Weekend through my phone

Mungolife

Heipsan ja ihanaa sunnuntaita rakkaat lukijat! Meikäläinen on taas Kuopio-Helsinki välillä tien päällä, isin kyydissä kulkemassa kohti Helsinkiä. Alkuviikolle on kasaantunut kovasti työpalavereja, kun en ole pitkään aikaan ollut arkena Helsingissä ja olisi vaikka mitä, mistä pitäisi istua alas. Benji tuhisee takapenkillä, kun otin karvakorvan leikkimään Jedin kanssa näiksi päiviksi, että mies pääsee keskittymään remppaamiseen eikä Benille keräänny tylsiä päiviä yksikseen kotona. Asuntoprojekti on edennyt vauhdikkaasti viikonloppuna, ja mun elämään ei hirveesti muuta ole mahtunut viime päivinä. Laitoin jo hieman Instagramiin pientä muutosvilautusta makkaristamme, joka on tuon kollaasin oikeassa alakulmassa. Meillähän on sikäli onnellinen tilanne, että kämppä on 2010-luvulta, joten se on melko uusi. Valitettavasti suurin osa pintavalinnoista vaan oli kaikkea muuta kuin meidän makumme mukaisia, joten aika paljon menee silti uusiksi. Meikäläinen on vastuussa struuktuuriseinistä, pihasta ja tavaroiden pakkaamisesta ja purkamisesta :D Kaikki muu on miehen showta. Ja mieshän on oikeesti ihan fiiliksissä, hän rakastaa kaikkea nikkarointia ja remontointia.

Vähän on ehkä syyllinen olo, kun jätin hänet nyt yksin tuonne kolmeksi päiväksi, enkä ole edes seurana tai ruoanlaittajana mukana, mutta toisaalta, saanpahan työjuttuja ruksittua pois listalta ja samalla varmistettua, että heinäkuun loppu voidaan lomailla kaikessa rauhassa :)

Oon yllättynyt, ettei vielä ole tullut eroa. Yleensä kai remontit ja talonrakennukset sun muut on niitä hetkiä, jotka aiheuttaa "pientä" eripuraa pariskuntien välille. Joku tutkija oli joskus sitä mieltä, että jokaisen pariskunnan pitäisi kasata yksi IKEAn huonekalu yhdessä. Että se kasaamishetki kertoo paljon suhteesta. IKEA-kokemuksia suhteen ajalta on, ja ne on menny sangen mukavasti. Siltikin olen yllättynyt, että tässä ollaan menty hyvässä hengessä ja sen kummemmin tappelematta, vaikka normaalisti saadaan riita aikaiseksi ihan mistä tahansa. Oon aika ylpeä meistä.

Vielä viikon verran remonttia, jonka jälkeen voikin jo siirtää tavarat uuteen kotiin ja palkita itsentä Ilosaarirockilla ja Maltalla. Can't wait. Muiden joratessa Ruisrockin helteessä meikäläinen pyöri about tuon näköisenä koko viikonlopun. No, ei ees haittaa, sillä Ruisrockin artistikattaus tänä vuonna ei ollut mua hirveesti liikuttava. Ilosaaren Volbeatia en kyllä missaisi mistään hinnasta. Muutenkin ihanaa saada tää muutto vauhdikkaasti valmiiksi, niin miehen kesäloman voikin sitten nauttia reissussa ja läheisten kanssa.

Mun puhelimen kautta katsottuna viikinloppuni näytti aikas tylsältä ja sotkuiselta. Ja se on itse asiassa aika rehellinen kuvaus viikonlopusta. Olleen vedetty puolille öille remppaa, syöty ja menty nukkumaan ja aamulla pikaisen aamupalan jälkeen jatkettu. Yksi kaunis hetki viikonlopussamma oli. Kun lähdimme asunnolta toissailtana, oli auringonlasku aikamoisen kaunis ja päätimme ajaa Saaristokaupungin sillalle katsomaan vaaleanpunaiseksi värjäytyvää taivasta.

Nyt kohti Helsinkiä ja kannustamaan Portugalia Euroopan mestariksi nuorimman siskoni ja ystävieni kanssa. Jos ehdimme pk-seudulle ennen finaalia siis :D

Ihanan aurinkoista sunnuntai-iltaa ja ihanaa alkavaa viikkoa!

(Psst! Lisäsin yläpalkkiin kategorian House Makeover, jonka alle nämä kaikki remppapostaukset jatkossa menevät :)

Kommentit

H (Ei varmistettu)

Ai että miten nätisti sointuu yhteen nuo lattia ja seinä, hyvältä näyttää!! :)

Jennpu (Ei varmistettu)

Näyttääpä kivalta! Mut mua pisti silmään enemmän se, kuinka upeelta mimmi näyttää ilman meikkiä. Siis wau. Ihan mielettömässä kuosissa sun iho. Oon niin kateellinen mun tyhmän aikuisiän akneni kanssa. :D

Heidi (Ei varmistettu)

Oottepas te olleet reippaita! Itsekin olen huomannut, että parisuhteessa riitoja voi saada aikaan mitä ihmeellisimmistä asioista (meillä tuli kunnon matsi tomaateista), mutta vaikeammat asiat sujuvatkin täydessä harmoniassa. Ja vau toi sun iho!

indeed (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten ihana toi postauksen viimeinen kuva! Ei uskoisi kännykällä otetuksi!

Luulen, että tän on moni muukin jo sanonut, mutta oottelen kieli pitkällä mahdollisia ennen-jälkeen -kuvia teidän uudesta kämpästä. :D Musta on aina ihana nähdä, mitä kaikkea voi itse saada aikaan ja miten paljon yleisilme muuttuu välillä ihan pienilläkin ratkaisuilla.

Kommentoi