Yellow // Kuopio

Mungolife

Onpas ankea ilma. Meillä meni tämän sademäärän takia koko tämä viikonloppu vähän uusiksi. Huomasimme eilen aamulla, että säätiedotus lupaa melkein viikoksi sadetta, joten eilisen omistimme asunnomme pihapuolen uusimiselle. Halusimme purkaa osan patiostamme, jotta saisimme hieman vihreää aluetta. Nyt kun sataa monta päivää, on aika otollinen aika perustaa nurmikkoa, joten eilen lappasimme satoja litroja multaa pienelle viheriöalueellemme ja saimme laitettua nurmikon valmiiksi. Nyt odotellaan vaan kasvamista ja toivotaan, että muutaman viikon päästä alkaa olla vihreää.

Voin muuten kertoa, että tänään on tuntunut. Eilen ostimme 76 pussia multaa, jota sitten ensin siirsimme autoon, autosta etupihalle ja siitä sitten takapihalle ja patiolle. Hieman on ollut lihaksille kyytiä siis tarjolla :D Sulin eilen meidän sohvaan illaksi ja kesti pari tuntia päästä ylös. Piti tänään mennä miehen kanssa pelaamaan sulkapalloa, mutta aamulla todettiin molemmat, että nyt ei kunto riitä. Mies onkin purkanut asunnolla lattiaa, ja minä valmistellut muuttoa täällä päässä. Sitten kun nämä sateet ovat väistyneet, päästään käsittelemään tuo patio ja terassi hieman freesimmän näköiseksi.

Aion muuten tällä viikolla laittaa paljon kaikkea myyntiin Instagramin puolelle, ja laitan siitä ilmoituksen tänne ja Mungolifen Facebookiin ja Instagramiin sitten. Varoitan parin tunnin varoitusajalla, jotta kaikilla olisi tasainen mahdollisuus osallistua, mutta haluaisinkin kysellä teiltä tässä välin, kummasta pidätte enemmän: huutokaupasta vai valmiista hinnasta, jolla ensimmäinen huutaja saa ostaa myytävänä olevan jutun? 

Tässä on muuton edessä tulossa aika paljon kaikkea myyntiin, niin vaatteita kuin kotijuttujakin, joten jos kiinnostelee, olkaas tarkkana tällä viikolla :)

Mutta, itse asiaan. Meinasin masentua tästä mulle tarjotusta lomasäästä, mutta mitä sitä turhaan pettymään, kun vaatekaapissa on kaunis sadetakki, ihana sateenvarjoa ja laadukkaat kumpparit? Ei muuta kuin kirkasta huulipunaa kasvoille, väriä päälle ja kohtaamaan ihanan raikastava kesäsade!CUBUS shortsit
MAKEWAY paita
GINATRICOT sadetakki
HUNTER saappaat

Mitäs tykkäätte sateisen päivän asustani?

Kommentit

Marita (Ei varmistettu)

Ihanan pirtsakka asu!! Eikös kaikista parasta kuntoilua onkin se missä näkee nopeasti oman työnsä tulokset kysymys sadetakista, onko se tämän kevään vai vanhempaa mallistoa? Oon etsinyt keltaista pitkään enkä löytänyt tota ginan sivuilta :( haaveissa olisi se Rukan klassikko takki mutta sitäkään en löydä mistään tsemppiä remonttiin ja muuttoon!

Katar (Ei varmistettu)
Minttu (Ei varmistettu)

Ihan rukkasadevaatteet.fi löytyy niitä sadetakkeja, itse pistin tilaukseen tänään omani :)!

L (Ei varmistettu)

Itse olen nähnyt Rukan keltaista sadetakkia ainakin ihan vain Prismoissa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Se taisi olla tämän kevään mallistoa :) Ja kiitoksia!

Noora (Ei varmistettu)

Molemmissa, huutokaupassa ja valmiissa hinnassa, on puolensa :) Viimeksi melkein kaikki oli jo mennyt (valmis hinta), joten tällä kertaa toivoisin huutokauppaa! :) Se luo ehkä kuitenkin tasapuolisemmat mahikset ostohalukkaille. :)

Katar (Ei varmistettu)

Oho piti tulla tuohon ylempään kommenttin

Jennu (Ei varmistettu)

Milloin olet sadetakin ostanut? Haluan samanlaisen!! :)

Eeva (Ei varmistettu)

Ihana sadepäivän asu! Huomasin tämän instassa ja odottelinkin innolla, koska postaus saapuu :) Mullakin on haaveissa ostaa Hunterin kumpparit, mutta en oo nyt ihan varma, että haluaisinko punaiset vai mustat. Oon jo muka suunnitellut, että punaiset mätsäis huulipunan kanssa ja ois mukava väripilkku, mutta toisaalta mustat passaa aina kaiken kanssa... Hankalaa valinta :D

Anna (Ei varmistettu)

Punaiset on supersöpöt!! Go wild!

garmentgrey

Huutokauppa, kiitos! :)

henunen (Ei varmistettu)

Hello :)
Mielummin toivoisin huutokauppaa, ihan vain siksi että mahdollisuudet saada haluamansa vaate/tavara olisi ns. tasapuolisemmat. Itselläni kävi huikea tuuri tuon meikkipeilisi kanssa taannoin kun sain sen ostettua valmiilla hinnalla, vaikka sillekin varmasti oli kysyntään.
Tokihan on myös sinulle parempi tuo huutokauppahintailu, on oletettavaa että saat tavaroista paremmat hinnat kun ostajat kilpailutetaan ^^

Osaatko sanoa onko uudesta asunnostanne tulossa minkäänlaista postausta lähitulevaisuudessa? Blogisi on muuten aivan ihana ja inspiroiva mutta sisustusjutut ovat jääneet vähän paitsioon. Ymmärrän kyllä täysin hankalan asemassasi niin turvallisuusriskit kuin yksityisyydenkaipuunkin kannalta. Olen vain aiemmin ollut hirveän mieltynyt sisustusratkaisuihisi ja olisi kiva nähdä onko tyylisi tässä suhteessa muuttunut johonkinpäin :)

Hirveästi tsemppiä muuttoon! Täällä kohta samaurakka edessä :P

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä varmaan nyt teen aika paljon sisustusjuttuja, koska on niin paljon kivoja uusia ratkaisuja meillä :)

Tanya (Ei varmistettu)

Näytät upeelta! Ja ihanaa, että löysitte asunnon. Mä kattelen harva se viikko Kuopiosta taloja, mutta ei vaan vielä voi irrottautua etelästä.Haaveilevan kateellisena ja iloisena luen rempastanne :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Ja joo, kyllähän tää ihan mukavaa on, vaikka supeväsyttävää :)

h savel (Ei varmistettu)

Hei aivan ihana! Itselläni on sadepäivien piristykseksi keltaiset kumisaappaat ja liila sade-tuulitakki, niin että varmasti on pirteät vastavärit :D

h savel (Ei varmistettu)

P.S. Nyt kun asia on varmaa, että minusta tulee neljässä vuodessa rakennusarkkitehti, niin kysyisinkin, että saisiko jossain vaiheessa postauksen tms voisitko sivulauseessa esitellä teidän uuden, kauniin, oman talon pohjapiirroksen :)

Anna (Ei varmistettu)

En usko :) Pohjaa en valitettavasti halua esitellä henkilökohtaisista syistä, mutta yksityiskohtia kodista tulee kyllä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja vitsi, voin vaan kuvitella :)

Pii (Ei varmistettu)

Olet varmaan asiasta jo maininnutkin, mutta onko sulla irtoripset vai pidennykset? Jos irtoripset, joilta kyllä näyttävät, niin kerrotko laitatko ne joka päivä? Voiko samoja ripsiä käyttää useammin kuin kerran? Kiitos paljon vastauksestasi ja tsemppiä muuttoon ja uuden kodin laittamiseen.

vemppuliisa
vemppuliisa

Annalla on volyymi-pidennykset, nykyään käy laitattaan Kuopiossa ja ennen Helsingissä Tiinulla.

Hyviä irtoripsiä voi käyttää useita kertoja, niin kauan kuin nättinä säilyvät- eri merkeillä vaihtelevasti. Blogia pitävistä esim Alexalla on usein irtoripset HouseOfLashesilta, ja ko firma on laatunsa takia suosittu monilla (samoin esim Ardell).

Anna (Ei varmistettu)

Toivoisin, että täällä ei vastattaisi puolestani asioista, joista ei tietoa :) Mulla ei ole enää pidennyksiä, ei volyymi- eikä perus. Käytän irtoripsiä, Lilly Galichilta Mykonos-ripsiä :)

Anna (Ei varmistettu)

Irtoripset :) Otan ne kyllä yleensä illasta pois ja laita aamulla takas. Laadukkaita ripsiä pystyy käyttämään vaikka kuukauden samoja :)

Sonja (Ei varmistettu)

Huutokauppa! Huomaan asiat aina sen verran sopivasti myöhässä, että jos eka saa ostaa tavaran, niin mulla ei ainakaan ole mitään mahiksia olla niin nopea! :D

Minna (Ei varmistettu)

Huutokauppa! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Nenna (Ei varmistettu)

Kannattaa seuraavaksi ottaa tuollainen määrä multaa ihan kuutiotoimituksena :) Aika paljon mukavampaa, kun auto tuo pihaan. Tosin silloin joutuu kottikärryillä kärräämään, mutta aika pientä tuohon roudaamiseen verrattuna!

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä tämä oli tiedossa, harmi vaan, kun sitä autoa ei voi ajaa kodin läpi pihaan, ja pihan alla on alamäki, johon sitä ei myöskään saa fiksusti. Ainoa järkevä tapa oli säkeittäin :)

Kommentoi