WOC

Mungolife

WOC. Kuten moni teistä jo Instagramin puolella huomasikin, on varastoon eksynyt uusi musta kaunokainen... Pitkän pohdinnan jälkeen WOC vei voiton Celine Luggage Nanosta, Boysta, YSL Cassandresta ja Chanelin pienestä flap bagista. Halusin pienen laukun, joka kulkee helposti baarissa cluthina ja ketjun päässä, mielellään crossbodyna. Halusin myös, että laukku sopisi arkikäytössä käytettäväksi, eikä olisi pelkästään iltalaukku siis. Olen ollut valtavan tyytyväinen isomman Chanelini laatuun. Vielä puolentoista vuoden jälkeen laukku on kuin uudenveroinen. Tällä kertaa otin kuitenkin pehmoisen lampaannahan caviarin sijaan :) Paljoa ei mahdu kyseiseen pikkuiseen, mutta olennaisimmat sinne saa kyllä kevyesti soviteltua.

Sellainen pikku kaunokainen siinä siis :) Huomenna onkin luvassa sitten ensimmäinen päivän asu tämän kaunokaisen kanssa!

Mitäs tykkäätte, oliko oikea valinta? :)

Kommentit

meow (Ei varmistettu)

Oikea valinta! Todella upee :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on :)

Salla (Ei varmistettu)

Oh, aivan ihana! Olin jo vähän unohtanut tän söpön mini Chanelin, kiitos vaan muistutuksesta... Söpö kun karkki ja kuten sanoit, menee ympäri vuorokauden tilaisuudesta toiseen :) Ketä mä huijaan. Haluun kans. Onneksi joulu lähestyy?! :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, aivan! ;)

Onhan niihin klassikoihin aina fiksua panostaa, eli kyllähän tuollainen kelpaisi. ;) Se on vielä niin ihanan sirokin.
Riittääkö hihna tosiaan crossbodyksi asti?

Anna (Ei varmistettu)

Riittää, helposti! :)

Dansku (Ei varmistettu)

Saanko udella laukun hintaa? :) Olen itsekin suunnitellut ostavani tuon, kunhan saan rahat kasaan. Täys kymppi!

Anna (Ei varmistettu)

Uutena tuo on tällä hetkellä n. 1600 euroa :)

Sohvii (Ei varmistettu)

Kiva valinta! Mulla on flab bageista jumbo ja normi koko. Täytyy sanoa et se normikoko on jotenkin hankalan kokoinen, liian pieni käsilaukuksi. Välillä olenkin pitänyt sitä ihan clutchina kädessä hihna laitettuna sisään. Nyt jos saisin valita niin ottaisin kaksi jumboa eri väreissä tai sit Boyn:)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä en kanssa oikein tykkää siitä koosta, tää on musta kivempi :)

Viivan (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Aivan ihana laukku!<3 Onnistunut ostos, tuon koon laukut ovat kyllä käteviä ravintolassa käymisiin ja vastaaviin. Juuri kaikki tarpeellinen mahtuu, mutta turhia ei, niin ei tartte painavaa laukkua kuljetella ympäriinsä!:)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin :) Ja on kyllä ihanaa, kun on kevyt pikkuinen vaan mukana ison laukun sijaan :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Mäki haluuun!!! *sydänsilmänen emoji*

Anna (Ei varmistettu)

:)

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Oi voi! Oisin vähän toivonut näkeväni Boyn :) vaikka tää on tietysti paljon ajattomampi valinta :)

Anna (Ei varmistettu)

Boy on kyllä ihana :) Mutta, niin tämä on ajattomampi :)

milla (Ei varmistettu)

Kyllä noin kalliiden laukkujen täytyykin olla puolentoistavuoden jälkeen uudenveroisia :D

Anna (Ei varmistettu)

No totta :) Mutta kaikki eivät ole :/

mai (Ei varmistettu)

Heippa.
Blogiasi vuosia lukeneena, nyt on pakko avata "suuni". Oletko tarkoituksella muuttanut blogisi suuntaa vaan vaatteiden esittely/ yhteystyöpostaus blogiksi? Minun mielestä taso on laskenut blogissasi hurjasti, ei enää kivoja kirjoituksia normaalista elämästä, vaan tyyli ja aiheet muuttuneet täysin :( jotenkin teksteistä ja kommenttiboksista huokoo tylsistyminen hommaan ja tuntuu että jos vähänkin sanotaan kärkäästi niin olet todella vihainen tälläisiin kommentteihin.. Kaikki ihan okei sun elämässä? Toivottavasti on, olet yksi mun lempibloggaajista!

Anna (Ei varmistettu)

Mun elämässä on kaikki ihan okei, itse asiassa oikein kivasti :) Kiitos huolenpidosta ja kysymyksestä, se merkitsee minulle paljon. Tällä hetkellä olen tympääntynyt mihinkään henkilökohtaisen jakamiseen, ja olen muuttanut blogin suuntaa ihan tarkoituksella vain ja ainoastaan pinnallisiin asioihin. Muutos on ollut ilmassa jo pitkään. Miksi? No koska mäkin olen ihminen, enkä oikein jaksa aina. Suurin osa ihanimmista asioista haluan pitää ihan vaan itselläni. Olen kyllästynyt tähän jakamisen trendiin, missä kaikki pitää jakaa sosiaalisessa mediassa tai blogeissa. Kaikelta menee vähän arvo silloin. Toisaalta, en halua myöskään kertoa mitään negatiivista, koska silloin tulee pelkästään paskaa niskaan enemmän tai vähemmän ikävästi.
Esimerkki:
Kerron, että...
Tapasin kivan pojan = poika teilataan hulluksia/hirveäksi/pinnalliseksi ja kamalaksi ennen kuin ehtii kissaa sanomaan. Koska hän siis tykkää kaltaisestani bimbosta.
... siitä ei tullut mitään = koska olen hullu/kamala/ilkeä akka. Ei mua kukaan jaksa. Vaikka se olisi huumeita käyttävä hullu ja väkivaltainen. Silloin se olisi ymmärrettävää tosin, koska vedän puoleeni vain kamalia miehiä, olenhan itsekin kamala.
Kerron, että olen rakastunut / ihastunut = mies on paska TAI se vielä tajuaa, että mä olen paska.
Juu, ei kiitos.

Kerron jotain työstäni = enhän minä edes tee mitään työtä. Ja lisäksi olen paska edustaja mille tahansa yritykselle. Ja sitten otetaan yhteyttä mun työnantajiin/yhteistyöhenkilöihin jne. ja kerrotaan mitä ikinä. Ei kiitos.

Kerron jotain perheestäni = heitä puidaan ikävin sanakääntein. He ovat tossuni alla, hirveitä ihmisiä tai muuten vaan perseestä. Tai raukkoja, kun heillä on näin kamala perheenjäsen.

Kerron jotain ystävistäni = se nostetaan syyksi miksi meidän välejä sopii ruotia. Olenhan itse tuonut heidät julkisuuteen. Pätee muuten kaikkeen ylempään. Sitten jos ystävä ei näy blogissani vähintään kerran viikossa, meidän ystävyyden päättymistä ruoditaan totuutena.

Kerron jotain persoonastani/kropastani/ajatuksistani = jos kehun jotain itsessäni / puhun positiiviseen valoon, olen omahyväinen paska. Jos ruodin jotain itsessäni, kaipaan vaan sääliä/kehuja ja olen säälittävä. Ja kyllä, olen ihan kamala, oikeassahan mä olen.

Kerron jotain koulustani = Mun koulu on liian helppo ja paska yliopisto muutenkin.

Kerron jotain koiristani = eihän ne edes ole mun koiria ja laiminlyön mun koiria, jotka on onnettomia, koska niillä on itsekäs paska omistajana.

Kerron jotain, mitä on tapahtunut omaan tyyliini = Kaikesta pitää tehdä elämää isompaa ja liian hienoa / liian kamalaa, on se dramaattinen huomiohuora.

Jää vähän väliin into kertoa oikein mistään.
Ja tiedän, että teitä ihania lukijoita on paljon paljon enemmän. Ja tiedän, että on epäreilua teille, että en halua enää kertoa näitä sen pienen hater-joukon takia. Olen pohtinut paljon vaihtoehtoja. Salasanan taakse laittamista, toisen blogin pitämistä. Mutta ei siitä esimerkiksi Sinulle olisi hyötyä. En antaisi sinulle salasanaa. En tunne sinua. En voi luottaa siihen, että olet ihana vakilukija. Niinpä joudun kitumaan tämän kahden tulen välissä ja yritän ylläpitää omaa rakasta blogiani parhain mahdollisin keinoin, jotta saisin tästä iloa itselleni ja muille.

Toivoisin, että te ymmärrätte, että tämä jatkuva taistelu on todella vaikeeta mulle. Paljon vaikeampaa kuin teille. Valitettavasti tämä vuosi on mennyt niin valtavassa myllytyksessä, että se on heijastunut varmasti blogiin.

Pahoitteluni siis, mutta toivottavasti ymmärrät hieman taustoja tässä taustalla.
Mä edelleen rakastan tätä hommaa. En muuten tätä tekisi. Mutta valitettavasti en ole enää ainoa ohjaaja ja tuottaja tälle, sillä mun tekoja jonkin verran sanelee moni ihminen, joka on sisältä mätä :/

H (Ei varmistettu)

:(

konkistadori (Ei varmistettu) http://lifeofaconquistador.weebly.com

kuule, nyt on pakko sanoa, että ihan perseestä se, että joudut rajoittamaan! varmastikaan ei ole vaihtoehtoja, tai sitten on kahdesta paskasta parempi, mutta...aidosti kurjaa :/

kaikkea ihanaa sun syksyyn

oot rohkea vosu, arvostan

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :D Vosu :D :D

a (Ei varmistettu)

Voi Anna... :( Mun mielestä se on niin epäreilua, että ihmiset saa arvostella bloggaajia niin paljon kuin huvittaa, mutta jos bloggaaja tekee/sanoo jotain mikä ei miellytä, niin hänet leimataan heti paskaksi ihmiseksi. Sitten ihmetellään että "miten se kehtaa ku me vaan kerrottiin totuus!!!". Ei voi käsittää... Kävin sen sun bpdrum-kiusaamispostauksen jälkeen lukemassa sen vauvan keskustelun, ja järkytyin ihan kamalasti. Mä en voi ymmärtää miten jotkut vaan voi olla noin sokeita, että suu vaahdossa jauhetaan bloggaajien välisestä KIUSAAMISESTA, eikä tajuta että itse KIUSATAAN niitä bloggaajia :D Oikeen tekopyhyyden ruummiilistumat.

Mutta kaikkea hyvää sulle jatkoon, ja muista että olet upea <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

Eva-Marina (Ei varmistettu)

Niin todella ikävää kuulla, mutta täysin ymmärrettävää. Voimia, ihana Anna <3
t. Lukija alusta asti

Lilli (Ei varmistettu)

Tää on kyllä ihan totta mitä Anna kirjoitti :( Kiva kun vastasit pitkästi Main kommenttiin, tästä vastauksesta ihmiset ymmärtää paremmin miksi blogi on vain pintaraapaisu elämästäsi :) Ja laukusta sen verran, että se on IHANAIHANA!

SaraP (Ei varmistettu)

Voi Anna, tosi harmi kuulla... Tuntuu niin pahalta sun puolesta mitä kaikkea joudut kestämään. :( Mä rakastan sun blogia ja oot ihan mun lemppari! Mäkin haluisin vaan lukea enemmän sun arkisista jutuista yms mut ymmärrän hyvin miks tälläselle pinnallisemmalle linjalle on menty.

Halusin kuitenkin nyt vaan kertoa et oot ihana <3

PS ja joo on upea laukku :D kelpais!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti kommentistasi :) Ja kyllä tämä ehkä joskus tästä, jos vaikka kiusaajat kasvaa aikuisiks tai unohtaa mun olemassaolon :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä :)

Janette (Ei varmistettu)

Toi laukku on täydellinen! Itsekin oon siitä haaveillut jonkin aikaa. Kiva nähdä se käytössä, pelkkien mainoskuvien sijaan, jotenkin saa paremman käsityksen laukun koosta jne. Kiitos siis että jaoit kuvat blogissa. Ostitko sen kenties Lontoosta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :) Mun laukku on itse asiassa vähän käytetty, eli ei ole Lontoon reissulta tuliainen :)

Omppu (Ei varmistettu)

Hei Anna! Loistava valinta, tuo on kyllä täydellinen! Kauniisti kysyisin hintaa - Pohdin itse tuon ostamista, ja purseforumit ym. eivät aina täysin kartalla hinnoista. Olisin hirmu kiitollinen. Mukavaa syksyä ja kiitos kivasta blogista! :)

Anna (Ei varmistettu)

Noiden hinta on siinä 1250 punnan hollilla kai uutena tällä hetkellä, Pariisissa hinta on käsittääkseni hieman eri. Parhaiten pysyy kärryillä mun mielestä Spotted Fashionin tai PurseForumin hintalistausten mukaan :) Jotain alle 2000 euroa joudut tuollaisesta uudesta tällä hetkellä pulittamaan :)

apa (Ei varmistettu)

Loistava valinta! :) Varotuksen sanana kuitenkin että ketju kannattaa pitää tuollaisena pitkänä.. Mulla on lähes samanlainen chanel ja sitä on tässä 4 vuoden aikana käytetty matkaillessa iltalaukkuna ja jossakin harvoissa juhlissa ja useimmiten hihna "kaksinkertasena".. nyt hiljattain huomasin, että hihnan nahkaosa on katkennut monesta kohtaa ja kyllä harmittaa :/

Anna (Ei varmistettu)

Oikeesti? Tosi jännä, täytyykin kiinnittää huomio tohon! :)

Mai (Ei varmistettu)

Voi Anna, kun tätä skeidaa satelee...

Nyt jotenkin oli pakko vihdoin kommentoida edes jotain, jeee, mä teen sen kerrankin ja vihdoinkin!! Mä olen lukenut tätä sun blogia jo herraties miten kauan.... No mä muistan lakiopinnot ja Simban pentuajat ja eron Valtterista. No aika kauan siitä on, olin meinaan äitiyslomalla tuosta keskimmäisestä ja sehän on jo kolmasluokkalainen... :D Ikääkin on sua..no ihan "vähän" enemmän, ei paljon, henkisesti saman verran!!! Mutta olen jotenkin alusta asti koukuttunut ja tykännyt susta ihan hirmu paljon!!! Jalkoihin jäi moni muu bloggari jonka juttuja ei vaan jaksanut. Mutta sinä se olet porskuttanut mun kirjanmerkissä ainoana blogina, ja edelleen olet ainoa bloggari, jonka luen säännöllisesti. Hurraa!!! Sulta on tarttunut moni biisi mukaan, esim. Not Strong Enough auttoi yhden eron yli minutkin... Ja nyt suunnittelen lähtöä Lontooseen ja koitan bongailla sulta hyviä riemuidioottituristikohteita. :D
Mun on pitänyt niin monta kertaa kommentoida, mutta jotenkin se on aina jäänyt ja pahoitan mieleni joskus sun takia. Tulee ärsytys siitä, että ihmiset no.. Ovat kateellisia milloin mistäkin. Tiedät sen kyllä ja niin tietää moni muukin! Nainen on naiselle susi ja se, Anna, on sellainen asia, jota sinä et blogissa tee: kadehdi muita. Muistat kyllä kehua esim. hyvin asiakaspalvelunsa hoitaneita ja uskon, että olet tosielämässäkin hyvä ystävä ja empaattinen ihminen. Aito. Sellainen kuva sinusta välittyy! Ihanaa kun uskallat olla oma itsesi, nauti elämästä, nauti luksuslaukuista ja upeista kengistä! Miksi hitossa niin ei saisi tehdä!! Tai jos muoti on intohimosi, niin miksi et siitä voi kirjoittaa. Minä ainakin odotan postauksiasi, niitä vaatepostauksia nimenomaan ja niitä shoppailuvinkkejä ja ideoita. Kylläpä olen kamala ja pinnallinen ihminen!! Toivottavasti jaksat blogata pitkään, kun on tottunut juomaan aamukahvinsa Anna Vanhasen seurassa jotakin kymmenen vuotta, niin voi tulla aika orpo olo, jos joku päivä mungot hiljenevät....

Kulje pää pystyssä upeiden opintojesi vuoksi ja GO FOR IT!!! Saa ja pitää olla ylpeä! Kiitos, kun olet piristämässä päivääni, tämän macbookin takana sinulle hymyillään!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia aivan ihanasta kommentistasi <3

elli (Ei varmistettu)

Moikka! Oletko mistä hankkinut tämän laukun? verkkokaupasta? ja jos niin mistä :) Tai mistä verkkokaupasta voisi tilata chanel laukun? :) Luotettava verkkokauppa. kiitos

Anna (Ei varmistettu)

Mä en itse asiassa tiedä saako Chanelia mistään nettikaupasta tilattua uutena, käsittääkseni ei. Lontoossa on onneksi useita liikkeitä, mutta ne ei paljoa täällä Suomessa varmasti lohduta. Käytettyjä laukkuja kyllä löytyy luotettavista nettikaupoista, Malleries on luotettava, samaten Fashionphile, ja Yoogi's Closet, jota itse käytin :) Muista kannattaa kysellä PurseForumilta, tai lukea heidän keskusteluja, siellä on listattu luotettavat jälleenmyyjät :)

Muru (Ei varmistettu)

Heiiii mitäääh? Ootko käyttäny useamminkin näitä sivuja? Tai siis tilannut sieltä jotain? Mulla on menny ihan ohi :D... En tosin yhtään ihmettele koska mua jänskättää aina ihan hulluna tilata jotain netistä kun mulla on niin huono kielipää! Tää sun uus laukku on tosi nätti ja simppeli! :) ja en nähny täällä ainuttakaan negatiivista komennttia anonyymilta! Heheh

Anna (Ei varmistettu)

No kyllä oon käyttäny selailuun vähän liiankin usein :D

Kommentoi