"We are the ever-living ghost of what once was"

Mungolife

SYKSYINEN MAXI. Huhh, kiirettä riittää täällä päässä! Onneksi Lontoo on hellinyt ihanalla ilmalla sentään, tosin siitä pääsee nauttimaan lähinnä ikkunasta ulos tuijotellen ja huokaillen. Kouluhommia piisaa vielä tän viimeisen kouluviikon ajan enemmän kuin tarpeeksi, ja sama pätee työjuttuihin. Eipä siinä, kai se on ihan hyvä vetää viimeinen rutistus ennen kuin joulu on ovella, mutta jotenkin tuntuu, että päivät vaan lentää ohi. Piti oikein tarkistaa, että postasinko mä jotain eilen vai menikö tässä välissä jo kaksi päivää :D Mun kaveri on tosiaan käymässä Lontoossa, ja lähtee ylihuomenna, jonka jälkeen poikaystävä tulee sitten tänne sunnuntaina ja lähdemme itse minireissuun keskiviikkona. Olen siis päättänyt tehdä kaikki rästissä olevat hommat perjantai-illalla ja lauantaina, eli epäonnistuminen suunnitelmassa on taattua :D Pitäisi vielä viimeistellä poikaystävän joululahja ja laittaa se pakettiin ennen herran saapumista ja muutenkin laittaa joulujuttuja ojennukseen täällä päässä. Aloitin eilen syömällä puolet pipareista, jotka oli tarkoitus säästää jouluun. Panos sekin hei on!


Hei, mulla on pieni kyssäri! Mä tässä kattelin, niin mulla ois hirvee kasa kaikkea tulossa Huuto.netiin, heti kun ne saan vaan sinne. Meinasin niitä jo sinne alkaa eilen laittamaan, mutta onko kaikilla niin joulujoulujoulu, että huutikset olis kivemmat joskus myöhemmin? Niitä on tässä odotettu (koska bloggaaja on helvetin saamaton akka aina vähän väliä), enkä niitä haluaisi laittaa pitkän odotuksen jälkeen sellaisena ajankohtana, että kaikkien ylimääräiset pennoset on muutenkin laitettu joululahjoihin? Muhun tuo ei nyt mitenkään sinänsä vaikuta, samat hintavaraukset niihin tulee joka tapauksessa, eli mä saan niistä samat rahat kuitenkin, mutta tuli vaan mieleen, että onko tää aika just ennen joulua hirveen huono huutelulle?

Mä tykkään ajatuksena ihan hirveesti neuleen ja maksihameen yhdistelmästä. Harmi, että se jää yleensä ihan vaan ajatukseksi, ei nimittäin ole se imartelevin kombo kenenkään päälle, saatikka lanteikkaan naisen päälle. En antanut sen lannistaa ja iskin hameen kaveriksi tällä kertaa ton paksun cashmere-neuleen, jotta tarkeni ja ihan hyvin se tuntui noinkin toimivan :) Lontoossa on vähän bipolääriset kelit tällä hetkellä. Ei oikein tiedä onko tuolla syksy vai talvi. Välillä on kylmä parkassa ja välillä tulee hiki nahkatakissa. Tänäänkin tuolla on +10 ja aurinko porottaa. Eilen kävelin pitkässä villakangastakissa ja oli pirun kylmä. Lontoo, yrittäisit jo päättää. Toisaalta en kyllä taida valittaa. Mitä luin, niin Helsingissä oli marraskuussa alle 10 aurinkoista tuntia ja mä oon monena aamuna täällä kironnu sitä, ettei tullu aurinkolasit mukaan. Mä en tiedä miten mä voisin ikinä muuttaa takaisin Suomeen, kun en vaan kestäisi sitä pimeyttä.

En tiedä ootteko kuullu sellasesta suunnittelijasta ku Himmy Choo, mutta se on näköjään suunnitellu mun vyön ;D Pahoittelut pienestä typosta, en enää päässyt kuvaa muokkailemaan jälkikäteen, joten saatte nyt elää tän virheen kanssa. Jokainen tietänee, ketä tuossa on haettu, mutta kun nakkisormet eksyy näppiksellä, ei sille voi mitään.

Nyt äkkiä suihkuun ja valmiiksi tähän päivään, palataan toivottavasti illalla muissa asioissa :) Mitäs tykkäsitte asusta? 

Kommentit

Julia Rajamäki (Ei varmistettu)

Heippa, voitko laittaa linkin tänne sitten kun lisäilet noita kamojasi! Sama se koska lisäilet, monesti loppukuusta monella opiskelijalla loppuu rahatkin, että ehkä siksi ennen joulua :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, laitettu on :)

miraprkl (Ei varmistettu) http://wannabenortherner.blogspot.com

Älä niistä pipareista huoli, ne on jees. Ja niitä saa lisää. Such a lovely lady as always

Anna (Ei varmistettu)

Hahhah :D Onneksi ikea on lähellä ;)

Janina (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kyllä kommentoida, kun on niin mielettömän kauniita kuvia! Kiva kuvauslokaatio ja sä oikein sädehdit, vaikka asu onkin tumma :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia!! <3

Frida (Ei varmistettu)

Tää pimeys syö mua kans niin, tätä on jatkunut jo liian pitkään :D Iso virhe jättää etelänmatka tekemättä, ens vuonna menen aivan varmasti viikoksi keräämään energiaa johonkin lämpöön :)

Anna (Ei varmistettu)

Ugh, joo, ehdoton selviytymispaketti moinen :D

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Aikas kiva yhdistelmä, harvemmin tulee käytettyä maksihametta/mekkoa tähän vuodenaikaan. Tosin joo täällä Suomessa kelit on oikeasti vähän huonommat kuin ehkäpä siellä ja tuuli nostattaisi maksihameenkin ilmoille niin että alushousut vilkkuu. Ainakin viikonloppuna kun on myrskyä lupailtu, hui. Huutikset voi ainakin omasta mielestäni olla hyvin nyt myös ennen joulua, se olisi kiva! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, aika kovaa sais puhaltaa :D Onneksi se myrsky nyt väisti Suomen, kaveri oli juuri laskeutumassa silloin koneella Helsinkiin, ois voinut olla vähän bumpy ride :D

Lilli (Ei varmistettu)

Ihana, erilainen asu! Ja voi miten kaunis olet :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Veera (Ei varmistettu)

Toi sormus on erikoisuudellaan niin upea. Ja olen tätä varmaan satakertaa jo kysellytkin, mutta mistä se siis on? Tiedätkö yhtään, että onko tollaisia mahdollista vielä hankkia jostain :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on Cadenzzasta :)

Juuli (Ei varmistettu) http://lifebyjuuli@blogspot.fi

Asu ei ole tällä kertaa ehkä ihan täysin omaan makuun, vaikka ei se paha ole ollenkaan, mutta noi hiukset pisti silmään! Oletko laittanu niitä jotenkin uudella tavalla? Aivan IHANAT! <3 Pure love.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, en :D Miksi niin moni kysyy sitä?! Jakaus on jotenkin hassusti, kun oon varmaan leikkiny tukan kanssa, johtuskohan siitä :)

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Jooo huutiksia heti vaan tänne :) vielä ois oma joululahja ostamatta ja veronpalautuksetkin käyttämättä ;D vaarallinen yhdistelmä :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, hups :D

Thym (Ei varmistettu)

Todella kaunis yhdistelmä, mustakin maksihameen yhdistäminen yhtään mihinkään ilman muumimammaefektiä on aika mission impossible, vaikka mulla on aika kapea lantio ja vielä kapeampi vyötärö, kun on vähän enemmän tätä hartiaosastoa. Sä olet kyllä onnistunut erinomaisesti, näytät sirolta ja naiselliselta, ihanat värit ja nahkatakki tuo sopivasti särmää. Kiitos inspiraatiosta taas! Ja tsemppiä kouluhommiin ja muihin.

P.s. Minkälaiset kengät sulla on tuolla hameen alla?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia!! :) Ja mulla on yleensä tähän aikaan vuodesta Conssit jalassa maxin alla :)

Anna (Ei varmistettu)

Hei äläs nyt, paistoihan täällä ruhtinaalliset kolmetoista tuntia aurinko!

Ja luonnollisesti aina 10-18 välillä, kun meikä seisoo tiskin takana keittämässä jumalattomat määrät kahvia muille, koska ei tätä kaamosta muuten kukaan täysjärkinen kestä. Tulis ees lunta.

Olipas angst :D mutta mutta kyllä tästä selvitään, enään 6.5 kuukautta kesään!

Ja luulen, että se on ihan sama laitatko huutistavarat nyt vai joulun jälkeen :)

Anna (Ei varmistettu)

Oho, no sehän on melkein paljon! :) :D Ja joo, mä niin toivon että sen pari vk ku oon Stadissa, on lunta :)

Anna (Ei varmistettu)

Your hair is pure perfection! I wish my hair would look like this at least one day :D so amazing! I like the outfit, perfect to the german weather right now. Grey and dark ;) but I like this combo. You can never go wrong with black and grey. And then the red lips! YAY! :) I love it. x

Anna (Ei varmistettu)

Ohh, thanks so much :)

milla (Ei varmistettu)

Laita huutikset nyt! :)

Anna (Ei varmistettu)

Done :)

samson (Ei varmistettu)

kauheesti särähti korvaan toi sana bipoläärinen ethän jatkossa pliis käytä tota sanaa kuvaamaan vaikka hetken mielialaa tai säätä tms :/ monet siitä kärsii ja se on muutenkin niin väärinymmärretty juttu :/ käytä mielummin sanoja kuten vaihteleva tai arvaamaton :/

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, mun mielestä nää on taas niitä asioita, missä on turha tiukkistella. Bipoläärinen ei tarkoita vain kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivää, sillä on hirveän monta merkitystä itse asiassa:
Relating to or having two poles or charges.
2. Relating to a device capable of using two polarizations, such as a transistor that uses positive and negative charge carriers.
3. Relating to or involving both of the earth's polar regions.
4. Having two opposite or contradictory ideas or natures: the bipolar world of the postwar period.
5. Biology Having two poles or opposite extremities: a bipolar neuron.
6. Psychology Relating to a major affective disorder that is characterized by episodes of mania and depression.

(ite oon käyttäny tuon nelosen tavalla sitä, ja se ei ole mitenkään liittyväistä bipoläärihäiriöön :)

samson (Ei varmistettu)

okei. silti kauheeta kun niin moni sanoo esim. "i'm so bipolar when im PMSing" tai "I don't know if i want to kiss him or hit him i'm so bipolar" .
hyvä kun selvensit mitä sä sillä tarkotit mutta toi sana on vahvasti yhdistetti nimenomaan tuohon sairauteen mikä taas vähentää heidän sairautensa ymmärtämistä ja hyväksymistä. mutta kiitos vastauksesta silti

Anna (Ei varmistettu)

No mä en voi olla muiden sanomisista vastuussa :) Mun yhdellä läheisellä on bipoläärihäiriö, eikä se esim. ota yhtään itseensä moisista :)

Mikaela (Ei varmistettu)

Minä ainakin huutelisin enemmän kuin mielelläni sun huuto.nettiin postaamia kimpsuja ja kampsuja! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Sun hiukset näyttää näissä kuvissa tosi erilaiselle. Ootko tehnyt niille jotain erityistä?:-D

Anna (Ei varmistettu)

En? :D samalla laineella ne on ku aina :D

maija leppänen (Ei varmistettu)

hei pakko tulla kommentoimaan vaikkei tähän postaukseen liitykkään! minulla on paha lentopelko, mutta minua helpottaa koneessa ajatus että sinäkin matkustat niin paljon ja reippaasti, ja aina olet hyvin selvinnyt! kiitos siis "tsempistä" ja turvallisia lentoja tulevaisuudessa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kommentistasi, tosi kiva kuulla :)

Salla (Ei varmistettu)

Tosi kauniit hiukset, tää nykynen kampaus jotenki nuorentaa sua kauniisti verrattuna tosi kikkaraan. :) Miten sulla muuten näyttää nuo hampaat nuin tummilta, etkö vasta valkaissut ne. :o eikä tulos kestäny? Ite suunnitelen kans valkasua mutten oo päättäny miten sen teen ku haluan kestävän tuloksen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) No en mä kyllä sanoisi, että ne näyttää tummilta :D Kuvat on otettu vähän vaikeammissa valo-olosuhteissa, mutta kyllä ne hampaat tosi valkoiset edelleen on :)

moi!

Oon jo pitkään ihaillu tota sun sormusta! Mistä se on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Cadenzzasta :)

Lilli (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Nyt on kyllä mun makuun taas nätti asu! Oon muiden päällä ihastellu maksihameita jo iät ja ajat, mutta omaan kroppaan ne ei istu millään. Yritetty on :D Jätän siis pitkät helmat muiden iloksi ja tyydyn vaan piirtelemään niitä. Tykkään kun tää asu on niin "väritön", mutta kasvot on jotenkin hehkeät. Pinkki huulipuna piristää kyllä huomattavan paljon! Sitäkin pitäis ehkä opetella käyttämään... Oon vasta ymmärtäny poskipunan tärkeyden meikatessa, joten ehkä mä pikkuhiljaa laajennan näihin huulipuniinkin :D

Anna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti suosittelen!! Huulipunat on ihan parasta, varsinki tässä kaamoksen ja pimeyden keskellä! :)

ensq (Ei varmistettu)

tää on kyllä tosi kiva asu! :) toi vyö sopii tosi nätisti tohon! ja neule näyttää ihanan mukavalta<3 jotenkin sun hiuksetkin on tässä ihanat ja muutenki nii nätiltä näytät:)) tulipas nyt kehuviesti;D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) Noi cassu-neuleet on kyllä maailman mukavin vaatekappale :)

Hoo. (Ei varmistettu)

Oi, Joulun jälkeen huutikset, kiitos! Ihan itseänikin hirvittää miten tuli seottua taas lahjakaupoilla. :D Ei tunnu niin pahalta jos tuhlaa turhuuksiin seuraavan kerran vasta tammikuussa. ;)

Asu on varsin bueno!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no mä laitoin ne nyt jo yleisön pyynnöstä :)

Suvi (Ei varmistettu)

Huutikset myyntiin vain. Ehkä löytyisi jotain kivaa itselle vielä loppuvuoden piritykseksi. :)

Anna (Ei varmistettu)

Siellähän ne :)

Elle (Ei varmistettu)

Sulle sopisi niin hyvin pitkä polkka! Nuo pari pidennyskiehkuraa kun poistaisi tuosta tokavikasta kuvastakin, niin olisi aivan eri ilme :)

Ja hyvältähän tuo asu näyttää! :)

Anna (Ei varmistettu)

Noo, kuten aina näissä tukkakeskusteluissa, mä olen eri mieltä, mutta kiitos joka tapauksessa :)

Pages

Kommentoi