Off we go!

Mungolife

Täällä sitä ollaan, Helsinki-Vantaalla jälleen. Tällä kertaa matkaseura mitä parhain ja määränpääkin minulle todella rakas. Veikkaukset matkakohteesta on osunu aika hyvin oikeaan, nimittäin tosiaan matka käy rakkaiden ystävien luokse Perthiin. Sitä ennen (ja vähän sen jälkeenkin) pääsen esittelemään yhtä minulle rakkaimmista kaupungeista poikaystävälle, joka ei Singaporessa vielä olekaan ollut.

Nyt siis tämä kalpea nokka suuntaa kohti reippaita aurinkoisia lämpötiloja, quokkia ja infinity pooleja. Kävin tänään upgreidaamassa vähän kuvauskalustoa, ja todella toivon, että pääsen esittelemään teille upeita lomakuvia, kun on innostunut kuvaajakin mukana.

Näihin sateisiin tunnelmiin ei ihan heti tule ikävä!

Pahoitteluni muuten, etten ehtinyt esittelemään pannukakkuohjetta blogin puolella tänään. Päivä hurahti ohi ja nyt ollaan jo kentällä ja kohta pitäisi jo siirtyä koneen penkkiin nukkumaan.

Palataan siis lämpimämmistä maisemista! :)

Translation:// I'm off to Singapore and Perth with my boyfriend to catch some rays of sun, some beautiful summery photos and of course a glimpse of both Singapores artificial beauty and Australias gorgeous landscapes. God I've missed Perth. It feels great to go back to my favourite city in the world! :)

Kommentit

Maarit T.

Mää niin arvasin ja mää oon niin kade :D Käy sanomassa Heirisson Islandin kenguruille terveisiä!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mikäs mesta se on? :)

Tara (Ei varmistettu)

Minkä linssin hankit (ilmeisesti Canoniin)? Can't wait for pictures :D

Anna (Ei varmistettu)

Rajalalta hain :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Oi! Kunpa itsekin pääsis joskus jonnekin lämpimään. UnelmUnelmista se Australia edelleen. Mutta hauskaa matkaa! Ja tuliaisiksi tietty paljon kuvia tänne ;-D

Anna (Ei varmistettu)

Varmasti tulee tapahtumaan :)

*Suvi* (Ei varmistettu)

Heh, just Changin kentalla lueskelen tata :) Tosin poispain lahdossa :( Pitaakin kiittaa sun Singaporen postauksista, muuten en olisi tiennyt tuosta Marina Bay Sandsin Skyparkista! Oli upeat nakymat. Tahan kaupunkiin pitaa minunkin paasta uudelleen, on niin upea paikka ja paljon jai nakematta.

Anna (Ei varmistettu)

Matavaa kuulla, kiitoksia :)

Niina (Ei varmistettu)

Ihanaa matkaa! Itselläni on haaveissa lähteä ensitalvena Australiaan ja Singaporeen, tänä talvena matka suuntautui Californiaan.

Täytyy vielä todeta mikä tyylikuningatar olet. Eilen iltana sekasin asukuviasi Pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja täytyy sanoa että wau mikä taito yhdistellä eri vaatekappaleita. Huomaan itsessäsi vuosia sitten samaa kun sinun Australian aikaisissa asukuvissasi että vaatteita on hirveästi ja tykkää kokeilla eri värejä ja kuoseja ym. Nykyisin panostan enemmän klassikoihin ja aikaa kestäviin materiaaleihin joten huomaan siinäkin samaistuvani sinuun. Mutta vielä iso kiitos inspiroivista asukuvista!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) Kiva kuulla, että olen voinut toimia inspiraationa :)

petra (Ei varmistettu)

ihanaa matkaa :) meillä täällä kova mietintä seuraavasta kohteesta, lomaan tosin on vielä aikaa mutta jonnekin on päästävä..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Lomatunnelma välittyy jo tästä tekstistä, ihanaa matkaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) Teemme parhaamme ;)

Kommentoi