Yellow // Kuopio

sadetakki (1 of 1)

Onpas ankea ilma. Meillä meni tämän sademäärän takia koko tämä viikonloppu vähän uusiksi. Huomasimme eilen aamulla, että säätiedotus lupaa melkein viikoksi sadetta, joten eilisen omistimme asunnomme pihapuolen uusimiselle. Halusimme purkaa osan patiostamme, jotta saisimme hieman vihreää aluetta. Nyt kun sataa monta päivää, on aika otollinen aika perustaa nurmikkoa, joten eilen lappasimme satoja litroja multaa pienelle viheriöalueellemme ja saimme laitettua nurmikon valmiiksi. Nyt odotellaan vaan kasvamista ja toivotaan, että muutaman viikon päästä alkaa olla vihreää.

Voin muuten kertoa, että tänään on tuntunut. Eilen ostimme 76 pussia multaa, jota sitten ensin siirsimme autoon, autosta etupihalle ja siitä sitten takapihalle ja patiolle. Hieman on ollut lihaksille kyytiä siis tarjolla 😀 Sulin eilen meidän sohvaan illaksi ja kesti pari tuntia päästä ylös. Piti tänään mennä miehen kanssa pelaamaan sulkapalloa, mutta aamulla todettiin molemmat, että nyt ei kunto riitä. Mies onkin purkanut asunnolla lattiaa, ja minä valmistellut muuttoa täällä päässä. Sitten kun nämä sateet ovat väistyneet, päästään käsittelemään tuo patio ja terassi hieman freesimmän näköiseksi.

sadetakki (3 of 8)

sadetakki (7 of 8)

sadetakki (2 of 8)

sadetakki (8 of 8)

Aion muuten tällä viikolla laittaa paljon kaikkea myyntiin Instagramin puolelle, ja laitan siitä ilmoituksen tänne ja Mungolifen Facebookiin ja Instagramiin sitten. Varoitan parin tunnin varoitusajalla, jotta kaikilla olisi tasainen mahdollisuus osallistua, mutta haluaisinkin kysellä teiltä tässä välin, kummasta pidätte enemmän: huutokaupasta vai valmiista hinnasta, jolla ensimmäinen huutaja saa ostaa myytävänä olevan jutun? 

Tässä on muuton edessä tulossa aika paljon kaikkea myyntiin, niin vaatteita kuin kotijuttujakin, joten jos kiinnostelee, olkaas tarkkana tällä viikolla 🙂

Mutta, itse asiaan. Meinasin masentua tästä mulle tarjotusta lomasäästä, mutta mitä sitä turhaan pettymään, kun vaatekaapissa on kaunis sadetakki, ihana sateenvarjoa ja laadukkaat kumpparit? Ei muuta kuin kirkasta huulipunaa kasvoille, väriä päälle ja kohtaamaan ihanan raikastava kesäsade!

sadetakki (6 of 8)

sadetakki (5 of 8)
sadetakki (1 of 8)

CUBUS shortsit
MAKEWAY paita
GINATRICOT sadetakki
HUNTER saappaat

Mitäs tykkäätte sateisen päivän asustani?

Kommentit (28)
  1. Ihanan pirtsakka asu!! Eikös kaikista parasta kuntoilua onkin se missä näkee nopeasti oman työnsä tulokset kysymys sadetakista, onko se tämän kevään vai vanhempaa mallistoa? Oon etsinyt keltaista pitkään enkä löytänyt tota ginan sivuilta 🙁 haaveissa olisi se Rukan klassikko takki mutta sitäkään en löydä mistään tsemppiä remonttiin ja muuttoon!

    1. Ihan rukkasadevaatteet.fi löytyy niitä sadetakkeja, itse pistin tilaukseen tänään omani :)!

    2. Itse olen nähnyt Rukan keltaista sadetakkia ainakin ihan vain Prismoissa. 🙂

    3. Se taisi olla tämän kevään mallistoa 🙂 Ja kiitoksia!

  2. Molemmissa, huutokaupassa ja valmiissa hinnassa, on puolensa 🙂 Viimeksi melkein kaikki oli jo mennyt (valmis hinta), joten tällä kertaa toivoisin huutokauppaa! 🙂 Se luo ehkä kuitenkin tasapuolisemmat mahikset ostohalukkaille. 🙂

    1. Oho piti tulla tuohon ylempään kommenttin

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *