"We're livin' on the edge of our dreams"

Mungolife

Iltapäivää ihanaiset!

Oon tänään koko päivän sammutellut pieniä tulipaloja mun elämässäni, ja nyt kun pääsin koneen äärelle, havahduin siihen, että meikäläinen ihan oikeesti varmaan tarttis jonkun personal assarin. Jonka ainoa tehtävä olisi hakata mua päähän jollain kepillä ja muistutella mua kaikista asioista, mitä en oo muistanut tai ehtinyt tekemään.

Löysin tässä muuten koneelta myös kansion, jossa on ihan randomit viidet asukuvat. Sepäs kiva. Kaukana on se blogin elämä, jollon päivän asut tuli samana päivänä, jos niitä löytää parin kuukauden takaa kansiossa. Valmiita kuvia, joissa on peräti oikein kiva asukin.

Good afternoon my darlings! 

I've been putting down some small fires in my life this whole morning, and realised I really need a PA. Someone to hit me on the head periodically and telling me what I need to do and when. For example today I found a folder with five outfit photos in it on my laptop. Oh well, better late than never I guess :D

Onko se aikuisuutta, jos on vaan niin pirun kiireinen koko ajan, että tietokoneen järjestäminen ajan tasalle on vain jokapäiväinen unelma? Ja älkää ees kysykö, en tiedä mihin nää muutama päivä on menneet. Kai jonkun sortin sosiaalisen elämän ylläpitoon. Perjantai meni koomassa. Lauantaina kävin lounaalla ihanan koulukaverin kanssa ja pyörin hoitamassa asioita ja tekemässä töitä. Eilinen meni töitä tehden, ja illalla kävin leffassa ja illallisella. Äsken aloitin postauksen sanoilla "huomenta!", kunnes tajusin, että kello on Suomessa 17.22 kun tätä aloin kirjoittamaan. Jahas.

I guess it's part of being grown-up that one of my dreams at the moment, is have enough time to go through my laptop. I have been se busy these few days, that I actually started this post with the word "morning", until I realised it's like 5 pm in Finland . Not my strongest moment :D

Oon tässä myös täytellyt kalenteria ahkerasti viime päivinä. Viikonlopuksi on tulossa yksi kaveri käymään neljäksi päiväksi, ensi viikon ke suuntaan työmatkalle (tästä lisää huomenna jee!) viideksi päiväksi ja sitten onkin muutto, joka pitäisi handlata samaan aikaan ku Halloween-juhlinnat täällä ja viikonloppuvierailu työasioissa Helsingissä. Ei naurattane tää loppukuukausi ihan hirveesti noin niinku ajanhallinnan kannalta :D Siksi päätin, etten ehkä tähän väliin tunge toiveviikkoa blogiin, koska en yksinkertaisesti pysty antamaan sille ihan kaikkeani.

I've been filling up my calendar a lot lately, and it's starting to look like a crazy end of the month. I'm going for five days to a work trip. Also I have to travel twice to Finland early next month and have to move flats, so it won't be the easiest month of my life :D

Asukuvatuksina on asu, jota oon pitänyt aika paljon tänä syksynä eri muodoissa. Nämä ko. kuvat on vielä Suomesta, juuri ennen lähtöäni, kun vielä tarkeni paljain säärin ja korkkareilla liikenteessä. Samaa asua on näkynyt päälläni viimeksi mustilla sukkahousuissa ja mustilla saappailla, ja toimii oikein hyivin myös niin :)

This outfit I've actually worn recently with stockings and boots, but these photos are from Helsinki, when it was still warm enough to have heels and shorts :)

Kaiken kaikkiaan kun on kaksi asiaa, jotka on omissa kategorioissaan mun ehdottomia suosikkeja vaatekaapistani, niin ei ihmekään, että niitä tulee pidettyä. Nuo tekonahkashortsit ONLYsta oli niin näppärä löytö! Oon innokkaasti käyttänyt niitä viime aikoina. Talvella ja syksyllä tykkään usein sukkahousut + shortsit yhdistelmästä, mutta se toimii mun mielestä oikeestaan vaan tummien shortsien kanssa. Ja ennen kaikkea yhdistelmä, jossa on mustat läpikuultavat sukkikset ja nahkashortsit on musta kauheen viehättävä. Vielä kun sitä sotkee pehmeillä neuloksilla ja mokkapinnalla lisäksi, niin on kyllä visuaalisesti mun mielestä erinomainen yhdistelmä.

I love those PU leather shorts I got from ONLY earlier this autumn. They're perfect now with stockings and boots, but still look great with bare legs. I really like the idea of leather shorts with stockings and some knitted shirt to give different textures to the outfit :)

Tuo röyhelöolkapäinen bleiseri on sellainen, joka on aina jakanut mielipiteitä blogissa. Ikäähän tuolla on jo yli 3 vuotta, ja olen sen löytänyt aikanaan Lontoon Camden Townista. Itse tykkään tuosta bleiseristä aivan valtavasti. Onhan se vähän jännä, mutta juuri tarpeeksi outo ollakseen täysin mun makuani. Jotenki sirkusviboja tuosta on aina mulle tullut, ja se on kyllä vuodesta toiseen ja maasta toiseen matkustanut mukanani, joten on se jollakin tapaa erityiinen selvästikin :)

This blazer with a ruffled shoulder is something I got years ago. It's actually from London, Camden Town Market, and I still like it very much. I know it always divides peoples opinions, which is quite understandable, it is quirky I have to admit. It reminds me of circus and happy moments, and I have had it with me every time I move, so I guess there's something special about it, since I've never felt like selling it.

    • Paitapusero / shirt, Mango
    • Shortsit / shorts, ONLY
    • Korkkarit / heels, Tony Bianco
    • Laukku / bag, Chanel
    • Kaulahuivi / scarf, GANT

Ja kokonaisuuden kruunaa tietenkin kaikkien aikojen suosikkipaitapuseroni, Mangon ryppyyntymätön waterfall-kauluksinen ihanuus, joka näyttää erinomaiselta kaiken kanssa :)

And to make it all work together, my favourite white shirt, the wrinklefree beauty from Mango :)

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? :) 

What do you think of this outfit my dear ones? :)

Ja koska tossa otsikossa on mun uusin superpopituksessa oleva biisi, niin pakko jakaa tää teidän kanssa!

Recklessin keikalta käteen jäi sata kuvaa, joista laitan muutaman huomenna tänne, mutta ennen kaikkea sieltä jäi päähän soimaan biisi, jota en aiemmin ollut kuullut.. Noin 43 soittokerta menossa, ja edelleenkin mulla nousee ihan karvat pystyyn tän biisin fiilikselle. Kuunnelkaa, jos haluatte unelmoivan hyvän mielen ja ajatuksen, että kaikki menee ihanasti. Maanantaihin todella hyvä olo yhdellä biisillä.

Kommentit

Veronika (Ei varmistettu)

Näytät näissä kuvissa todella sievältä ja asu on kiva :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Wow, one of my autumn favs so far <3 you're one of my biggest inspirations. Thank you so much for that!

Anna (Ei varmistettu)

Ohh, so nice to hear, thanks so much :)

Elisa (Ei varmistettu)

Anna, sun juttuja on mahtava lukea ja vuoden tätä blogia seuranneena täytyy sanoa, että sä olet aivan mieletön tyyppi! Sun tyyli kirjoittaa ja sun mielipiteet ja niiden kertominen ilman mietintää siitä, mitä lukijat sanoo, on parasta! Jatka samaan malliin:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

Henni (Ei varmistettu)

Tuo röyhelöinenhän on aivan ihana :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos, niin minustakin :)

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://ijustwannashop.blogspot.com

rakastuin noihin shortseihin!! kumpa tässä ite laihtuisi sopiviin mittoihin ja etsisi itselleen täydelliset nahkashortsit sekä housut :)

xoxo,Anna

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla ja onnea etsintään! :)

sara (Ei varmistettu)

Voi Anna, sä oot niin järjettömän kaunis. Ja toi asu on aivan täydellinen. Nää kuvat tuo jotenkin susta kaikki parhaimmat puolet esille. Tsemppiä ja positiivista asennetta kiireiden keskelle :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) Tosi kiva kuulla :)

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi/

Tosi ihana asu taas! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Aivan ihana toi uusi "profiilikuva"! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Oi! Nyt iski asu ja lujaa :) Varsinkin bleiseri ja tuo valkoinen paita on ihania!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Vitsi mikä asu, varmaan lempparein sun asuista nyt hetkeen! :) jotenki sopii vaan kaikki niiiiiiin hyvin yhteen. Toi bleiseriki kaikessa erikoisuudessaan toimii tossa asussa loistavasti!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla <3

laura (Ei varmistettu)

Makee asu! ja toi jakku on upee!
Ootko julkaissut sen hääpostuksen, onko multa mennyt ihan ohi? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) En oo tehnyt vielä. Tulee pian :)

anni (Ei varmistettu)

tosi kiva asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anzq (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu taas jälleen kerran! :) Rakastuin varsinkin tuohon paitaan, voisitko kertoa onko se tämä:
http://shop.mango.com/FI/p0/mango/clothing/cowl-neck-flowy-blouse/?id=11025501_10&n=1&s=prendas.tops&ident=0__0_0_1381779305112

Lähtee järki omaan Zaran valkoiseen kauluspaitaan, joka on heti silittämisen ihanasti uudelleen rypyssä, joten "ryppyyntymätön" kuulostaa aika taivaalliselta... :D

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo toi itse asiassa. Ton näin juuri liikkeessä vähän aikaa sitten, ja toi on ihan eri matskua :/ Vaikka sama malli siis :)

lion (Ei varmistettu)

Jos niitä asukuvia löytyy "jonosta" hirveästi, niin ei mua ainakaan lukijana haittais vaikka tulis viikon asut tai loppukesän asuja. :) Jos siis harmittaa, että niitä roikkuu kansioissa eikä blogi tunnu olevan niin ajankohtainen. Laittamalla useamman samaan sais vähän otettua kiinni, ja useamman asun postaukset vois olla kivaakin vaihtelua.

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, ei huono idea :)

Mä en tiedä onko tää sun blogisi saanut sen aikaan mutta ainakin joltain osin vaikuttanut siihen asiaan että oon ruvennut enemmän käyttämään nettikauppoja, erityisesti vaatenettikauppoja. Olen äitiyslomalla ollut jo vuoden ja harvoin sitä jaksaa tai pääsee mihkään shoppailemaan ja rahaakin palaa enempi tohon pikkuiseen tyyppiin niin oon löytänyt nuo nettikaupat tänä vuonna:) tosi kätevää!:) ihana toi huivi ja onnistunut asu jälleen kerran:)) me like <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja mä käytän itekin nykyään paljon enemmän nettikauppoja :) Paljon helpompaa ja selkeempää usein :D

Susanna (Ei varmistettu) http://trustmeilie.blogspot.fi/

Ah että toi Chanelin laukku on ihana, niin klassikko! Pakko laittaa omallekkin ostoslistalle, mutta mua kiehtos se joko sinisenä tai punasena. En vaan tiiä mistä noita Suomesta löytäis. Joskus kyllä tuntuu, että asun ihan väärässä maassa.. : D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tää Lontoossa asuminen on kyllä paljon kivempaa :D Mutta suosittelen miettimään tuota värivalintaa. Tuo on niin kallis hankinta, että voisi olla ehkä parempi klassisemmassa värissä? :)

Marjo (Ei varmistettu)

Oon kuullu tän biisin jo monta kertaa radios ja aina miettiny, että mikähän tää on ku nii hyvä. No joku aika sit radios oikei esiteltiin bändi ja Recklessihän se :D On kyl säväyttävä!

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään hurjasti!

silja (Ei varmistettu)

millon laitat niitä sun kaverin hääkuvia tänne? kun viime viikolla jo lupailit ja olis ihana katella hääkuvia, ku ne on aina niin ihania :)

Anna (Ei varmistettu)

Näihin on aina sama vastaus :) Sitten kun laitan. Mä tarvitsen ensin luvan mun ystävältä niihin kuviin ja halusin heidän ensin lähettävän kuvat heidän läheisilleen, ennen kun ne on julkisesti esillä.

Laura (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa oisko noita shortseja vielä jossain myynnissä? :)

Anna (Ei varmistettu)

En yhtään osaa sanoa :/

Katrinsessa (Ei varmistettu)

Jakku on upea, ja koska neiti kantaa sen hyvin, se on vielä upeampi.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Lise (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu ja tuo uusi profiilikuvasi!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Marjo (Ei varmistettu) http://forever-day.blogspot.fi/

Hei, ihana uusi ulkoasu ja noi kuvat on aina niin onnistuneita! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Kommentoi