Winter

Mungolife


WINTER WONDERLAND. Kuopiossa on talvi!! Täällä on satanut pari päivää lunta, ja tänään ympärillä näytti jo ihan talvelta. Vähän jännittää alkuviikolle luvatut kevyet plussakelit, jollon tää kaikki lumi varmaan muuttuu loskaksi, mutta pidän peukkuja, että tästä eteenpäin on vaan kevyttä miinusta Kuopiossa, ja saamme nauttia lumesta ja valkeasta ympäristöstä :) On heti ollut paljon kivempi olla ulkona ja oli aivan ihanaa, kun pitkästä aikaa sai otettua asukuviakin! Vaikka koko ajan satoi lunta ja kamera tarkenteli lenteleviin hiutaleisiin ja oli vähän vilpoisa, tätä valoa ja lumen heijastusta on kyllä kaivattu :)

Ennen postin lakkoa ehdin vielä hakemaan postista pienen Minimumin tervehdyksen, varsinaisen talven pelastajan! Kiitos kiitos ihanat Minimumilaiset, tämä uusi untuvatakkini tulee varmasti olemaan tarpeen täällä Kuopion talvessa! Keli ei ehkä ihan vielä olisi vaatinut untuvatakkia tänään, mutta tällaiseen alkushokkiin se oli mahtava lisä päivän asuuni. Launtai meni asukuvien kuvaamisen lisäksi pyörien kaupoilla vähän jouluinspiraatiota hakemassa ja pizzalla poikaystävän kanssa. Jotenkin todella pitkältä tuntuneen viikon jälkeen tuntui kivalta viettää lauantaita kiireetömästi ja nauttien vapaa-ajasta vaan.

Pientä blogikriisiäkin tosin ehdin tänään potemaan. Olen viime aikoina jotenkin potenut pinnan alla kuplivaa kriisiä bloggaamisen suhteen. Tai lähinnä sen suhteen, etten oikein osaa paintaa itseäni blogikartalla. Toisaalta tykkään itse valtavasti asukuvista ja tiedän, että ne ovat blogini suosikkipostauksia, toisaalta niiden kanssa on ollut kaikista pahimpia ongelmia viime aikoina. Nyt kun olen töissä toimistolla päivisin yleensä koko valoisan ajan ja kun valokuvaajakin, eli mies, on töissä valoisat hetket, kuvaaminen on lähes mahdotonta ulkotiloissa. Toki voisin säätää jotenkin työaikojani ja yrittää palkata valokuvaajan kuvaamaan, mutta mitäpä jos suunniteltuna päivänä sataa tai on supertuulista tai ei vaan ole kuvaukseen sopiva keli? Ei pitäisi verrata itseään muihin, mutta kun katselee kollegojen kuvia, niin tulee hirveä ahdistus vaan pintaan. "Mä olen ihan paska, mä en oo yhtään tarpeeks hyvä". Jos kuvat ehtii ottamaan, ne napsii juurikin näin; pikaisesti kotipihalla. Muilla on kuvia kauniilta rakennuksilta ja aukioilta, aseteltuja kuvia ja upeita asukokonaisuuksia.

Sitten tänään totesin, että en vaan voi ottaa paineita tästä asiasta. Mä en asu metropolissa tai edes Helsingissä. Mä asun Kuopiossa, enkä täälläkään keskustassa. Mä asun luonnon keskellä aika lailla "peräkylässä" (verrattuna siis moniin muihin bloggaajiin) ja mä viihdyn täällä. Voisin mä kuvata tota Kuopion torin reunalla sijaitsevaa Kaupungintaloa edestä takaa ja sivulta, mutta no, en suoraan sanottuna viitsi käyttää puolta tuntia matkoihin, jos kaiken kaikkiaan aikaa asukuvien napsimiselle on todella rajoitetusti. Turhaan mä myös mutisen ja kiukuttelen valokuvieni tasolle. Mun pitäisi ostaa poikaystävälle joku mitali ja patsas, että se jaksaa käyttää vapaa-aikaansa korvauksetta siihen, että napsii meikäläisestä kuvia samalla kun mä mutisen ja kiukuttelen milloin mistäkin. Mun amatöörikuvaajalla tarkentuu välillä lumihiutaleeseen, välillä hiuksiin ja välillä ihan jonnekin muualle. Hän ei olekaan ammattikuvaaja. Monella kollegalla on nykyään käytössään ammattikuvaaja, joka napsii upeita aseteltuja ja kauniita kuvia. Meillä päin mä pönöttelen missä asennossa ikinä sattuu tuntumaan luontevimmalta tai fiksuimmalta asun kannalta ja sitten annan ohjeet muodossa "no sellanen, minkä saa neliöks Instaan, tiedätkö tästä kohtaa". Siinä sitten raukka saa ihan itse miettiä, mitäköhän mä oikeen haluan.

Aion siis nyt kun mies on salilla, tehdä hänelle kiitokseksi valtavan cheeseplaten viinin kanssa ja hieroa vaikka tyypin kuvatessa paleltuneet jalat. Loppujen lopuksi, minulta vaatii tässä bloggaamisessa eniten juuri minä. Jos välillä siis tulee huonosti tarkennettuja tai huonossa valossa otettuja kuvia, niin teidän ja minun pitää vain elää sen kanssa. Ehkä joku päivä joudun ottamaan kuvat peilin kautta eteisessä. Jos en itse kykene pääsemään sen yli, että näin tekisin, niin sitten blogin jutut tulevat olemaan jostain muista aiheista. Talvi ei ole ikuinen, valon vähyyskään ei jatku ympäri vuoden. Nytkin mulla olis asiaa maailman parhaista vinkeistä hampaidenhoitoon, ihonhoidon paras apu esiteltävänä, olisi mascarpone-jälkkärin ohjetta, olisi pentuhaihattelua, ja vaikka mitä ajatuksia peloista ja arvoista. Kai niitäkin joku jaksaa lukea.

Toivon toki itsekin, että pystyn myös jatkossa tarjoamaan kivoja kuvia, mutta voipi olla, että määrällisesti asukuvia tullaan lähikuukausina näkemään vähemmän. Jos sääolosuhteet ja aikataulut vaan sallivat, niin ideoita ja inspiraatioita riittäisi vaikka mihin.

Tällä kertaa tosin idea ja inspiraatio oli sangen rennon arkinen ja talvinen. Asu, jossa pyörin tänään asioilla tukka likaisena mutta mieli iloisena. Sitä paitsi mikään ei ole niin ihana asia kuin Balmuirin kashmirpipo. Erinomainen tekosyy olla pesemättä tätä reuhkaa

Mitäs tykkäätte mun asusta ja tuosta ihanasta uudesta takista? 

Kommentit

-A (Ei varmistettu)

Mä tykkään sun blogista just tällasena! Ei mitään ammattikuvaajia ja höpinää vaan mekoista ja pelkästään 'pinnallisista' asioista. Tosin en ite huomais sun kuvien ja näiden joidenki ammatilaisten ottamien bligikuvien välillä kauheesti eroa..Anyway tykkään hirveesti siitä, että oot niin aidon olonen, viihdyt 'peräkylässä' ja kirjotat ajankohtaisista asioista mitä maailmassa tapahtuu! Teet niin ku ite tykkäät,se on just hyvä! Toki tykkään niistä asukuvistakin, mutta etenki tää sun tyyli kirjottaa on sitä priimaa miks tätä blogia tykkää lukea.

Jenni R (Ei varmistettu) http://www.kenkafriikki.com

Mää en ite henkilökohtaisesti jaksa lukea näitä "high fashion" blogeja, joissa asut ja kuvat on ku Voguesta. Niistä ei saa mitään inspiraatiota kun ei itse pukeudu niin. Näistä sun asuista saa inspiraatiota kun pukeutumistyyli on jopa Suomen säähän sopiva :D Plus mun mielestä se on vähä "huijaamista" kun lähetään ammattikuvaajan kaa ottamaan viidestä asusta kuvia peräjälkeen, eikö blogien alkuperänen idea ollu just kuvata se oikea PÄIVÄN asu vaikka siellä kotipihalla. Ehkä tää blogimaailma on vaan muuttunu liikaa :(

Hanna (Ei varmistettu)

Voi, tämä blogi on just ihana näin! :) Itse en ainakaan inspiroidu yhtään liian teennäisistä ja "täydellisen silotelluista" kuvista. Aitous on parasta. Aivan ihania kuvia on tässäkin postauksessa ja lumoavan kauniina olet jälleen kerran. :)

Heidi (Ei varmistettu)

Aivan ihana takki! Just poikaystävälle esittelin kuviasi ja kerroin haluavani samanlaisen:D

Mua ei ainakaan haittaa, jos jotkut kuvat ovat/tulevat olemaan huonolaatuisempia. Tuskin edes huomaisin. On kiva nähdä kaikenlaisia kuvia, joten ne vähemmän hienot kelpaavat myös oikein hyvin! Mutta joo, sun blogi - tee just niinkun itse tykkäät, äläkä stressaa!:)

Tiina (Ei varmistettu)

Oi, kirjoita peloista ja arvoista!! Niitä mä luen miljoona kertaa mielummin kun asukuvia! :)

never (Ei varmistettu)

Ihana postaus ! Sun kasvoille sopii muuten niiiiiin hyvin tummat hiukset!

Linda (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa, että sun blogia on just siksi niin kiva seurata, että sen kuvat on aitoja, eivätkä näytä muotilehdestä otetuilta poseerauksineen. Tässäkin postauksessa kuva, jossa istut rappusilla ja katsot ylös, on aivan ihana! Blogisi on yksi suosikkejani!

Anna (Ei varmistettu)

Ihania talvikuvia!

Mua ainakaan ei juurikaan kiinnosta millanen maisema niiden kuvien taustalla on. Asukuvat on kivoja, koska sulla on huikee tyylitaju ja sulta saa vinkkejä omaan pukeutumiseen. Jos pitää ottaa peilin kautta kuvia nii antaa tulla vaan! Oon viime aikoina päin vastoin tykännyt sun blogista enemmän, kun jotenkin välittyy paremmin sellanen aito elämän fiilis eikä oo kiiltokuvaa koko ajan. Kiitos siis siitä :) Ja noi postausideat kuulostaa tosi kivoilta. Jokaisella on toki omat mieltymyksensä mut mun mielestä noi sun luettelemat postausideat on jopa kiinnostavampia kuin asukuva -postaukset! :)

Henriikka (Ei varmistettu)

Musta tää sun blogi on just tällasenaan ihan huippu! Ei niitä aseteltuja kuvia aina edes jaksa katsella, näistä ihan perus kuvista saa enemmän inspiraatiota :)

Maria (Ei varmistettu)

Tälläset postaukset on parhaita! Ite en yhtää tykkää lukea tai katsoa voguemaista. Mitä arkisempaa ja tavallisempaa, sen helpompi samaistua ja saada inspiraatiota :) seuraan paria hassua blogia, kaikki just sun tyylisiä, rentoja, ei mitään super huoliteltuja, arkielämää!

Janina (Ei varmistettu)

Blogi on huippu tälläisenään! Usein mielestäni noi muotiblogit missä on vain niitä "huippukuvia" eivät sitten oikein muulta sisällöltään tarjoa ainakaan minulle yhtään mitään. Mun mielestä sun blogissa parasta onkin juuri sun kirjoitukset, kirjoitat niin sujuvasti ja hauskasti :) ja mun mielestä sun kuvat on huippuja! Ei mitään valittamista! Ja aina myöskin jaksan ihailla kauneuttasi, näissä kuvissa myös, näytät ihanan onnelliselta :) blogisi on suosikkini!

Heini (Ei varmistettu)

Ootpa onnellisen näköinen :)

Tiia (Ei varmistettu)

Sun blogi on varmaan aidoin näistä Suomen kärkikastiin kuuluvista blogeista. Monet on menneet sellaiseen muotilehtimäiseen suuntaan kuvineen ja teksteineen. Lisäksi kovinkaan monessa blogissa ei pääse enään ns. pintaa syvemmälle.

Sä oot musta pitänyt täydellisen balanssin oman elämäsi höpöttelyjen ja muotiblogimaisuuden välillä. Eniten tykkään just näistä asupostauksista, joissa samalla kirjoittelet niitä näitä. :) Ja kuten joku jo sanoi, sun asuista saa oikeasti sitä inspistä, toisin kuin niistä "marraskuussa pikkumekko ja avokkaat" -kuvista.

Voit oikeasti olla ylpeä työstäsi tän blogin parissa! Mulla ei ainakaan ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Tää on mun ihan ehdoton lemppariblogi. Kaikkea hyvää sulle ja ihanaa joulunodotusta! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Sun blogi on jo vuosia ollut mun lemppareita, ja asukuvat just hyviä näin :) Mulle on oikeestaan ihan sama mistä kirjotat, niin tyhmältä kuin sen kuulostaakin :D Sulla on hauska kirjotustyyli, ja asukuvat + muut kuvat on musta laadukkaita ja inspiroivia. Sä mitään ammattikuvaajaa tartte! Minkään ei musta tarvitse muuttua! Ihanaa viikonlopun jatkoa teidän perheeseen :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Hyvältähän nääkin kuvat näyttää! Juuri tänään kun olin kävelemässä kotiin niin alkoi täällä Espoossa sataa lunta (okei tosiasiassa se oli räntää :D) ja mä olin kyllä niin haltioissani, ootan jo tänne pk-seudullekin tonnnäköisiä maisemia!

Satu V (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä muiden kanssa!! Mua inspiroi oikeasta elämästä kertova blogi kuvineen ja kirjoituksineen paljon enemmän kuin muotilehtiblogit, joissa mennään harvoin pintaa syvemälle ja kaikki on niin siloteltua ja täydellistä. Jatka samaan malliin!!

Nää kuvat on just hyvät ja sun pukeutumisesta saa inspiraatiota ihan arkeen! Mulle kelpaa kyllä peilinkin kautta otetut kuvat :) monesti aamun pelastus ollut kun oon muistanu jonkun yhdistelmän sun blogista kun oon pähkäilly mitä vetäisi päälle.

jopu (Ei varmistettu)

Onko tosiaan aito turkis hupussa? :(

Maiju (Ei varmistettu)

Minustakin takki on kaunis, mutta aito turkis hupussa on = :(
Yritin googlaillakin mistä turkikset on minimumin tuotteissa,mutta sitä tietoa ei löytynyt.
Harmi.

ikkunalaudalla

Mä luen niitä blogeja, joissa bloggaajalla on käytössään ammattikuvaajat sun muut oheissälät, lisävalot ja härpäkkeet. Tai okei ne on mun blogilistalla mut käytän niiden postausten "lukemiseen" ehkä 2 sekuntia, selaan ne kuvat vaan innottomasti läpi vaikka etäisesti tiedostan että niiden kuvien eteen on nähty paljon vaivaa. Mutta tiedätkö! Sun postauksia odotan, ja luen ne ajatuksella ja joskus toiseenkin kertaan. Mitä niihin kuviin tulee, sun kuvat on kauniita ja mielenkiintoisia. Niistä saa inspiraatiota! Sun blogi on hyvä juuri tuollaisena kuin se on. :)

PostScriptum

Hei pakko kommentoida asiaan, että ei kannata kokea stressiä siitä, jos et mielestäsi kykene nyt siihen täydelliseen laatuun, en usko, että moni sitä edes kaipaa!

Itse henk.koht. pidän enemmän tällaisista luonnollisista ja hyvätasoisista asukuvista (nämä tosiaankin ovat hyviä, cmon!), mitä nämä esim ovat! Enkä siis sellaisista täydellisistä, joissa jokainen hiushaituvakin on taivutettu oikeaan paikkaan ja sitten vielä käytetty editointiin se 10tuntia per kuva. Silloin ne kuvat alkavat olla ihan perus muotilehtien editorial-kuvia, ja sillon samantien voisi vaan lukea niitä muotilehtiä. Minusta blogeista tuli ilmiö juuri siksi, että ne eivät olleet mainosten ja erilaisten alanammattilaisten luomia keinotekoisia todellisuuksia, vaan ihka oikeaa arkea.

Minusta normaalit ihmiset ovat aina paljon kauniimpia kuin super slippattu keinotekoisuus :) Onhan taiteessa ja musiikissakin ne pienet säröt ja erikoisuudet usein se, mikä tekee niistä teoksista lopulta täydellisiä!

Anteeksi saarna, pointti oli, että älä huoli! Blogisi ja kuvasi ovat juuri hyviä tällaisina. Blogien kuuluu elää kirjoittajansa mukana, ja Suomessa valitettavasti jokainen ihminen elää myös vuodenaikojen mukaan :D

Nyt alko kiinnostaa toi mascarpone resepti! Tuli jo vesi kielelle. Ei pitäs lukea blogeja nälkäsenä

Tiia (Ei varmistettu)

Turhaa kriiseilet kuvista tai laadusta tms. Blogiasi seuraa ihan perus maallikotkin, joille riittää pelkästään ne kuvat kuvina. Minä en ainakaan tiedä valokuvauksesta mitään niin en näe mitään valtavaa eroa sinun ja muiden bloggaajien kuvien laadussa. :) Kuvien fokus on muualla. Turha itsekriittisyys kuluttaa.

sanni (Ei varmistettu)

Sun blogissa parasta on just aitous :) Kuten moni jo mainitsikin, ei kiinnosta katsoa vain niitä kiiltokuvia ja aikakauslehtien mainoksia... blogissa täytyy olla persoona, joka koukuttaa - kuten sä! Ja kaikkein mieluiten luen myöskin niitä mietteitäs ja havaintojas, sekä ruokareseptejä (kokeilin anopin herkkupiirasta, omnom) ja kauneushöpinää :)

Lake (Ei varmistettu)

Älä stressaa turhaan, tosi kauniita kuvia vaikka oliskin peräkylässä napsittuja :)

frida (Ei varmistettu)

Mä tykkään sun blogista just tällasena! Ei tarvii olla ammattikuvaajia ja täydellisesti takennettuja kuvia , on just hyvä näin ! Mä oon lopettanu niin monen blogin lukemisen viime aikoina koska mua ei kiinnosta nähä mitään vogue asuja, en ikinä käyttäisi niitä ja ne ei inspiroi mua mihinkään. Niin moni "fashion" bloggajaa näyttää nykyään vähän clownilta ku ne vipeltää menemään jossai maailman kummallisimmissa vaatteissa :D mä tykkään just näistä tavallisista asuista ja kuvien laatuunkin oon kyllä ollu tyytyväinen, ei ne mun silmään oo mitenkään huonoja :)

Lotsku (Ei varmistettu)

Sun blogi on ihan yksi parhaista!! Oot niin aito, rehellinen ja ihana oma itsesi mikä tekee tästä blogista niin uniikin ja entistä kivemman! Todellisuudessa mielenkiintoisempaa on lukea niistä arkisista ja mieltä askarruttavista tärkeistä asioista kuin siitä miten on nyt meikki ja hiukset asetettu, vaikka eihän siinäkään mitään pahaa ole ;D

Sun blogi kuuluu ihan eri gaalaan kuin muiden muotibloggaajien blogit, just hyvällä tavalla. Oot niin aito ja ihana, jonka kirjoitustaito on paitsi humoristisen hauskaa mutta myös erittäin lahjakasta! Pidä siitä kiinni :)

Ihanaa talvea ja nauti lumesta! :)

-Lotta

Tilda (Ei varmistettu)

Voi Anna, koita olla ottamatta stressiä tästä!
Sä oot kaunis ihminen, sulla on taito kirjoittaa ja aihepiiri kiinnostaa varmasti kaikkia koska meitä täällä riittää.
Mä oon tykänny lukea sun blogia just tän elämän maun kannalta, kun muut otattaa valokuvaajalla kuvia ja kertoo kaiken superhienon ja tyylikkään päivistään, niin musta on just kiva että sä myönnät ettei elämä nyt aina oo pelkkää juhlaa.
Vaikka kyllä mä ymmärrän, että kun on niin paljon lukioita ja näi niin sitä haluaa tuottaa niin hyvää kun vaan pystyy, mutta älä ota stressiä.
Vaikka kuvat ei oiskaan nyt ammattitasoa, niin kirjottamisen taitoa sä et saa irti itestäs yrittämälläkään.
Hyvin sä vedät, ja hymyilit näissäkin kuvissa niin ihanan aidosti! :----)

iina (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Saako kysyä, että mitä sävyä noi sun uggit on? :)

E (Ei varmistettu)

Asu ja etenkin takki on tosi kiva! Ja mä tykkään just tällasista asukuvista, joissa oikeesti se asu on pääosassa, eikä kaikki hienot rakennukset ja viimeisen päälle mietityt miljööt vie huomiota siltä asulta. :) Ja noi portaat on tosi kiva kuvausympäristö ainakin katsojan kannalta :)

Ninni (Ei varmistettu)

Hei, harmi et joudun lähestyy sua tätä kautta mut oon laittanu pari spostia niistä mungokirppiksen kuulokkeista. Ootko myymässä niitä vai menikö ne jo sitten? Taisin kuitenkin olla eka joka niihin kommentoi ja kiinnostuksensa ilmaisi.

Juuls (Ei varmistettu) http://juulsnowornever.blogspot.fi/?m=1

Itse en välitä niinkään sellaisista täydellisen siloitelluista muotilehtikuvista. Toki nekin ovat kauniita katsoa mutta eivät ne inspiroi tai ole kuvia tavallisesta elämästä.. Mieluummin tälläisikin kuvia. Ja omaan silmään nämä kuvat näyttävät todella hyviltä :) itse ehkä pidän blogistasi jopa enemmän kuin ennen kun tuntuu että sisältö on enemmän tavallisen elämän juttuja ja perusarkiasujakin :)

Kata (Ei varmistettu)

Mä tykkään kyllä näistä amatööri kuvista luonnon keskellä enemmän, kun siitä että kuvissa ei ois noin lämmintä tunnelmaa ja asukuvassa huomio kiinnittyy enemmän tuomiokirkon kauneuteen, kun niihin vaatteisiin :D. En tajuu miten joku raaskii maksaa ammattikuvaajalle jos mies kuvaa noin hyvin :)! Turhaan stressaat tollasesta. <3

Jaana (Ei varmistettu)

Se alkuperäinen viehätys blogeissa muodostui mun käsityksen mukaan ja minun mielestäni just siitä, että bloggaaja on enemmän kuin oikean elämän kaveri. Aidosti kaikin puolin ja siksi blogit olivat kiinnostavampia lukea, kuin naistenlehtien nettisivut. Tämän vuoksi onkin vähän hassua, että useat bloggaaja ovat määrätietoisesti nimenomaan hakeneet sitä naistenlehtifiilistä ja editorialmaisuutta kuviin ja teksteihin. Siis pois siitä, mikä alunperin teki blogeista kiinnostavia. Monet aiemmin kivat blogit on mennee niin hajuttomuksi ja mauttomiksi, että huomaan klikkaavaani niiden postauksiin aiempaa harvemmin ja harvemmin. Vain pari blogia tämän sun lisäksi jaksaa enää kiinnostaa. Komppaan muita kommentoija täysin siinä, että sulla on hyvä balanssi tässä pinnallisten ja ns. Enemmän antavia juttujen välillä. Ihanaa, kun joku vielä uskaltaa kirjoittaa postauksiin mielipiteistään ja näkemyksistään. Älä Anna stressaa, äläkä muuta blogissa mitään, muutokselle ei ole tarvetta!

Jaana (Ei varmistettu)

Tarkoitin siis että alunperin bloggaajat olivat naistenlehtiä enemmän oikeiden kaverien kaltaisia

Merja (Ei varmistettu)

Me ollaan taviksia kaikki, ja useimmat asutaan Helsingin ulkopuolella. Ei täällä piikkikoroissa voi tepsutella, kuin joskus ja Jouluna, jos silloinkaan. Kiinnostavia asioita on niin paljon muitakin kuin vaatteet; sisustus, koti, ruoka, leipominen, matkustelu, lemmikit, miehet, kukat, kauneudenhoito, ystävät ym.ym.

Emilia (Ei varmistettu)

Itsellä ainakin lemppariblogeja on jo vuosikausia olleet just ne elämänmakuiset blogit, ammattikuvaajilla näpsästyt lavastetut kuvat menee jotenkin niin kauas itsestä ja samalla tuntuu, että se on niin valovuosia edellä siitä, mitä blogit oli muutama vuosi sitten. Tä on sun blogi joka käsittelee pitkälti sun elämää, totta kai sen pitää olla just sun näkönen ja sä teet tätä kulloinkin niin kuin parhaakses pystyt. No stress! :)

Elli (Ei varmistettu)

Mulla ois postaustoiveena arkimeikkipostaus ja sisustuspostaus, toteutettuna vaikka niin että, kun et varmaan koko kämppää tänne halua julki tuoda, niin ottaisit sellaisia pieniä yksityiskohta kuvia, esim. sohvasta, tyynyistä, koriste-esineistä yms. :-)

+sun miehesi kuvaa todella hyvin!! Itse en ainakaan mitään eroa varmaan ammattikuvaajaan edes huomaisi, ellei siitä kerrottaisi (jos silloinkaan:D) ja muista että sullahan on erilaisia reissujakin tulossa, missä varmasti valoa ja hyviä sääolosuhteita riittää, eikä ne silloin tällöin sisälläkään otetut asukuvat minua haittaisi :-)

anu (Ei varmistettu)

Heippa! Täytyy viimeinkin kertoa, että mungolife on ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan silloin vuosia vuosia sitten, kun sen perustit ja täällä ollaan edelleen vakkarilukijana. Toki näihin vuosiin on sisältynyt ajanjaksoja, kun en niin usein bogiisi klikkaillut, mutta silti on pitänyt välillä käydä kurkkimassa mitä täällä tapahtuu. Kai tää mungolife on vähän niin kuin rakas harrastus taikka parisuhde, välillä ihastutaan uudestaan ja välillä taas seuraa tasaisempia kausia.

Mitä asukuviin tulee, niin älä suotta ota ressiä niistä. Ota ilo irti (lumisesta) luonnosta nyt kun siihen on mahdollisuus. Kuvasi ovat upeita, vaikka mukaan mahtuisi niitäkin peilin kautta räpsäistyjä otoksia. Pakko mainita vielä aiheeseen liittyen sekin, että syynään kyllä kaikki asukuvat tarkkaan läpi vaikka oma tyylini poikkeaakin sinun vastaavasta melkoisesti. Eniten tässä blogissa kiinnostaa se sanallinen ilmaisu ja ennen kaikkea rehellisyys. :)

Mukavaa ja lumista joulun odotusta teille sinne!

Jonna (Ei varmistettu)

Sun blogissasi parasta on juurikin aitous! Olen lopettanut tai vähentänyt monen aiemman suosikkeihini kuuluvan blogin seuraamista niiden mentyä ns. ammattimaisempaan suuntaan. Persoonallisuutta on kadonnut ja jostain syystä täydellisyyttä hipovat kuvat ovat jopa tylsiä...sun kuvat ja tekstit puolestaan ovat pysyneet kiinnostavina ja persoonallisina! Älä huolehdi liikoja, blogisi on just tällaisena se valovoimaisin, jonka pariin haluaa uppoutua yhä uudelleen <3

surku (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/laurareissaa/

Heh, sanon ihan suoraan, että tuntui aika hassulta lukea tämä postaus, kun oon aina nimenomaan kiinnittänyt huomiota sun hyviin asukuviin ja uskomattomaan poseeraustaitoon. Muahan ei juurikaan kiinnosta päivän asu -kuvat yhtään missään blogissa, mutta sun kuvat on olleet niin hyviä ja mielenkiintoisia, että niitä jaksan kuitenkin aina katsoa. Jos haluaisin katsoa viimeiseen saakka hiottuja ammattilaislehtikuvia, niin no, sitten lukisin niitä naistenlehtiä - joita en lue. :D

Saara (Ei varmistettu)

Oon muistaakseni joskus aiemminkin kommentoinut näin, mutta kerrattakoon vielä, että itse en ole sun blogissa huonoja kuvia nähnyt ollenkaan :) Minusta kaikenlaiset kuvat, mitä oot täällä julkaissut, on olleet hyviä, ja monipuolisuus on vain plussaa. Tällaiset arkiset asukuvat on kauniita ja inspiroivia. Sitten taas silloin tällöin jos aikaa ja intoa riittää niihin "panostettuihin" tai "editoriaalisiin", niin niitäkin katsoo mielellään. Laatu on minusta molemmissa hyvä. Ja asukuvien lisäksi muut postausaiheet on olleet kiinnostavia, joten minä sanoisin, että aivan hyvä näin :)

Anni (Ei varmistettu)

Hei,

Täällä yks savolainen etelästä moi! Mahtavaa, että olet viihtynyt Kuopiossa, itse asustellut pari vuotta jo Lahdessa; mutta koti on siellä mihin puijontorni näkkyy:D Ja tosiaan kommentoinnin pointtiin, syy miksi olen lukenut blogiasi vuodesta toiseen on se, että kirjoitat jostain muustakin kuin vain vaatteista/muodista yms. Asupostaukset ovat mahtavia myös, mutta parhaita postauksia mielestäni ehdottomasti ne, jossa höpötetään jotain ihan muuta. Juurikin vaikka nämä koirajutut, yhteiskunnallisiin ilmiöihin kantaa ottavat postaukset, onnellisuudesta höpötykset yms. Muotiblogeja on niii iiin paljon, mutta tällaisia, kuin sinulla, ei varmasti yhtään samanlaista=) Ja hei, kyllä oot ehdottomasti yks mun päivän pelastajista, tsemppaajista ja esikuvista.

Ps. Tuun vetäsee hihasta, jos joskus nään sut mun kotikuopion reissuilla. Mahtavaa ja valoisaa talvea!

Sinii (Ei varmistettu)

Ihania nuo viimeset kuvat! :) tänne etelään lunta myös kiitos:D

jenni (Ei varmistettu)

Moi,

harvemmin kommentoin kenenkään blogeihin mitään, mutta nyt mun on kuitenkin todettava, että onhan nää sun "tavalliset" asukuvat sata kertaa samaistuttavampia, kuin sellaiset "täydelliset muotilehtikuvat". Ymmärrän sen, että haluat tehdä asiat niin hyvin kuin mahdollista ja varmasti pyrit tässäkin blogissa täydellisyyteen. Silti, ehkä täydellistä on se, että lukijat voivat samaistua ja saavat inspiraatiota normaaliudesta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi että, mun mielestä nää ns. todellisemmat asukuvat on kyl paljon kivempia, kuin ne täydelliset suoraan muotilehden sivuille sopivat kuvat!

Anzu-Anssu (Ei varmistettu) http://sentenced-to-live.blogspot.fi/

Vihdoin ja viimein pääsin ajan tasalle näissä sun postauksissa (olen lukenut viimeisten kuukausien ajan postaukset noin 30 sivun takaa) ja voin viimein kommentoidakin reaaliaikaisesti :D.

Itsehän sitä on itsensä pahin kritisoija, mutta mielestäni sun ei tarvitsisi yhtään stressata näistä asukuvista ja höpöttää ammattikuvaajan palkkaamisesta. Omaan silmään kuvat ovat todella kauniita ja aitoja!!
Lisäksi kun nyt sain suht lyhyessä ajassa luettua pidemmältä ajalta postauksia, niin huomasin selvästi, kuinka onnelliseksi, rentoutuneeksi, rakastuneeksi ja avoimemmaksi olet muuttunut täällä blogin puolella viimeisen vuoden aikana.
On ollut kyllä todella rentouttavaa lukea postauksiasi, kun se henkinen rauhasi huokui selvästi teksteistä ja kuvista <3. Juurikin kirjoittamisen taitosi on saanut itseni lukemaan blogiasi ja poikaystävälläsikin on näköjään sama taito (Q&A-postaukset olivat hulvattoman hauskoja :D).

Eli älä ota stressiä asukuvista, näköjään moni muukin on ollut samaa mieltä :).
Loistavasti sä (te) vedät(te), joten jatka(kaa) samaan tapaan!!

Katriina (Ei varmistettu)

Etkö Lontoossa asuessa ottanut monesti asukuvia jalustan ja itselaukaisimen kanssa? Onnistuisiko sellainen ratkaisu nyt, jos itse kuitenkin olet joskus valoisaan aikaan vapaana? Asukuvat ovat mun mielestä blogissasi parasta (ja tarkemmin sanottuna asuihin kuuluvat laukut ).

Heidi (Ei varmistettu)

Mä odotan sun asukuvia niin kovasti, et ihan sama vaikka ne olis otettu pimeässä komerossa... No ei ehkä ihan, mut ymmärsit pointin :D . Taustalla ei oo niin väliä, asut ja sinä ovat. Mun mielestä on ihanaa, että sä pidät meidät maan pinnalla, et käytä ammattikuvaajaa tai poseeraa aina mitä mielettömässä paikassa. Samoin sun suoraan puhuminen on tämän blogin parasta antia. Sä oot varmaan ainut bloggaaja, jonka tekstin luen ihan aina vaikka se olis kilometrin mittainen. en oo pitkien postausten fani, mut sun postaukset ei edes oikeasti tunnu pitkiltä, vaikka ne on :D. Sä puhut asiaa ja usein luen sun tekstejä hulluna hekottaen, sä osaat kirjoittaa.

M (Ei varmistettu)

Hmm täytyy sanoa että tää kuvien laatu on varmaan sellainen juttu, mihin ei normilukija (kuten minä) kiinnitä juurikaan huomioita. Se tuntuu olevan sellaisen ammattimasesti bloggaavien ja valokuvaajien huolenaihe se kuvanlaatu, mutta suurinta osaa lukijoista se ei ehkä edes kauheasti kiinnosta, tai ei ole sellainen asia mihin keskittyisi :) Mun mielestä kuva on tarpeeksi hvälaatuinen kun siitä vaan saa selvää, ja ei nyt ihan pikselimössöä ole, en mä näitä suurennuslasilla katso. Mulla ainakaan ei tule mieleen yhtään blogia jota lukisin pelkästään huikeiden kuvien takia, jos se muuten jättää kylmäksi. Ja musta on ihanaa nähdä asuja jota voi oikeasti Suomessa asuessa käyttää vaikka koulussa ja töissä, ja ihan tavallisina päivinä asioita hoitaessa. Mä en sinänsä inpiroidu tietyistä high fashion -tyylisistä blogeista, koska ei niissä esitellyt asut juurikaan sopisi käytettäväksi mun oikeassa elämässä. Eikä haittaa vaikka asut olisi kuvattu peilin kautta, mä luin blogeja silloin kun se oli vielä yleinen käytäntö, ja muistan et tykkäsin just siitä meiningistä et esiteltiin vaatteita joita oikeasti käytetään muutenkin kuin kuvaussession ajan, ja fiilistellään just sellasia perusvaatekappaleita :) Huh tästä tuli nyt pitkä selostus, mutta pointti on sanoa että mun mielestä sun blogi on tällaisena supermielenkiintoinen, ja meitä lukijoita ei haittaa vaikkei kaikki olisi aina niin "viimeisen päälle", sun persoona on juuri se mikä luo tänne sen fiiliksen että haluaa palata lukemaan aina uudelleen ja uudelleen! Mun mielestä erotut eduksesi hyvällä tavalla :)

Pages

Kommentoi