Videoterkut Turkista

Mungolife

En oikein ymmärrä miksi aina videoita pyydetään, koska olen supertönkkö videolla, eikä mulla oikeen ole mitään kerrottavaa. Mutta, koska päivät tulee nyt ahkerasti vietettyä siskon, eikä läppärin kanssa, ajattelin eilen kuvata teille videon. Valitettavasti tällä hotellin netillä sen uppaamiseen meni lähes vuorokausi, mutta onpahan nyt siellä YouTubessa :)

Tänne siis kuuluu hyvää, aurinko paistaa ja turkkilaiset herkut maistuu. Jätskiä ollaan syöty vissiin pari kertaa päivässä :D 

Tehnyt kyllä tosi hyvää tää reissu. Ollaan nukuttu joka yö joku reilu 10 tuntia ja muuten vaan nautittu maisemista, auringosta ja ruoasta. Stressitöntä, runsasunista ja aurinkoista aikaa. Mitään muuta en nyt olisikaan kaivannut! Iltaisin on kovasti aina ollut tarkoitus käsitellä kuvia, mutta jotenkin tyyny on aina kutsunut liian lempeästi. Olen nukahtanut aina ennen 23 ja heräillyt joskus 10 aikaan, kun on ollut jo hyvä aika siirtyä altaalle tai rannalle. Jos vaikka tänään illalla jaksaisi raahautua koneen kanssa hotellin aulaan, jossa netti jopa toimii! Siihen asti, olkaapa hyvät, videomuodossa terveiset täältä rannalla nenänsä kärtsänneeltä bloggaajalta :)

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu)

Hei, jos ootte menossa Managvatin markkinoille, niin suosittelen joko a. levittelemään leivän muruja kulkureittinne varrelle tai b. varaamaan aikaa jo sinne mennessä pois pääsyyn, koska se on MAAILMAN SOKKELOISIN MARKKINA-ALUE mitä missään voi olla :D! Itsellä pääs jo monta itkua kun yritettiin löytää sieltä ulos, ja kaikki kyllä ystävällisesti aina neuvoi suuntia mutta jokainen eri suuntaan :D! Toki, jos ei oo väliä että "minne poistuu" niin sitten no problem, mut meijän piti löytää just yks tietty paikka mistä bussi lähti takas Sideen ni hohhoijaa... ;)

vera matilda (Ei varmistettu) http://veeramatilda.blogspot.fi

Et ole ollenkaan tönkkö, vaan tosi ihana :) lisää ehdottomasti näitä :)
http://matildaselin.blogspot.fi/2015/06/coral.html?m=1

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Hei jos meette Manavgatiin markkinoille, niin suosittelen katsomaan myös pääkadun vaateliikkeisiin! Ne ovat ns. oikeita merkkejä, paikallisia H&M:iä ja Cubuksia! Löysin ite vaikka mitä ihanaa esim. Lc waikikista :) Side on muutenkin ihan huikee paikka, joten ootan innolla sun reissukuvia! :)

meow (Ei varmistettu)

Kiva, että jaksoit tehdä pienen videon :) Mikä se kirja on, jonka mainitsit? :)

Sini (Ei varmistettu)

Moikka Anna! Kommentti ei liity nyt mitenkään postaukseen, mutta aattelin tätä kautta ottaa yhteyttä! Me sovittiin silloin aikoinaan fb-kirppistä pitäessäsi kaupat siitä Guessin kaulakorusta, oon pistänyt siitä toukokuussa viestiä mut et oo varmaan huomannut vastata. Jos viitsisit laittaa viestiä et vieläkö kaupat saadaan sovittua niin olisin tosi kiitollinen :-)!

Elina (Ei varmistettu)

Näitä videoita on ehdottomasti aina kiva katsoa! Sun kuvat on aina niin täydellisen upeiksi hiottuja, niin tälläiset spontaanit videot tuo kivaa vaihtelua :)

Meeri (Ei varmistettu)

Hei voisitko joskus tehdä postauksen kirjoista joita suosittelet muille :) Itelläki meinaa olla ongelmana että hyvän kirjan sattuessa käteen lukee vaan sitä eikä tee muuta. Sitte onkin kirjan loputtua ihan ihmeissään e tmitä nyt lukis.

Kommentoi