Vinkki vitonen vappuun

Mungolife

Huhhei, mä lähetin just mun dissertationin ihan ensimmäisen raakileluonnoksen opettajalle ja nyt oon ihan sydärin partaalla siihen asti, että Skypetän hänen kanssaan vielä myöhemmin tänään. Vielä on paljon hommaa tehtävänä, mutta olen mielessäni suunnitellut, että suurin osa olisi valmista ennen vappua. Sitten saisi kaksi päivää vappuna rentoutua ajattelematta disseä ja kerätä energiaa viimeiseen kolmeen viikkoon.

Mä en oo ennen koskaan tykännyt vapusta sen kummemmin, mutta tänä vuonna odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Mun ihana Vivian on silloin Suomessa, samaten Viivi ja kaikki helsinkiläiset ystävätkin tuntuvat olevan täällä silloin. Poikkeuksellista. Viime vappu oli superhauska ja tämä vappu mennään samalla reseptillä. Alkuillan riennot määräytynee ihan sään mukaan, mutta illasta meidän porukan löytääkin taas Bankista. Viime vuonna homma toimi kaikin puolin mainiosti, ja se on harvinaista herkkua sanoa jostain baarista.

Havahduin tänään siihen, että vappuun on tosiaan enää reilu puoltoista viikkoa jäljellä, joten ajattelin tässä välissä teillekin vihjaista, että Bankin vappuhulinoihin on vielä lippuja jonkin verran jäljellä ja vilpittömästi suosittelen kyseisiä hippaloita. Viime vuonna meillä oli ainakin ihan naurettavan kivaa ja tällä hetkellä tuo puolentoista viikon päästä häämöttävä tapahtuma pitää mua järjissään :D Eventin voi tsekata täältä :)

Kommentit

World according to me

Kuulostaa tosi hauskoilta bileiltä! Harmi että ikäraja 22, ens vuonna sitten kun ikäkin riittää! Mutta täälläkin venataan tota vappua kyllä ihan täpinöissä, pääsykokeisiin päntätään kovaa vauhtia ja vapun voimin aattelinkin nyt painaa nää pari viikkoa niin kovaa kun vaan jaksan!

Anna (Ei varmistettu)

Ihan mielettömästi tsemppiä sinne! :)

Marja (Ei varmistettu) http://marjanmaa.blogspot.com

Vappu on ihan parhaita juhlia koko vuonna! Ja hyvä kun otit puheeksi, tarttee laittaa sima kehkeytymään! Hassun hauskaa vapun odotusta sinne, sehän on juurikin melkein kohta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllähän se omalla tavallaan on kevään juhlistus kieltämättä :)

Paula Korhonen (Ei varmistettu)

Haha, ollaanko me oltu samoissa bileissä, kun aivan päin vastaiset kokemukset? :D Meillä meni bileet viime vuonna niin penkin alle Bankissa etten kyllä enää suostu sinne ikinä menemään :D VIP-passit ja oma pöytä löytyi, harmi vaan ettei VIP-puolelle mahtunut koko iltana, meidän maksetussa pöydässä istui täysin randomeita ihmisiä koko illan, vessaan jonotettiin 40min ja baaritiskille varmaan saman verran ja narikkaankin varmaan puoli tuntia :D Oli niin huonosti järjestetyt bileet mutta saatiin kyllä jälkikäteen järjestäjältä reklamaation jälkeen hyvitys, joten se vähän paikkasi mielipahaa palveluiden toimimattomuudesta. Jännä miten ihmiset kokee nää asiat ihan eri tavalla :)

Anna (Ei varmistettu)

Apua, kuulostaa ihan eri bileitä, multa ne nimittäin sai kiitosta juurikin vessan järkevän koon takia, eikä jonoja ollu nimekskään :D Ja vipissaäkin oli musta hyvin tilaa :D Mitä ihmettä :D

Hbz (Ei varmistettu)

Eipä ton ikärajan kanssa olla järin tarkkoja oltu..:) Ite oon ollu kolmena vuotena tuolla duunissa ja voin sanoo et on kyl ihan törkeen hyvä meininki ollu :D Pidä ihan superkivaa !

Kommentoi