"Wanted to live so badly / thought it was forever / my heart started beating again. / Can't blame no one / such a stupid dream / everlasting mutual love"

Mungolife

VUODEN ENSIMMÄINEN ASU. Viime vuodelta on vielä muutamia asuja julkaisematta, mutta tämä asu saa nyt kirjautua vuoden ensimmäiseksi asuksi tällä erää. Kaikki (tai ainakin suurin osa) viime vuoden asut tulee sitten lähipäivien aikana äänestykseen vuoden kivoimmasta asusta. Vaikka vuosi olisi kiva aloittaa jollain mielettömällä asulla ja kauniilla kuvilla, niin tämä vuosi alkaa Mungolife-asujen osalta hyvin simppelillä kokonaisuudella, jolla pyörin vuoden viimeisenä päivänä perheeni kanssa hoitamassa asioita ja ostoksilla :)

THE FIRST OUTFIT OF THE YEAR. I still have some outfits unpublished from the year 2013, but let's start this year with an outfit from yesterday. I will combine all the outfits of last year to a post for you to vote on the best one in the upcoming days. I would love to start the year with some great photos of an amazing outfit, but I have to say that the Mungolife outfits of 2014 start with a rather simple everyday outfit that I wore to run some errands with my family on the last day of 2013 :)

Kotona odotteli Nellyn paketit kun saavuin reissultani, ja yksi mieluisimpia löytöjä niistä oli tuo ruudullinen sinivioletti kaulahuivi. Jo Nellyn kvuauksesta selvisi, että huivi on ISO, niinkuin mun kaulaliinojen kuuluu olla, ja samalla tuo väriyhdistelmä on aivan täydellinen. Mun yleisin vaateparsi on kuitenkin valkoinen yläosa ja siniset farkut, joihin tuo sopii paremmin kuin hyvin :)

When I got back home from my trip, my orders from Nelly.com sales were waiting for me :) One of my favourite items was this checked scarf. I love the massive size, the soft fabric and the colouring is perfect. I tend to wear blue jeans and a white top quite often, and this scarf fits that outfit perfectly :)

Kun mukana on maailman suloisin kuvausassistentti, joka säntää ulos kuin ammuttuna heti kun näkee kameran, on helppo hymyillä. Vaikka keli on kuvaukselle ihan paska, taustat on rumia kun ei ole lunta, valo on aivan riittämätöntä ja kaikki muutenkin kuvaushetkeä vastassa. Ja todellisuushan näyttää enemmän tältä:

When you have the cutest little photo assistant with you for the photos, it's easy to look happy. Even though actually the weather outside sucks, photography conditions are horrible, it's cold, there's no snow and the light is definitely not enough. But in all honesty, most photos look like this: 

Kaunista.

Beautiful.

No, tämä tuskin nostaa vuoden riman asukuville mitenkään liian korkealle, ja siitä on ihan hyvä aloittaa. Mitäs mieltä te olette tästä asusta? :) 

This doesn't necessarily raise the bar for the outfit photos too high, but it's a good start for this year :) What do you guys think of this? :)

*Yhteistyössä Nelly.comin kanssa*

Kasasin tähän pari inspiraatiokollaasia steal my style -henkeen :)

1. Neule, 2. Farkut, 3. Musta laukku, 4. Kaulaliina, 5. Saappaat

1. Neule, 2. Kaulaliina, 3. Farkut, 4. Laukku, 5. Saappaat

(Otsikon biisi: käännetty venäjästä)

 

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu) http://jennidiamante.blogspot.fi/

Ihana asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

Kiva asu kyllä. Mukavan arkinen,mutta samalla tytlikäs :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Mitä mittaa sun ripset on? :)

Anna (Ei varmistettu)

11-13 mm :)

Taru (Ei varmistettu)

Hyvä asu tämäkin! :) sopivan arkinen. Onko sulla valkoisia kenkiä? Tähän sopisi sellaset pitkävartiset Lacostet tai toppasaappaat pampuloilla :)

Ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Rauhallista en viitsi sinun tapauksessa toivottaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Apua. Nyt on pakko sanoa, että meidän maku ei kohtaa ollenkaan, noi kaksi kenkämallia on mun mielestä about hirveimmät mitä on :/

anni (Ei varmistettu)

tosi kiva asu, simppeli mutta tyylikäs :) ja vitsit että noi saappaat on kyllä ihan täydelliset!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anniina (Ei varmistettu) http://hymykuoppaisellatiella.blogspot.fi/

Hyvää uutta vuotta Anna! :) Kaverilla on kaks shelttiä ja aina kun niitä pitää sylissä vaatteet näyttää ihan järkyttäviltä sen jälkeen :D Pitääkö sun aina näiden asukuvien jälkeen tarraharjailla ittes, että voi lähtä liikenteeseen vai onko simba joku poikkeustapaus?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Simballa ei lähe ihan hirveesti karvaa. Ei tarvii tarraharjailla :) Simbaa harjaillaan aika usein, ja sillä on aina ollut jotenkin tosi hyvä liukas turkki, josta ei lähe ihan hirveesti karvaa :)

Tiina (Ei varmistettu)

Simppeli asu, mutta tuo laukku ja saappaat ryhdistää kivasti ja on kyl tosi kivan (ja mukavan!) näkönen asu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

J (Ei varmistettu)

Heippis!

En muista oletko joskus maininnut, mutta etkös ollut about 175 cm pitkä? Satunnaisesti selailen ja luskelen postauksiasi, ja usein sinulla on Zaran farkut. Joten kysyisinkin, että oletko ollut tyytyväinen niiden pituuteen noin yleensä?

Tuntuu, että tällaisena kilometrijalkana sopivan pituisten ja istuvien farkkujen löytäminen on melkein mahdotonta :D

Anna (Ei varmistettu)

Oon joo :) Zaran farkut on mun suosikit, joten olen kyllä tyytyväinen pituuteen :) Ja se on todella vaikeeta, tiedän kyllä, mutta suurin osa Zaran malleista menee erinomaisesti :)

Katinka (Ei varmistettu)

Oi, ihana huivi tosiaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

maelle (Ei varmistettu)

Ihana kaulahuivi, juuri tuollaista olen itsekin etsiskellyt :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

jou (Ei varmistettu)

Moi! Kysyn yhden kysymyksen: miksi kanniskelet koiraa sylissä, kun se siitä selvästi hermostuu? Koiraihmisenä ja koirien elekieltä jatkuvasti arjen toimivuuden ja hyvän kontaktin vuoksi opiskelevana ja tulkitsevana on aika vaikea katsoa kuvia, joissa koira eleillään viestii vaikeasta olostaan ja emäntä muikistelee leveästi koira kainalossaan.

Ps. Tästä ei tarvitse suuttua, enkä tarkoita pahalla. Luen vain Simban eleitä.

Anna (Ei varmistettu)

Tulepa käymään meillä kotona, niin saat sitä oikeeta kokemusta koirien kehonkielestä, etkä jatkossa arvostele ihmisiä suinpäin tietämättäsi yhtään mitään aiheesta. Simba on ihan jatkuvasti sylissä, omasta pyynnöstään. Se kiipeää jatkuvasti syliin kun joku istuu, ja ulkona hyppii jalkoja vasten päästäkseen syliin. Se viihtyy sylissä vaikka pari tuntia putkeen.
Kannattaa ensin ajatella, ettei kaikki toimi kuten kuvittelet, ennen kuin tuomitset.
Äitini seisoo kuvissa vieressä ja juttelee, siksi Simban huomio on sivussa. Äitini leikkasin kuitenkin kuvasta, yhdessä kuvassa näkyy hänen kättään.
Joten viepä keittiöpsykologiasi jonnekin aivan muualle, osaan ehkä vuosien jälkeen tulkita koirani elekieltä ja tehdä sen prhaaksi.
Vinkki vitonen. Koiran omistaminen ja rakastaminen on vaistonvaraista, ei yleispätevän kirjan ohjeiden mukaista.

maiju (Ei varmistettu)

Agreed Anna!
Meidän koira näyttää ihan samalta kuvissa, mutta on kuitenkin itse se, joka siihen syliin aina haluaa tulla ja pyytää päästä.
Kuvissa meilläkin on aina se toinen häiriötekijä, kuvaaja tai tässä tapauksessa sinun äitisi, jolloin huomio ei luonnollisestikaan pysy pelkästään sussa.

Jokainen koira on yksilö,ja vaikka oppaissa sanotaan mitä, se ei aina päde kaikkiin :)
ihania kuvia, Simba on kyllä valloittava, ja asu on kivan yksinkertainen!

Anna (Ei varmistettu)

No nimenomaan :D Jos ollaan Simban kanssa kaksin, niin sitten se tuijottaa toki kuvaajaa, koska on ainoa ihminen lähellä. Tai mua, jos juttelen sille. Hillitöntä analyysiä aletaan vetää tilanteista, joista ei tiedetä mitään :D Kiitoksia kovasti siis sinulle :)

sussu (Ei varmistettu)

Uskomatonta miten kattavaan luonneanalyysiin true koira-asiantuntijat pystyy muutaman VALOKUVAN perusteella. Onneksi meillä on näitä ammattilaisia, jotka ei epäile tulla avautumaan siitä miten paska koiranomistaja joku on :D Itselleni tultiin kertomaan uudenvuoden yönä, miten itsekäs ja ajattelematon ja epäkelpo koiranomistaja olen kun otan koiran mukaan mennessäni katsomaan kaupungin ilotulitusta, koska koirahan nyt ihan selvästi pelkää. Samalla tämä karvainen jäbä istui mun jaloissa ihan lungina mistään välittämättä. Se on jännä, että kuusi vuotta ja vuoden vaihdetta metsästyskoiransa kanssa elänyt koiranomistaja ei näiden asiantuntijoiden mielestä tunne koiraansa niin hyvin, että tiedostaisi sen luonteenlujuuden ja epämukavuusalueet....

Ihan oikeasti valopäät, teillä saa olla se oma mielipide mutta älkää nyt herran tähden tehkö itsestänne idioottia ja sanoko sitä ääneen.

Anna (Ei varmistettu)

Jjjjjoo, tää on jännä :D Ja vaikka samasta koirasta on ollut muutama viikko sitten kuvat, joissa se katsoo kameraan iloisesti ja pussailee mua ihan omasta aloitteestaan, niin ei kyllä nyt on tilanne muuttunut ja suorastaan rääkätty on Simba-raukka :D Jessus.

hella (Ei varmistettu)

Kuka on puhut rääkkäämisestä mitään? Teit kyllä kärpäsestä härkäsen.

K. (Ei varmistettu)

Simba on kyl ihanan näkönen ja oloinen sheltti! Mielestäni parhaimmat kuvat on otettu sen kanssa.:) Se on varmaan aina ilonen, kun tulet Lontoosta Suomeen (eihän se kulje sun mukana Lontooseen?)?

Anna (Ei varmistettu)

Onneksi joku edes osaa nähdä ihanan sheltin, eikä kaltoin kohdellun omistajansa vihaajan :D Ei kulje mukana Lontooseen. Sen on parempi olla Suomessa, perheeni kanssa, isolla pihalla ja usean ihmisen kanssa, kuin minun kanssa yksikseen Lontoossa, kun olen kuitenkin paljon kiireisempi ja matkustan paljon. Käyn kuitenkin vähintään kuukausittain Helsingissä, juuri senkin takia, että Simban kanssa voisin viettää aikaa :)

maria (Ei varmistettu)

hei oisko sulla linkkiä tohon huiviin? Ihastuin siihen kympillä ja yritin ettiä sitä nellyltä, mutta vähän heikoin tuloksin.. En oo oikein ikinä osannu shoppailla tuolla:D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Valitettavasti ko. huivi on myyty jo loppuun tuossa värissä :/

Maija (Ei varmistettu)

"Löysin" sun blogin muutamia kuukausia sitten ja pakko todeta: Super kauniita ja inspiroivia kuvia, asuja ja ajatuksia! Tätä lukee todella mielellään.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :)

Minski (Ei varmistettu)

Toi huivi on pakko saada ! Supertäydellinen! Muutenki ihana simppeli mutta tyylikäs asu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Aww Simba is the cutest dog ever! :) <3 and you look gorgeous, I like this kind of simple outfit. xx

Anna (Ei varmistettu)

He is <3 Thanks so much! :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://cocoandcarrie.blogspot.fi/

Mun mielestä ihana pikkukoira ei näytä vaivaantuneelta, vaan arvasin, että se tähyilee jotain mielenkiintoista henkilöä (jolla on vissiin joku makupala?) Niin monissa sun ottamissa kuvissa koira on ollut onnellisen oloinen ja kuvista välittyy molemminpuolinen rakkaus.

Mulle kävi jouluna niin, että yritin ottaa sympaattisesta, joulua rakastavasta beaglestäni kuvia ja niissä kuvissa koira näytti tosi surulliselta! Koko joulun se oli ollutkin onnellinen, heiluttanut häntää ja lähes "hymyillyt" ja just niissä kuvissa onnistui näyttämään ihan surkilta. En taida uskaltaa niitä kuvia julkaista, ettei kukaan tule kommentoimaan, että voi kun koira on vaivaantunut :)

Niin, ja ihana asu taas kerran! Kiitos vinkistä, tajusin piristää erästä vanhaa (mutta hyvää) valkoista neuletta huivilla :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei itse asiassa ollut makupalaa. Äippä seisoo vieressä ja pelleilee meidän kuvailulle ja juttelee nuorimmalle siskolle. Simba on sen verran aina tilanteen herrana ja tasalla, että sitä kiinnostaa ympäröivä maailma, ja se nyt lähinnä tutkii, mitä siellä vieressä tapahtuu :D
Hahah, joo ei kannata, tulee vielä samanlainen avautuminen :D
Kiitoksia kovasti :)

Emilia (Ei varmistettu)

Moikka Anna!
Ihania kuvia, jälleen kerran :)
Tiedustelisin että minkä merkkinen/mitä mallia tuo sun upea kultainen kellosi on?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Se on Michael Korsin Bradshaw :)

Pihla (Ei varmistettu)

Kiharrusvideo! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, teen moisen mahdollisimman pian :)

utelias (Ei varmistettu)

onko sulla aina hiukset kiharalla? :) en tarkota että ois huono juttu, vaan että miten pidät ne silti noin hyvä kuntosina? :o

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä joo, lähestulkoot aina on :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Apua miten ihana toi huivi! On kyllä just täydelliset sävyt tossa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

Ihan ihme psykologeja täällä blogissasi välillä vierailee, jokanen aina mukamas jotain just sitä tiettyä alaa opiskelee ja ihan ihmeellisiä tulkintoja esittää. Ihana simballa toi sen kielikun se peittää tossa yhessä kuvassa koko sen nenän :))

Anna (Ei varmistettu)

Joo, on se kummallista, kun vilkas koira katsoo muuhun suuntaan kun siellä sattuu puhumaan ja nauramaan toiset ihmiset. Suorastaan sairasta, että koira ei poseeraa vaan on utelias ympäristöstään :D

Pages

Kommentoi