Weak for shoes

Mä edelleen hukun kouluhommiin (vapaus koittaa huomenna!!!), mutta mua pyydettiin vinkkaamaan teille mahtavasta kilpailusta, joka Nellylla on käynnissä 🙂

Screen Shot 2013-03-14 at 11.49.12.png

Kuvaa klikkamalla tai TÄSTÄ pääsette kilpailuun 🙂 Tuo palapeli pitäisi ratkaista mahdollisimman vähillä siirroilla (Candy Crush -faneille tuttua hupia 😉 ja sitten kirjoittaa perään nokkelat perustelut siitä, miksi juuri Sinun pitäisi voittaa kilpailu, jossa palkintona on ei vähempää kuin kengät kokonaiseksi vuodeksi!

Hophei nyt palapeliä tekemään, aikaa menee ehkä 2 min, mutta kenkävarasto saattaa täydentyä aika mukavasti 😉

Screen Shot 2013-03-14 at 11.55.06.png

Lisäksi Nellylla on käynnissä kenkäviikko, eli sivulla on paljon erinäistä tietoa kengistä, toinen pienempi kilpailu käynnissä, ja lisäksi paljon kenkiä alle 30 € 🙂 Kannattaa tsekkailla TÄÄLTÄ tai kuvan kautta 🙂

Mä jatkan kulttuurihistoriallisella postauksella, ja varmaan huomenna kun homma on ohi, kirjoittelen hieman tästä menneestä jaksosta koulussa!!

Pusmoi kiireiseltä bloggaajalta!!

Kommentit (4)
  1. Jos ehdit ja on kiinnostusta niin valmistujaismekko postaus ois kiva (: Eri paikoista valmistujaismekkoja. Vois saada kivoja uusia idoita siihen (:

    1. Joo, mä ajattelin sellasen yrittää ehtii ajastaa reissun ajaksi 🙂

  2. Haha, justiinsa. Mä yritin tota ”palapeliä” ratkaista ja ei kyllä onnistu ollenkaan.. joku yli 10 min yritin ja turhauduin.

    1. Hahah, mä sain sen kyllä tehtyä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *