What's in my bag

Mungolife

Heissan!

Tätä multa aina kysellään aika paljon, joten kuvailin vähän sitä, mitä kaikkea raijaan mukanani joka päivä :)

I always get asked to do a "what's in my bag" -post, so here it is :)

 

Näyttääpä tylsältä kun noi kattoo, ku tuntuu, että kaikilla muilla on jotain söpöi detskui hirveesti, ja mulla on vaan jotain oikeesti tarpeellisia juttuja :D Tai no monen noista tarpeellisuudesta voipi olla montaa mieltä.

Looks very boring, I just carry around stuff I need, and it's not a cuteness overdose, it's more or less just bunch of boring stuff :D

 

Mitä sieltä siis löytyy :) Mulla on aina mukana lompakko (LV joku pienin malli) ja kävärikotelo (tylsästi musta nahkainen), jotka on onneks aika pieniä, että tilaa ne ei vie. Passikoteloki on viime aikoina kulkenu ahkerasti mukana, en tiedä miks, se on vaan jääny aina laukkuun. iPad on yleensä se mitä kannan mukana, jos en oo tekemässä töitä, eli kun läppäri on himassa. Mukana kulkee myös yleensä paperikalenteri, vaikka kaiken laitan yleensä kännykän muistiin :) Nyt tosin tilasin jo uuden kalenterin, 13/14, jonka hain jo postistakin, ja se on tosta puolikkaan kokonen ja konjakkinen. Love it. Ordning & redan kalenterit on parhaita!

Arskat on must, aina yhet reiskoista mukana. Meikeistä kannan mukana yleensä tota Cliniquen peruspuuteria, siltä varalta, että naama alkaa kiiltämään, ja sitten on mukana huulipuna ja kiilto. Järkkäriä en yleensä jaksa kantaa mukana, tai ainakaan jos oon liikkeellä Chanelin kaa, kun sen tunkeminen sinne on vaivalloista, niin kulkee mukana toi Samsungin Galaxy kamera, jolla saa kätevästi kuvat samalla Instagramiin/Facebookin jne. Huulirasvoja yleensä mun laukuissa pyörii ainakin kolme, samaten pastillirasioita. Tutti Frutti on tän hetken kova juttu :D Ne nyt on tosin karkkeja, eikä pastilleja, mutta jotain mussutettavaa on pakko olla. Sit kuulokkeet, kolikkopussukka ja tollanen maailman söpöin pöllöpussi, jossa on jotain erinäisiä asioita, jotka muuten pyöris laukun pohjalla. Kännykällä vaihtuu aina mitä tyhmimmät kuoret, ja se on kyllä AINA mukana. Avaimenperänä on tollanen todella aikuismainen pörröhäntä, jonka pöllin mun siskolta.

Siinäpä siis se mun laukun sisältö, hyvin tylsää ja arkipäiväistä :)

So that's what's in my bag, very simple stuff :)

Kommentit

sz (Ei varmistettu)

Ei ton sun laukun sisältö mikään tylsä mun mielestä oo. :) Munkin pitäis kohta hommata uusi kalenteri, kun vanhasta alkaa päivät loppua, täytyykin tsekata Ordning & Redan tarjonta. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja suosittelen ehdottomasti tota O&R, ihanan helppoja ja hyviä kalentereita :)

M (Ei varmistettu)

Moi!

Mitä mieltä olet tosta samsung galaxy kamerasta? Haeskelen helppoa, pientä mutta tietenkin mahdollisimman hyvää kameraa, ja todella innostaa ton jakamismahdollisuudet. En kamalasti ymmärrä hienoista säädöistä, mutta miten toimii käytössä?

Toi Chanel muuten on aiiivan ihana! Vähän käy kateeksi, mutta en kerro sitä kellekään, hys hys.

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä tykkään kovasti :) Käytännössä toimii ku pokkari, jonka takalasina on Samsungin puhelin :) Kuvanlaatu on musta ihan OK, toki mikrojärkkärillä saa ihan reippaasti parempia toki :)
Ja kiitoksia kovasti :)

Anniina (Ei varmistettu) http://hymykuoppaisellatiella.blogspot.fi/

Tuo kyllä ainakin näyttää tosi pieneltä, tai paremmin lättänältä toi kamera :D Muakin kiinnostais ton kameran hankinta! Sishakin näköjään vielä menossa mukana!

Anna (Ei varmistettu)

Mä ajattelin itse asiassa kirjottaa tosta kamerasta pian :) Ja joo, shishat kulkee mukana :)

NaKri (Ei varmistettu)

Tuo pöllöpussi <3. Mistä moinen ihanuus? Eikä tuo sun Chanelkaan hullummalta näytä :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on itse asiassa Kotkan Meripäivien jostain kojusta ostettu :)

Hei Anna, mun on pakko kommentoida (vaikkei tähän postauksen nyt liitykään..) mut oot ihana!! Sä olet niin kaunis ja sulla on super tyyli! Jatka samaa rataa, äläkä anna urpåjen lannistaa sua. Oon lukenu sun blogia öpäyt 3 tai 4 vuotta, and i love it. Tsemppiä syksyyn! <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

niiru (Ei varmistettu)

Hahhahah, toinen pörröhännän omistaja ilmoittautuu!
Mun laukku on ihan kamala kaatopaikka, joten avaimenperien pitää olla isoja, että ne löytää äkkiä sieltä sekasotkusta. Lisäks toi pörrö kiinnittää monen huomion, ja nostaa hymyn huulille :)

Anna (Ei varmistettu)

Jep, mullaki pitää olla joku sellanen avaimenperä, jonka löydän laukusta helposti :)

suski (Ei varmistettu)

Pitäisköhän itsekkin vihdoin viisastua ja laittaa kaikki pienet sälät tollaseen pikkupussiin! nim. purkat ympäri laukun pohjaa ja kaikki aina hukassa..

Oon niin toivoton laukkujen kans, AINA avaimet hukassa yms :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mäki olin ennen. Nyt pysyy hyvin järjestys :)

Biatch

Eiks oo hirveän epähygieenistä käyttää kabukisivellintä laukussa ilman suojausta?

Anna (Ei varmistettu)

Sillä on suojapussukka :)

HooCee (Ei varmistettu)

Mä katsoin kans ekana, että onko sivellin tosiaan ihan tuollaisenaan laukussa... Perspektiivi oli vaan vähän toinen kuin sulla, mä mietin vaan "ai kauhia, ku laukun sisäpuoli likaantuu". :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, sen takia mäki sen suojasin :D

Melina (Ei varmistettu)

Onko tää kamera Samsung galaxy NX 1100?

Anna (Ei varmistettu)

Nyt on pakko sanoa, ettei mitään käryä numerosta :D Samsung Galaxy tossa lukee :)

Hanna (Ei varmistettu)

Miksi et ollut Virpin läksiäisissä? Kaikki sun ystävät katoaa.

Anna (Ei varmistettu)

Mun ystävyyssuhteiden puiminen on aika turhaa täällä blogissa, kun niistä ei teillä ole mitään hajua :) En mä tänne kirjottele aina kun näen jotakin ystävään, viime viikollakin näin kolmea eri ystävää kahvilla tai syömingeissä, eikä yhdestäkään ole täällä juttua :D En koe mitenkään blogiin kuuluvaksi tehdä selvitystä tällasista aiheista, mutta mulla oli perjantaina tärkeää menoa.

Hanna (Ei varmistettu)

Ai oli muka menoa sulla? Virpi on kyllä blogissa maininnut että et ollut vieraslistalla. Miksi siis valehtelet asiasta? Ei meno liity asiaan kun sua ei ollut kerran edes kutsuttu!

Anna (Ei varmistettu)

Mulla oli kyllä menoa perjantaina, ja Virpin kanssa en ole puhunut viikkoihin, joten en ole hänen läksiäisistäkään hänen kanssaa puhunut :) Mun ja Virpin ajanvietto tai yhteydenpito ei liity mitenkään meidän blogeihin, vaikka nähtävästi Virpi sitä haluaa jonkun verran sivuutella, mutta itse en koe tarpeelliseksi mustamaalata ihmistä, jota joskus kutsuin ystävikseni. Välillä ihmisten ajatukset siitä, mitä ystävyys on ja miten ystäviä kohdellaan, eivät kohtaa, eikä siitä sen enempää draamaa tarvitse hakea :)

Hanna (Ei varmistettu)

Tulee välillä surullinen olo täällä kun kaikki vastaukset on niin kierteleviä :( onhan se nyt selvää että hän olisi puhunut läksiäisistä jos haluaisi kutsua. Mutta joo, en vänkää nyt tästä. Hyvää loppuviikkoa :)

Anna (Ei varmistettu)

No toki minä kiertelen, kun en koe mitenkään että mun entiseen ystävään liittyvät asiat tänne kuuluu tai syitä sille, miksei ko. henkilöä näy elämässäni enää :)

N (Ei varmistettu)

Tää postaus sai aikaan aikamoisen aivojumpan, kun rupesin miettimään että mikä on kävärikotelo. Aikani mietin ja fiksuna tyttönä päätin googlettaa sanan, jos vaikka löytyis jonkinlainen selitys tälle mystiselle sanalle. En löytänyt. Aloin jo tuskastua kunnes välähti, että käyntikorttikotelo ilmeisesti kyseessä! Miten hölmö ihminen voi ollakkaan...ei edes postauksen kuva tästä "kävärikotelosta" auttanut päättelemään, että mikä on kyseessä. Syysflunssa ilmeisesti pehmittää aivot.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, joo, mulla on välillä vähän erikoisia ilmaisutapoja :D

Kommentoi