Videoviikko, day 4

Mungolife

Hellurei!

Videoviikon päivä 4 ja pyydelty hiustutoriaali :) Mulla menee hiusten laittamiseen joku vajaa puoli tuntia, joten koko prosessista en videota jaksanut kuvata.

Kuitenkin, suihkusta tullessani isken hiusten latvoihin Label. M:n öljyä ennen kuivamista, ja GHD:n lämpösuojaa ennen kihartamista. Jaan hiukset kahteen osaan ja kiharran ensin alimmat hiukset.

Tässäpä sitten loput :)

EDIT:// NYT ON HYVÄLAATUINEN VIDEO KEHISSÄ :) En jäänyt alkuperäistä videota Youtubesta katsomaan ennen julkaisua, koneella se kun on täysin selkeä ja HD-laatuinen :) No, nyt on hyvälaatuinen video kehissä!! Kiitoksia kommentoineille, en ymmärrä miten videon lataaminen Youtubeen on mennyt noin pieleen! :/

Päälle vaan kunnolla lakkaa, että kiharat pysyy ja valmista!!

Nyt kohti päivän seikkailuja, palataan illalla! :)

Kommentit

fsda (Ei varmistettu)

voisitko vielä lisätä ne tuotteet mitä käytät, koska tällänen puoli kuuro ei saanut selvää mitä ne oli :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, eli Label. M on merkki, ja niiden shampoot ja sitten öljy, ja GHD:n lämpösuoja :)

puuhevonen_ (Ei varmistettu)

Haha ei helvetti xD Täällä yks joka googletti jo "Leipä lämmön" shampoota :D

Hyvä et tulin lukeen nää kommentit ! label m label m :D

Anna (Ei varmistettu)

Hyvä lausuminen meikäläisellä siis :D

Anna (Ei varmistettu)

Thanks for the video, I'm always looking for a better way to curl my hair. :) I'm getting better and better! Haha. Normally you have straight hair, right?

Anna (Ei varmistettu)

Yeah, sort of :D it's a mess naturally :D

Tyttö (Ei varmistettu)

Jostain syystä nää sun videot pätkii ihan sikana ja näkyy tosi huonolaatusina mun koneella vaikka on sadan megan netti ja 1080 hd videot Youtubesta näkyy yleensä täydellisesti.. :/ Höhlä!

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, tosi ikävää :/ Tossa oli tosi huonolaatunen video ensin, kun youtube mössäs sen jotenki selittämättömästi :/

Anniina (Ei varmistettu)

Onko sun hiukset siis luonnostaan suorat? Oon jotenkin aina kuvitellu että sulla on kiharat luonnostaan :DD

Anna (Ei varmistettu)

Omat hiukset on vähän miten sattuu, jos antaa itekseen kuivua, vähän lainehtivat. Jatkot on suorat ja siksi föönaan kaiken suoraksi :)

Ainan

Kauan sulla kestää koko tukan laittamisessa?

Anna (Ei varmistettu)

Ahmmm, joku ehkä 30 min max :) Kuivatuksen kaa ehkä 40 min korkeintaan :)

sonja (Ei varmistettu)

miten sä pidät hiuksia öisin, että saat kiharat pysymään, mutta ettei pidennykset kuitenkaan mene takkuun?:)

sonja (Ei varmistettu)

niin ja luulin ensin, että puhut Leipälämmön tuotteista ja ihmettelin, että mitäs sellainen on ja aloin googlettaa tätä "uutta kotimaista hiussarjaa".. joo ei ihan. :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahahahhahh, lol :D Anteeks, päivän paras läppä, definitely :D Hyvä lausuminen Vanhanen :D

Anna (Ei varmistettu)

Ne on löysällä nutturalla pään päällä :)

Suvi (Ei varmistettu)

Nätit on kyllä kiharat! Oon kattonu näitä sun kiharrusvideoita ennenkin koska haluaisin samantyyppiset kiharat mutta kun hiukset on niin uppiniskaiset ja piikkisuorat niin ei onnistu vaikka miten on lämpösuoja, 180 asteen kulma ja kaikki :( Menee vaan hermo :D

Anna (Ei varmistettu)

Ootko koskaan kokeillu harjotella jonku toisen hiuksiin niitä? :) Sillee oppii yleensä parhaiten :)

Suvi (Ei varmistettu)

Eipä ole tullut mieleenkään, kiitos vinkistä! :) täytyy etsiä joku uhri kehen kokeilla :)

Kiira (Ei varmistettu)

Joillain suomalaisilla on vaan semmonen hiuslaatu, että vaikka miten pohjustaa ja laittaa lakkaa yms., niin kiharat ei pysy kuin sen 30min:/.

Itse olen kaverille tehnyt kiharoita kyllä varsin onnistuneesti, mutta hänellä on hiuspohjana sellainen luonnonlaine, eikä tällainen suora niinkuin mulla ja ylläolevalla Suvilla:D.

Olen tykännyt videoviikostasi. Vaikutat paljon sydämellisemmältä ja helpommin lähestyttävältä henkilöltä puhuessasi. Kuvista ei samanlaista fiilistä välity. Jatkossa olisi mukavaa katsoa silloin tällöin video tai pari kuukaudessa:).

Hyvää viikonloppua sinne!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi mukava kuulla :) Teksteistä on aina niin vaikea saada mitään irti ihmisestä, siksikin on ihan kiva välillä tehdä videoita :) Samoin sinne kiitos! :)

samson (Ei varmistettu)

hei mä teen yleensä kiharat niin että alotan tollee kun anna näyttää mut en päästä siitä latvasta irti vaan siitä alan sitten kiertää hiuksia sen ympärille uudestaan mutta alakautta ylös? en osaa selittää tätä mutta tän avulla oon saanu superkestävät kiharat ku ns. kahteen kertaan kihartaa. kokeille vaikka niin? ja jos ihan haluat hiuksesi tappaa (niinkun minäkin) nii laita kevyesti hiuslakkaa ja sitte kiharrat?

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, mäkään en ihan tajunnu :D

TheByllero

Pakko kysyä: mistä oot tuon kukka/pitsiunelman hankkinu, joka sulla on päällä?:) Kiva video!

Anna (Ei varmistettu)

Se on Largo Drivesta tilattu :)

Linda (Ei varmistettu)

Hahahah kuulin, että sanoit leipä lämmön shamppoo ja hoitoaine!!:D ajattelin jo, et mikä uutuus tää tällänen on!! Ja aivan upeat kiharat!!!!!

Anna (Ei varmistettu)

Ahahahhaah :D Ja kiitoksia :)

alexandria (Ei varmistettu) http://www.thefaword.blogspot.com

Sä olet nainen oikeesti tukkajumala!! Oon fanittanu sun tukkaa jo sillon kun teit tän tutoriaalin ausseista, mutta tällä hetkellä toi on kyllä oikeesti NIIN jumalainen ettei mitään rajaa!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia <3

meow (Ei varmistettu)

Hehee, oon nähnyt jo parit aikaisemmat sun hiustenlaittovideot, joten tässä nyt ei sinänsä tullu mitään uutta, mutta varmasti uutta jollekin toiselle :) Mä harjoittelin vaikka kuinka kauan kiharoiden tekemistä, kunnes se sitten alkoi vihdoin onnistumaan sun videovinkkien ja kovan harjoituksen avulla, jei! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että opit tekemään ne :)

Sottutukka (Ei varmistettu)

Vinkkinä niille, joilla on vähänkään karkea hiuslaatu: helppo kihartamistapa on laittaa hieman kosteisiin (ei siis märkiin) hiuksiin "sukkanutturoita" (katso Youtube, jos ei ole tuttu), sitten vaan avata hiukset 15-30 min jälkeen ja suihkuttaa suortuva kerrallaan lakkaa. En edes ole käyttänyt kampausnestettä hiuksiin, vaan pelkällä lakalla olen pärjännyt. Toimii ainakin tähän luonnonkiharaan eli luonnostaan "räjähtäneen" näköiseen tukkaan. Eikä tarvii savuttaa tukkaa. :) Kätevä tapa kihartaa joko hieman latvoja tai sitten koko tukka.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toiki on kiva taktiikka :)

AnnaM (Ei varmistettu)

Hei kysyisin et miten kuumalla sulla on toi rauta ja minkä merkkinen se on? Mulla on joku antiikkikappale eikä sillä kyllä kiharat luonnistu- uuden metsästys käynnissä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Toi on vaan yhden lämmön laite toi GHD, eli sillä täysillä on :)

milla susanna (Ei varmistettu)

Sisältääkö toi öljy myös lämpösuojan kun laitat erikseen lämpösuojan vasta föönin jälkeen? Hiuksethan tarvii lämpösuojaa myös föönin alle. Opiskelen hiusalaa ja siksi kiinnostaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei taida sisältää, mutta en oo koskaan käyttäny lämppäriä föönin alle vaan nimenomaan öljypohjasia aineita :)

Mea (Ei varmistettu)

Siis tää on sisällöllisesti ihan turha kommentti, mutta oot videolla vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia :)

Lumi (Ei varmistettu)

Kiitoksia tästä hiusvideosta=) Olen huono hiustenlaittaja, suoristusrautakin oli unohtunut kaappiin pölyttymään.. Innostuin kokeilemaan kiharoiden tekemistä nyt kun hiuksetkin on vähän kasvaneet pidemmiksi. En nyt ihan vielä onnistu, mutta ehkä jonain päivänä.. Kuitenkin sain ihan kivannäköiset hiukset vaikka ei niin kihara tullutkaan.Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, nyt piti kommentoida ekaa kertaa kun niin innostuin tästä sun hiusvideosta =) Kiva blogi sinulla.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja toivottavasti viihdyt jatkossakin blogin parissa :)

Kommentoi