White & Tan // Malta

asumalta (1 of 1)

Hellurei rakkaat lukijat! Ihana maanantai! Se olisi vielä vähän ihanempi, jos se olisi vaikka lauantai, mutta kyllä viikon jaksaa alottaa ihan pikkusen eri tavalla näin ihanan viikonlopun jälkeen! Mun paras ystävä tuli käymään Belgiasta miehensä kanssa, ja vietimme ihanan rauhallisen ja henkisesti äärimmäisen rentouttavan viikonlopun yhdessä. Kävimme lauantaina testaamassa Kuopion Mysteerihuonetta ja me päästiin sieltä ulos 53 minuutissa! Wuhuuuu, hyvä me! 🙂 Veimme ystävämme siis taivaalliselle illalliselle Mustaan Lampaaseen ja eilen nautimme vihdoin auringonpaisteesta ja mukavasta kelistä grillaillen terassilla vähän isommalla porukalla. Tällaiset viikonloput on ihan elämän suola ja sokeri. Eikä vähiten, koska jätimme pariksi päiväksi kokonaan kaikki remppakamat ja siivouskamat mielestämme ja keskityimme vaan vapaa-ajan viettoon. Parasta!

Tiedän, että olen usein hieman suuruudenhullu ja miehessä on samaa vikaa. Ei oikein osata ottaa rennosti tiettyjä projekteja. Myönnän, ei sillä olisi väliä, onko remontti ja kämppä valmiita tällä viikolla vai kahden kuukauden päästä, mutta kun jotenkin sillä kuitenkin on. On jotenkin tosi ärsyttävää asua kaaoksen keskellä, ja siksi ollaan todella tavoiteorientoituneita ja ollaan suoritettu aika lailla aamusta iltaan viime aikoina. Millekään muulle kuin kodille, Benjille ja toisillemme ei ole liiemmin aikaa ollut. Nyt alkaa taas tuntua siltä, että olemme palaamassa arkeen. Toki täällä on vieläkin miljoona tekemätöntä asiaa, ja pitäisi vielä muutamia laatikoitakin purkaa, mutta asuinmukavuus on nytjo sitä luokkaa, ettei haittaa, vaikka tässä menisi aikaa.

asumalta (7 of 13)

asumalta (1 of 13)

asumalta (12 of 13)

asumalta (2 of 13)

asumalta (11 of 13)

Oli aivan sanoinkuvaamattoman ihanaa nähdä Viiviä hieman rauhallisemmin kuin taannoisella Brysselin pistäytymisellämme. On harvinaista löytää ystävä, jonka kanssa on näin ihanaa ja helppoa olla. Kilometreistä ja vuosista huolimatta. Pääsimme oikeasti vaan hengailemaan pitkästä aikaa, ja viikonlopun kruunasi eilinen ilta, joka venähti myöhäiseksi, kun vaan istuimme yhdessä ja juttelimme kaikesta. On paljon erilaisia ystäviä. Niitä, joiden kanssa on hauskaa. Niitä, joiden kanssa on mukavaa. Niitä, joiden kanssa oppii paljon. Niitä, joiden kanssa voi tehdä erilaisia asioita. Ja sitten on niitä sydänystäviä, joiden kanssa voi puhua tai olla hiljaa. Voi parantaa maailmaa tai velloa sen ihanuudessa. Juttelimme eilen kaikesta mahdollisesta, ja osaksi keskustelua tuli suomalainen juomakulttuuri ja miten oma juomiskulttuuri on muuttunut. (Ystäväni mies on ranskalainen, eli lähtökohdat ovat hyvin erilaiset) Siitä jotenkin yletimme ajatuksiamme yleisesti elämään. Nuorempana oli usein tiettyjä tavoitteita ja välineitä niiden käyttämiseen. Laadusta saattoi tinkiä ihan eri tavalla. Niin viinistä kuin kumppaneista ja ystävistäkin. Mitä vanhemmaksi tässä tulee, sitä vaativammaksi samalla muuttuu. Nautin yhä enemmän ystävistä, jotka ovat läsnä (erityisesti henkisesti), jotka ovat aina mukana, joka jakavat kaiken, niin huonon kuin hyvät. Jotka eivät kadehdi, jotka eivät tuomitse, jotka eivät koskaan toivo pahaa. Niitä, jotka iloitsevat aidosti ja suuttuvat puolestasi.

On myös jotenkin hyvin onnelliseksi tekevää tajuta, että kaikki tuntemani ihmiset ovat omalla osaltaan olleet todella arvokkaita. Yksi suosikkilainauksiani on pitkään ollut ”We met for a reason. Either you’re a blessing or a lesson.” Uskon vakaasti, että ihmiset ovat juuri tätä; opetuksia ja siunauksia. Sekopäisen mustasukkainen ex-poikaystävä saa arvostamaan nykyisen kumppanin itsevarmuutta ja sitä, ettei koskaan tarvitse olla toisistaan mustasukkainen. Lähes kymmenen vuotta rinnalla pysynyttä ystävää osaa arvostaa ihan eri tavalla sen jälkeen, kun ”ystävä” on puukottanut selkään. Kaikkia omituisia ihmissuhteita elämän varrella oppii arvostamaan ihan eri tavalla, jos niitä katsoo täysin avoimin mielin. Tuolta hullunhassulta pojalta opin syöksymään asioihin innolla ja intohimolla. Tuolta vakavalta ja pohtivalta tytöltä opin, miten varmuus taloudellisissa asioissa voi tuoda arkeen helppoutta. Tältä ääliöltä opin, että ihmisiä on kohdelta kunnioituksella, ja tuolta opin, ettei pidä tuomita, ellei osaa lukea omaa tulevaisuutta etukäteen. Noita Blessingeja tulee matkan varrella paljon vähemmän. Heitä on oikeasti harvassa. Mutta niitä Lessoneita, niitä riittää. Ja se ei ole yhtään huono asia. Koska vain oppimalla heiltä, muovaudumme ihmisinä sellaisiksi, jotka ansaitsevat upeita ihmisiä ympärilleen ja elämäänsä. Osaavat vaatia ihmisiltä parempaa ja osaavat vaatia ennen kaikkea itseltään parempaa.

Oho, menipäs tosi ohi aiheen.. Olen selkeästi hyvin pohdiskelevalla ja onnellisella tuulella tänään 🙂

asumalta (3 of 13)

asumalta (6 of 13)

asumalta (4 of 13)
asumalta (13 of 13)
CHANEL laukku
NO LABEL sandaalit (kulunut pois, en muista enää :/)
ASOS mekko
H&M hattu
CELINE aurinkolasit

asumalta (9 of 13)

Nyt aion jatkaa vielä yhden illan mitään-tekemätöntä arkea 🙂 Aion kokeilla ensi kertaa valmistaa tulista kookoskeittoa, johon mulla tuli himo. Söimme ihan parasta keittoa tuolla Maltalla pienessä ravintolassa, ja nyt yritän hieman matkia sitä. Mitähän tästäkin tulee. Voisin yrittää napsia samalla kuvia, niin jos kiinnostaa, saatanpa julkaista sen ohjeet täällä?

Maltalta on tietenkin myös nämä kuvat. Edellä mainituista syistä ei olla ihan hirveenä asuja viime aikoina kuvailtu (toki tämä mun tämänhetkinen verkkarit + harmaa teeppari, jolla chilisoossitahra on aika inspiroiva), mutta Maltalta oli tällaiset vielä jemmassa 🙂 Mitäs tykkäätte combosta?

Kommentit (10)
  1. KArmeet noi roomalaissandaalit. Ja tämä on vain oma mielipiteeni.

  2. Jumalaisen kaunis. Ja hemmetin kohilleen tuli nyt teksti kun oma suhde just päätty eilen yöllä ja päälimmäisenä on pettymys ja suru.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *