"Warm kitty, soft kitty, little ball of fur"

Mungolife

Päällimmäisenä reissustamme Bodrumiin jäi paljon positiivisia muistoja, satoja kuvia ja hyvä mieli. Valitettavasti melkein yhtä vahvasti kuitenkin jäi päälle järkyttävä flunssa, joka kaatoi mut sängyn pohjalle. Heräsin tänään vasta 14 jälkeen, enkä ole vieläkään noussut sängystä.

Finrexiniä tulee vedettyä varmaan tänäänkin aika kova määrä, ja juhannussuunnitelmat muuttuivat lennossa sangen rauhallisiksi. Toisaalta, tällä hullulla elämänrytmillä ei yllätä tämä flunssa kyllä sen pahemmin. Aion ottaa tämän päivän vielä aivan iisisti ja maata sängyssä kirjan kanssa nuokahdellen vartin välein :) Pahoittelut tästä pitkittyvästä blogitauosta, mutta nyt on otettava aikaa vähän itselle. Edes yhden päivän.

Palaan pian, ehkä viimeistään sitten kun Finrexinin kofeiiniyliannostus iskee kunnolla ;)

Kommentit

Sonkku (Ei varmistettu)

Ihan aiheeseen liittymätön kysymys, mutta onko sun iso aalto-maljakko 120mm vai 160mm? Tässä mietin kumman ostaisin, kun haluaisin siinä just jotain tulppaaneja pitää ja oon täällä nähny sun maljakosta tosi nättejä kuvia siinä tarkoituksessa!:)

Anna (Ei varmistettu)

Apua, en yhtään muista, mutta veikkaisin 160 mm, koska se on aika korkea :)

Ansku in Ireland (Ei varmistettu)

Samma här... Irlannissa oli kesän kuumin päivä ja mä makasin koko päivän sängyssä köhisten. Mun flunssa taisi tulla tyttöjenreissusta pohjois- Walesiin... Ei sovi 72h humputus enää näin vanhalle :). Paranemisia sinne! Mun lääkkeet on mehu ja orange is the new black sarja :)

Anna (Ei varmistettu)

Vanhuus tekee kieltämättä tepposet... T: keskiyöllä nukkumaan juhannuksena :D Pitäsköhän munki alkaa kattoo tota OTNB:a, kun kaikki sitä hehkuttaa?

Oijoi, flunssaa on ollu tässä itse kullakin keskellä kesää :) toivottavasti nää ilmat paranis jussin jälkeen..miehellä loma tiedossa heinäkuussa ja mökkireissu odottaa..ihanaa ja rentouttavaa juhannusta sinulle anna!<3

Anna (Ei varmistettu)

No äläpä! Alkaa jo ärsyttää tällanen "kesä" :/

Tohtori Krabola (Ei varmistettu) http://laaketiedetta.blogspot.fi

Kuumehoureet on kovat kun soft kitty ja warm kitty menee jo ihan väärin päin :)
Finrexin on muuten petollisen hyvältä maistuvaa tavaraa. Lääkkeiden pitäisi olla pahanmakuisia ettei lapset ja lapsenmieliset syö/juo niitä huvikseen. Pieniä flunssaisen iloja.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, totta :D Finrexiniä tosiaan on mennyt tässä aika lailla muutaman päivän :D

Anna (Ei varmistettu)

Get well soon! <3

Anna (Ei varmistettu)

Thanks <3

EE (Ei varmistettu)

Kerroit hammasongelmiesi aikaan siitä, että lääkäri oli kieltänyt sinua syömästä Aspiriinia. Toivottavasti olet myös tietoinen siitä, että Finrexin sisältää asetyylisalisyylihappoa (a.k.a Aspirin) 350mg, mikä on yli kolminkertainen annos siihen nähden mitä käytetään verenkiertolääkkeenä. Verenkiertolääkkeenä asetyylisalisyylihapon annos on yleensä 100mg. Jos lääkäri on kieltänyt käyttämästä Aspiriinia, niin Finrexin on myös täysin kiellettyjen listalla.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, siksi täytyy olla varovainen ton Finrexinin määrän kanssa. Kyllä sitä vähän saan juoda, ei niin paha ole tuo ongelma kuitenkaan :)

EE (Ei varmistettu)

Joo, hyvä homma. Halusin vaan varmistaa, että tiedät. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva aina kun lukijat jaksaa välittää ja pitää huolta :)

Kommentoi