"Went the distance now I'm back on my feet / Just a man and his will to survive"

Mungolife

TIIKERIYSTÄVÄNI KENZO. Synttäripäivän kuvissa ja jo aiemmin Instagramin puolella on vilahtanut tuo uusi tiikeripaitani Kenzolta. Tästähän kyselin silloin teidänkin mielipidettä, ja selkeä enemmistö kannatti meleerattua harmaata mustan sijaan. Itsekin päädyin tähän yksilöön; tässä yhdistyi mun mielestä vähän freeshimpi väri ja paremmin esille tuleva kuvio. Musta oli loppujen lopuksi jotenkin vähän synkkä mielestäni, joskin mahdollisesti joku tiikeripää kaapistani löytyy myös mustana. Tosin ei kollarimuodossa. No, näette sen varmasti pian :) Olen kuitenkin nyt ihastunut tähän harmaaseen kollariini. Harmaat kollarit alkaa varmaan kohta olla jo out, mutta itse olen lämmennyt niille hitaasti. Ehkä tilanne vaati sitä, että löysin oikean. Tää vähän sateisena alkanut syksy on myös todistanut, että paita kestää rankkasateenkin, vaikka muu olemus ja tukka saa uutta uskoa aina niillä hetkillä. Sateenvarjon mukana kantaminen on täysin yliarvostettua.

Kollarin ympärille kokoamani yhdistelmä on hyvinkin simppeli ja tavallinen. Mustat vahatut farkut, gladiaattorikorkkarit vuodelta ennen nakkisotaa ja Chanel toimii oikein hyvin tämän tiikeripään kaverina ja arkipäivän perusasuna.

En oikein pysty nyt keskittymään postauksen kirjoittamiseen tai asun miettimiseen, kun mielen päällä on hirveesti asioita. Oon tässä koko kevään ja kesän paininut erinäisten terveydellisten ongelmien kanssa ja vihdoin tuntuu, että niihin alkaa olla vastaus käsillä. Ehkä. Mahdollisesti. Tai olen lukenut liikaa tieteellisiä julkaisuja ja keksinyt itselleni varmaksi ongelman, joka on yhtä todennäköinen kuin sammakolle vesirokko. En kyllä tiedä onko sammakoilla vesirokkoa. Haluan ja aion kirjoittaa kaikesta tästä, mutta vasta sitten siinä vaiheessa kun on jotain kerrottavaa, kun on joku ratkaisu asiaan. Tässä on kuitenkin mennyt kuukausia niin, että oma terveys on ollut vähän erikoisissa kantimissa, ja olen saanut olla ihan tarpeeksi huolissani. Kyse nyt ei ole mistään kuolemanvakavasta missään nimessä, mutta olen kyllä poikkeuksellisen iloinen nyt siitä, kun mysteeri alkaa selviämään :) No palataan siihen joka tapauksessa syksymmällä, kun tiedän enemmän.

Eikä tuosta asusta nyt ole paljon kerrottavaakaan, kun on niin arkisen tavallinen :) Kertokaa mitä te tykkäätte siitä? :)

Mä syöksyn nyt nukkumaan, koska huomenna taksi kurvaa pihaan klo 7.00 ja suunnaksi tulee Göteborg ja Nelly.comin päämaja, mutta siitä lisää huomenna :)

Kommentit

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Näytät kauniilta kuten aina, kiva "perusasu"! :) Ikävä juttu nuo terveydelliset ongelmat, toivottavasti vastaus löytyisi pian. Epätietoisuudessa on ikävä elää.. Hauskaa reissua Göteborgiin, aivan ihana paikka! Ehditkö yhtään kierrellä kaupungilla?

Ps. Koiranomistajan elämää olla hereillä tähän aikaan 3.30, heräsin äänekkääseen rapsutukseen, joka kohdistui tötterösuojan (kastraatio) sisällä olevaan päähän. Jouduinpa sitten keskellä yötä poistamaan ison punkin koiran korvasta, ja voit arvata kuinka paljon nukuttaa nyt.

Anna (Ei varmistettu)

Ei valitettavasti hirveesti ollut aikaa kiertelyyn, mutta oikein kiva reissu oli silti :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Hui kamala! Toivottavasti kaikki on nyt kuitenkin hyvin ja terveys-mysteeri alkaa ratketa! Asu on simppeli mutta ihana, ja oikea valinta mielestäni tuo harmaa versio tiikeri kollarista :) Hauskaa reissua!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) Ja ehdottomasti on! :)

Toi asu on pööfekt! :)
Ps. Millon arvot pidennysten-voittajan? Vai ooks jo arponu ja oonko vaan missannu sen? :D

Keep up the good work, Anna! :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks! Olen arponut joo :)

Veronica (Ei varmistettu)

Voimia terveysongelmien selvittämiseen! Itse niiden kanssa vuosia kamppailleena välillä on tuntunut ettei mikään auta. Loppujen lopuksi ruokavalion muutos auttoi eikä lääkärit suostu vieläkään sitä myöntämään. Pistänyt muutaman kerran turhauttamaan.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! Ja joo, nyt saattaa ollakin hyvin simppeli selitys kaikille ongelmille, toivotaan näin! :)

RK (Ei varmistettu)

Moikka, mistä olet tämän paidan ostanut?

Anna (Ei varmistettu)

Saksasta tilasin sen :)

Anni (Ei varmistettu)

Ihana asu, vaikka onkin niin "basic" niin saat sen näyttämään super luxilta :) sun hiusten väri on myös uskomattoman ihana! Harmi kun asun n 100 metrin päässä Kenzon liikkeestä, pakko varmaan kipaista hakemassa jokin samantyylinen paita sieltä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, apua, tosi pelottava lokaatio sanoisinko :D

Nasu (Ei varmistettu) http://nasseigoteborg.blogspot.fi/

Oi, Göteborg on yksi maailman ihanimpia kaupunkeja! (saatan olla vähän puolueellinen kun olin siellä vaihdossa..) Nauttikaa:)

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä tosi kiva kaupunki :)

Dee (Ei varmistettu)

Tuo college on upea! Pitääkö paikkaansa että niissä koot on pieniä?

Anna (Ei varmistettu)

Pitää mun mielestä :) Mulla on tosta L, ja ei oo musta yhtään liian iso :)

En muista nimimerkkejäni (Ei varmistettu)

Näytät tosi upeelta!!! Ihania kuvia susta ja todella laadukkaita kaiken lisäksi. Yksinkertaisuudessaan tosi kiva asu! Tykkään myös tosta loivemmasta kiharasta hiuksissa, nyt vasta kiinnitin huomiota miten piiitkät muuten ovat, ainakin omassa mittakaavassani. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, nyt alkaa toi päällitukka kasvaa sen verran, että saa pidettyä suorempana ilman ett näyttää hölmöltä :)

Maria (Ei varmistettu)

Moi! Anteeksi tää tosi hassu ja random kysymys.. Mutta mistä oot hankkinut sen sun jätti pupupehmolelun:DDDD?! Minä tahtooooooo:D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, ei yhtään hassu kysymys :D Se on Zara Homesta :)

Alina (Ei varmistettu)

Voijh Anna ja siun hiukset! En ehkä kestä. Aivan täydelliset. Miten saat niistä noin rennon ja "helpon" näköiset. Raja suoran ja kiharan välillä on itselleni mission impossible tehdä noin smoothisti. Olisiko sinulla jotain kikkakolmosta tähän? Kaikkein parasta olisi jokin hiuspostaus (video?). Tiedän että olet tehnyt niitä ennenkin, mutta jokin päivitetty versio? :)
Ps. Onko sinulla jotain alltiime favorite hiustuotetta mikä saa hiuksesi pysymään noin lähes koko päivän? Tai esimerkiksi hyvää lämpösuojaa? :) Itse ostan aina vain Prisman hyllyltä jotain, ksoka en tiedä mikä olisi erityisen hyvä.

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, sade avitti tuossa rentoudessa kun avasi vähän kiharoita :D Mä käytän tukkaan oikeestaan vaan Label M.n proteiinirasvaa ja Masterpiecea kiinnitykseen :) Suosittelen ylipäätään lämpimästi Label M:n tuotteita. Masterpiece poislukien kaikki mun käyttämät tuotteet on Labelilta :)

Annica (Ei varmistettu)

Hei olen ajatellut tuon Kenzon collegen tilaamista ja ajattelin vielä nyt varmistaa että tuntuuko ko. kollari laadukkaalta (varmaan hirveän montaa kertaa ei ole ehtinyt vielä käytössä olla mutta kuitenkin)? :)
Ainakin näin nyt olettaisi, mutta toisinaan joissain tuotteissa on sitä "brändilisää" mikä ei taas näy vaatteen laadussa mitenkään kummemmin.

Anna (Ei varmistettu)

TODELLAKIN tuntuu!! :) Ja siis oon mä tota sen verran monta kertaa pitänyt, että voin kyllä sanoa, että on hiton hyvä päällä ja tosi hyvänlaatuinen vaate kaikin puolin :)

Ihanaa nähdä välillä tälläistä "arkista ja tavallista". Kaikki sun postaamat asukuvat on aina niin mielettömän upeita. Ei se ettei tämä olisi upea, mutta huomattavasti arkisemmalla tasolla. Tykkään tyylistäsi todella paljon. Et pelkää näyttää upealta.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, ja eiköhän näitä tässä ala olla enemmän syksyn iskiessä päälle :)

Auringonkukka

Hei Anna! Mä olin "lääkärikierteessä" vuosia, vuosia ja vihdoinkin diagnoosi on selvillä. Järkytys aluksi, mutta pikku hiljaa, pienin askelein eteenpäin. En mä enää ikinä pääse siihen kuntoon kuin vuosia sitten olin, mutta ihanaa kun edes voin vähän paremmin kuin puoli vuotta sitten. Toivottavasti sullekki löytyy oikea diagnoosi ja saat terveytesi takaisin <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, nyt on aika optimistiset ajatukset onneksi :)

sonja (Ei varmistettu)

mistä ostit tuon paidan? :) aivan ihana!

Anna (Ei varmistettu)

Tilasin Saksasta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä on aika hyvä fiilis, kun alkaa näkymään vihdoin syyn löytyminen horisontissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

meow (Ei varmistettu)

Oon aivan rakastunut tuohon paitaan, ihanan näköinen! :) Tykkään tästä asusta muutenkin.

Tsemppiä terveysongelmien kanssa, toivottavasti kaikki selviää parhain päin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja varmasti tämä tästä vielä iloksi muuttuu ;:)

Doll De Vil (Ei varmistettu) http://xoxonukke.blogspot.com

täydellinen asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi