"When you're sleeping right next to me, I know you're the one / So when I hear you calling my name, why do I turn away and run?"

Mungolife

BLOGIURAN SUOSIKKIASU ESITTELYSSÄ. Hellurei hei aurinkoisesta Perthistä. Mä oon tässä pakannut jo kamat valmiiksi ja oon viittä vaille valmis sänkyyn. Huomenna käymme vielä Nooniksen ja hänen miehensä kanssa Swan Valleyssa pyörähtämässä ennen kuin suuntaan lentokentälle ja Balille viettämään joulua Merin kanssa :) Sitä ennen halusin kuitenkin vihdoin vaihtaa tuon bannerin ja julkaista samalla nämä kuvat, jotka ovat mulle ainakin blogiurani yhdet ehdottomista suosikeista.

FAVOURITE OUTFIT OF ALL TIMES. Hello from the sunny Perth! I'm all packed and ready to move to Bali. Tomorrow we're off to Swan Valley and then the airport tomorrow before I'm off to spend Christmas with my dear friend Meri :) Before then I felt like sharing these photos. Out of all of the outfits from my blogging days, I think this is my favourite. 

 

Tiedän, että moni ei varmasti ole kanssani samaa mieltä tästä, mutta jos voisin, pukeutuisin tähän yhdistelmään jokaikinen päivä! Tutkiessani ShopBopilla mahdollisia joululahjoja, kun törmäsin tähän tyllihameeseen. Mun sisäinen prinsessa, joka halusi pienenä olla taitoluistelija ja ballerina ja no, prinsessa, ei voinut vastustaa kiusausta. Hame ei maksanut maltaita, ja hetken mietittyäni päätin tilata sen kokeiluun. Olin aika lailla varma, että joudun tämän palauttamaan, mutta hame ylitti kaikki odotukseni kun sen paketista kuorin.

I know that many won't agree with me, but if I could, I would look like this every day! When I was looking for Xmas presents at ShopBop, I came across this skirt, and fell in love with it. The childish princess in me, who always wanted to be a figure skater or a ballerina growing up, couldn't resist it. I was sure I'd end up returning this piece, but it was even better than I expected. 

Kuten ehkä olette huomanneetkin, nuo Joien saappaat on vieny mun sydämen täysin, ja tämänkin hameen nähtyäni, halusin nähdä sen yhdistettynä niihin. Hempeä hame saa ryhtiä ja kontrastia valtavasti rokkaavista saappaista. Hameen kanssa vierekkäin rekillä majaili tuo Cristellen nahkatakki, ja päätin kokeilla näitä kahta yhdessä. Ja oonkin käyttänyt yhdistelmää jo useamman kerran. Rakastan noita hempeitä värejä ja tuota takin strukturoitua muotoa tyllin pehmeyden ja runsauden kanssa :)

As you may have noticed, I absolutely love those Joie boots of mine. They have stolen my heart, and as soon as I saw this skirt, I immediately thought of wearing the boots with the skirt. The edgy boots bring much needed contrast to the very soft layering of the tulle skirt. The skirt was hanging on the rack next to my Cristelle leather jacket, and since I tried these two together, I've worn them more than once. I love these subtle colours and that structured cut on the jacket together with the soft luxury of the skirt :) 

Tässä välin kuvia katsellessa haluaisin lähettää miljoona lentosuukkoa mun siskolleni, joka on kuvannut nämä kuvat. Vuosien saatossa siskostani on kuoriutunut mahtava kuvaaja mulle, mutta nämä kuvat nähtyäni kameran näytössä, olin aivan häkeltynyt. On ihanaa, kun on perhe, joka tuki alkuun harrastusta, ja nykyään tukee työtäni, ja auttaa aina kun vaan voi. Yli viisi vuotta bloganneena ei voi kuin esittää valtavan suuret kiitokset mun perheenjäsenille, jotka on osaltaan mahdollistaneet sen, että tämä on nykyään mulle ammatti. Ilman siskoja, jotka toikkaroi itsensä vaikka suoraan sängystä Uggeihin varustautuen -15 asteeseen napsimaan asukuvia, ei hirveesti näitä asukuvia näkyisi blogissa. Ei ainakaan tällaisia. Kiitos siis mun siskoille, erityisesti pikkuisista vanhemmalle, joka on uhrannut aika paljon aikaansa auttaakseen mua ♥

Looking at these pictures, I just feel so grateful for having a supportive family, that has always helped me out with first my hobby, and now my work. My sister, who shot these photos, has become quite an amazing photographer, and I was completely blown away when I saw these photos in the camera. It is so great to have a family who spare no trouble to help me out ♥

Siinäpä siis tämä minun suosikkiasuni.

Mitä mieltä te olette, samaa mieltä vai ei pahemmin sytytä tämä asu? :) Ja mitäs tuumaatte uudesta bannerista? :)

So there's my favourite outfit.

What do you think? Do you agree, or don't really care for this? And what do you think of the new header? :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

You look absolutely breathtaking! <3 like a ballerina princess, just with boots :) I do agree with you, that's my fav outfit of you so far. :)

I'm following your blog now since summer '13 and I've to say, you're one of my fav bloggers or better rope model. You're such an inspiration for me and I'm always happ when I see you posted something.

Just felt that I've to tell you that! x

Anna (Ei varmistettu)

I meant role model :) haha

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much, so nice to hear :) Great to always see your comments here! X

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://ijustwannashop.blogspot.com

ooon niin kade! toi on ehkä upeimpia hameita ikinä mitä oon nähnyt! ja sopii noitten rakkaussaappaiden kanssa täydellisestä :) bannerista tuli kans niin kivannäkönen :)

xoxo,Anna

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitos kiitos :)

Maarit T.

Ihana ihana takki! Ja kaikki natsaa loistavasti yhteen. Nappisuoritus, myös uudesta bannerista tykkään valtavasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

megamer (Ei varmistettu)

Taas kerran upea asu! Ei ikinä tulisi ajatelleeksi tuollaista ballerinahametta, mutta se sopii tosi hyvin, tulee vähän semmonen rockprinsessa tyylinen asu olematta mitenkään överi. + Tähän astisista bannereista tää uus on minun suosikki. Se on jo todella ammattimaisen näkönen.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja joo, rockprinsessa sopii mulle oikein hyvin terminä :D K

meow (Ei varmistettu)

Tää asu on kyllä aivan mahtava! Ja oon jo monesti ihaillut tuota takkia. Oon aivan totaalisen rakastunut siihen. Jos saisin sen jostakin, niin kotiuttaisin heti! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihan mielettömän huikeet kuvat ja ihana banneri! Tuijotin oikeesti hetken aikaa tota banneria silmät pyöreenä, jotenki niin kiva :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ihana! :)

Tiina (Ei varmistettu)

En oo kyllä varmaan koskaan aiemmin kommentoinut, mutta nyt on pakko. AIVAN IHANA ASU! Ei ois kyllä itselleni ikimaailmassa tullu mieleen, että tyllihame sopisi noinkin ihanan ja erikoisen takin/jakun(?) kanssa! Ihan rakastuin ensisilmäyksellä tähän kokonaisuuteen ja olen kanssasi samaa mieltä tuosta blogiuran suosikkiasun -tittelistä vaikka monia asukokonaisuuksiasi rakastan palavasti!

Ja nyt ku eksyin sitten kommentoimaan, niin pitäähän sitä kans esittää lämpimät kiitokset sinulle, Anna, inspiroivan pitkistä postauksista ja aivan rakastettavasta blogista. Tänne on aina niin ihana palata seuraamaan unelmanomaista elämääsi ja ennen kaikkea asennettasi elämässä ja kaikkia vastoinkäymisiä kohtaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää jatkossa, toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä hieno - ellei parempikin - vuosi kuin tästä! (Lämpimiä ;D) jouluja sinne Balille!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, jep, se toimii tossa erinomaisen hyvin :) Kiitoksia ihan hirmusti kommentistasi, lämmitti todella mieltä :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

No on kyllä kaunis asu ja upeat kuvauspuitteet! Ihana rimpsuhame, tulee ihan prinsessamekot mieleen. Viimeisessä kuvassa näkyvä karvaliivi näyttää myös tosi kivalta, siitä olisi kiva nähdä lisäkuvia joskus! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Toi on itse asiassa esiintynyt blogissa tosi usein, on nimittäin jo monta vuotta vanha H&M:n pörröliivini :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Niin ja olipas mahtava banneri, joka vaihtui kesken kommentinkirjoittamisen hih! Aivan upee :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Satu (Ei varmistettu)

Mungocouture!! Kauniita kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, kiitoksia :)

TRAVEL CLUE
TRAVEL CLUE

Mun on ihan pakko kommentoida, että aivan super upea asukokonaisuus! Ja oot muutenkin tyrmäävä näissä kuvissa, bannerista puhumattakaan.

Eli KYLLÄ, big up ja superlike!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia Nella!<3

Veronika (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kauneimmat asukuvat ja uskomattoman kaunis banneri! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Lauraa (Ei varmistettu)

Niiin hienoja kuvia! Ja miten kaunis sä oot <3

Anna (Ei varmistettu)

<3

Suvi (Ei varmistettu)

Moi Anna! Aivan ihana blogi sulla! Siskoni aikoinaan tätä suositteli ja sen jälkeen jäin koukkuun. Ihanasti ja rohkeasti yhdistelet asuja ja vaatteet näyttävät aina upeilta sun päällä. Mukavaa loppulomaa Perthissä! Itsekin suuntaan loppuvuonna ensi kertaa Australiaan, jännittävää! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja ihanaa Australian matkaa sulle, ku muuttuu ajankohtaiseksi :)

Martsun

Aivan hurrrrrjan kiva asu, tykkään valtavasti! Hempeyttä, muttei mitään lällyä :) Ja banneri erittän jees myös!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Hanna (Ei varmistettu)

Mielettömän söpö asu, just tollanen ihana prinsessaunelma! Ja toi takki, perfect! (:

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Iiiihana hame. Tulee kalliiks tää sun blogi mulle, kun joutuu ostaa kaikkee ihanaa mihin rakastuu :) Ja musta toi banneri on tosi hyvä, kaunis.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, kiitos ja anteeksi :D Oliko hyvä tuo hame? :)

Ulriikka (Ei varmistettu) http://ulriikk-a.blogspot.fi/

TÄYDELLINEN ASU!!! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

katinka (Ei varmistettu)

Olet kaunis, kuten aina! :) Mutta tämä asu ei kyllä sydähdyttänyt.. värimaailma omaan silmääni ehkä liian hempeä ja pliisu.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja harmi juttu, mutta aina ei pidäkään miellyttää :)

Essiiij (Ei varmistettu)

Aivan upea kokonaisuus!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

sussu (Ei varmistettu)

Hahha, ei voi muuta sanoa ku että vaaleanpunaisen tylliunelman ympärille saa katu-uskottavan kokonaisuuden luotua vain true "rokkimuija" :D Loistava suoritus! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, kiitoksia :D

heidikaroliiina
Beauty Talk

On pitäny monedti jo sanoa ja oot ehkä ennen kuullutkin tämän mutta oot IHANKU CARRIE! Sinkkuelämästä siis :) jotenki tää sun pukeutuminen laukkurakkaus(carriellä tosin kenkä) bloggaus/kirjottaminen kaikki! :)

Anna (Ei varmistettu)

hahaha, kiitoksia :) En nyt sentään ihan Carrie ole, hän on kyllä ollut mahtava hahmo :)

N (Ei varmistettu)

Pakko tulla vihdoin monen vuoden seurailujen jälkeen kommenttoimaan, mutta nyt mä en enään tiedä mitä muuta sanoa kun,
Anna, jumaliste sä olet upea nainen <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, että kommentoit, kiitoksia kovasti :)

Jansku (Ei varmistettu)

VAU. Oon hemmetin laiska ikinä kommentoimaan mitään, mutta nyt oli pakko. Ensiksi, banneri paras tähän astisista. Ja toiseks. Tää asu on minust upee, ja kuvauspaikka toimii enemmän kun paremmin, jotenki rauhallinen vaikutelma. En ehkä itse osaisi pukeutua tuohon asuun, mutta ei tosta voi silti muuta sanoa kuin että ihana! Innolla luen tätä blogia päivittäin:) Mukavaa joulua Balille!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, tosi kiva kuulla :) Ja kiitos, oli ihana joulu siellä kieltämättä :)

L (Ei varmistettu)

Kieltämättä varsin laadukkaita kuvia, miljöö ja kaikki. Kyllä sellaisiin blogeihin on kiva tulla joihin on panostettu, kyllä yrittäminen näkyy ja tekee sisällöstä houkuttelevampaa.

Pages

Kommentoi