Viihdettä

Mungolife

Alkuun kiitos kaikille paljon kommenteistanne edelliseen postaukseen! Kiva lukea teidän mielipiteitä, vaikka varsinaista apua päätökseen ei ole, kun kaikilla on oma suosikki. Lähinnä tuli sellainen fiilis, että miten päin tahansa valitsee, on se hyvä valinta :) Kiitos siis jokaisen mielipiteestä, uskon kyllä että meille löytyy erinomainen lomakohde.

Oon aina välillä listanut asioita, joita ette välttämättä tiedä musta ja ajattelin tänään maanantain kunniaks tehdä taas pienen listauksen, tällä kertaa aiheena viihde.

Salkkarit, Kardashianit, TISit, Putoukset...

Mä en oo ikinä kattonut yhtäkään jaksoa Kardashianeita. En edes puolikasta tai pätkää. Ei oo oikeen ikinä kiinnostanut, ja en oo vaan ehkä kohdeyleisöä millään lailla. En oo myöskään kattonut Salkkareita, TISiä, Putousta, nyt Selviytyjiä ja mitkä ikinä onkaan trendikkäitä sarjoja. Niistä todennäköisesti en oo kattonu mitään. En oo kattonut Vain Elämääkään, ku korkeintaan kuunnellut jonkun jakson vedot netistä. Mä katon tosi vähän telkkaria, ja yleensä kaikki nää roska-sarjat viihdesarjat jää kattomatta. Sen sijaan katon useimmiten kaikkia rikossarjoja, ja rakastan kaikkia rikollisten profilointijuttuja. Mun sarjavalinnoissa on paljon useammin aseita kuin huulipunia. Kaks poikkeusta on vuosien varrella ollut. Katoin joskus pari tuottista Beverly Hillsin täydellisiä vaimoja, en edes itsekään tiedä miksi. Ja nyt oon vähän koukussa Netflixin uuteen Dynastiaan. Apua. Se on mun guilty pleasure, vaikka yleensä en tollasia yhtään seuraakaan. Eikä tää oo millään muotoa sellainen "oon liian vakavastiotettava/cool/mitäikinä, kun en kato näitä" vaan mulla on niin vähän aikaa telkkarille, että katon sieltä vaan mua kiinnostavat ja ne sattuu olemaan luokkaa Criminal minds, Unabomber, Designated Survivor yms. Meillä ei itse asiassa oo "telkkaria", tai siis on telkkari, muttei antennia. Tarkoittaa sitä, että meillä ei voi kattoa telkkaria, vaan katotaan eri appien kautta ohjelmia. Netflix, Viaplay, HBO yms. Meillä ei koskaan pyöri taustalla telkkari, vaan telkkaria istutaan katsomaan ajan kanssa, tai sitten ei katsota ollenkaan.

Asiaan hieman liittyen, en oo ikinä ymmärtänyt Kylie Jennerin ja Kim Kardashianin hehkutusta. Mun mielestä sen klaanin viehättävimmän näköinen nainen on Khloe, enkä vaan ymmärrä miks koko maailma on hurahtanut Kimiin tuottaen varmaan satojatuhansia Kim-klooneja sosiaaliseen mediaan.

Mä fanitan Eminemiä 

Mähän oon fanittanut Eminemiä jo joskus junnuna vuonna nakki ja kirves, silloin Stan -aikana. Mä fanitin eka Bäkkäreitä, sit Eminemiä, sit Papa Roachia, Green Daytä, Good Charlottea ja Mötley Crüeta. Mulla kulki ihan nätisti samaan aikaan kasarirock ja räppi, ja Eminem oli todella todella rakas muusikko pitkään. Oon niiiin onnellinen, että Eminem on tehnyt paluun huipulle ja musta on huikeeta, että myös nuorempi sukupolvi on löytänyt Eminemin, niin uudet kuin vanhat biisit. Ed Sheeranin löysin itse asiassa ihan täysin Eminemin kautta, ja mulla soi River vähintään kerran päivässä nykyään. Enemmän tosin tykkään noista vanhoista biiseistä. Mun pikkusisko tykkää kanssa Eminemistä ja ollaan tässä mietitty lippujen ostamista joltain trokarilta Stokiksen, Oslon tai Lontoon kaikealle, sillä Eminem on ainoa isoista fanituksen kohteistani, joita en ole nähnyt livenä. Eminemin räppityyli ja sanoitukset on vaan niin vertaansa vailla, että hänelle ei mielestäni ole omassa genressään yhtään kilpailijaa, ja allekirjoitan väittämän siitä, että hän on rapin kiistaton kuningas.

Oon tosi avoin musiikkilajeille ja erilaiselle musiikille ja inhoan leimaamista

Mä en kuuntele oikestaan vaan jazzia, soulia tai klassista, mutta sekin johtuu enimmäkseen siitä, että mä kaipaan mun musiikilta sanoja. Mun mielestä kaikki musiikki on mielenkiintoista enkä jumiudu vain yhteen genreen. Toki mun sydäntä lämmittää eniten juuri kasarirock, ja sieltä on paljon suosikkeja, mutta ihan yhtä lailla mä kuuntelen poppia, kantria, rockia, räppiä ja vaikka mitä. En juuri kuuntele radiota, sillä en jaksa kuunnella niitä mainoksia ja höpinää kun kuitenkin tykkään ehkä 20 % siitä musiikista. Yksi genre mitä mä varmaan vähiten kuuntelen, on pinnalla olevat kappaleet :D Tääkään ei oo mikään tietonen "en oo mainstream" -juttu, vaan yksinkertaisesti ei tuu kuunneltua radiota ja en ikinä ees tiedä, mitkä biisit on pinnalla. Mä oon ihan ulalla kaiken maailman Sanneista ja Evelinoista, ja näistä tämän hetkisistä kotimaisista staroista muutenkin. Ja noloa ees myöntää, mut mä sain tietää mikä on Despacito tossa pari-kolme kuukautta sitten :D Ihan nolottaa, kuinka kuplassa sitä elääkään :D

Eniten inhoan sellaista "musiikkigenre X ei oo musiikkia" tai kun haukutaan tiettyä artistia. Esim. suomalaisista artisteista vaikkapa Cheek saa osakseen ihan hirveesti negatiivisia mielipiteitä. Sama pätee moneen jenkkitähteen. "Ei se oo ees musiikki", "ei se oo hyvää musiikkia", "ei sitä kukaan kuuntele tosissaan", "vaan ääliöt kuuntelee sitä". No kuuntelee miten ja kuka tahansa, niin jos artisti myy tai häntä kohtaan on kiinnostusta, on hänellä kuuntelijoille jotain annettavaa. Kysyntä ja tarjonta kohtaa musiikkimaailmassa, ja joku on huipulla syystä. Mä ajattelen aina niin, että jokaiselle muusikolle on oma fanikuntansa, ja hän on syystä huipulla, vaikka ei kuuluisikaan omiin suosikkeihin.

Mä ymmärrän, mutten välttämättä hyväksy

Mä saan tosi usein aikaiseksi todella hämmentyneitä katseita ja jopa suuttumusta, kun totean ymmärtäväni jotakin, mitä ei voi yleisesti ottaen pitää ymmärrettävänä. Mun mielestä on kuitenkin eri asia ymmärtää kuin hyväksyä. Mä voin hyvin ymmärtää, miksi joku tekee jotakin kamalaa, mitkä vaikuttimet voivat siihen johtaa tai miten siihen on päädytty. Mä voin ymmärtää tietyissä tapauksissa miksi joku käyttäytyy miten käyttäytyy, sanoo jotakin hirveetä tai mitä vielä, mutta se ei tarkoita, että mä hyväksyisin näitä asioita. Musta tuntuu usein, että suomen kielessä ymmärtää on sekoittunut liiaksi siihen, että jotakin hyväksyy tai sitä pitää sopivana. Mä en hyväksy, vaikka ymmärtäisin. Tää koskee usein myös jotain viihdemaailman tapahtumia ja uutisia ylipäätään, tai ilmiöitä ja erilaisia kamaliakin tapahtumia. Jotenkin tää on usein ihmisille vaikea ymmärtää. Usein joku mun sanominen saatetaan ymmärtää niin, että hyväksyisin jotakin ihan kamalaa, vaikka tarkoitan vaan, että ymmärrän mistä tällainen ajatus tai teko saattaa kummuta.

Vähän samantyyppinen juttu liittyy itse asiassa tohon musiikkiin. Joku musiikki voi raivostuttaa mua tai jonkun artistin persoona olla todella ärsyttävä, mutta voin silti arvostaa heitä muusikkona tai sen puolesta, että he saavuttavat uskomattomia asioita. Tai voin inhota jotakin artistia, mutta hyvin ymmärtää ne syyt, miksi monet pitävät tästä. Esim. Lana Del Rey ärsytti mua syvästi, mutta olen silti kunnioittanut häntä muusikkona ja ymmärtänyt sen, miksi moni pitää hänestä. Minua hän vaan sattui ärsyttämään :D

Seiska 

Mun salainen pahe sekä kampaajalla että mun lempparissa kiinalaisessa ravintolassa, jossa on aina Seiska. Voin yleensä semipahoin sisällöstä, mutta silti aina selailen sen läpi. En tiedä miksi edes teen sitä itselleni, sehän on ihan kauheeta.

Nicolas Cage

Mä en tiedä miks, mutta en pysty kattomaan Cagen leffoja tai leffoja, joissa hän on. Cagen ääni tai puhetapa tai joku aiheuttaa mussa vähän samanlaisia fiiliksiä kuin kynsien vetäminen liitutaululla. Selittämätön omituinen ärsytys. Oon yrittänyt monta kertaa kattoa jonku Cagen leffan, aina huonolla tuloksella.

Jennifer Lawrence & Blake Lively 

Mun ultimate girl crushit. Molempia yhdistää se, että he on mun mielestä uskomattoman kauniita, mutta heissä on silti jotakin erikoista. Blakella jotain erikoista suun ja leuan asennossa, Jenniferin kasvot ei vuorostaan ole ehkä ne perinteisimmät Hollywood-kasvot. Oli niin tai näin, mun mielestä molemmilla on ihana hauska ja aito persoona. En siis oo niinkään rakastunut näihin näyttelijöihin girl crushina, vaan mielessäni nämä kaksi olisivat huikeita tyttökavereita.

Netflix-addiktius & Orange is The New Black pettymys

Mä oon ihan Netflix-addikti. Netflix tekee mun mielestä huikean hyviä sarjoja, ja oon kattonut niistä vaikka kuinka monta. House of Cards, Designated Survivor, Tyrant, Lucifer, Shooter, Dynastia, Manhunt:Unabomber, Grace & Frankie, Mindhunter, Matkustajat, Jälkiä Jättämättä, yms.yms. En ees muista kaikkia. Yks mitä en oo missään vaiheessa tajunnut, tai mikä ei vaan mulle toiminut, oli Orange is The New Black. En vaan ikinä saanut mitään mielenkiintoa sitä kohtaan. En tiedä miksi. Sama kävi aikanaan Breaking Badille. Vaikka katsoin sarjoja aika pitkälle, niin ei kun ei. Mutta kaikin puolin muuten katon nykyään oikeastaan vaan Netflix Originals -sarjoja, koska tosiaan, ei antennia (eikä inspistä sellaista hommata) ja koska Netflix on niin helppo ja monet Netflix-sarjat on ihan parhaita.

Täysverinen bloggaaja

Mä en snäppää, mä en tee videoita. Mä en oo kiinnostunut koko tosta genrestä yhtään. Jotenkin toi ko tubetus/vloggaus/yms on mennyt multa ihan ohi. En vaan jotenkin osaa kiinnostua siitä. Podcastejakaan en suoraan sanottuna ole juuri kuunnellut, mutta on ollut kivaa tehdä omaa. Mutta siis, näin sosiaalisessa mediassa aktiivisena ihmisenä ja bloggaajana, oon naurettavan huono seuraamaan mitään. Katson valikoidusti IG-storyja, en käytä Snäppiä (paitsi kivoihin kuvafilttereihin omaksi iloksi tai korkeintaan IG-storyyn), en seuraa siellä ketään, en seuraa yhtään tubettajaa tai vloggaajaa. Mä en siis pelkästään inhoa itse tehdä videoita, mä en katso kenenkään muunkaan videoita. En vaan jotenkin oo koskaan oppinut siihen, vaan tykkään lukea tällaisia perinteisiä blogeja. Kuvia ja tekstejä. Niillekään ei ole välttämättä liikaa aikaa, mut sen verran ku on :) Ja siis mä arvostan jokaista some-ammattilaista, enkä tarkoita, että bloggaajat olisi mitenkään parempia. Mä en vaan jotenkin oo koskaan oppinut katsomaan sellaisia arkisia videoita tai videopäiväkirjoja. IG-storyissakin tykkään enemmän kuvista, ja skippaan usein sellaiset perushöpöttelyvideot.

Löytyykö jotain samaa? :) 

CANADA GOOSE takki
LEVI'S farkut
NIMA1708 pipo
H&M neule
TORY BURCH saappaat

Kommentit

nl (Ei varmistettu)

siis toi nicolas cage, en voi sietää... sama noi "roskasarjat", onhan ne ihan hauskaa viihdettä mut ei :D telkkarista seuraan tällä hetkellä sohvaperunoita ja pitääkö olla huolissaan, ja sit netflix ja hbo on kovassa kulutuksessa

-A- (Ei varmistettu) https://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.fi

Hih, hauska postaus! :D Löytyi useampi täysin sama mielipide: Blake Lively on erittäin kaunis näyttelijätär, Designated Survivor ja Matkustajat (Travelers) ovat yhdet lempparisarjani Netflixissä ja viimeisenä Nicolas Cage :D hänen elokuvansa jätän aina välistä. Ei ole vain 'minun kuppi teetä'. ;)

Tuija (Ei varmistettu)

Tosi mielenkiintoinen kirjoitus. Allekirjoitan monia asioita.
Mä yritän myös ymmärtää musiikkia monipuolisesta ja ajatella, että jos joku saa jostain tietystä musiikista jotain irti niin sen on pakko olla tavallaan hyvää. Ymmärrän, että kaikki eivät tykkää siitä musiikista mitä itse kuuntelen, mutta kyllä ärsyttää kun joku tulee sanomaan et ”se on ihan hirveetä. Miks sellasta kuuntelet?” Jos se tuottaa mulle hyvää oloa, niin eikö se riitä?
Mä myös yritän ymmärtää ihmistä kamalin tekojen taustalla, vaikka en tekoja hyväksyisikään. Se on helppo sanoa kun itse elää pumpulissa että ”en ikinä tekisi noin” mutta uskon, että kaikella on syynsä.

A (Ei varmistettu)

Haha toi Nicolas Cage -kohta! Minä sekä anoppi ei voida sietää :D

Terttu (Ei varmistettu)

Ihania kuvia. Miten lumi saadaan kuvaan noin? ja ihana takki . Canada Goose. Haluun!!!!

:) (Ei varmistettu)

Kiva postaus ja oot niin nättinä noissa kuvissa:)

Johanna (Ei varmistettu)

Haluaisin kanssa, et Blake olis mun kaveri :D ja Khloe on myös mun suosikki Kardashianin klaanista :)

J (Ei varmistettu)

Monikin juttu mut toi Nicolas Cage, yök :D En oo piiitkään aikaan kommentoinut mut oot ainut bloggaaja jota enää seuraan :) Tykkään sun tavasta kirjoittaa!

Askel

Samaistun paljon tohon ymmärrän (tai yritän) vaikka en hyväksy. Tästä saanut väärinymmärryksiä aikaan kun olen esim. todennut yrittäväni ymmärtää ajatusmaailmaa joidenkin terroristitekojen takana, että heidät on voitu lapsesta asti kasvattaa ja aivopestä ajattelemaan tietyllä tavalla eikä ole tietoa muusta. Tai että mielenvikainen ihminen sortuu kamaliin tekoihin jotka jotenkin on saanut sairaassa mielessään "oikeutetuksi". En tietenkään hyväksy mitään tällaiseen liittyväänkään. Harmi vaan, etten ole osannut ilmaista asiaa niin kuin sen koen ja minun on koettu näitä tekoja jotenkin sympatisoivan...

Noh, aihe kaukana musiikista mun kommentissa :D mutta tykkään tällaisista "paljastuspostauksista" ja ei minusta kaikkien tarvitse videoita tehdä, itse tykkään esim matkoilla/tauolla töissä lukea postauksia ja kivempikin kun ei tule ääntä. Sun postaukset enää harvoja missä kunnolla tekstiä!

Elina (Ei varmistettu) http://elinadeli.com

Olipa hauska postaus ja samaistuin varsinkin tuohon ymmärrän, mutten hyväksy kohtaan. Jos mietin vaikka omia isovanhempiani 90 vuoden iässä niin ymmärrän heidän kapeakatseiset näkemykset erilaisuudesta tai jopa rasistisen puolelle menevät ajatukset. Ymmärrän siksi, että tiedän, että heidän ajattelunsa on vain sen ajan tuotosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hyväksyisin niitä. Ymmärrän vain, että maailma oli erilainen silloin, tietoa ei ollut samalla lailla tarjolla, sodat aiheuttivat traumoja, ja propagandaa oli jos minkä moista.

Jenni (Ei varmistettu)

Seiskan lukija heiii! :D Käyn n.7vko välein kampaajalla mikä tarkoittaa seitsemän lukematonta Seiskaa... siinähän se aika vierähtää! Lisäksi Orange is the new black,ei vaan voi ymmärtää enkä saanut ns.kiinni koko sarjasta. Yritin kyllä ja kaikki ystävät hehkuttivat vaan ei niin ei.

Petra (Ei varmistettu)

En ole myöskään seurannut koskaan telkkaria mitenkään erityisen paljon ja tosi-TV ei kuulu niihin vähäisiin sarjoihin mitä seuraan. Siksi olikin järkytys kun jäin ihan totaalisesti koukkuun Norjan Paratiisihotelliin ja TISiin :D En kehdannut kenellekään myöntää että katoin sarjoja! Ehkä osalta saattaa vaikuttaa että olin tuohon aikaan pitkällä sairaslomalla leikkauksen johdosta.. Nyt kun alkaa uusi kausi niin se ei hirveästi kiinnosta, että toivottavasti pääsen tästä eroon

A- (Ei varmistettu)

Se Norjan paratiisihotelli oli kyl oikeasti hyvä ;D Itsekin jäin koukkuun, kun ihan sattumalta aloin lomalla katsoa, vaikka muuten pyrin välttämään näitä sarjoja, harmi vaan kun tuli aika myöhään iltaisin ja kun työt taas alkoi niin jäi sarja kesken :/

Marjaana (Ei varmistettu)

Hahahhah siis kyllä! Lähes kaikki kohdat iski :D siis aina pakko nostaa noi salkkarit esiin. Mä en vaan pysty ymmärtämään millanenn ihminen kattoo sitä sarjaa. Katsoin sitä lapsena/ nuorena parin jakson verran ja se sai mut voimaan henkisesti huonosti! Ihan järkyttävää kuraa. En tajua miten sitä vieläkin esitetään, vaikka parempaa laadukasta viihdettä olis tarjolla. Samoin putous ja vain elämää jne... ei vaan jaksa kiinostaa.

Samoin toi että ymmärrän tekoja, vaikka jotain rikoksia, vaikka en niitä hyväksykään. Tästä juuri eilen viimeksi juttelin ystävän kanssa kun hän kauhistuin mun logiikkaa.

Emma H.

Blake on maailman kaunein! Ja no samoin Jennifer Lawrence on ihana. Sussa ja Blake Livelyssä on samaa ainakin kauniit hiukset ja mahtavat mallijalat! Kiva postaus!

Ronja (Ei varmistettu)

Kyllähän sieltä jotain samaa löytyi. Mun täytyy tosin vielä myöntää, etten tunnista/osaa nimetä oikein Kardashianin naisia
Netflix-lista oli niin kovin samanlainen Dynastioineen kaikkineen, et pakko heittää yksi suositus (jos et ole jo katsonut). Money heis! Ensin olin sen suhteen nihkeä, mut pian (ekan jakson aikana) olin jo koukussa. Suosittelen!

Nakkew (Ei varmistettu)

Just viikonloppuna saatiin itkuinen riita aikaseks miesystävän kanssa tosta musiikkiasiasta yhdistettynä "ymmärrän mutten hyväksy" -osioon. Mies (ja kaveriporukka) kuuntelee pääosin raskaampaa musiikkia eli heviä ja rockia. Ite taas pidän just kaikenlaisesta musiikista ja kun koko päivä oltiin mökillä kuunneltu niiden musaa, menin laittamaan oman Bieberin biisin soimaan. Muut ukot hyväksy et antaa toisen laittaa välillä omaa musaa, mies taas torppas ihan täysin et kuka tollasta skeidaa voi kuunnella. Ollaan jo aikasemmin puhuttu aiheesta että toisen ei tarvii tykätä siitä musiikista mistä minä mutta voi sentään hyväksyä että mäkin haluan välillä kuunnella "omaa" musiikkia, vaikka just kiusallani Bieberiä tai Robinia. Itkuksihan se siinä meni että miten toinen voi olla noin ehdoton ja suoltaa kaiken negatiivisen mielipiteensä ulos, ukon kaverit koittivat siinä samalla selittää ukolle et ei se ihan noin toimi vaan pitää antaa toisen olla ja tehdä välillä omia juttuja ja pitää mölyt mahassa. Sopu saatiin mutta tätä vielä harjotellaan.. Kamala avautuminen mut aihe koskettaa tällä hetkellä voimakkaasti ja aiheuttaa vahvoja mielipiteitä :D

Mari (Ei varmistettu)

Mä en jaksa katsoa mitään fiktiivisiä sarjoja vaan lemppareita on mm. Kadonneen jäljillä, kaikki mahdolliset keskusteluohjelmat ja esim. Iholla ja BB, joissa on mielenkiintoista seurata joko yksittäisen ihmisen elämää syvällisemmin tai BB:ssa ryhmädynamiikan kehittymistä. Olen jo 15-vuotiaasta ollut "vähän" pikkuvanha näiden ohjelmien suhteen ja katsonut mm. Sunnuntaivekkaria... :D

Eveliina (Ei varmistettu)

Haha, tää oli hauska postaus! En kestä miten paljon yhtäläisyksiä löytyi. mä en myöskän seuraa edellä mainittuja tai muitakaan tv sarjoja. Mulla on tv mut ei vaan tuu katsottua kun netflixiä yms. Ja tv ei todellakaan pyöri täälläkään tyhjänpäiten. Mä en myöskään koskaan oo lähteny kardashian juttuihin mukaan, inhoan leggareita (mitään perusteltua syytä niiden olemassa ololle ei oo, jos multa kysytään) ja liiallista meikkaamista ja vaaleaverikkönä en muutoinkaan osaa samaistua. Mutta ei mulla mitään heitä vastaan ole, en vaan itse samaistu yhtään. No sitten eminem, rap god for sure. Mä oon sun siskon jannan ikäinen ja myös nuoruudessani paljon kuunnellut, nykyisin vähemmän mut se on kyl the rap god kaikista! musiikin suhteen kuuntelen laidasta laitaan, myös klassista, soulia, jazzia, rockia, jne. Mut tämänpäivän suomimusiikki ei vaa iske.. en lähde nimeämään yksittäisiä artisteja, mä en vaan saa niistä irti, en myöskään konemusiikista... mut sit ehkä postauksen tärkein asia; ymmärtämisen ja hyväksymisen ero. Niin samaa mieltä!! Nicolas cagessa sua ehkä ärsyttää se ylinäytteleminen ja "dramatisointi" peruskohtauksissakin mä kyl pystyn hänen leffojaan katteleen, tunteella se vetää. ja samaa mieltä vloggaajista, videoista ja varsinkin "höpöttelyistä" ehdottomasti näitä tekstejä tai podcasteja mieluummin

Laura (Ei varmistettu)

Tosi hauska postaus, ja ihania talvikuvia! Moneen kyllä samaistuin, esimerkkinä vaikka just tuo viihde-/rikossarjat-kontrasti. Itsellä kans oma lista netflixissä täynnä rikossarjoja, ihan parhautta. Ja oi että, Blake Lively! Ehdoton girl crush täällä myös, ai kauhia :D

Ihanaa talven jatkoa ja kiitos blogista! <3

Minna (Ei varmistettu)

Kuules nyt sinun täytyy alkaa olemaan hieman huolissasi, tai sitten minun. Nimittäin tuo kirjoituksesi olisi voinut Seiskaa lukuunottamatta olla täysin minun kirjoittamani, ja minä olen sentään jo ikäloppu 49-vuotias. Allekirjoitan siis ihan kaiken, paitsi seiskan, ja sitäkään en vain tunnusta

Mukavaa loppuviikkoa!

Sanni (Ei varmistettu)

Mulla alko Kardashianeiden katselu semmoisena guilty pleasure juttuna mutta sitten kun siihen perheen maailmaan pääsee sisälle niin ei vitsit mitä kaikkee siitä saakin irti! Miten harvinaista onkaan nykypäivänä nähdä tositv ohjelma joka on täynnä vahvoja, itsenäisiä naisia. Heidän äitinsä on niin huippumanageri kuin olla ja voi, hänhän loi koko Kardashian brändin aikalailla tyhjästä. Ei kellään lapsista ollut mitään erityisiä taitoja kuten laulamista, näyttelemistä tms kun ohjelma alkoi mutta silti Kris sai brändättyä koko perheen nimen niin tunnetuksi että vielä kymmenen vuotta myöhemminkin heillä vielä pyörii sama tosi tv sarja. Ja sitten kun katsoo millä tavalla lapset ovat itse lähteneet kehittämään bisnes uriaan... wow!
Monesti ihmiset ajattelee (itsekkin ennen) että he ovat jotain tyhjänpäiväisiä julkkiksia joilla ei ole mitään taitoja elämässä ja heidän ohjelma on täyttä humpuukkia mutta tottapuhuen ovat he kyllä aikamoisia idoleita monille. Eikä vaan ulkonäön takia vaan ihan sen itsenäisyyden, girl power, family first asenteen takia! Ja puhumattakaan siitä kuinka tavanomaisia heidän ongelmat loppujenlopuksi ovat, kuten vaikka yksinhuoltaja arjen, oman uran ja alkoholisti ex-miehen yhdisteleminen. Monet saa näistä voimaa omiin koettelemuksiin!
Pointti tässä siis oli että todellakin kannattaa antaa mahdollisuus tälle sarjalle!

veramarika (Ei varmistettu)

Hehheh, melkein kaiken allekirjoitan, mutta nostan tähän vain yhden: good charlotte <3! Eli se bändi jota kukaan ei kuunnellu paitsi minä

Savon (Ei varmistettu) http://deleted

Haha, minäkin luen aina uusimmat Seiskat kampaajalla, en mitään muuta. :D Aina oppii uutta.

Sanna (Ei varmistettu)

Ihan pakko kommentoida tota telkkariasiaa! Muistan kun joskus vuosia sitten luin blogiasi ja kirjoitit, ettet omista tv:tä (omista vai katso, saatan olla väärässä mutta muistelen ettet omistanut) ja olin aivan järkyttynyt. Sellanen muistikuva mulla on, että sulla oli tässä vaiheessa jo Simba ja et ollut vielä lähtenyt Australiaan :) Asuin itse tuolloin vielä vanhemmilla, jossa tv oli kaiket illat päällä. Kun myöhemmin muutin omaan kotiin ja netflixit yms oli tulleet muotiin, niin enpä edes telkkaria ostanut vaan läppärillä katselin sarjoja :D Musta tää oli vaan niin hauska kun mulla jäi silloin aiemmin niin vahvasti mieleen se että et katso telkkaria ja lopulta itse olin ihan samassa tilanteessa. Muistan pohtineeni ensimmäiseen omaan kotiin muuttaessani, että ”kyllä Mungo-Annakin pärjäs ilman telkkaria niin pärjään minäkin.” Hauska miten vahvasti voi joku ihan pikkujuttukin jäädä mieleen... selkeästi ollut suuri järkytys :D

Anne-Mari (Ei varmistettu)

Moi,

Jos kiinnostaa liput luotettavalta myyjältä Tukholmaan Eminemin keikalle niin minun tutulla ainakin oli myynnissä. Hei eivät itse pääse keikalle. Liput on istumapaikat ja oli melko hyvänhintaiset :D Jos kiinnostaa niin laita s-postia vaikka, voin sitten kysellä onko ne vielä tarjolla :)

meow (Ei varmistettu)

Vau, löytyy paljon samaa! Erityisesti toi juttu roskasarjoista, Eminemistä, musiikkimaun laajuudesta (tosin mä nautin myös jazzista (Miles Davis!), soulista ja klassisesta) ;)

Nicolas Cage ei häiritse, mutta mulle ehkä vähän samanlaisia tuntemuksia aiheuttaa Adam Sandler :D

Toi myös kolahti kun kerroit tuosta ymmärtämisestä. Oon joutunut tosi usein selittelemään juuri samaa asiaa, että vaikka ymmärrän niin en välttämättä hyväksy. Joskus on helpompi vain pitää naama kiinni :D

Anniina (Ei varmistettu)

Seiskat kampaajalla on parasta! En kyllä itse ikinä tilaisi/maksaisi kyseisestä lehdestä, mutta kun ilmaiseksi siinä hiustenlaiton lomassa...

Minna (Ei varmistettu)

Ymmärsin varmaan väärin, mutta et kuuntele jazzia, soulia ja klassista, koska niissä ei lauleta?

Nappi (Ei varmistettu)

Siis mulla on kans joku ongelma tuon nicholas Cagen kanssa!! En oikein osaa edes sanoa, mikä siinä ottaa päähän, mutta joku siinä hiertää :D ja samat girl crushit! Jotenkin ihanan aitoja ja rempseitä naisia. Ja en kans jotenki lämmennyt tuolle Orange is the new black.. mut mulla on usein kyllä niin että en jaksa kiinnostua jostain sarjasta/leffasta/biiseistä/kirjoista mut sitte sillee vähä vähemmän muodikkaasti myöhässä alanki faniksi :D

Jensku (Ei varmistettu)

Hei, tämä menee ohi tämän aiheen, mutta oletko vielä tekemässä postauksia dubain reissusta? Kovasti olen niitä pdotellut ja etenkin hotellien arvostelut kiinnostaisivat kovasti, sillä meillä on syksylle vielä hotelli mietinnässä..

Aino (Ei varmistettu)

Sama täällä, mun mielestä on aina hyvä yrittää ymmärtää toisten tekoja ja ajatusmaailmaa vaikkei niitä hyväksyisikään, muutenkin kuin jossain hirmuteoissa. Toi on vaan vaikea pukea oikealla tavalla sanoiksi ettei tulis niitä pahoja katseita :D sit taas jotkut asiat on oman mielenterveyden kannalta helpompi hyväksyä vaikkei ymmärtäisikään (lähinnä nyt nää viihdehömpötykset joihin oma aika ei riitä :D)

Omat kaverit nauraa mulle keski-ikäistyneelle parikymppiselle kun itsekin sinkkuna ihmettelen heidän tinderinkäyttöä ja oon muutenkin aivan mummoutunut :D ihana postaus!:)

miradreamer (Ei varmistettu)

Tämä postaus olisi voinut ollan mun kirjoittama haha hyvin samoja näkemyksiä. En myöskään katso telkkaria sieltä ei tule mitää katsottavaa mulle. Kaikki rikossarjat on pop. #NCIS

Mun guilty pleasure TV-sarja on Emmerdale. Terveisin parikymppisenä mummoutunut :D

Ja oon ihan samanlainen, en katso uusimpia realitysarjoja tai kuuntele radiota juuri ollenkaan ja aina ihan pihalla kaikesta. Enkä oikeestaan jaksa välittää. Mun henkilökohtainen inhokki on suomalaiset komediasarjat, koska harva niistä on mielestäni niin viihdyttävä, että viitsisin katsoa.

Netflixissä viimeisin tykkäys Suits eli Pukumiehet. Kynähamerakkaus on roihahtanut sen sarjan jälkeen :)

Kommentoi