We're on a boat!!

Mungolife

*Matka Bodrumiin toteutettu Turkin kulttuuri- ja turistiministeriön kutsumana* 

On päiviä, jolloin mä kiittelen kyllä kaikkia ylempiä voimia siitä, miten mahtavaa mun työ on. Bodrumissa jokainen päivä oli sellainen, mutta erityisesti meidän veneretkemme Bodrumista saaristoa katsomaan oli aika lailla mitä täydelliseltä päivältä voi toivoa :) Meidän oli tarkoitus mennä sellaisella turistibotskilla sightseeing-matkalle saaristoon, mutta erinäisen säätämisen jälkeen myöhästyimme paatista. Oppaamme tarjottua yksityistä reittiä, olimme kaikki innoissamme, mutta emme ehkä edes itse osanneet odottaa yhtä upeaa päivää. Kiertelimme Bodrumin edustalla, nautimme aivan huikeista maisemista, auringosta ja meren kauneudesta.

Kun makasimme purjeveneemme kannella sanoin jossakin vaiheessa ääneen, että enpä oikeen tiedä, miten se tilanne voisi enää parempi olla.

Ja heti perään kuuluu jostain kaukaa "ice cream?".

Kyllä kelpasi!! Poikaraukkaa vähän nauratti kun laivan kannelta seitsemän aikuista naista kiljuu "yes yes" hihkuu ja hyppii ympäriinsä.

Titanicia sai leikkiä privaatilla veneellä minkä sielu sieti... Vesi ei ehkä ihan lämpimintä ollut, mutta ihanaa oli heittää kunnolla talviturkki, ja hypätä vähän suolaveteen pulikoimaan :)

Maisemat oli upeita, ja vesi ihan tyrmäävän kaunista ja puhdasta!

Henkilökuntana laivalla oli kaksi sympaattista vanhempaa herrasmiestä, jotka pitivät meistä huolta, ja kokkasivat meille vielä lounaankin :)

Ja sehän maistui :D

Oppaamme kertoi, että tällaisen pienemmän laivan vuokraaminen maksaa n. 300 euroa päivältä, ja siihen kuuluu henkilökunta. Isompia veneitä voi vuokrata noin 1000 euron hintaan. Olin yllättynyt siitä, miten edullista tuo hupi loppujen lopuksi on; voisin nimittäin kuvitella, että tuollainen päivä merellä hyvällä ystäväporukalla olisi aika ikimuistettava! Onneksi nämä blogitytötkin olivat suurimmaksi osin kavereita jo ennen reissua, joten meilläkin oli kieltämättä aivan mieletöntä!

Ihana päivä!

Erityiskiitos Bodex Travelille, joka piti meistä ihan mielettömän hyvää huolta, ja joka tarjosi meille upeita elämyksiä reissussa! Ehdottomasti suosittelen kaikille tuota matkanjärjestäjää, jos haluaa lomastaan ikimuistoisen :) 

Kommentit

ihanan lämpösen näkösiä kuvia, oijoi. tulee ihan epätoivoseksi tän suomen sään suhteen :(

Anna (Ei varmistettu)

No äläpä! Voisi jo se kesä alkaa :/

emmelemzi
Emmelemzi

Oli varmaan aivan ihanaa :D Kyllä kelpais

Anna (Ei varmistettu)

Oli kyllä <3

Lotta (Ei varmistettu) http://notallthosewho.blogspot.com

Ihan mahtavia kuvia sinusta! Upee asu ja niin ihanat maisemat. Parhautta! Mielelläänhän tuota itekkin lähtis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Oh great pics! :) I love your bikini! :) Such a bright color. Perfect for tanned skin.

Anna (Ei varmistettu)

Thanks, I love them too :)

Ansku in Ireland (Ei varmistettu)

Hejsan! Ollaan potentiaalisesti matkaamassa bodrumiin syyskuussa joten kiitos vaan inspiraatiokuvista ja vinkeistä! Millainen hintataso siellä oli ruokien ja juomien suhteen? Lomaa odotellessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) No siis, siellä on edullisempaa kuin Suomessa / Briteissä, muttei mitenkään riistohalpaa :)

Ninu (Ei varmistettu)

Minkä kokoinen sulla on noissa laseissa toi linssi ? Pähkäilen largen ja mediumin välillä.. :)

Anna (Ei varmistettu)

Taitaa olla Medium :) En ole ihan varma :)

Michaela (CZ ) (Ei varmistettu)

OMG! These photos are so beautiful, nice, amazing... are so professional! :) U re really great a photographer. I like your photos so much

Anna (Ei varmistettu)

Awww, thanks so much <3

Erika (Ei varmistettu)

Ihanan kesäisiä kuvia! Noi sun bikinit on tosi kivan näköset, mistähän ne on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on TopShopista :)

Kommentoi