Vienna

Mungolife

I think I'm in love.

Antaa kuvien puhua puolestaan, täällä on nyt liikaa nähtävää naputtaakseni. Ja kuvat kertoo kuulemma muutenkin enemmän kuin tuhat sanaa.

Kommentit

L (Ei varmistettu)

Voih, Wien on niin ihana <3 Wien oli ensimmäinen ulkomaanmatkani kohde, ja muistelen vieläkin kyseistä paikkaa lämmöllä. Pakko palata tuonne vielä joskus uudestaan! Varsinkin nuo linnat ja niiden puutarhat ovat vertaistaan vailla.

Nanni (Ei varmistettu)

Mä asun Wienissä jo toista vuotta. Ihana kaupunki!

Kati (Ei varmistettu)

Samoissa maisemissa olimme neljä vuotta sitten häämatkallamme. Rakastuin kaupunkiin aivan täysin.

fresa (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/fresa

Ihania kuvia ja upeita maisemia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Vera (Ei varmistettu)

Millä ohjelmalla muokkaat kuviisi nämä tekstit? Onko ohjelma maksullinen?

Anna (Ei varmistettu)

Photoshopilla :) Joo, on maksullinen :)

äni (Ei varmistettu)

Oih, Wien <3 Kävin kaupungissa joulun alla ja rakastuin jo silloin koleasta ilmasta huolimatta, voin vaan kuvitella millainen esimerkiksi Schönbrunn on kesällä! Siellä saatiin talvellakin vierähtämään pelkästään piha-alueella kierrellen useamman tunnin, vaikka kauneimmat kukkaistutukset tietysti puuttuivat. Joskus on vielä pakko nähdä samat paikat täydessä loistossaan kesällä!

Talvella Wienin ehdottomia helmiä olivat tietysti tunnelmalliset joulutorit, jossa piti pysähtyä säännöllisin väliajoin lämmittelemään Glühweinin voimin. Onneksi Schönbrunnin alueellakin oli yksi, joskin vaatimaton verrattuna keskustan vastaaviin :D

Muutenkin näytät käyneen samoissa paikoissa, esimerkiksi Praterissa! Mulla oli muutaman päivän minivisiitillä oppaana onneksi kaupungissa jo useamman viikon viettänyt kaveri, joten aika tuli käytettyä tehokkaasti. Jos et ole vielä poikennut, Cafe Sacheriin kannattaa kans poiketa nauttimaan originaalista sacherkakusta, nam!

Itsellä suuntautuu seuraava reissu ensi kuussa Budapestiin. Pitääkin tutkia löytyykö sun vanhoista postauksista mitään vinkkejä sinne :))

Mate (Ei varmistettu)

Hienoja kuvia tosiaan Wienistä. Olisi kuitenkin ollut kiva, että kuvissa olisi edes jonkunlainen kuvaus siitä, mistä kuva on otettu. Pidät kuitenkin tietääkseni matkailublogia, niin ei tästä kauheasti omalle matkalle saa inspiraatiota, kun ei ole mitään tietoa mistä päin Wieniä nämä paikat ovat tai edes mikä paikan nimi on.

Anna (Ei varmistettu)

Mä teen Wien-postauksen ihan erikseen :) Ja en tietääkseni pitä matkailublogia, vaan lifestyleblogia. Saatan toki olla väärässä ;)

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Wien on noussut munkin top10-kohteisiin, ja haluaisinkin mennä sinne pian! Miten muuten, otitko äkkilähdön Wieniin kaukokaipuu-postaukseesi liittyen vai oliko tämä pidempään suunniteltu reissu? :)

Anna (Ei varmistettu)

No se oli sellanen puolivahinko, kun ystävä oli siellä äitinsä kanssa ja kutsuivat mukaan :)

Vk (Ei varmistettu)

Moi, ihania kuvia!:) halusin vain kysyä, että kuuluuko sun valkoisista Frends kuulokkeista hyvin läpi?:/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, todella! Ihan paras äänenlaatu :)

kiti (Ei varmistettu)

jep, maailman kaunein kaupunki in my opinion... stadi tulee hyvänä kakkosena... wienissä itsekkin asuneena 2,8v!

Anna (Ei varmistettu)

Ihana paikka todellakin! :)

Emma (Ei varmistettu)

Mitä objektiiviä käytät näissä kuvissa? Ihania on!:)

Anna (Ei varmistettu)

24-70 mm f2.8 käytin noissa :) Kiitoksia :)

Kommentoi