Vinkki vitonen vappuun

Huhhei, mä lähetin just mun dissertationin ihan ensimmäisen raakileluonnoksen opettajalle ja nyt oon ihan sydärin partaalla siihen asti, että Skypetän hänen kanssaan vielä myöhemmin tänään. Vielä on paljon hommaa tehtävänä, mutta olen mielessäni suunnitellut, että suurin osa olisi valmista ennen vappua. Sitten saisi kaksi päivää vappuna rentoutua ajattelematta disseä ja kerätä energiaa viimeiseen kolmeen viikkoon.

wwwwww_702_265_DEFAULT_resize

Mä en oo ennen koskaan tykännyt vapusta sen kummemmin, mutta tänä vuonna odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Mun ihana Vivian on silloin Suomessa, samaten Viivi ja kaikki helsinkiläiset ystävätkin tuntuvat olevan täällä silloin. Poikkeuksellista. Viime vappu oli superhauska ja tämä vappu mennään samalla reseptillä. Alkuillan riennot määräytynee ihan sään mukaan, mutta illasta meidän porukan löytääkin taas Bankista. Viime vuonna homma toimi kaikin puolin mainiosti, ja se on harvinaista herkkua sanoa jostain baarista.

Havahduin tänään siihen, että vappuun on tosiaan enää reilu puoltoista viikkoa jäljellä, joten ajattelin tässä välissä teillekin vihjaista, että Bankin vappuhulinoihin on vielä lippuja jonkin verran jäljellä ja vilpittömästi suosittelen kyseisiä hippaloita. Viime vuonna meillä oli ainakin ihan naurettavan kivaa ja tällä hetkellä tuo puolentoista viikon päästä häämöttävä tapahtuma pitää mua järjissään 😀 Eventin voi tsekata täältä 🙂

Kommentit (7)
  1. Kuulostaa tosi hauskoilta bileiltä! Harmi että ikäraja 22, ens vuonna sitten kun ikäkin riittää! Mutta täälläkin venataan tota vappua kyllä ihan täpinöissä, pääsykokeisiin päntätään kovaa vauhtia ja vapun voimin aattelinkin nyt painaa nää pari viikkoa niin kovaa kun vaan jaksan!

    1. Ihan mielettömästi tsemppiä sinne! 🙂

  2. Vappu on ihan parhaita juhlia koko vuonna! Ja hyvä kun otit puheeksi, tarttee laittaa sima kehkeytymään! Hassun hauskaa vapun odotusta sinne, sehän on juurikin melkein kohta 🙂

    1. Kyllähän se omalla tavallaan on kevään juhlistus kieltämättä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *