Videoviikko, final day

Mungolife

Huhhei hello!

Tosi ärsyttävää, kun mun postaukset tulee näin myöhään. Oon kuvannu tän videon joskus 17 maissa, ja oottanu tässä pari hassua tuntia, että YouTube sais käsiteltyä sen :)

No, nyt on videoviikko paketissa, ja palataan huomenna ruotuun! :)

Terkkuja ja hännänheilutuksia näin sunnuntai-iltaan siis sinne, jotka on vielä hereillä! Me aletaan nuorison kanssa tekemään vielä hampurilaisia ja jatketaan Paon tuijottamista :)

Kommentit

IDAHO

Vitsi miten ihana näitä videoita oli kattella, kivaa vaihtelua! Ja ootpa kyllä inspiroiva tapaus, hyvää kevättä sinne päin! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja samoin sinne! :)

Jumpe (Ei varmistettu)

Moi! Mun on pakko kysyä sulta mielipidettä asiaan että onko susta 5 vuoden ikäero paha suhteessa jossa toinen on 93- ja toinen 88-... Toivottavasti vastaat:)

Anna (Ei varmistettu)

No tosi vaikee sanoa, koska mun mielestä ikäero on aika riippuvainen ihmisistä, mutta ei tuon ikäisenä mun mielestä viisi vuotta ole mitenkään paha juttu, molemmat on kuitenki yli kahdenkymmenen jo :)

meow (Ei varmistettu)

Moi Anna! Olipas kiva saada taas yksi tämmönen höpöhöpö-video :) Tuli muuten semmonen juttu mieleen, että kun mä luen kans tota Mungostyle-blogia, niin oisko ideaa laittaa tohon sivupalkkiin linkki siihen blogiin, kun nyt siinä on vain tuo kuva ja teksti? Esim. toi nykyinen kuva kuvalinkiksi? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :) ja joo, hyvä ku sanoit, se on unohtunut, kiitos paljon!! :)

krista (Ei varmistettu)

ihana video :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Paula (Ei varmistettu)

Olipa ihana video!! Sun "aitous" tulee mahtavasti ilmi näiltä videoilta, vaikka en muuten videoista blogeissa olekaan hirveän innostunut, mutta nää toimi! :) ihanaa kevättä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla ja smaoin sinne !:)

pau (Ei varmistettu)

Hii, ihana video. :) <3 Kiitos paljon tästä teemaviikosta, on ollut tosi kiva katsoa näitä ja toivottavasti jatkossakin tekisit silloin tällöin videoita. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla ja enköhän mä tee näitä videoita jatkossakin :)

emmu (Ei varmistettu)

Oot kyllä super ihana näissä videoissa :-) tykkään!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Katjuli (Ei varmistettu)

Mikä tuotantokausi Paossa menossa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Neljäs :)

Kommentoi