Wedding thoughts

Mungolife

Olen joskus sanonut, että haluan blogissani pystyä antamaan itsestäni mahdollisimman paljon antamatta kuitenkaan tärkeimpiä asioita. Se on ollu aika haastavaa ajoittain, koska ne tärkeimmät asiat on enemmän mielessä ja niistä olisi omalla tavallaan ihanaa jakaa bloginkin puolella palasia. Tuntuu siltä, että ei voi antaa itsestään blogille 100 %, jos koko ajan haluaa rajata ne suurimmat ja tärkeimmät tunteet, ajatukset ja tapahtumat pois. Elämässä tärkeintä on kuitenkin oma perhe ja oma mies, jonka toiveet yksityisyyden rajasta vaikuttavat myös omiin ajatuksiini vahvasti.

Huomasitte ehkä, että täällä oltiin askartelupuuhissa vähän aikaa sitten. Me nimittäin mennään naimisiin parin kuukauden päästä! :) Tämä on totta kai vauvan odotuksen rinnalla ollut yksi aivan älyttömän ihana ja ilostuttava asia. Vuosi 2016 on kyllä ollut kokonaisuudessaan elämäni onnellisimpia, ja sisältänyt niin paljon ihania ja iloisia asioita, etten meinaa itsekään pysyä mukana.

En näe, että kosinnat ja muut vastaavat yksityiset hetket kuuluvat yksityiskohtineen blogiin, vaan ovat pariskunnan välisiä. Tai ainakin minulle kosinta on niin intiimi meidän kahden välinen hetki, etten edes osaisi jakaa sitä julkisesti tarinan muodossa. Kosintoja, häitä tai kihlautumisia ei pitäisi verrata, sillä niiden tulisi tuntua oikealta jokaiselle pariskunnalle ja olla sennäköisiä. Siksi niiden asioiden tuominen blogiin on minusta ongelmallista, sillä en näe tarvetta parisuhteeni tärkeiden yksittäisten hetkien arvostelulle, joka perustuu jokaisen omiin mielipiteisiin. Minulle esimerkiksi sormus, häiden pitopaikka ja kaikki muu on ollut hyvin toissijaista. Se mies on minulle se tärkein, ja meidän sitoutuminen toisiimme. Ilmoitin miehelle jo ensimmäisen kerran tulevaisuudesta puhuessamme, että sanoisin kyllä, vaikka hän kosisi minua Kinder-sormuksella.

Häitä aloimme vakavissamme luonnostelemaan viime talvella. Suunnittelimme alunperin juhlia ensi vuoden syksylle ja Balille. Meillä on ollut unelma pitää intiimit, pienet häät, joihin kutsuisimme vain perheemme ja lähimmät ystävämme. Halusimme myös unohtaa kaikki perinteet ja traditiot ja pitää vaan mahtavat juhlat ystäviemme ja läheistemme kanssa. Mietimme pitkään kauniita villa-häitä Balilla pienellä porukalla ja siksi suuntasimme Balille nyt lokakuussa, tutkimaan muutamia juhlapaikkoja ja sitä vaihtoehtoa häillemme. Balin muiden positiivisten puolien lisäksi sen sijainti lähellä Australiaa ja kahta läheistä ystävää kutkutteli myös. Mies ei ole ollut ennen Balilla, ja siksikin oli tärkeää käydä paikalla tutustumassa Balin fiilikseen ja meininkiin ennen päivän lyömistä lukkoon ja kutsujen askartelua. Vaikka mies tykkäsi kovasti Balista, päätimme vetäytyä häähankkeesta Balilla. Se on yksinkertaisesti liian monimutkainen ja hankala toteuttaa erityisesti jo perheidemmekin puolesta, ja varsinkin jos tarkoituksena on helppo ja rento juhla. (Liikkuminen autolla haastavaa, vähän matkustaneille kohde voi olla hankala, jnejne.)

Harkitsimme Balilla hetken muita vaihtoehtoja, mm. Kroatiaa ja kesähäitä, mutta jokin innostutti meitä talvihäissä. Ystävämme menivät naimisiin toissatalvena Suomessa, ja lumisessa talvijuhlassa oli jotenkin aivan ihana fiilis. Päädyimme suunnittelemaan talvihäitä ensi vuodelle. Minulle ei ole ollut kovin tärkeää mennä naimisiin, vaan olen tiennyt täysin meidän sitoutumisen tason ja sen, mitä elämältämme haluamme, ilman sukunimen vaihtoa. En näe naimisiinmenossa sen kummempaa. Joskus saatoin haaveilla häistä ja nähdä ne jotenkin äärimmäisen tärkeänä asiana, mutta tässä asiassa olen kasvanut hieman yli koko ajatuksesta. Yksikään parisuhde ei ole loistanut vain avioliiton takia, eikä yksikään kestävä rakkaus ole hajonnut avioliiton puuttumiseen. Avioliitto ei tee rakkautta, ja siksi meille häät ovat olleet toissijaiset, ja olemme suunnitelleet elämäämme yhdessä ilman sen suurempaa tarvetta instituutioille. Mutta, jossain vaiheessa törmäsimme ajatukseen, että jos me halusimme sitoutua toisiimme loppuelämäksi lapsen kautta, niin miksei sitten laillisestikin?

Erityisesti miehen toiveena oli mennä naimisiin ennen vauvaa, enkä minä ajatusta mitenkään vastustanut. Ajattelimmekin, että käymme maistraatissa ihan omassa rauhassa ja vauvamme saisi näin syntyä avioliittoperheeseen. Häitä juhlisimme sitten myöhemmin joskus, kun se hyvältä tuntuisi, ehkä ensi syksynä, jos vauvan kanssa se olisi mahdollista. Vasta suunnitelmia pohtiessa totesin, etten tykkää ideasta, jossa mennään naimisiin maistraatissa ja sitten pidetään häät. Se tuntuu minulle hieman hassulle. Jos ollaan oltu jo pidempään naimisissa, tuntuu seremoniat ja vihkivalat hieman hassuilta jälkeenpäin. Halusin kuitenkin, että pääsisimme tekemään tässä myös miehen toiveiden mukaisesti, ja voisimme olla aviopari ennen vauvaa.

Totesimme, että talvi se on tänäkin vuonna. Ja sattuupa vielä niin, että kaksi läheisimmistä ystävistäni on Suomessa käymässä Australiasta asti juuri tänä talvena….

Ja siitähän se idea sitten lähti.

Meillä tulee olemaan häät ulkomailla, kuten toivoimme. Häämme eivät tule olemaan ihan perinteiset (toki jonkin verran kauniita perinteitä on), kuten toivoimme. Meidän kaikki lähimmät ystävät pääsevät juhlimaan kanssamme, kuten toivoimme. Saamme viettää häät meille merkityksellisessä paikassa, kuten toivoimme. Ja saamme järjestää juuri meidän näköiset juhlat juuri meidän toiveiden mukaan.

Ystäväni ovat olleet yllättyneitä, miten rauhallisesti olen suhtautunut häihin, vaikka aikaistimmekin häidemme ajankohtaa. Minä en näe mitään syytä stressata. En usko, että mikään asia voi pilata sitä päivää minulta. Minä pääsen viettämään kaunista juhlaa ja aloittamaan uutta vaihetta elämässämme minun tärkeimmän ja rakkaimman ihmisen kanssa. Ja saan vielä kaiken tämän keskellä olla prinsessamekossa perheeni ja parhaiden ystävieni seurassa! :D

Olemme olleet naurettavan hitaita sormusten kanssa. Katsoimme ensimmäisiä malleja jo viime talvella, koko on käyty tarkistamassa jo kuukausia sitten, ja pohdittu materiaaleja. Mies halusi, että sormus suunniteltaisiin ja teetettäisiin minulle, ja tällä hetkellä sormus on vihdoin matkalla sepältä. En vieläkään tiedä millainen sormus tarkalleen on, mutta luotan mieheen tässä täysin :) Mekkopuoli onkin ollut huomattavasti helpompi. Löysin täydellisen mallisen kauniin käytetyn mekon edullisesti Tori.fistä, ja nyt se odottaa muutoksia luotto-ompelijani käsissä. Toivoin, että löytäisin suomalaisen mekon, ja löytämäni mekko onkin suomalaista mittatilaustyötä. Mekko olisi sopinut minulle muuten erinomaisesti, mutta häidemme aikaan raskausmahani on senkokoinen, että se aiheuttaa muutostarpeita mekollekin. Juulia lupasi, että homma ei ole mahdoton. Ja jos on, niin pukeudun vaikka mohairneuleeseen ja valkoiseen tyllihameeseen. Ei silläkään ole oikeastaan mitään väliä. Jos mekkoon mahdun, niin on kyllä mahtavaa, että mekkoni on suomalaista käsityötä, kierrätetty ja työllistää vielä lisää suomalaista ompelijatyötä :)

Hääsuunnitelmat ovat menneet oikein hyvin nopeutetusta aikataulusta huolimatta. Meillä on varattuna aivan ihana juhlapaikka, jossa halusimme kovasti pitää juhlamme. Ystävämme pääsevät suurimmaksi osin kaikki saapumaan, samaten perheenjäsenet ja lähimmät sukulaiset. Kaikki järjestelyt ovat hyvällä mallilla, kutsut on lähetetty ja otettu ilolla vastaan. Kutsuttujen lista "yllättäen" repesi hieman käsistä, kun häät tulivatkin paljon lähemmäksi Suomea, ja olemme olleet niin otettuja ja innoissamme, että nähtävästi lähes kaikki yli 80 kutsutusta saapuvat juhlimaan kanssamme. Loistava bändi on varattu, menu on valmis, viinit on valittu, koristelut ideoitu, mekko on, kuljetukset on. Molemmat kaasoni tiesivät pestistään jo iät ajat, ja saan heidät molemmat rinnalleni juhlaamme. Se on perheen saapumisen lisäksi tärkeintä. Pientä järkkäiltävää toki vielä riittää, mutta en koe tarpeelliseksi stressata sitä ollenkaan. 

Pian minä en olekaan enää Vanhanen, ja se tulee varmasti aiheuttamaan hilpeitä hetkiä ja pientä identiteettikriisiä :D Ja joudun taas tilaa uudet kortit parin kuukauden päästä, kun just sain taas lompakon eheytettyä :D 

Kuvat: Pinterestin hääinspis-kansiosta

Kommentit

ansku (Ei varmistettu)

Ihanaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Niin on :)

Tiia (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä pakko sanoa, että yllätyin tästä postauksesta kovasti. Mulle on tullut susta jotenkin semmoinen kuva, että häiden pitäisi olla viimeisen päälle ja tiptop :D Tosi hauskaa, että otat niin rennosti! Onnea teille, ihana kun vaikutatte niin onnellisilta :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaha, mun mielestä parhaat häät ois ollu perhe ja parhaat ystävät viikon reissussa jossain aurinkoisessa ja ihanassa kohteessa. Ja häämekkokin olisi voinut olla sellainen puuvilla-hippimekko :) Mutta kyllä tämä meidän nyt suunnittelema on aika mielettömän kiva tämäkin :)

ttaa (Ei varmistettu)

Ensinnäkin onnea tosi paljon! <3 Ymmärrän sen, ettet halua tärkeimpiä/intiimeitä asioita tuoda blogiin, mutta rakastan ite häitä niin paljon että on aivan pakko toivoo jonkunlaista hääpostausta. Toki ois ihana kuulla ja nähdä kaikki valat ja yksityiskohdat, mut meen kyllä ihan fiiliksiin jo kakusta, koristeista ja kampauksista :D

Anna (Ei varmistettu)

No kyllä valat ja muut yksityiskohdat on ihan liian henkilökohtaisia :) Mä en itse aio ottaa yhtäkään kuvaa hääpäivänämme, enkä aio häistä tämän enempää blogiin kirjoittaa ennen häitä. Häiden jälkeen saatan julkaista joitakin kuvia, mutta en aio häitämme jakaa mitenkään kovin kattavasti. Ensinnäkin, koska kyseessä on itselleni niin tärkeä ja arvokas päivä ja toiseksi koska se on sitä myös miehelleni, jolle sallin sen pitämisen meidän läheisten keskinäisenä :)

Minski (Ei varmistettu)

Onnea teille häiden sekä vauvan puolesta <3 ihanaa lukea toisten onnea. Itelläni vuosi 3016 on ollut universumin paskin mutta ihanaa että saa lukea näin ihania hetkiä täältä <3 onnea!

Minski (Ei varmistettu)

Oho. Menin sitte tuhat vuotta eteenpäin:D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, naurahdin itsekin :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ihanaa, kun on paljon teitä, jotka jaksatte olla onnellisia tuntemattoman puolesta :)

Sohvi (Ei varmistettu)

Onnea tulevasta vauvasta ja häistäkin. Ihanan osuvasti sanottu tuo että oot kasvanut yli ns. häähullutuksesta, mulla on käynyt samoin. Ennen aina haaveilin isoista ja supernäyttävistä häistä ilotulituksineen ja kaikilla mausteilla.
Nyt kun oon oikeasti sellaisen ihmisen kanssa jonka kanssa haluaisin sitoutua olemaan loppuelämän niin ne itse häät onkin menettäneet merkityksensä. Just tuossa miehen kanssa puhuttiin että ehkä se onkin meidän juttu karata jonnekin Välimeren saarelle ja mennä siellä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa.

Toivon että häistänne jaat jotain blogiin koska niistä varmasti tulee upeat ja inspiroivat!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Mä en oo itse asiassa pitkään haaveillut isoista häistä ja vuosi vuodelta haave mennyt vieläkin pienemmäksi :)

Meillä oli juurikin tämä ajatus, että maistraatissa naimisiin, ja sitten ensi vuonna juhlat läheisille. Koko ajan tiedostimme, että silloin saattaa olla jo lapsi tai saatan olla raskaana. Mä kuitenkin ajattelin, että jos nyt onnistaisikin vauvahankkeessa heti, niin mentäis maistraatissa naimisiin ja pidettäs häät myöhemmin, tai mentäs myöhemmin naimisiin. Sit vasta kun tilanne oli ajankohtainen, mielet muuttui. Mies halusikin, että vauva syntyy avioliittoon ja minä en vatoin entisiä ajatuksiani halunnutkaan maistraatissa naimisiin ennen hääjuhlaa. Siinäpä sitten oltiin :D Muutoksia toiveissamme on ollut n. kuukauden välein, joten tämä vain esimerkkinä sille, että mieli voi muuttua vielä sata kertaa :D

Terhi / Muru Mou (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/murumou

Vau, lisää ihania uutisia! Teillä on kyllä ollut aivan huikea vuosi, ja ensi vuosi tuo tullessaan lisää mahtavia elämänmuutoksia. Ihania ja stressittömiä häiden loppujärjestelyjä teille!

Anna (Ei varmistettu)

No kieltämättä. Koko ajan pelottaa, että eihän tämä nyt näin ihanasti voi mennä :)

J (Ei varmistettu)

Olet välillä puhunut siitä, että et ole kovin uskonnollinen. Jos ei ole liian henk.koht. kysymys, niin mietin vain, että menettekö naimisiin kirkossa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei mennä naimisiin kirkossa. Mies ei edes kuulu kirkkoon, joten se ei ole yhtään meidän juttu. Itsekin kun kuulun sinne lähinnä sen takia, että haluan tukea kirkon toimintaa ja varsikin nuorisotoimintaa verorahoin (joo, tiedän, että olisi parempiakin tapoja), vaikken itse uskokaan :) Eikä lastammekaan kasteta kirkkoon, vaan pidämme nimijuhlat sitten. Tosin olemme päätyneet siihen, että lapselle haluamme "haltijakummit", ja toivomme, että meidän muutama rakas haluaa tällaisen kunniatehtävän. Heistä yksi kuuluu kirkkoon siltä varalta, että lapsi joskus haluaakin kasteen, niin onpahan sitten ollut syntymästä asti sellainen tärkeä aikuinen elämässään, joka voi olla virallinenkin kummi. En kiellä lapseltani uskontoa, jos hän haluaa tulevaisuudessa uskoa :) En ole enää niin uskontovastainen kuin nuorempana, vaikken itse uskokaan Raamatun Jumalaan.

Nimetön (Ei varmistettu)

Iso kiitos tuestasi Anna! :)
T: kirkon diakoni, joka tekee saattohoito työtä ja järjestää seurakunnassa toimintaa ja aterioita yksinäisille vähävaraisille vanhuksille

Sanna (Ei varmistettu)

Ihana lukea näin rentoa tekstiä häävalmisteluista. Olet mennyt suoraan siihen tärkeimpään täydellisen servettien sävyn sijaan, mikä tuntuu toisinaan olevan häiden tärkein asia. Se, että kaikki on täydellistä. Vaikka tärkein on se ihmissuhde, jonka ympärille häät järjestetään.
Jos ikinä itse vielä (toisen kerran) menen naimisiin, niin meidän juhlamme on meidän näköinen. Ei enää sitä pakollista ja perinteistä, jos ei tunnu omalta. Rennot ja mukavat juhlat, joista osaa itsekin nauttia :)
Ihania häitä teille jo näin hyvissä ajoin toivotettuna!

Anna (Ei varmistettu)

Juurikin näin :) Mä suhtaudun vähän kaikkeen silleen, että "ähh, ei väliä, me mennään naimisiin sillon, mikään ei pilaa sitä päivää" :)

Kiitoksia :)

May (Ei varmistettu)

En ollut lukenut blogia pariin viikkoon kiireiden takia ja sitten tämä pläjäys: ensin vauvauutisia ja sitten häät! En tiennyt että tuntemattoman ihmisen puolesta voi olla niin thrilled :D toivon teille niin paljon kaikkea hyvää ja ihanaa!! <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaha, aikamoinen pommi :D Ihanaa kuulla, kiitoksia paljon!<3

Johanna (Ei varmistettu)

Onnea häiden ja vauvan johdosta! <3 Miten ihanaa! Elät nyt juuri sitä elämän parasta aikaa, nauti kaikesta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, nautin varmasti joka hetkestä :)

Häiden pitää ja kuuluukin olla juuri sellaiset kuin itse haluaa. Kaasoilin parhaalle ystävälleni viime kesänä ja hyvin moneen otteeseen sain muistutella häntä, ettei ne perinteet ole pakollisia, jos niitä ei koe itselleen sopiviksi. Jos joku ottaa nokkiinsa siitä, että hääpari toteuttaa itselleen tärkeän päivän oman näköisenä, niin jääköön kotiin. En itse ehkä allekirjoittanut kaikkia morsiamen toteuttamia ratkaisuja, mutta ei minun tehtävä ollutkaan. Häät olivat ihanat ja juuri hääparin näköiset.

Kuulostaa ihanalta teidän suunnitelmat ja täällä vaan naureskelen miten alkaa näin hymyilyttää kuitenkin täysin vento vieraan ihmisen elämän muutoksista lukiessa. :)
Toivotan vain onnea kaikissa elämän onnellisissa mullistuksissa.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, olen itsekin joissakin häissä ajatellut, että itse en haluaisi näin, mutta sopii juuri sille parille. Koska kaikki olemme erilaisia :)

Kiitoksia koko sydämestäni! <3

Laura (Ei varmistettu)

Vaikuttaa tosiaan siltä, että olet löytänyt oikean miehen rinnallesi :) Onko missään vaiheessa hirvittänyt, että reilun vuoden seurustelun jälkeen vauvat ja avioliitto ovat olleet teillä tapetilla? (En tarkoita kysymystäni millään tavalla arvosteluna, vaan olen aidosti kiinnostunut erilaisista dynamiikoista parisuhteissa!) Tuliko tunne, että halun sitoutua toiseen vain tietää? Onnea vielä vauvasta ja kihlauksesta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei oikein. Musta tuntuu, että olisimme seurustelleet pidempään kuin 2,5 vuotta. Meillä oli paljon kaikkea suhteemme alussa, vaikeitakin asioita, joita jouduimme käsittelemään yhdessä ja kasvamaan suhteessammekin. En ole päivääkään meidän suhteen aikana epäillyt, että tämä ei olisi se ihminen, jonka kanssa haluan olla ikuisesti. En ole nähnytkään muita miehiä koko aikana, enkä osaisi kuvitellakaan elämääni ilman. En siis näe mitään syytä jarrutella meidän unelmiamme, vain jotta joku tietty ajanjakso täyttyisi. En osaisi kuvitella, että voisin ikinä olla kenestäkään enemmän varma elämässäni.

Vaikea sitä on kai selittää, mutta eipä suhteita voi laittaa laatikoihin ja määritellä niitä ulkoisten mittataulukoiden mukaan. Realistina toki ymmärrän, että tulevaisuutta ei voi ennustaa, ja mitä tahansa voi tapahtua. Samalla en kuitenkaan vietä tuntiakaan päivässä tuntematta elämääni onnelliseksi, rakastetuksi ja rakastavaksi :) Se riittää minulle avioliittoon ja lapsiin sitoutumiseen :)

Laura (Ei varmistettu)

Varmasti näin :) Omissa menneisyyden parisuhteissani ajatuskin avioliitosta tai lapsesta parin vuoden jälkeen on vain ahdistanut, mutta siinä lienee osittain syy siihen miksi nuo suhteet ovat lopulta päättyneet. En tiedä olisiko ahdistanut yhtään vähemmän viiden tai kymmenen vuoden päästäkään.

Ellu (Ei varmistettu)

Tässähän ei meinaa lukijakaan enää pysyä kärryillä :) Niin paljon kaikkia uusia ihania asioita on sun elämässä tapahtunut ja tapahtumassa! Hirmuisen paljon onnea vauvasta ja uudesta blogista siihen liittyen sekä häistä <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

annakaarina (Ei varmistettu)

Ooh ihania uutisia!! En käsitä miten oot pystynyt olemaan hiljaa kosinnasta ja hääsuunnitelmista jo melkein vuoden! Mä olisin haljennut tollaisen salaisuuden kanssa :D Mutta ymmärrän kyllä että kosinta on sellainen intiimi juttu mistä ei halua kirjoittaa. Mutta toivottavasti häistä saisi edes jotain sneek-peekejä! Mun mies on niin häävastainen että se haluais mennä vaan maistraatissa naimisiin, joten olen niiiiin kateellinen sulle :)

Anna (Ei varmistettu)

En näe kosintaa tai hääsuunnitelmia sellaiseksi asiaksi, jota haluan jakaa ihan hirveästi. Ystävien kanssa ollaan puhuttu Bali-häistämme jo alkuvuodesta asti, ja saan sieltä sen tarvittavan vastakaiun.

Ja hei, suunnitelmat voi muuttua! :D Mun mies halusi mennä naimisiin ensi vuonna, mutta halusi vauva tuli ajankohtaiseksi hänelle ja meille jo aiemmin. Ja minä ajattelin, että maistraattikin olisi oikein hyvä. Ykskaks oltiin molemmat ihan eri mieltä, mies halusikin olla naimisissa lapsen syntyessä ja minä en halunnutkaan maistraattiin ennen juhlia :D Kaikki voi muuttua :)

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

WAU, mä oon ihan superonnellinen, paljon paljon onnea!! Ihania uutisia täältä nyt tuleekin, ja vitsit lämmittää mieltä niin paljon, hymy korvissa lueskelen näitä! :) Ymmärrän ettei niitä intiimejä asioita halua tuoda blogiin asti, ja se on musta täysin okei. Varmasti tulee unohtumattomat häät teille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ihana! <3

Rosa (Ei varmistettu)

Mulla on käyny samoin häiden kanssa! Ensin halusin kaikki paikalle, sitten vähän vähemmän ja nyt ollaan jo sitä mieltä että voisimme karata ulkomaille ihan kaksin. Tai Helsinkiin. Olen kieltämättä vähän solmussa asian kanssa ja epäilen koko juhlan järjestämistä. Olisi ihanaa kyllä vaimoutua jo ensi vuonna!

Anna (Ei varmistettu)

Hei, se voi muuttua myös toiseen suuntaan. Mulla meni just niinku sulla, mutta tässä sitä ollaan, innosta puhkuen suunnitellaan juhlaa kaikille lähimmille ystäville, and wouldn't have it any other way :)

Kipsu (Ei varmistettu)

Oih ihanaa!

On ollut mukava lukea blogejasi raskausuutisen julkistamisen jälkeen. Sisältö on ollut syvällisempää, ja itsekin olen saanut teksteistäsi paljon enemmän irti.

Luen mielelläni hääpostauksia, jos niitä vaan haluat jakaa. Itse poden myös pienoista vauvakuumetta ja olisi ihana päästä naimisiin rakastamani miehen kanssa jnejne, niin nyt on kyllä blogien aihepiirit ainakin itseäni kiinnostavia. Ehkä sitten parin kolmen vuoden päästä voisi oma elämäntilannekkin olla eri.

Onko teillä häät miehesi kotiseuduilla Virossa vai jossain muualla? Viro voisi itseasiassa olla hääpaikkana ihan fiksu. Helsingistä Tallinnaan pääsee helposti, ja Viron sisällä etäisyydet ovat lyhkäisiä, ja kustannukset huomattavasti matalammat. Jaa toki käytännön vinkkejä, jos haluat!

Anna (Ei varmistettu)

Tosi kiva kuulla :) En tule kirjoittamaan juuri tämän enempää häistä. Ehkä bits and pieces siellä täällä, mutta muuten haluan pitää häät meidän lähipiirin välisenä häihin asti ja sitten sen jälkeen ehkä hieman jotain jakaa niistä :)

En halua kertoa häidemme viettopaikkaa :) Meille merkityksellinen paikka, joka sattui sopivasti olemaan vapaana käyttöömme :)

Sarashe (Ei varmistettu)

Kuulostaa todella hyvältä. Vaikuttaa siltä, että teille on tulossa ihanan lämminhenkinen, ja teidän näköinen juhla.
Rakkautta, rakkautta vaan.... <3 :)

Anna (Ei varmistettu)

Eikös se riitä täydellisiin häihin? :)

Sanna (Ei varmistettu)

Kuulostaa aivan ihanilta teidän suunnitelmat! Sehän se parasta on, että saa juhlia perheen ja ystävien kanssa. Jaat täällä just sen, mikä hyvältä itsestä tuntuu. Teillä on kyllä ollu ihan mieletön vuosi, eikä toi tuleva vuosi 2017 varmasti huonommaksi jää ;)

Onnea vielä tulevien häiden puolesta ja sujuvuutta loppuihin järjestelyihin! <3

Anna (Ei varmistettu)

No melkein hirvittää, kuinka on saanut kaiken, mistä on ikinä osannut unelmoidakaan ja vielä enemmän. Ihan pelottaa, että menettää vielä tärkeimmät asiat. En enää edes usko, että vuosi voisi olla ihanempi, tämä on ollut niin täydellistä :) Nyt vielä vauva potkii tätä kirjoittaessa, enkä osaisi edes tämän enempää kuvitella hyvää mieltä :)

Eve (Ei varmistettu)

Ihan ensimmäiseksi, valtavat onnittelut tulevasta vauvasta ja vanhemmuudesta :) Mä olen välillä ihan tippa linssissä lukenut näitä viimeaikaisia postauksia sekä täällä että mungobabyn puolella, jotenkin niin vahvasti välittyy teidän onni tänne ruudun toiselle puolelle. Toisekseen onnittelut tulevalle avioparille, oon ihan valtavan onnellinen sun ja teidän puolesta. Niin ihanaa lukea tällaisia uutisia!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ihanaa, että elätte tätä innoissanne mukana :)

Siljaa (Ei varmistettu)

Paljon onnea teille! Tosiaankin on 2016 ollut varmasti mahtava vuosi teille. Ihanaa kuulla miten onnellinen oot ja että vihdoin jaat sen meidän lukijoidenkin kesken! Halusin kuitenkin sanoa että on toisaalta tosi harmi kun et oo pystynyt/halunnut jakaa näitä ihania asioita lukijoille aiemmin. Vauva on eri asia, mutta ois ollu niin ihanaa lukea hääpostauksia tms ja haaveilla sun kanssa. Nyt tuntuu vähän että häät skipataan blogin osalta kokonaan vaikka niistä ois just ollu ihanaa lukea. Mutta no ei oo liian myöhästä, eli siis hääaiheisia postauksia toivoisin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy muistaa, että häät eivät ole vain minun, vaan myös mieheni :) Meidän molempien toiveena on se, että ne on todella intiimit, meidän rakkaimpien kesken järjestetyt juhlat, joissa ei ole tuntemattomia tai puolituttuja. Ei oikeita, eikä virtuaalipuolituttuja. Siksi häistä en aio tämän enempää kirjoittaa, ehkä jälkeenpäin jotakin pieniä paloja sitten näytän :)

Laura (Ei varmistettu) http://hamilaura.blogspot.nl/

Onnea vauvasta ja häistä! Häät varsinkin ovat itselleni ajankohtainen aihe (elokuussa 2017 menossa naimisiin kanadalaisen miehen kanssa Helsingissä) ja vauvakin toivottavasti muutaman vuoden sisällä, eli näistä olisi mukava lukea enemmänkin :) Mä en koskaan ole nuorempana haaveillut häistä, mutta ai että on ollut ihanaa nyt järkkäillä näitä juhlia kaikille rakkaille! Rennosti täälläkin, ei niin onnellista ja rakkaudentäyteistä päivää kuitenkaan ihan äkkiä pilata vaikka puolet suunnitelmista menisi aivan metsään :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja onnea teillekin! <3 Häistä en varmaankaan ennen häitä sen kummemmin kirjoittele, mutta ehkä jälkeenpäin hieman availen kuvien ja fiilisten muodossa. Katsotaan sitä sitten. Nyt en halua niistä kirjoitella, ne on mun ja miehen rakkauden juhla ja haluan kokea sen ensin ihan vain meidän ja läheistemme välisenä :)

Luisa (Ei varmistettu)

Haha niinpä niin :D onnea ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Pages

Kommentoi