen tukahduttaa itteni tyynyyn, tai ehkä pahoittelemaan mieheltä niitä satoja ärräpäitä, jotka sohvan nurkasta on lennelleet viimeisen muutaman tunnin aikana. Onnistuin myös polttamaan illalliseksi tekemääni ankkaa kun säädin tän typerän videon kanssa, joten pitää ehkä laittaa paras puppy face päälle ja yrittää olle hetken ihan superkiva tolle nälkäiselle miehelle :D Video editointi, not for me.

I hate editing and making videos, but something drove me to try this craziness today. I guess I'll give it another go in a decade or so :D

Kommentit

Miisa (Ei varmistettu)

Kiitos videosta vaikka sen teko tuskan takana olikin :D. En tiedä luetko sä kaikki kommentit, mutta sanon silti! Suosittelen ihan superpaljon Kevin Murphyn (session spray) hiuslakkaa kiharoihin. Kuopiossa lakkaa saa ainakin Shine -kampaamosta. Käytin kans ennen tuota masterpieceä mutta kun kerran kokeilin Keviniä niin ei ole paluuta :).

Anna (Ei varmistettu)

Ai vitsi, no täytyykin siis kokeilla :)

tiian (Ei varmistettu)

Jaa pitää vissiin vihdoin investoida tuohon paksumpaan kihartimeen... :) sun tukka on vaan niin ihana!

Kiva video, sain vinkkejä ja kiitos kiharrin vinkistä! :)

Videoon saa musat takasin kun vähän clikkailee :) Kopioin sulle netistä tähän sen ohjeen millä itse olen aina saanut ääniraidan takaisin!

1) Go to "My Videos".
2) Select "Resolve Copyright" on the video you are having copyright issues with. OR, go to the video itself and choose "resolve copyright" from there.
3) Scroll down and pick the option "I want to learn more about this dispute process".
4) Scroll down and pick the option "Take me to the dispute form".
5) Pick option #2 and PASTE the following statement into the text bar next to it;

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."

6) Fill out the rest of the info on the page. Use your REAL name where it asks for it. Choose "Continue" when all information has been filled out.
7) Scroll down on the next page and select "Submit dispute".

Maria (Ei varmistettu)

Kiitos kiharrin suosituksesta! Onko sinulla juuri tuo isoin 38mm kiharrin? Minulla on myös pitkät hiukset ja olen just suunnitellut ostavani kihartimen, niin tuli kyllä osuvaan saumaan!:)

norrja (Ei varmistettu)

Muakin kiinnostaa, että mikä koko sulla noista on! :)

Olipa kiva video! Tästä oli apua :) Kiitos! Ja näytätpä kauniilta!

xod (Ei varmistettu)

Mua vähän häiritsi kun kuva heilui, jalusta ois voinut olla kiva... :D Oli myöskin hassua kuunnella ilman ääniä (joo luin ongelmista) mutta kivempi olis videot missä puhut :)

Riitu (Ei varmistettu)

Kiitos kaikesta työstä ja tuskasta mitä tän eteen teit! Sain tästä monts hyvää vinkkiä, miten tätässä päässä sais kiharatki joskus pysymään! Tää oli siis yhden pään ja päivän pelastus :)

Merja (Ei varmistettu)

Näyttää aina niin helpolta kun laitat hiuksia, itelle ei jostain syystä kiharat jää. En sitten tiiä enkä uskalla pitää rautaa tarpeeks kuumalla, onko liikaa/liian vähän hiuksia siinä, väärä tekniikka... Tai ehkä pidennyksiin vaan tarttuu jotenkin helpommin. Pitänee taas testailla. Kiitos videosta!

Marjo (Ei varmistettu)

Sä oot kyllä kaunis nainen! Näkee ihan eri tavalla videolla kuin still-kuvissa, vaikka toki niissäkin näytät aina kauniille. Mutta "elävänä" ihan erityisesti :D Kiitos uudesta tutoriaalista! Oonkin miettiny, miten nykyään tukkasi laitat. Muistan, kun oot tehny tutoja joskus sillon vielä blondina, ja kun käytit suoristusrautaa. Tuo luonnollinen laine on todella kaunis, itsekin haluaisin päästä vähän tuollaiseen lopputulokseen, mutta tukankasvatus vielä kesken. Kiitos videosta!

Johanna (Ei varmistettu)

Ihana video! Kiva nähdä miten laitat nuo kauniit hiuksesi! <3

Kommentoi