Viikonlopun helmet

Huuuuh!

Turusta on nyt selvitty takaisin Helsinkiin, ja voi että mikä viikonloppu takanapäin! Ylistyssanoja tuhatmiljoonaa, olen löytänyt lempifestarini ja haluan jo nyt ensi vuoteen samalle viikonlopulle nauttimaan mahtavasta tunnelmasta!

Kuvia viikonlopulta on 1400, joten niitä en nyt vielä ole ehtinyt kaikkia purkailemaan, mutta tiivistelin hieman viikonlopun tunnelmia 11 kuvaan (koska en osannut laskea nähtävästi kymmeneen…)

Nämä musta aika mahtavasti kiteyttää mun viikonlopun:

I got to spend an amazing weekend working once again as a Style Host at a festival, this time in Ruisrock, in Turku, and Gosh what an amazing weekend it was!! There’s way too many photos from the festival, but here are 11 that pretty much sum it up: 

IMG_3252

Kaunis kaunis Turku ja jokimatka Ruissaloon

The scenery on the way to Ruissalo is amazing

IMG_3343

Rantafestarin mahtava tunnelma ja maisemat

The whole milieu and the ambience, just amazing!

IMG_3414

Lokkeja piisasi

Too many birds

IMG_3445-001

Kaija Koon upea keikka, jossa fiilis oli katossa ja jossa Jaska Mäkinen on edelleen yksi Suomen seksikkäimpiä muusikkoja.

One of my favourite Finnish artists, Kaija Koo, was absolutely phenomenal and her guitarist just happens to be one of the sexiest musicians in Finland. Great gig!

IMG_3484-001

Ihmiset! Ruississa oli kyllä tajutonta porukkaa, niin hyvä ja iloinen fiilis koko ajan, että oksat pois!

The peope! Happy joyful and so cool! Best crew at any festival so far!

IMG_3601

Lukijat. Voi että! Teitä tuli niin sankoin joukoin moikkailemaan, että oikeesti tuli vähän surrealistinen olo! Ihania ootte!!♥ Kiitos kiitos teille kaikille, jotka teitte meidän päivistä aivan mielettömiä!

Our readers. Such great people, such cool boys and girls who just made our days so great, Im so grateful to all of my fantastic readers for making my life so amazing!

IMG_3674

Fiilis.

The feeling.

IMG_3684

Vero Modan ihana festarimekko, joka ei itse asiassa edes likaantunut käytössä, vaan joka vaan huipensi päivän. Dress to have fun!

Loved my summer dress from Vero Moda as a festival outfit. It didn’t even get dirty!

IMG_4411

Ilta-aurinko ja upeat kelit.

The 10 PM sun and the golden vibe with it.

IMG_4445IMG_4531

Ja ahh niin järisyttävän seksikäs Simon Neil ja tajunnanräjäyttävän loistava Biffy Clyro! (myös aika iso onni, että osasin ihan minä itse ottaa manuaalilla hyviä keikkakuvia, olen rakastunut Canoniin :D)

 And of course the gorgeous Simon Neil and amazing Biffy Clyro! Sunday, I’m in love!

Ja tähän päälle totta kai maailman parhaat tyypit, kaikki ihanat frendit, jotka oli tuolla paikan päällä ja uudet tuttavuudet, sekä ennen kaikkea te ihanat energiset ja iloiset lukijat!

IHANA VIIKONLOPPU!

Mä pesen nyt vähän hiekkaa pois pyykeistä ja suuntaan illalliselle kaverin kanssa, mutta beware, mulla on teille läjäpäin kuvia ja paljon innostunutta asiaa, palatkaamme asiaan siis huomenna lisää! Aloin vastailemaan kommentteihin, ja toivottavasti saan loputkin vastaukset tänään, jos en niin ainakin kommentit toivottavasti ehdin julkaisemaan ilman vastauksia 🙂 Olette taas olleet niin ihania!!

Mulla on kyllä maailman parhaat lukijat ja aika mahdottoman mielettömän ihana elämä!

Käykää malttamattomimmat ehdottomasti tsekkailemassa Muotikuution blogin puolelta ekan päivän tunnelmat, siellä on nimittäin paljon kuvia, ja suurin osa niistä ei tänne muutenkaan päädy, joten sieltä siis tutkimaan, miltä Ruissin eka päivä näytti!

And to top it all off, all the amazing people. My great friends who were there, all the new people we met and of course the great happy energetic readers! 
AMAZING WEEKEND!!

I’m off to wash some sand off my clothes and have dinner with a friend, but I will be back with more photos on the subject, and hopefully will be able to reply your comments tonight! 

I have the best readers and just absolutelly fantastic life. This weekend was just another reminder of that!

Kommentit (50)
  1. Oli kyllä aivan mielettömän hyvä meininki tänä vuonna! Tai no ruississa on aina, just sellanen ihanan rennot fiilistely festarit. Ehdoton plussa vielä alueen upeesta sijainnistakin!

    Kovin yritin suakin bongailla koko viikonlopun, mutta ei :DD

    1. Voi että 🙂 Jos muille festareille tuut, nii kannattaa seurata tota muotikuution blogia, siellä ilmotetaan monelta ollaan teltalla minäki päivänä 🙂

  2. Ihana asu, mistä reppu on?:)

    1. Reppu on Hennesiltä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *