WHITE

Mungolife

VALKOISTA JA UUTTA EBAY-LÖYTÖÄ. Huomentapäivää täältä aamuvirkulta. Mä heräsin tänään jo 6.30, ja oon ehtinyt jo vaikka ja mitä. Nää päivät Helsingissä on niin täynnä ohjelmaa, että eilinen meni 8-21 asioilla ja palavereissa ja kavereita näkemässä. Tänään on sovittu lounasta ystävän kanssa, ripsihuoltoa, afterworkit Vivven kanssa ja sitten vielä illallinen miehen perheen kanssa. Musta tuntuu, että Kuopioon lähtö on joidenkin mielestä rankemman oloista kuin ulkomaille, ainakin siltä näyttää mun kalenteri ystävien näkemisen osalta tällä viikolla :D Mutta eipä se haittaa, on ihanaa viettää laatuaikaa ystävien kanssa!

Mä oon ite jo aika innoissani lähdössä itse asiassa. En tiedä miks, mut ootan jo tätä uutta elämänvaihetta ihan hirveesti. Tulee olemaan varmasti aika kova shokki alkuun, kun elämä muuttuu tietyllä tapaa aika paljonkin. Meillä on tämä viime vuosi mennyt aika lailla vapaalla aikataululla, tai pakolliset menotkin on olleet vaihtelevia, ja välillä on voitu viettää viikkoja heräten puolen päivän aikoihin ja menty nukkumaan joskus kolmelta yöllä. Nyt onkin tiedossa aamukuudelta heräämistä, aikaisin nukkumaan menemistä ja arkirutiineja. Jollakin tapaa odotan tätä uutta aikuisempaa elämää jo aika lailla. Näiden hullujen vuosien jälkeen on ihan kiva päästä vähän rauhoittumaan :)Yksi eilisiä menoja oli kampaaja heti aamusta, mutta tällä kertaa ajattelin esitellä hieman kuvia viikolta ennen Kroatian matkaa. Mulla on arkistoissa muutamat asukuvat, jotka eivät ole nähneet päivänvaloa, niin ajattelin niitä käydä läpi. Tosin Johanna taikoi niin upean tukanvärin mulle eilen, että odotan jo, että saisin sitä esiteltyä. Jos vaikka tänään saisi napsittua ajankohtaiset asukuvat myös :)

Tästä mun bleiseristä oli muuten näköjään tullut musta versio Zaraan! Jos joku kaipaa täydellisen rentoa oversize-bleiskaa, niin näytti eilen Zarassa olevan vielä aika hyvin niitä esillä. Itse tykkään tästä valkoisesta valtavasti, ja sen malli onkin mun mielestä aika lailla täydellinen. Valkoiset korkkarit näyttävät sen kanssa ihanan freesiltä yhdistelmältä. Mulla oli nää kengät joskus aikanaan, ja sitten jossain mielenhäiriössä myin ne. En itsekään pysty ymmärtämään miksi. Nyt löysin ne eBaystä melko edullisesti, ja hyvin onnellisesti kotiutin ne korjataksesi menneen vahingon :D eBay-ninjailu on joskus äärimmäisen loistava harrastus!Mitäs te tykkäätte tästä asusta? 

Kommentit

mallu (Ei varmistettu)

Tuli jotenkin mieleen, kun ite muutin Jyväskylästä Helsinkiin, niin odotin, että välillä vois sanoa ei kaiken maailman kissanristiäisille ja kun aloitti työelämän niin kuvittelin, että viikonloppuja voisi viettää rauhassa kotona... pöh eihän niin tapahtunut, vaan nyt reissataan sitten viikonloput ees taas näkemään kavereita eri kaupunkeihin, kun suurin osa muutti muualle. :D

JessiH (Ei varmistettu)

Asu on jotakuinkin täydellinen ja kuvat upeita (jälleen kerran)! Ja noi hiukset näissä kuvissa.. *huokaus* :)

Ella (Ei varmistettu)

Ihanat farkut! Pitäisi itselle ostaa uudet, mutta oon vaan lykännyt kun tuntuu että sopivien löytäminen on niin hankalaa :(

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Oversize-bleiseri kiinnostelee mutta etsin yksirivisenä. Osuiko Zarassa moinen silmään? :)

Merja (Ei varmistettu)

Upea asu, kaikki kohdillaan. Ja hei, iso kiitos ettet jättänyt meitä.

Merja (Ei varmistettu) http://deleted

Muuten, olis jo aika Zaran rantautua Tampereelle. Onhan se Turussakin, mikä on suuri vääryys meitä Tampereella asuvia kohtaan.

Sinii (Ei varmistettu)

Ihania kuvia!
Nuo farkut näyttävät jää-ätävän hyviltä :)

Elise M.

Kiinnitin kuvissa huomiota ekaa kertaa vähän jännään asiaan - eli: jotenkin kiva, ettei kuvaajan varjoa näy :)
Tukka on ihana & onnea Kuopijjoon ja kiitos blogi(n jatkumise)sta! <3

annina (Ei varmistettu) http://emiliannina.blogspot.com

tuli jotenkiin niin SATC:n Carrie mieleen kun näin nää kuvat. ei voi kuin huokaista,silkkaa täydellisyyttä <3

Ihana asu!! Näyttää niin hyvältä sun päällä:) ja sun hiukset on upeeet!

Ida (Ei varmistettu)

Toivon tosi paljon, että viihdytte Kuopiossa ja sun elämää blogin kautta monta vuotta seuranneena huokaisen helpotuksesta, että elämäsi nyt vähän "rauhottuu". Kuopio on sen verran Helsinkiä pienempi paikka, että stressikin täällä varmaan vähenee ja jää enemmän aikaa rentoutumiseen :)

Krista (Ei varmistettu)

Kaunis nainen upeissa vaatteissa :) !!

Heidi (Ei varmistettu)

Mä harrastan kans tätä eBay ninjailua ja erityisesti etsin sieltä Zaran vaatteita/laukkuja. Mä en juurikaan käy zarassa ja jos käyn, harvoin löydän mitään, tiedän outoa! Mutta sitten jälkikäteen blogeista ja lehdistä jne löydän loistavia Zaran juttuja, joita on ollu myynnnissä joskus aiemmin. Myymälästä niitä ei enää siinä vaiheessa saa, eikä Zaraa oikein muualta kuin ebaystä saa. Paras löytöni on Zaran maximekko joka sinullakin oli (lohenvärinen, missä sulkia), en voi muuten ymmärtää missä mielenhäiriössä olit kun myit sen, sun päällä se vasta näyttikin täydelliseltä :). mekko oli uusi ja hintalappu oli vielä kiinni, maksoin ehkä jopa postikuluineen hieman enemmän kun se oli myymälässä maksanut, mutta eipä harmittanut yhtään, vihdoin sain sen :D.

jenna (Ei varmistettu)

Omg näytät upealta! Korkkarit ja nuo farkut sopii täydellisesti yhteen <3

Tinja Karlsson

Upea asu ja hiukset :-)

Milla (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Tuo Chanelin laukku on aivan upea, kivan särmikkäältä näyttää valkoisen bleiserin kanssa. :)

Jenni (Ei varmistettu)

Hei, meinaatko vastailla ollenkaan vanhojen postausten kommentteihin? :) Mietin vain että käynkö turhaan aina selaamassa, vai oletko jo päättänyt että ne jää unholaan?

Anina (Ei varmistettu)

Ei nyt liity tähän mitenkään, mutta olis aivan ihana lukea sellainen postaus jossa kerrot kaikki matkakohteet joissa olet käyt!:) Ja kaikista joista vaan kuvia löytyy digitaalisessa muodossa, niin kuvineen ja aina pari sanaa paikastakin olisi ihana!<3 Etsin inspiraatiota seuraavalle matkalle ;)

emppis (Ei varmistettu)

Miten oi miten olet nuo kiharat tehnyt!? aivan ihanat. Ja muuten..en ole ikinä lukenut blogiasi säännöllisesti. Nyt kuitenkin Kuopioon muuttosi on saanut minut palaamaan tänne useammin; en tiedä johtuuko se mielenkiintoisesta muutoksesta vai siitä, että sinusta on tullut nyt jotenkin "välittömämpi" kuva, mutta muutto on tuonut ainakin yhden lukijan lisää!:)

Kommentoi