Viikonloppu

weekend (2 of 6)

LE WEEKEND. Hei moi! Yritin kyllä perjantai-illalla vielä postata, mutta yritykseksi se jäi, nimittäin viimeiset 48 tuntia on mennyt kuin siivillä 🙂 Siskoni ajeli tänne perjantaina ja olikin perillä jo 16 aikaan. Aika menikin sitten tänä viikonloppuna vahvasti ystävien ja siskon kanssa. Olen niin onnellinen, että olen vanhemmiltani saanut lahjaksi kaksi pikkusiskoa, koska elämä olisi kyllä aivan erilaista ainoana lapsena. Siskon kyydissä tuli myös kauan odotettu HM x Balmain kassi, joka pitää sisällään kaksi toivomaani tuotetta mallistosta. Paljastetaan ne teille huomenna, en nimittäin ole kykenevä eväänikään nyt liikauttamaan, vaan odotan, että mies kantaa eteeni ruokaa, ja pääsen illallisen jälkeen käpertymään sänkyyn rakkaimpaan kainaloon kirjani kanssa. Aivan ihana viikonloppu taustalla ja ihana viikko myös alkamassa, joten täällä päässä on ollut sikäli hyvin muksa sunnuntai. Harmillisia uutisia maailmalta toki kantautui tänäkin viikonloppuna, ja vaikka vain Pariisi on nyt vahvasti uutisissa, on mulla ollut todella paha mieli viikonloppuna, kun on ajatellut sitä, miten paha olo maailmalla on. Marraskuu on pitänyt sisällään jo kolme järkyttävää tragediaa, ja vaikka Pariisi koskettikin varmasti monia nyt syvimmin, olisi hyvä muistaa, että myös Libanonissa kuoli valtava määrä ihmisiä, ja Egyptissä tippuneeseen lentokoneeseen päättyi aika monen ihmisen, myös hyvin pienen sellaisen, elämä. Tästä on tullut perheen ja ystävien kesken keskusteltua tänä viikonloppuna, ja kyllä kauhulla odotan, mitä tapahtuu seuraavaksi. Maapallo voi pahoin, eikä lääkettä tunnu olevan edes kehitystasolla :/ 

weekend (3 of 6)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina käytiin pelaamassa nelinpeliä sulkista, ja vaikka siskomme kanssa ei ihan niitä näppärimpiä sulkapalloilijoita ollakaan, niin ei saatu yhtään perheriitaa ees aikaiseksi! Oon ylpeä meistä 😀 Pojat saattoivat juosta pallojen perässä vähän tiuhempaan, mutta kyllä tollanen puoltoista tuntia kentällä kyllä tuntui vatsalihaksissa ja pakaroissa tänään. Vatsalihaksissa taisi kyllä tuntua myös eilinen peli-ilta, nimittäin eilisillan ohjelma oli pariskuntien peli-ilta. Ennen sitä käytiin jo kaappaamassa Juti Lauralta. Ihan vaan jotta Laura ehtis leipoo meille hei 😀 Kattokaa nyt tota kakkua! Oikeesti nyt. Laura lupas tehdä kakun reseptin vierailevana tähtenä blogiin, ja samalla se lupas, että mä opin tekemään tällaisen kans vuoden sisään. Kuulemma vuosi Kuopiossa opettaa superleipuriksi. Eilen juotiin Mojitoja, syötiin nachoja, pelattiin Cluedoa, Aliasta ja vaikka mitä muita pelejä ja naurettiin taas kyllä muutama naururyppy lisää. Cheeseplate kuva on menneeltä viikolta, mutta samanlaisen värkkäsin eilen, ja siinä on itse asiassa mun uusi suuri rakkauteni. Viikunahillo!! Hyvä keksi, brietä ja viikunahilloa päällekkäin. Ruokataivas. Tuntu maistuvan muillekin, hillopurkki on tyhjä.

Seurueen pienin osallistuja jäi yökylään…

dav

weekend (5 of 6)

weekend (6 of 6)

…ja tähditti aamuamme aika ahkerasti söpöillen. En kestä tuota yhtä, miten voi olla noin söpö pieni?

Siskon lähdettyä olikin aika lähteä ystäväpariskunnan luokse leikkimään maailman pitkäripsisimmän pikkuisen kanssa ja sieltä vielä harrasteporukalla pelaamaan lentopalloa 🙂 Ihan hassua kerrankin harrastaa jotakin urheilua, missä olen miestä parempi ja pääsin opastamaan. Nyt on pakarassa iso mustelma (ei siitä opastuksesta ansaittu onneksi :D), mutta fiilis erinomainen ja nälkä kova. Viikonloppu meni kyllä kuin siivillä, ja ensilumikin ehti näyttäytymään Kuopiossa, joskin se suli yhtä nopeesti ku DentaStix Jutin suuhun. Ehkä jo ensi viikolla jäisi vähän maahan?

Nyt on vielä pari päivää töitä, sitten pitäisi ottaa suunnaksi taas Helsinki. Siellä on nyt aika ahkeraan rampattu, mutta nyt on kyllä erityislaatuinen syy! Mötley Crüen keikka koputtelee nimittäin jo ihan oven takana! En malttaisi odottaa!

Nyt pitää mennä kuulemma syömään, mutta palataan huomenna mahtavalla kauneusaiheisella postauksella ja arvonnalla. Ihanaa sunnuntai-iltaa! 🙂 ♥

Kommentit (14)
  1. Voi pikku pomsku on kyllä sydänmurskari <3 🙂

    1. No niin on!! 🙂

  2. Hei, minkä valmistajan viikunahilloa käytät? Olen itse kokeillut jo useampaa eikä vielä mieluista ole löytynyt 🙂

    1. Mackays tai joku sellainen se on, ihan törkeen hyvä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *