Vinkkinurkka!

Hellurei!

Mä unohdin kokonaan tuossa uuden vuoden alla yhdestä tarjouksesta, joka mun blogin lukijoille tarjoutui.

Kuten ehkä huomaatte, postauksen alussa ei ole merkintää yhteistyöstä, koska tässä ei ole kyse moisesta. Multa usein kysellään kuitenkin, missä kauneushoitolassa käyn, ja halusin teille suositella Helsingin suosikkiani.

Mulla on ollut Xtreme lashesin ripsipidennykset melkein neljä vuotta, ja voin sanoa olevani aika erinomaisen hyvin tietoinen hyvistä ripsiteknikoista ja huonoista sellaisista. Mulle on huollettu ripsiä monessa eri maassa, kaikki Xtreme Lashesilla, ja siltikin mun ehdoton suosikki on Helsingissä. Mulla on myös tosi ohut iho, joka ei oikein kestä vahausta, joten kun sokerointi aikanaan tuli suomalaisiin kauneushoitoloihin, olin kiinnostunut heti. Ja siitä tulikin vastaus mun rukouksiin hellävaraisemmasta karvanpoistosta. Kuitenkin, myös sokerointipaikan löytäminen on ihan helvettiä maan päällä. Olen kerran jos toisen poistunut kauneushoitolasta niin, että mulla on ollut sokerimassaa liimaantuneena vaatteisiin ja olenpa joskus lähtenyt bikinisokeroinnista niin, että mulla oli melkein viikon nivuset mustelmilla.

Nyt oonkin löytänyt mun luottokauneushoitolan, ja haluan suositella sitä täydestä sydämestäni kaikille muillekin.

legs2

(Kuva: täältä)

Helsingin Kalliosta löytyy kauneushoitola Pause, jossa ihana Tiinu laittaa ripsiä ja tekee sokerointeja. Tiinu on mun ehdoton luottotyttö, joka on valmis sopimaan mun kanssa keskiyöllä Whatsappilla ajan johonkin ihan todella epäkäytännölliseen aikaan ja tekee aina pikkutarkkaa jälkeä ja huolehtii siitä, että olen aina tyytyväinen. Vaativa juttu tällaiselle pikkutarkalle nipottajalle.

Tiinu suostui tarjoamaan lukijoilleni myös alennuksen. Eli kaikista tammikuun aikana varatuita ajoista saa Mungolifen lukijat ruhtiinallisen alennuksen. Ajan voi siis varata myöhemmälle, kunhan sen vaan varaa tammikuun aikana 🙂

Mainitkaa vaan varatessa Mungolifen Anna, ja tarjouksena on:
– Brasilialainen + kainaloiden sokerointi, 55 eurolla (normaalisti 80-100 euroa)
– Bikinialuee + kainaloiden sokerointi, 35 eurolla (normaalisti 50 euroa)

Jos siis uusi kauneushoitola on hakusessa, niin tässäpä minun suositukseni! 🙂

Kommentit (6)
  1. Aika loistavat tarjoukset! 🙂 Mutta pakko kysyä näin tietämättömänä, että miten bikinialue ja brasilialainen eroavat toisistaan? 😀 Eikö se oo ihan sama asia?

    1. Ahmm, kannattaa googlettaa asia 😀 Mä en halua että mun blogiin eksytään selitysten perusteella Google-haussa, menee turhan yksityiskohtaiseksi 😀

  2. Tuo sokerointi on tosi suosittua. Oon itekki miettiny sitä. Ärsyttää kun joutuu joka toinen päivä höylällä sheivaamaan ja pieni sänki näkyy melkein seuraavana päivänä..onneks ei oo itellä kauheen tummat ihokarvat, mutta ohan ne häiritseviä. Oon kuullu myös sellasesta lasertekniikasta karvojenpoistossa, iho pysyy karvattomana melkein puoli vuotta-vuosi..

    1. Tuota laseria pitää käydä laittamassa 4-20 kertaa ja se kestää sitten kyllä ikuisesti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *