Wake up in Kuopio...

Mungolife

... fall asleep in Paris! At least that's the plan.

Tässä sitä ollaan Helsinki-Vantaalla odottamassa pääsyä Pariisin koneeseen. Pariisi on vain yksi tämänkertaisista kohteistamme, mutta sitäkin ihanempi! Omasta viime reissusta Pariisiin on jo melkein kaksi ja puoli vuotta, eikä mies ole koskaan ollut tuossa ihanassa rakkauden kaupungissa. Nyt siis aloitetaan tämä turreviikko ällöromanttisella annoksella Pariisia, nähtävyyksiä ja macaronseja. Tällä kertaa toivottavasti ilman taskuvarkaita tai mitään muutakaan ikävää :)

Pidän teitä vielä hieman jännityksessä muista kohteista, mutta päivitän ahkerasti matkalla Instagramia, kannattaa siis seurata siellä (@mungoanna). Avasin tuossa joku aika sitten myös Snapchatin, ihan kokeilumielessä. Sieltä mut löytää tutulla mungoanna-nimellä. En ehkä osaa edes käyttää sitä, mutta katsotaan josko kokeileminen alkaa innostaa tuolla reissussa! :)

Postauksia on ajastettuna, ja toivon mukaan ehdin palaamaan reissun päältäkin! Ihanaa ja toivottavasti myrskytöntä viikkoa Suomeen ja palataan pian! ♥

Kommentit

Nea (Ei varmistettu)

Heh kuinkas sattuikin, luen just sun vanhoja postauksia siltä ajalta kun olit äitisi kanssa Pariisissa :D ihanaa reissua :)

Marika (Ei varmistettu)

Tulviiko Pariisissa edelleen? Hieman ehkä huono ajankohta reissulle, mutta toivottavasti saatte reissusta edes jotain irti säästä huolimatta :)

Ellie (Ei varmistettu)

Ihanaa reissua ja nauttikaa :)

Kommentoi